![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dandan |
01-04-2008, 01:57 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 1-04-2008 Membrul Nr.: 844 |
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente :
1. Mai intai intra pe bux.to/?r=coordonator15 (eu fiind Standard Member pe site, tu primind invitatia de la mine o sa primesti si un bonus la inscriere) . 2. Pasul numarul 2 este sa te inscrii (click pe sectiunea “Join now and receive a $ 0.05 Sign-up Bonus”) , completand toate casutele care apar acolo. La Referrer scrii coordonator15 (daca nu e deja scris) . 3. Pasul numarul 3 este sa faci click pe “Surf Ads”, dupa care dai click pe link-urile ce iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru a veni in ajutorul vostru, pe fiecare site deschis, apare in partea stanga sus a ferestrei un cronometru pentru cele 30 de secunde. In momentul in care cele 30 de secunde s-au scurs apare mesajul “Done” insotit de o bifa verde. Nu inchideti fereastra inainte de a aparea acea bifa verde!!! Abia dupa aparitie ei puteti inchide (o sa atasez si cateva poze pentru a exemplifica ceea ce am spus). Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01 $ . De asemenea pe link-urile ce iti apar acolo nu poti intra decat o data pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100 $ pe an. Totusi, pentru a-ti creste veniturile poti inscrie alte personae trimitandu-le invitatii, iar pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe-atat. De exemplu daca mai inscrii 2 prieteni o sa ai 2 invitati si in loc de 100 $ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati activi, atunci primesti 1000 $ pe an si tot asa mai departe. Cu cat ai mai multi invitati, cu atat castigul tau este mai mare. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la suma de 10 $ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. 6. Important este sa fi constant, sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din "surf ads".... Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta si te pot asigura ca totul este OK, avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde. Eu zic ca merita, e un venit frumusel si constant! |
| Nessie |
01-04-2008, 02:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dulcikatty |
02-04-2008, 08:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| dandan |
02-04-2008, 10:54 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 1-04-2008 Membrul Nr.: 844 |
eu n`am zis k e metoda de imbogatire am zis k suntniste bani care vin constant....daca vrei sa incercati faceti`o daca nu problema voastra.Si nu e o metoda de imbogatire rapid doar un mod sa castigi niste bani in plus facand mai nimica si nu nu trebuie sa stai 83 de ore intruna doar cate 5 min pe zi atat;)
|
| Sexymom |
02-04-2008, 05:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Si uite asa o sa imi cupar si eu casa in 35 de ani
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 12:00 AM |