![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
19-08-2006, 08:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Nu am rabdare sa insir calitatile sau/si defectele partenerului meu de viata, dar mi-au venit in minte urmatoarele cuvinte ale lui Gabriel José García Márquez:
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume." -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ella79 |
19-08-2006, 10:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
- uneori il surprind noaptea cum sta treaz si imi mangaie parul
- ma tine intotdeauna in brate pana adorm, desi pentru el e mai incomoda pozitia - cedeaza in fata mea cand sunt nervoasa si incoerenta, pentru ca ma stie orgolioasa - are rabdare sa imi explice cu calm unde si ce am gresit - cand vede ca am unghiile facutem spala el vasele cateva zile la rand - da cu aspiratorul, spala, calca, sterge praful, duce gunoiul - e foarte atent cu felul in care arata, e chiar un barbat - bine - ma face sa ma simt femeie - a venit dupa mine la Oradea cand mi-am dat licenta, pentru ca eu plangeam non - stop la telefon de nervi. el avea atunci ceva foarte important de facut pentru el, dar a renuntat. - imi aduce mereu flori, fara sa fie vreo ocazie speciala - in preajma lui ma simt protejata, ma simt in siguranta - nu ia decizii fara sa ma intrebe -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
20-08-2006, 05:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
baieti, voi nu va infigeti sa scrieti? daca nu aveti parteneri, nu-i bai, e bine si partenere
-------------------- ![]() |
| still_me |
21-08-2006, 10:01 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
are multeeee calitati , vorba lu' taica'miu "daca ai tine cu dinamo ai fi ginerele perfect ", insa principala , este simtul umorului .. cred ca nu as fi putut trai langa un om fara simtul umorului
| judecatorul |
21-08-2006, 10:28 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 64 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
of. greu de spus ... mi-a placut ultima afirmatie ... simtul umorului .. e destul de important .. pentru ca tot ce este atipic ne face sa traim .... ar fi altfel o lume a monotoniei ..
eu cred ca orice are o limita a bun-simtului .. stiti bine ca tanjim mult dupa CEVA . si dupa ce avem nu prea ne mai intereseaza, sau macar nu-i acordam asa multa atentie .. are si sens .. deja il avem .. M-a impresionat primul mesaj .. Daca va intereseaza si parerea unui barbat aici .. "" o femeie trebuie sa fie aranjata. sa se ingrijeasca cum poate mai bine .."" Si va rog mult nu puneti intrebari stupide de genul .. Am fundul mare .. sau m-am ingrasat .. daca e asa .. Consumati-va in tacere ... eu am inceput sa fiu super dezamagit de o tipa pentru ca se tot lamenta .. faza era ca arata super bine .. avea o probleme de alt gen Mai mult decat ne-a lasat DUmenzeu nu prea putem sa facem ,,. asa ca macar sa intretinem Eu am mari probleme cu identificarea calitatilor pe care le doresc de la persoana iubita .. Niciodata nu le gasesc pe toate daca-mi fac o lista . ( oare sunt singurul Este minunat sa ai pe cineva la fel de putenic puternic alaturi de tine .. si ca femeie si ca barbat .. Gesturile inedite vin din creativitate - inteligenta emotionala .. si imi plac lucrurile spontane .. eu ma plictisesc repede de o persoana careia ii inavt replicile .. Uite de exemplu .. ca baiat .. ATI PRIMIT VREODATA FORI > ?? Sau ca fata ati daruit unui barbat iubit flori ? ce sentiment va inspira acest gest ,.. ciudat nu ? eu m-am simtit minunat .. un gest de apreciere pe care nu cred ca l-am mai simtiti vreodata .. Poate e simplu sa fim noi insine .. eu intotdeauna vreau sa vred ca am fost un spirit liber .. dar atent cu cei de langa mine .. OVER AND OUT ! Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 21-08-2006, 10:30 AM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| geo_m50 |
21-08-2006, 11:16 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Eu cred in mare parte ca trebuie sa apreciem totul la o persoana, mai ales cand aceea persoana este partenerul de viata, sa incercam sa intelegem aceea persoana si apoi sa tragem concluzii, in mare parte o sa descoperim mai multe calitati bune decat rele, toti avem calitati numai ca ele trebuie puse in practica, si nu trebuie sa facem mare efort si aici ma refer si la barbati si la femei.Putem fi si tandri, iubitori, cu simtul umorului si al raspunderi asta doar sa punem in practica( asta ne omoara).
