![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
14-03-2008, 11:44 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Avand in vedere ca eu am sufrageria visinie, baia mov, bucataria portocalie si dormitorul verde, nu stiu la ce sa te astepti Eu am living-ul asa : canapelele visiniu - maroniu inchis ( oriental ) parchetul deschis la culoare , vitrina deschisa la culoare ..... dinning-room verde ( mocheta + ceva verde in tapetul de pe pereti) ,cu ceva maro deschis ( masa , scaunele , dulapul ) .... bucataria un portocaliu f deschis ( peretii ) cu mobila crem deschis si cu pete de culoare rosii .... dormitorul juma` rosu juma` portocaliu spre rosu ....Aiurite culori ! Ne cam asemanam la amestecat culorile in toata casa , Alice , nu ? -------------------- ![]() |
| daconst |
15-03-2008, 10:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Hai sa vin si eu cu carcotelile,ca poate iti lipseau.
1.Eu nu sunt pentru faianta in bucatarie pe pereti.Adica nu vad sensul,ca si asa ai mobila.Pentru mine e suficient doar peretele unde se gateste sa fie faiantat,iar restul e camera normala si nu as pune faianta. Dar aici sunt gusturi si gusturi,nu se discuta. 2.Faianta din bucatarie si baie sunt la fel?Sau nu vad eu bine? Daca baia e mica as fi bagat mai mult alb partea de sus sa o mareasca. Imi place gresia aia maro inchis de la jumate in jos,arata super. 3.Eu zic ca parchetul ala stejar rustic trebuie vazut pe suprafata mare cum arata. Eu mergeam cu placa de parchet si o puneam linga mobila sa vad care se potriveste. 4.M-a luat groaza cind am vazut ce mizerie fac muncitorii cind pun gresia in Ro.Pai e santier de exterior acolo. Si de ce-i lasi sa-si agate plase pe calorifere?Sau de ce n-ai pus folie peste el. Mai ales ca peretii sunt albi,mare lucru sa nu trebuiasca sa dai iar lavabil dupa ce pun gresia. Eu pe ai mei in Ro i-am terorizat cu matura si farasul.Or fi zis ca sunt nebuna,dar macar n-a trebuit sa raschetez mortarul de pe faianta dupa ce au pus-o. Gata,restul ma mai abtin sa nu ma ia Miha la fuga pe aici. Acest mesaj a fost editat de daconst: 15-03-2008, 10:20 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
15-03-2008, 10:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Hai sa vin si eu cu carcotelile,ca poate iti lipseau. Inca mai astept propuneri pt mobilierul de bucatarie 1.Eu nu sunt pentru faianta in bucatarie pe pereti.Adica nu vad sensul,ca si asa ai mobila.Pentru mine e suficient doar peretele unde se gateste sa fie faiantat,iar restul e camera normala si nu as pune faianta. Dar aici sunt gusturi si gusturi,nu se discuta. Cu faianta.. si noi ne-am tot gandit cum sa o punem, dar pana la urma am hotarat sa o punem peste tot. Intr-adevar nu o sa se vada prea multa avand in vedere ca o sa fie corpuri de bucatarie. Am mers pe varianta unei singure culori, crem. Iar in baie pe 2 culori cu briu. 2.Faianta din bucatarie si baie sunt la fel?Sau nu vad eu bine? Daca baia e mica as fi bagat mai mult alb partea de sus sa o mareasca. Imi place gresia aia maro inchis de la jumate in jos,arata super. Da, sunt la fel. Iar culoarea... Eu sincer aveam second thoughts cu maro inchis in partea de jos, dar si mie imi place cum da totusi. 