![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
20-02-2007, 01:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pentru ca sunt mare amatoare de plimbari, propun sa discutam un pic despre ceea ce ar putea sa ne incante ochiul, sa ne scoata din cotidan ...ma refer la plimbarile in romania care sunt mai accesibile ca cele din afara tarii. revin
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
20-02-2007, 01:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pentru ca la mare nu prea ai ce vizita
si o s-o iau dintr-un colt al tarii...o sa povestesc de zonele pe care le-am vizitat demult, sper sa nu le incurc in zona neamt: ar fi de vizitat manastirile, cetatea neamtului, casa memoriala a lui ion creanga, cheile bicazului-superbe , lacul rosu iasiul ar fi iarasi un oras pe care imi doresc sa-l vad, mai multe amanunte poate ne da miha, moderatoarea siteului la galati ar trebui sa fac reclama, dar nu stiu cu ce sa va incant. ar fi faleza dunarii, lacul vanatori, gradina botanica, padurea garboavele in buzau imi doresc sa ajung sa vad vulcanii noroiosi pe valea prahovei am fost in sinaia (cota 2000, castelul peles) busteni (cascada urlatoare, vf.omul, babele, pestera ialomicioara, varful caraiman, valea cerbului) bucurestiul poate il comentati voi putin iarasi o zona pe care am vizitat-o a fost valea oltului, noi ne-am stabilit la ramnicu-valcea si sibiu. ce am vizitat acolo? calimanestiul, olanestiul-superb, turnul rosu, cozia, ocnele, la sibiu -cisnadioara, dumbrava minunata-este gradina zoologica, muzeul satului, un lac de agrement in zona brasovului iarasi e foarte frumos-biserica neagra, poiana brasov pe care imi doresc s-o revad zona alba iulia, muntii apuseni - sunt foarte multe pesteri-eu sunt innebunita dupa ele: pestera ursilor, scarisoarei, stiu ca am mers inspre oradea si am vizitat baile felix alta zona interesanta...muntii fagaras: transfagarasan pana la lacul balea as vrea sa vad si sighisoara cand o fi in plin festival am vizitat o groaza de case memoriale, pe care inca nu le-am trecut aici, mai intai trebuie sa le localizez pe harta stiu ca am trecut si prin cluj, si pe la bran...am fost in multe locuri in tara...dar bineinteles ca va ramane subiect deschis si poate venim si cu fotografii, poate aveti si voi si propuneti obiective, trasee -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
20-02-2007, 01:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.442 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Himere..intai scriu ceva, si pe urma vin diseara sa te contrazic la chestia cu "nu e nimic de vazut la mare"
Imi doresc sa ajung la Festivalul de jazz de la Garana http://www.garana-jazz.ro/ E foarte dragut site-ul, sariti peste partea cu oitele Ar mai fi Stufstock-ul din Vama Veche. Am fost in 2003, mi-a placut (mai ales scena mica, unde se canta folk/jazz &co), in 2004 mi-a placut mai putin (atmosfera..sa zicem ca m-au..scarbit niste chestii), drept urmare in 2005 nu am mai fost, fix in anul in care s-a introdus taxa, si deci au inceput sa se disciplineze lucrurile. Poate ajung anul acesta...cine stie. http://www.stufstock.com/main.php?folderid=77 i'll be back -------------------- Hate being fat
![]() |
| himere2005 |
20-02-2007, 02:13 PM
|
cred ca mai sunt atractii, dar eu nu prea stiu de ele luchi. mie imi place la mare si merg pentru marea in sine, festivaluri, luna-parc si delfinariu...dar poate ne dai tu amanunte ca eu nu stiu ce sa vizitez la mare. eu cand merg la mare programul meu este: mancat-plaja-mancat-eventual dormit-plaja-cumparaturi-o plimbare pe lac cu hidro sau alte atractii de sezon, discoteca sau o bere la teresa
dar am impresia ca tu esti din constanta si ne dai amanunte -------------------- ![]() |
| anca veselie |
21-02-2007, 03:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.855 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu am ajuns la concluzia ca tara noastra este foarte frumoasa si oriunde gasesti locuri minunate.
o sa postez niste poze de la paltinu, care este un lac de acumulare pe valea doftanei, situat mai sus de campina, orasul meu de bastina: ![]() ![]() -------------------- |
| anca veselie |
21-02-2007, 03:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.855 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
acum din zona bran moeciu cateva poze:
vedere din cetatea rasnov: pe un pod la moeciu: la castelul bran: pe la moeciu ![]() strada sforii din brasov ![]() -------------------- |
| anca veselie |
21-02-2007, 04:23 PM
|
la mare eu sunt total subjugata de culorile cu care ne desfata natura si pot spune ca am prins unele superbe. rasaritul imi creeaza o stare cu totul si cu totul deosebita si ma cucereste de fiecare data, mai ales ca nu sunt 2 la fel. o sa pun niste poze:
incep cu marea inghetata din ian 2006: o seara superba cand am crezut ca va ploua o seara in 2 mai: si apusul: o poza care-mi place: ![]() furtuna: niste nori superbi: ![]() rasarituri: ![]() si gata, cred ca v-ati plictisit -------------------- |
| anca veselie |
21-02-2007, 04:36 PM
|
si acum de prin dobrogea cateva poze:
lan de floarea soarelui: spre dunare: dunarea: apus pe dunare: ![]() Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 21-02-2007, 04:36 PM -------------------- |
| ina_ceva |
12-03-2007, 04:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Himere, spuneai ca vrei sa ajungi la vulcanii noroios. Iata cateva poze pe care am reusit sa le fac inainte de apusul soarelui:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 12-03-2007, 04:53 PM -------------------- |
| ina_ceva |
13-03-2007, 10:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| ina_ceva |
13-03-2007, 10:47 AM
|
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 02:46 PM |