|
| aki |
21-08-2006, 11:28 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu cred in mare parte ca trebuie sa apreciem totul la o persoana, mai ales cand aceea persoana este partenerul de viata, sa incercam sa intelegem aceea persoana si apoi sa tragem concluzii, in mare parte o sa descoperim mai multe calitati bune decat rele, toti avem calitati numai ca ele trebuie puse in practica, si nu trebuie sa facem mare efort si aici ma refer si la barbati si la femei.Putem fi si tandri, iubitori, cu simtul umorului si al raspunderi asta doar sa punem in practica( asta ne omoara). Eu cred ca un om care iubeste mult-mult are ochii legati si vede numai calitatile bune.Dar decum daca se distrama relatia si trece un timp oarecareincepi a vedea si calitatile rele -------------------- |
| Brunette |
21-08-2006, 11:36 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Eu cred ca un om care iubeste mult-mult are ochii legati si vede numai calitatile bune.Dar decum daca se distrama relatia si trece un timp oarecareincepi a vedea si calitatile rele. Depinde de persoana. Eu nu sunt asa, de exemplu! Mereu am vazut si partile bune si partile rele la partenerul meu. Atata timp cand sunteti impreuna si il iubesti le treci cu vederea pe cele mai putin bune, dar cand incep sa scada lucrurile pentru care il apreciezi sau simti ca nici nu vrea sa se "imbunatateasca", nu te iubeste asa cum simti tu nevoia sau pur si simplu nu te iubeste deloc, iar tu ti-ai dat toata inima, renunti; asta e viata. |
| judecatorul |
21-08-2006, 12:12 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 64 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
cum vine asta cu - pus in practica .. mi se pare ciudat - scuze
poti sa pui in practica ceva ce nu ai ??? Inseamna ca stiu si eu sa fiu mai istet numai ca nu pun in practica .. poate cineva ar putea fi mai senzual .. sau poate mai aratos doar ca nu pune in practica -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| Lacry |
21-08-2006, 12:30 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ce apreciez eu la partenerul meu de viata: integritatea, echilibrul interior ( e... balanta!) a.i. ma tempereaza si pe mine ( sunt prea "spontana"), modul serios in care trateaza orice problema, oricat de mica...
Exista vreun topic pe aici cu ce nu apreciem la partener? -------------------- |
| himere2005 |
21-08-2006, 12:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu cred ca am inteles ce a vrut sa zica geo. am sa va dau citeva exemple:
- degeaba e priceput in gospodarie daca e lenes - degeaba ii plac traseele montane daca prefera sa doarma in we singura chestie care nu prea am inteles-o sunt calitatile negative (?). geo, tu esti cumva din basarabia? cit despre chestia cu iubirea...spui ca iubesti omul, dar trebuie sa te si manifesti in acest sens Acest mesaj a fost editat de himere2005: 21-08-2006, 12:46 PM -------------------- ![]() |
| Nessie |
21-08-2006, 12:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Exista vreun topic pe aici cu ce nu apreciem la partener? Exista, Lacry:Barbat sau drac? Cand femeile o iau razna singura chestie care nu prea am inteles-o sunt calitatile negative (?). geo, tu esti cumva din basarabia? Din informatiile mele, va pot spune ca da. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
21-08-2006, 12:53 PM
|
de ce am zis asta, pentru ca ideile lui geo mi se par profunde, dar greu exprimate. se pare ca sunt intuitiva
| geo_m50 |
21-08-2006, 02:45 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
In legatura cu pusul in practica o parte ma inteles cealalta pauza.Nu cred ca e mare lucru sa fii mai atent cu persoana iubita, sa o ajuti la treburile casei sa poata sa te aprecieze ca o ajuti, si ca iti pasa, o floare din cand in cand nu cred ca strica, o declaratie de dragoste e bine venita si ea, si uite asa cred eu ca poate sa te aprecieze persoana de langa tine, si toti ceilalti din jur.
|
| alandana |
21-08-2006, 06:07 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu ma abtin. Dar pot spune ca le invidiez pe cele cu o lista atat de lunga.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:04 AM |