3.Eu zic ca parchetul ala stejar rustic trebuie vazut pe suprafata mare cum arata. Eu mergeam cu placa de parchet si o puneam linga mobila sa vad care se potriveste. Pai inca nu am nici o mobila, doar ne gandim in perspectiva ce luam. In principiu unde este parchet (living si dormitor) o sa avem maro inchis/weghe/mahon 4.M-a luat groaza cind am vazut ce mizerie fac muncitorii cind pun gresia in Ro.Pai e santier de exterior acolo. Si de ce-i lasi sa-si agate plase pe calorifere?Sau de ce n-ai pus folie peste el. Mai ales ca peretii sunt albi,mare lucru sa nu trebuiasca sa dai iar lavabil dupa ce pun gresia. Eu pe ai mei in Ro i-am terorizat cu matura si farasul.Or fi zis ca sunt nebuna,dar macar n-a trebuit sa raschetez mortarul de pe faianta dupa ce au pus-o. Cu siguranta o sa trebuiasca sa spal prin camere, oricum nu as putea sa ma mut fara sa fac si eu curat intai. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
23-03-2008, 08:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Na sa vad acum:
Casa ![]() Hol de sus: ![]() Scarile: ![]() Baia: ![]() ![]() Sufragerie: ![]() Si bucatararie: ![]() -------------------- |
| ALICE |
28-03-2008, 10:19 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Miha, noi de-astea avem, una cu 2, una cu 3 locuri, ambele extensibile, ambele cu lada si sunt foarte practice si comode: canapele Ce faine sunt!!!! Si noi ne facem dormitorul si bucataria pe comanda.Ieri a venit sa-mi ia masurile tamplarul |
| michelle |
28-03-2008, 01:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ooo inseamna ca va miscati si voi repejor! Ce model va faceti?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
28-03-2008, 04:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Pai vreau sa o termine inainte de Paste.De aia i-am spus asa repede.Ca sa aiba timp pana atunci.Pt dormitor cam asa ceva
Habar n-am sa pun o poza Nu pot pune poza, ca-mi da eroare Ce magarii fac Nessie, de nu reusesc? Acest mesaj a fost editat de ALICE: 28-03-2008, 04:05 PM |
| Nessie |
28-03-2008, 04:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ALICE |
28-03-2008, 04:14 PM
|
![]() Am reusit!!!! Dormitorul o sa aiba doar un pat si o comoda.Atat.Fara dulapuri La bucatarie modelul e facut de mine, in functie de ce si cum pun pe acolo. Asta e mobila, doar ca o sa fie toate fetele un portocaliu pal si marginile maro inchis. Blatul o sa fie inchis , asa ca marginile (folia de cant) ![]() Acest mesaj a fost editat de ALICE: 28-03-2008, 04:14 PM |
| michelle |
28-03-2008, 04:17 PM
|
Arata super!!
Si hainele unde vi le puneti? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
28-03-2008, 04:21 PM
|
Arata super!! Si hainele unde vi le puneti? Sus pe al doilea nivel, mi-am mai facut o baita mica si un dormitor.Pe casa scarii cum ar fi , unde suprafetele sunt inclinate, imi fac dulapuri pe o latura.Cu umerase, sertare, tot ce trebuie.Jos vreau sa fie aerisit.Mobila putina, ca toata viata mea am stat inghesuita |
| michelle |
28-03-2008, 06:04 PM
|
Ce diferite suntem
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
31-03-2008, 09:13 AM
|
Cine stie cum obtin culoare bordo?Ca-s disperata ca nu gasesc pe nicaieri lavabila de nuanta asta
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 31-03-2008, 09:13 AM |
| Nessie |
31-03-2008, 10:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cine stie cum obtin culoare bordo?Ca-s disperata ca nu gasesc pe nicaieri lavabila de nuanta asta In magazinele mari de amenajari interioare (Brico, Practiker etc) sunt standuri specializate unde iti fac ei culoarea pe loc. Cauta in magazinele de langa tine si vezi daca ai noroc. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ALICE |
31-03-2008, 10:18 AM
|
Am fost ieri la Ambient.E cel mai mare de la noi.Si nu au nuanta asta.Au un mov inchis si atat.Nimic care sa semene cu ce vreau.E scumpa, dar macar sa fie ce vreau.Era 4 milioane o galetusa de 5 l
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:03 PM |