left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > haine ieftine sau scumpe? seperator Optiuni V right
tmanbone
mesaj 17-08-2006, 10:21 PM
Mesaj #16

Veverita

Grup: Membri
Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.
Sex: Masculin

CITAT(Ella79 @ 17-08-2006, 11:13 PM) *

... oameni care se simteau vizibil inconfortabil in costum si pantofi ...
La fel sunt si femeile care se catara pe tocuri mult mai inalte decat stiu sa poarte sau poarta fuste mai strimte decat isi pot permite. Ma umfla risul cand o mai vad pe cate una cum se chinuie sa mearga. Asa ca e important sa porti si ce ti se potriveste.

Pai cred ca nu era prea confortabil costumul ala (sau pantofii). Eu cand sunt in costum nu am nici cea mai mica problema (cu exceptia verilor incinse... aici se impune renuntarea masina mea si neaparat taxi cu AC). Si in general pot costume mai rar, de obicei sunt "casual business". Si mi-am adus aminte ca nu prea mai am blugi. dry.gif

CITAT(Ella79 @ 17-08-2006, 11:13 PM) *

... fuste mai strimte .... o mai vad pe cate una cum se chinuie sa mearga ...

De-ai sti tu cat ma amuza pe mine fazele astea. lol.gif Dar la fusta tot ma uit! rolleyes.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alex25
mesaj 18-08-2006, 08:35 AM
Mesaj #17

Nevastuica

Raspunsuri: 839
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

Am lucrat, pentru scurt timp, la o firma mai micuta. Soferul era un tigan de 22-23 de ani. Castiga 5-6 milioane pe luna. Intr-o zi vine la birou tantos si isi arata mai intai picioarele... incaltamintea, mai exact, incepand sa se laude cum cu o seara inainte fusese in Mall, sa-si cumpere adidasi. Isi luase niste Nike de 2.5 milioane, de care era foarte mandru. I-a luat in rate.

Acest mesaj a fost editat de alex25: 18-08-2006, 08:36 AM

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 18-08-2006, 09:10 AM
Mesaj #18

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

incaltaminte intotdeauna d piele sau piele intoarsa... mai putin papuceii d vara care kiar nu ma intereseaza din c sunt facutzi, bine nici din plastic, sau c material o fi ala, e ceva lucios, mie imi vine in cap musama...
iar la haine...pot fi d firma sau nu.... dk materialul e bun si croiala e ok, iar eu ma simt confortabil in ele..restul...pot fi si 300 pot fi milioane...

--------------------
+Quote Post
still_me
mesaj 18-08-2006, 09:57 AM
Mesaj #19

Ciocanitoare

Raspunsuri: 466
Inscris: 14-08-2006
Membrul Nr.: 113

cred ca toata lumea opteaza pentru un raport calitate pret , bun , daca nu chiar ff bun ... eu una am avut o experienta trista cu adidasii nike din romania ... sunt ultima trasnaie in materie , am dat o caruta de bani , ca de erau in mare voga si sincer sunt niste prostii , au inceput sa se descoasa cusaturile ... prostii de genul asta .... plus pb parfumurilor ro , i-am luat lu' taica'miu un aqua di gio , din olanda , care mirosea super ... sa nu va povestesc cu misoase acelasi parfum din ro ... asa ca , s-ar putea sa platim mai mult pe chestii care ar trebui sa fie de firma si cand colo le iei tot produse pe plaiuri ro ..... nici unul dintre produse nu l-am cumparat din butic .. ci din reprezentante ... asta e faza cea mai nasoala ....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 18-08-2006, 10:08 AM
Mesaj #20

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

eu sunt cam ca si Nessie grin.gif cand e vorba de imbracaminte.
fiindca ma plictisesc ff repede de haine, prefer sa-mi iau chestii ieftine care imi plac si care nu tin mult.in plus, am o manie cu spalatul hainelor la temperaturi mari si, marca- nemarca, acestea se strica.
atunci de ce sa dau 1-2 milioane pe o camasuta cand o iau de la Ruxir cu maxim 400mii
? grin.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
himere2005
mesaj 18-08-2006, 10:39 AM
Mesaj #21

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu sunt de acord cu uka si trebuie. pina acum mi-am luat numai ciurucuri ieftine din poliester, cind si cind combinatii sau coton. vreau sa spun "eu", ca la calcat, le-am deosebit imediat, la fel cum zicea trebuie cele care erau din cea mai proasta calitate s-au scamosat imediat, unele decolorat, s-au lasat in parti, unele s-au strins la apa. or arata ele bine, dar pentru cit timp? 2 saptamini. mie imi pare rau ca nu am bani mai multi, dar cu cit am o sa-mi cumpar macar lucruri bunicele (vezi paragraf trebuie), in nici un caz nu mai im cumpar 100% poliester lol.gif , doar daca primesc de la cineva. ca dupa ce imi iau lucruri din an in pasti, ca nu-mi permit prea des, daca mai imi iau si niste ieftinituri care se strica repede imaginea mea va avea de suferit cumplit. si ma mai si visez citeodata o doamna cocheta wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
honey79
mesaj 18-08-2006, 11:11 AM
Mesaj #22

Marmota

Raspunsuri: 1.087
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Fiind in Romania.... cumparam numai haine ieftine... cei mai multi dintre noi stiu de ce.

Aici fiind, acum..... imi cumpar haine... de calitate....de cele mai multe ori. Insa, ca si Ella..... nu zic nu la hainute care-mi plac ... si sunt ieftine. Chiar daca anul urmator stiu ca se vor demoda.... merg pentru o vara.

