![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| B81YUB |
05-12-2007, 10:08 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 74 Inscris: 28-03-2007 Membrul Nr.: 266 Sex: Feminin |
Dragele mele,
apelez la ajutorul vostru, in speranta ca o s-o pun cu botu pe labe...... deci...acum un an de zile m-am angajat la firma asta Pana la urma si-au dat arama pe fata. "Sefa" o tipa de la tara, care a uitat de unde a plecat , intr-un cuvant o parvenita, isi tot da aere de femeie citita, culta si foarte inteligenta... si nu este nici pe deoparte asa, (parerea mea, cat si a celorlalti colegi),isi baga nasu acolo nu este treaba ei si se opune la actiuniile noastre, facandu-ne sa ne simtim niste incompetenti, niste idiot etc etc. Acum din lipsa de modestie, eu cat si colegi mei avem facultati si uni chiar multa experienta, dar vine o idioata din`asta, caruia nu ai ce sa ii zici si ce sa ii faci pt ca este nevasta sefului si o aduce pe capu nostru doar ca sa nu se plictiseasca acasa, ci aici...pentru ca nici aici nu are activitate solicitanta, ne tampeste pe noi cu idioteniile ei. Va rog mult ajutati-ma sa o fac sa isi bage unghile in gat si s-o punem cu botu pe labe! Va multumesc anticipat, a voastra Lala! P.S daca aveti prin firma vreun post vacant, dati-mi si mie un PM -------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
| Eu. |
05-12-2007, 10:21 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Ce profil ai?
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| B81YUB |
05-12-2007, 10:27 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 74 Inscris: 28-03-2007 Membrul Nr.: 266 Sex: Feminin |
Draga mea, firma are profil de constructi, dar eu de la secretariat, marketing, livrari, si ce se mai poate... trage tu concluzia
-------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
| axe10 |
07-12-2007, 09:48 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
va rog mult mai dati-mi si mie idei de cum as putea s-o fac sa se zgarie pe oki, fara a-mi afecta slujba pana gasesc un alt loc de munca! Va multumesc mult! Despre asta e vorba? -------------------- ![]() |
| Sexymom |
09-12-2007, 05:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.014 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mie mi s-a intamplat asta la ultima slujba in Romania.Eu tineam cash-flow-ul a 9 firme si lucram cu toate bancile din Bucuresti, pana ce seful a adus-o pe nevasta-sa sa imi tina mie evidenta la extrase bancare si plati.
Dupa 1 luna mi-am dat demisia.Seful a incercat sa vb. cu mine , sa imi dubleze salariul, dar nu am acceptat si am plecat de acolo.Nervii mei erau mult mai importanti decat stresul de la munca si parfumul ei Opium cu care isi dadea din ora in ora ca nu avea miros. Nu ai ce sa faci in situatii din astea, din pacate. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| B81YUB |
10-12-2007, 01:16 PM
|
ai perfecta dreptate
-------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:31 PM |