![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
10-08-2006, 04:16 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Iar eu super pro sexymom... da nu acum, peste cativa ani. Nu sunt pregatit acum.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| alandana |
10-08-2006, 04:32 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu nu profesez ce-am invatat pentru ca asa a fost sa fie ( spaga pentru intrare in sistem era prea mare - eu nu prea aveam timp sa astept sa cresc ca sa ajung sa castig mai bine). Dar facultatea m-a format, mi-a deschis altfel mintea si m-a facut capabila sa invat orice. Eu am terminat medicina iar acum lucrez in productia de confectii - mai mult in partea de management.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
31-08-2006, 05:51 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
cei kare ati facut o facultate, v-a ajutat la ceva? eu incerc sa termin una si s-a lungit k o zi de poooost si stau si ma gandesc cum o sa imi fie dupa. parka ma si vad peste cativa ani lucrand k vanzatoare la "firma" iubitului meu! Nu stiu daca stii, dar mai nou nu prea mai ai ce cauta intr-un birou fara studii superioare...maine pomaine si cusatoresele vor avea nevoie de studii. Crede-ma, ai nevoie de hartia aia oricat de deshtept ai fi. Bill Gates n-are studii superioare...dar a avut o idee si bani s-o aplice...si a avut sansa sa se nasca in America. Cand cauti un serviciu bine platit, inainte de a te intreba ce si cum stii sa faci, te intreaba ce scoala ai sau ce experienta ai. De parca te nasti cu experienta. Eu cunosc persoane super calumea, care au pierdut servicii foarte bune pentru ca nu aveau diploma....Termina scoala, ai sa vezi cate porti iti deschide. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Alinache |
24-04-2007, 03:20 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 282 |
Buna,
Sunt un membru nou pe acest forum si cu acesta ocazie ii salut pe toti. Dar sa iti raspund la intrebarea ta, legata de facultate. Eu am treminat deja facultatea si daca ma uit in urma vad si bune si rele, pot spune ca m-a ajuta mult dar am intalnit si situatii in care facultatea nu pot spune ca mi-a dat aripile de care aveam nevoie. Si aici vorbesc de experienta. De curand am facut un studiu legat de alternativele tinerilor care obtin diploma de bacalaureat si vor sa continuie studiile la nivel superior. Atentie, spun nivel superior si nu neaparat universitar. Uitandu-ma putin prin sistemele de invatamant ale altor tari ale Europei am observat ca absolventii de liceu au mai multe posibilitati de a face studii superioare. Pana acum ceva timp am crezut, poate la fel ca majoritatea romanilor, ca peste tot in lume singura posibilitate este sa mergi la universitate sa faci studii superioare. Dar nu este asa. Exista mai multe alternative pentru ca sistemul de invatamant superior este impartit intre instituii de invatamant universitar din care fac parte universitatile ce ofera in general studii superioare de lunga durata si de obicei de orientare teoretica si institutii de invatamant superior non-universitare care ofera studii superioare de scurta durata si de orientare profesionala. Cei care urmeaza cursurile unei asemenea instituii au doua posibilitati. Prima este sa se angajeze imediat dupa absolvire pentru ca diploma obtinuta iti ofera deschidere catre piata muncii, in primul rand, si continuarea studiilor in institutii universitare. Acest model de invatamant este intalnit in majoritatea tarilor europene si unele cum este Franta are o vechime de peste 30 de ani. Cred ca multi romani ar saluta o asemenea institutie de invatamant pentru ca poate multi dintre noi nu au chef deocamdata sa faca o facultate, poate vor sa se angajeze mult mai repede si sa isi formeze o cariera profesionala cu ajutorul si prin intermediul scolii. Credeti ca suntem pregatiti sa acceptam un astfel de program de invatamant in Romania? Nu intamplator am facut cercetarea despre care am amintit mai sus. Am facut-o pentru o institutie de acest fel care s-a deschis din 2006 in Bucuresti si care aplica modelul de invatamant francez al Brevetelor de Tehnician Superior. Scopurile sunt urmatoarele: sa ofere o specializare in domeniul comercial recunoscuta la nivel european prin parteneriat cu Federatia Europeana a Scolilor, sa ofere tuturor tinerilor sansa de a face studii superioare, sa propuna invatamant in alternanta si de scurta durata (2 ani - 2 saptamani pe luna cursuri/2 saptamani stagii practice in organizatii cunoscute), sa permita acumularea de experienta pe parcrusul scolii si dupa absolvire un post pe partea de middle management in organizatia care te primeste pentru stagiul practic. Acest program este o alternativa la invatamantul universitar si este o oportunitate pentru cei care vor sa isi faca mai intai o cariera. Este o oportunitate care dupa parerea mea merita studiata. Se gasesc informatii si pe urmatorul site www.cefora.ro Parere mea este ca studiile superioare, indiferent de felul lor, iti deschid alte usi, cunosti alti oameni, alte pareri. Nu merita sa te opresti doar la studiile de liceu. Acum nu ai prea multe de ales dar lucrurile incep sa evolueze si la noi. Nu trebuie sa ne transformam in vanatori de diplome dar trebuie sa stam bine si sa ne gandim ce vrem sa facem mai departe. La inceput, e normal sa fii putin dezorientata, dar usor usor iti vei gasi locul. Sper ca informatiile date iti vor fi de ajutor. Multa bafta in alegerile pe care le vei face. |
| Nessie |
24-04-2007, 04:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mai astept si poate pe viitor..nu se stie. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:36 AM |