Salt la continut


Anunt: Regulament


Postat de LionKing


LionKing

    Administrator

  • Admin
  • Pip
  • 87 Mesaje:
  • Sex:Masculin
Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre OneDen.com. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor OneDen.com sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe.

Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de avertizare pana la stergerea contului.

Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale.

Forumul OneDen.com este un forum public si deschis oricui are ceva de spus despre subiectele discutate. Nu vor fi permise grupurile sau "bisericutele" inchise care nu accepta interventia sau parerea altor membri. Pentru astfel de discutii va recomandam folosirea e-mailului personal.

Nu se vor permite discutii in care sunt interzise parerile sau interventiile altor persoane.

Sustinem folosirea limbii romane si scrierea corecta din punct de vedere gramatical. Mesajele folosind prescurtari excesive de cuvinte si litere la locuri neportivite (exemplu: "kool", "poop", "akum"), pot atrage stergerea mesajelor si penalizarea utilizatorilor.

Pentru a evita postarea de doua ori a unui mesaj cu acelasi subiect, va rugam sa folositi optiunea de cautare pe site.


Moderatorii
Contul Si Numele De Utilizator
Consecinte Ale Incalcarii Regulamentului
Mesaje

Alte Observatii

Suntem constienti de faptul ca este posibil ca regulile de fata sa nu acopere toata gama de activitati deranjante din cadrul unei comunitati. Orice activitate ce are ca scop dezechilibrarea acestei comunitati va fi sanctionata. (a se vedea Troll sau Internet Troll).

Anumite subforumuri pot avea un regulament local, reguli ce se aplica doar in acel subforum. In cazul in care trimiteti mesaje in aceste locuri, va obligati sa respectati atat regulamentul general, cat si mentiunile locale. In cazul in care aveti cunostinta ca regulamentul a fost incalcat de un anumit utilizator, va rugam sa ne contactati prin PM sau email.

Accesul in anumite forumuri devine posibil numai dupa ce utilizatorii au indeplinit in prealabil anumite conditii. Aceste conditii vor fi precizate in cadrul fiecarui forum cu reguli speciale.

Va multumim pentru lecturarea acestor reguli. Va invitam sa promovam impreuna Forum.oneden.com, sa discutam civilizat si inteligent, sa pastram o atmosfera calda si prietenoasa la OneDen.com! Asteptam orice intrebare, nelamurire sau propuneri prin PM sau email.