left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > de ce le place pisicilor la inaltime seperator Optiuni V right
alecsbeciu
mesaj 29-11-2006, 06:45 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 16
Inscris: 20-11-2006
Membrul Nr.: 166
Sex: Masculin

Am si eu o intrebare pentru voi toti. sorry.gif De ce pisicii mele ii place sa stea in locurile inalte din casa. Pisica mea Birma, sta tot timpul pe sifonierul din sufragerie, si pe unde mai gaseste ea. Nu ar fi o problema daca ar sta acolo asa 20-60 min, dar ea sta acolo foarte mult. Cand vin acasa numai acolo o gasesc. Voi care credeti ca e motivul? Credeti ca are vreo problema? Astept raspunsurile voastre. blink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 04-12-2006, 10:54 AM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.003
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Ca orice pisica, prefera locurile calde, iar la inaltime aerul e mai cald. Poate daca i-ai pune o paturica sau ceva pufos pe calorifer, se va culcusi acolo.
Al meu se baga sub patura de pe pat si mai doarme acolo cand e frig in casa, dar l-am gasit o data dormind pe centrala din bucatarie.

Cel mai comic loc unde l-am gasit dormind a fost pe mamaliga calda.. noroc ca era acoperita cu un prosop (asteptam pe cineva si o acoperisem sa nu se raceasca) )).gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 04-12-2006, 11:11 AM
Mesaj #3

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.575
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

)).gif tare rau asta cu mamaliga. A mea, cand cauta un loc mai cald, doarme pe monitorul de la calculator, ca e de tip vechi si are loc. wink1.gif
Eu mai cred ca pe langa locurile calde, pisicile se urca la inaltime pentru a avea vedere de ansamblu. Nu se poate sa miste ceva in casa fara ca ele sa stie, asa ca se pozitioneaza strategic. rolleyes.gif

--------------------
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 21-07-2008 - 01:55 AM