left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > ce face o femeie casnica seperator Optiuni V right
julyalina
mesaj 10-08-2006, 11:36 AM
Mesaj #1

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.171
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita
Sex: Feminin

CITAT
Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale, jucandu-se in noroi, iar cutii de carton si hartie de impachetat erau imprastiate peste tot prin curte. Portiera masinii sotiei sale era deschisa, la fel si usa de la casa si nici urma de caine.

Intra in casa unde gaseste o dezordine si mai mare. O lampa era sparta, vopsea imprastiata pe pereti. In living elevizorul urla foarte tare pe desene animate, pe jos erau jucarii si haine. In bucatarie chiuveta era plina cu vase, mancare era imprastiata pe masa, usa frigiderului larg deschisa, mancarea cainelui imprastiata peste tot pe podea, sub masa un pahar spart.Urca scarile in graba calcand peste jucarii si haine cautandu-si nevasta. Era ingrijorat gandindu-se ca s-ar putea sa fie bolnava. De sub usa de la baie iesea apa. Intrand gasi prosoape ude, kilometri de hartie igienica insirati pe jos si pasta de dinti imprastiata pe oglinda si pereti.

Se grabi spre dormitor unde isi gasi sotia in pat cu parul pe bigudiuri citind o carte.

Ea s-a uitat la el si a zambit intreband cum a fost ziua. El s-a uitat mirat la ea si a intrebat "Ce s-a intamplat azi aici?"

Ea zambi din nou si raspunse: "Stii cum in fiecare zi te intorceai acasa si ma intrebai <<CeDumnezeu ai facut tu azi?>>" "Da" raspunse sotul.

Ea raspunse "ei bine astazi nu am mai facut"

nu sunt o feminista inraita dar de cele mai multe ori barbatii nu apreciaza deloc munca femeilor .
putini sunt cei care isi dau seama si mai putini inceraca sa le ajute. asta este realitatea!

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 10-08-2006, 11:41 AM
Mesaj #2

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

nu pot decit sa fiu in totalitate de acord cu tine hug.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 10-08-2006, 04:08 PM
Mesaj #3

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.010
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Eu sunt casnica si va scriu acum cum decurge o zi din viata unei casnice.

Ma scol la 7, pregatesc micul dejun, fac pachetele pt. fete si le trezesc la 8. Stau dupa ele pana se spala pe fata, dinti , isi pun ciorapi si mananca. La 9 le duc la scoala.Plec la piata ( 4 stati de metrou pe jos ca sa imi scada fundul), fac cumparaturi, ma intorc , gatesc 3 feluri de mancare deoarece fiecare mananca diferit de celalalt.Sotul meu are colesterolul marit si nu are voie sa pape orice, iar fetele sunt in crestere deci au nevoie de grasimi.
Iau fetele la 12,30 la masa, la 14 le duc inapoi la scoala (pana acum sunt 4 drumuri facute la scoala).Strang masa, scriu putin pe forum, calc, bag la spalat , la ora 17 iau fetele de la scoala, le duc pe fiecare la activ., Bianca la judo si tenis, Mir la ludoteca si la teatru. Stau ca popandaul 2 ore pe bara si le astept sa iasa, ajungem acasa le pun masa, facem teme , dupa care iesim in parc, ma simt ca si cum as avea 4 picioare de plumb....si pana sa le bag in pat mai joc remmy, macao, tabinet, fac puzzle si mai vb si cu sotul meu care vine obosit de la serviciu.
Cam asta este.
In vacanta e mai liber ca in timpul in care fetele merg la activitati eu zac pe marginea piscinei .
De multe ori as vrea sa fac schimb cu sotul meu .

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 16-12-2006, 03:59 PM
Mesaj #4

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Eu nu asi putea sa fiu casnica...de asta am inceput serviciul repede dupa ce am nascut ...inebunisem acasa(acelasi progam) si TREBUIA sa ma intorc la servici sa aduc mai multi bani acasa ca sa satisfac dorintele sotiorului...si sa nu-mi pierd jobul bine platit.
Pentru mine a devenit un cosmar ca in fiecare zi fac tot aia...servici , acasa-gatit, spalat , calcat, curatenie, copil-jucat, spalat, culcat...uneori ma ingrozesc ca asta e viata mea.
+Quote Post

Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 09:40 AM