![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alecsbeciu |
29-11-2006, 06:45 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 16 Inscris: 20-11-2006 Membrul Nr.: 166 Sex: Masculin |
Am si eu o intrebare pentru voi toti.
|
| michelle |
04-12-2006, 10:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.003 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ca orice pisica, prefera locurile calde, iar la inaltime aerul e mai cald. Poate daca i-ai pune o paturica sau ceva pufos pe calorifer, se va culcusi acolo.
Al meu se baga sub patura de pe pat si mai doarme acolo cand e frig in casa, dar l-am gasit o data dormind pe centrala din bucatarie. Cel mai comic loc unde l-am gasit dormind a fost pe mamaliga calda.. noroc ca era acoperita cu un prosop (asteptam pe cineva si o acoperisem sa nu se raceasca) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
04-12-2006, 11:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu mai cred ca pe langa locurile calde, pisicile se urca la inaltime pentru a avea vedere de ansamblu. Nu se poate sa miste ceva in casa fara ca ele sa stie, asa ca se pozitioneaza strategic. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-07-2008 - 01:55 AM |