![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| stressyannie |
12-11-2007, 10:18 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 12-11-2007 Membrul Nr.: 504 |
Buna. As dori si eu cateva informatii despre saloanele din Bucuresti (centru) care au printre servicii si Endermologie si tarifele practicate. Ideal ar fi sa fie prin zona magheru... romana, victoriei, unirii... pe cat posibil).
Stiu ca una din vedetele care au slabit cu ajutorul aparatului cellu m6 este corina danila. un salon care este deschis anul acesta, caruia i-a imprumutat imaginea este caresse, zona dorobanti, mario plaza. Ma intereseaza tratamentul de acest gen (sursa Aici/) pt ca se pare ca este foarte eficient impotriva celulitei de grad 3 si 4 si am auzit ca in foarte multe cazuri a dat rezultate extraordinare. "Endermologie works best on candidates who are fit, and who are usually between the ages of 30 to 45. Those who do not regularly exercise may see only temporary results and those over 30 pounds (13.60 kg) overweight tend not to benefit from the procedure. Beyond regular exercise, drinking water on the day of procedures helps yield a better result. Doctors frequently ask patients to drink eight glasses of water prior to the procedure, and to maintain this habit daily afterwards. Side effects are minimal and may involve bruising or soreness in the areas treated. Many patients like the feel of endermologie and find this temporary soreness a small price to pay. Those who are extremely sensitive to pain may find the pressure exerted by rollers very uncomfortable. " " Endermologie®, a subdermal approach to treating cellulite, was pioneered by LPG Systems in France over a decade ago. Since its introduction to the USA, Endermologie® was the first to be FDA approved for temporarily reducing the appearance of cellulite. Its safety and efficacy have been the subject of several clinical trials and on going research reveals positive results. Endermologie® has been given extensive coverage on TV networks and magazines" (sursa-) Doua saloane din bucuresti de care am auzit de la unele cunostinte - Dreamline si Espace Beaute (de pe StirbeiVoda). Help! |
| Nessie |
13-11-2007, 06:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.916 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Wow! Esti sigura ca vrei sa faci tratamentul ala? Si eu sunt umblata pe la toate saloanele de remodelare corporala si iti spun ca indiferent de pret, salon, materiale sau aparaturi folosite, efectul e acelsi: ZERO.
M-am uitat putin pe site-uri si am vazut ca o sedinta costa in jur de 1 mil si sunt sigura ca cei de la salon spun ca iti trebuiesc 10-20 ca sa se vada ceva. Eu cred ca a slabit Corina Danila cu cellu M6 la fel de mult cum a slabit si Luciu su batoanele Redis. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| stressyannie |
14-11-2007, 11:50 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 12-11-2007 Membrul Nr.: 504 |
Wow! Esti sigura ca vrei sa faci tratamentul ala? Si eu sunt umblata pe la toate saloanele de remodelare corporala si iti spun ca indiferent de pret, salon, materiale sau aparaturi folosite, efectul e acelsi: ZERO. M-am uitat putin pe site-uri si am vazut ca o sedinta costa in jur de 1 mil si sunt sigura ca cei de la salon spun ca iti trebuiesc 10-20 ca sa se vada ceva. Eu cred ca a slabit Corina Danila cu cellu M6 la fel de mult cum a slabit si Luciu su batoanele Redis. pai asta e faza... nu mai am voie sa sala, tocmai mi-am skimbat abonamentu... decat kineto si apoi s ma kinuiesc cu pilates p acasa si alea cu grija la spate. la kg sunt mai ok acuma, ma intere strict celulita asta dureroasa si nodulara si fermitate si eram dispusa la endermologia asta daca intr-adevar se lupta cu celuuu.. le-as insoti cu crema de la faberlic pt sanatate spirituala.... |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 04:42 PM |