![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
02-04-2008, 02:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fix asa arata dormitorul meu. Ma rog, fara alea din perete, dar ideea e aceeasi. Si cu peretii albi, ca ma claustrofobez la peretii colorati, oricit de deschisa ar fi culoarea. Si tot asa va fi dormitorul si in casa cea noua, ca-mi place prea mult. Mie-mi place sa schimb prin casa, dormitorul e asa de 3 ani, dar sincer nu l-as vedea altfel. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ganesha |
05-04-2008, 05:20 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fix asa arata dormitorul meu. Ma rog, fara alea din perete, dar ideea e aceeasi. Si cu peretii albi, ca ma claustrofobez la peretii colorati, oricit de deschisa ar fi culoarea. Vrem pozute! Am niste pozute de acum 3 ani, cind inca nu era definitivat look-ul Acum am o maaare problema Imi doresc din suflet sa scap de ea, vreau ceva stil futon, ceva micut, care sa nu ocupe atita din cimpul meu vizual. Mi se pare imensa asta pe care o am acum, imi sta ca un ghimpe-n coasta. Vazusem la Ikea ceva care mi-a placut, si vad ca nu-s scumpe deloc (noi nu planuiam casa ACUM, si nu avem fonduri puse deoparte pentru deco&co.). ![]() ![]() http://www.ikea.com/ca/en/catalog/categori...63?pageNumber=0 -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
05-04-2008, 10:41 PM
|
Rectific: canapeaua mea actuala arata asa , numai ca e verde cu alb. Ma rog, asa de tare imi displac canapelele, ca mi se pare identica asta cu aia din exemplificarea precedenta
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| michelle |
08-04-2008, 10:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dormitoare..
![]() ![]() ![]() Eu am aceasta canapea pe care sincer am schimbat-o de 2 ori ca s-a rupt. Un fotoliu l-am schimbat dupa 1 an. Hmm.. cum adica s-a rupt? Din ce cauza? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| madairina |
08-04-2008, 10:30 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 8-04-2008 Membrul Nr.: 874 |
Atat au costat uite aici pe un site: http://www.canapele-ddp.ro/romana/canapele_6.htm .
M-am uitat la poze. In dormitor punem doar pat, noptiere si o comoda ca avem dressing. Eu nu am gasit pe net pozele acestea si crede-ma ca am cautat. |
| Me_Teo |
03-07-2008, 06:47 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 25-06-2008 Din: Deva Membrul Nr.: 1.113 Sex: Feminin |
Asta e camera mea:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Doare sa iubesti pe cineva care sa nu te iubeasca la randul lui, dar cel mai dureros este sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti niciodata curajul de a-i spune ce simti." - Anonim
"Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale." - Ashley Smith |
| michelle |
15-08-2008, 01:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am gasit niste idei simpatice de dormitoare pentru copii:
http://www.le-design.fr/blog/chambre-desig...es-loft-design/ -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 09:24 PM |