![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
19-08-2006, 12:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce urasc:
- mentalitatea rominilor care sunt: oportunisti, hoti, curiosi, insistenti, puturosi, prost crescuti - salariile rominilor prea mici in comparatie cu nevoile personale, mai pe scurt, nivelul de trai - fetele sumbre de pe fetele oamenilor la tot pasul - sistemul sanitar, justitia si invatamintul ce iubesc: - plaiurile rominiei - prietenii si familia - faptul ca aici am un statut pe care acolo s-ar putea sa nu il am -------------------- ![]() |
| Eu. |
19-08-2006, 06:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Brunette |
21-08-2006, 11:46 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Gigelu, cam greu asa e...
Acest mesaj a fost editat de Brunette: 21-08-2006, 11:46 AM |
| tmanbone |
21-08-2006, 11:19 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Mie nu-mi place sa urasc, asa ca ignor cateva lucruri.
Romania e tara cea mai minunata, serios vorbind, cu exceptia a catorva milioane de romani. Don't shoot! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| alandana |
22-08-2006, 07:51 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ca sa pastrez tonul - Romania e o tara minunata. Pacat ca e locuita
Mie imi place la romani ca sunt prietenosi, nu-mi place ca intrec masura si devin indiscreti. Imi place la romani ca sunt inventivi, nu-mi place ca improvizeaza prea mult. Imi place ca avem o tara rotunda cu munti si mare, nu-mi plac drumurile. Nu-mi plac politicienii ca nu au facut nimic de 16 ani in afara de faptul ca si-au cladit averi impresionante. Nu-mi place ca avem prea multi cersetori, prea multi copii abandonati. Imi place clima. Nu-mi place coruptia de peste tot. Nu-mi place ca nu ajung manageri buni in posturi ci numai oameni cu relatii. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| lliliana |
01-09-2006, 01:24 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Ca sa pastrez tonul - Romania e o tara minunata. Pacat ca e locuita Mie imi place la romani ca sunt prietenosi, nu-mi place ca intrec masura si devin indiscreti. Imi place la romani ca sunt inventivi, nu-mi place ca improvizeaza prea mult. Imi place ca avem o tara rotunda cu munti si mare, nu-mi plac drumurile. Nu-mi plac politicienii ca nu au facut nimic de 16 ani in afara de faptul ca si-au cladit averi impresionante. Nu-mi place ca avem prea multi cersetori, prea multi copii abandonati. Imi place clima. Nu-mi place coruptia de peste tot. Nu-mi place ca nu ajung manageri buni in posturi ci numai oameni cu relatii. Punctul pe I...Bravo. Sunt patrioata...cred ca mai avem o sansa. Romania e singura tara din lume cu forma de peste. Pestele de la cap se-mpute...acolo ar trebui lucrat. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 01-09-2006, 01:26 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| tmanbone |
01-09-2006, 01:35 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Romania e singura tara din lume cu forma de peste. De peste? -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| lliliana |
02-09-2006, 07:08 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Romania e singura tara din lume cu forma de peste. De peste? Fiecare cu stolul lui, eu cu pasaricile mele:). Nu e de la mine chestia cu pestele, dar daca te uiti atent la ansamblu...are forma respectiva...pe bune. Coada e acolo, spre Marea Neagra. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 02-09-2006, 07:10 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:37 PM |