Eu insa, mai am o problema. Cand imi iau ceva.... trebuie sa am si cu ce sa asortez si... cum de cele mai multe ori mi se pare ca nu am... sfarsesc prin a-mi cumpara o garderoba intreaga... din aceeasi culoare sau.... culori /nuante apropiate.

Despre incaltaminte.... la fel. Intotdeauna mi-am cumparat incaltaminte de piele, de calitate.Aici am aplicat mereu regula "prea sarac pentru lucruri ieftine"... insa... de ceva timp.... am inceput sa-mi cumpar incaltaminte si de calitate mai putin buna. Asta.. din acelasi motiv.. cel al variatiei,... am vreo 10 perechi de adidasi... fiecare de alta culoare.

Ce am observat.. in ultimul an si jumatate: ca doar noi romanii... suntem foarte mult preocupati de incaltaminte/imbracaminte. Nemtii, americanii... nu prea dau doi bani pe cum se imbraca, cum se asorteaza..cum se incalta.

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 18-08-2006, 12:21 PM
Mesaj #23

Koala

Raspunsuri: 2.431
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Am fost de curand la o nunta la care nasul era un americat de origine chineza. Tipul a venit la nunta imbracat intr-un costum negru, superb, si incaltat cu.... tenisi. Dar din aia mai inalti asa, cu niste stelute aurii pictate si niste sireturi multicolore.... ce sa mai... o feerie! lol.gif Mireasa, buna prietwna cu mine, l-a somat sa-si ia niste pantofi in picioare, dar tipul a zis ca pe el il dor picioarele de la atata mers. Si ce, tenisii lui ce au? Nici nu-si dadea seama ce nu e in regula cu tinuta lui, saracul.
Sper sa ma fereasca Dumnezeu sa ajung vreodata asa!
+Quote Post
honey79
mesaj 18-08-2006, 01:49 PM
Mesaj #24

Marmota

Raspunsuri: 1.087
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Dap... ei asa sunt.

Si femeile sunt si mai si.

Acum, ca ies din casa in fiecare zi.... si am de-a face cu tot felul de oameni... mai ales cand stau la casa de marcat... apuc si sa ma uit la ei... si.. de multe ori... ma mir ca prstu.... vin femeile cu tricourile patate.... cu bluze din satin si blugi din aia gen "pana"... adidasi scofalciti.Si nu e vorba ca nu au bani... mai ales ca aici sunt si reduceri foarte mari.. mi-am luat fusta de piele de exemplu cu.. 5 $.

E vorba de educatie, mentalitate, gust.

--------------------
+Quote Post
tmanbone
mesaj 18-08-2006, 02:56 PM
Mesaj #25

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

Am fost si eu de curand la o nunta in care nu prea s-a pus pret prea mult de costumatie. Majoritatea purtau camasa (cu tot felul de briz-brizuri) si panaloni (decenti totusi), combinati bineinteles cu pantofii ascuti la bot. Stiti voi la cere ma refer. Dar ce mi s-a parut si mai aiurea, era ca fratele miresei era imbracat intr-o pereche de pantalonii negrii si un tricou tot negru mulat pe corp. Asta-i cam prost gust, ce naiba, era nunta sora-sii!

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
himere2005
mesaj 18-08-2006, 03:07 PM
Mesaj #26

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

tot de prost gust mi se par femeile cu suncile pe afara, "babele" cu fuste scurte si date cu machiaj strident, ghiulurile la barbati, ar fi multe de zis aici am sa fac un topic separat mai tirziu

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 18-08-2006, 04:31 PM
Mesaj #27

Hiena

Raspunsuri: 4.806
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Hmmm... interesant subiect... eu nu am sa vorbesc despre cum ma imbracam in tzara caci eram o complexata si jumatate si nu ma imbracam decat in pantalonii negrii de stofa ( aveam enspe perechi ) si diferite bluze, maioutze in sus.

O sa va vorbesc despre cum imi aleg hainele acum:

- de firma ( asta nu inseamna neaparat Armani sau alte case de moda, ci cum spunea alandana: tot ce este original, nu contrafacut ): adidasii, cizmele si alte incaltzari pe care sa fiu sigura ca le port si anul viitor, nu mai mult ; blugii/gecile de blugi sau raiat ; tot ce tine de stofa, adica pantaloni si sacouri; tot ce tine de piele ( in februarie mi-am luat o haine lunga de piele pe care am gasit-o la reduceri, o sa o port iarna aceasta de abia ), treningul si tricourile aferente, gentile aferente, lenjeria intima.. si cam atat imi vine acum in minte

- no name-uri: bluzite/fustitze/papucei/gentutze/maioutze si toate dracoveniile pe care mi se pune pata intr-o vara... dar trebuie sa existe calitate macar pe jumatatea celor de firma.. nu cumpar orice prostie dry.gif dar nici sa dau multi bani pe ele... oricum vara viitoare nu le mai port ca-s demodate smile.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 18-08-2006, 04:32 PM

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
judecatorul
mesaj 20-08-2006, 02:54 AM
Mesaj #28

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54

HAI sa va share-uiesc ceva /// cred ca sunt doi ani de acum de cand am aflat si am colaborat cu o firma din Israel care face .. ghici ce ??Creatie vestimentara ....
NUmele designerului 'e o tipa ' Sigal Ephod e suuper cunoscut in zona aceea ..
Firma asta nu poate scoate un catalog .. Pentru ca in fiecare satamana isi innoieste colectia smile.gif
Mie imi plac piesele vestimentare mult .. Au fost aduse de noi in DADA si Mario Plaza .. dar ei le vindeau cu 100 eur pantalonul sau bluza .. dublau pretul..
Acolo costa cam 25 dolari piesa vestimentara.
Sunt tare curios ce parere aveti .. http://www.otentico.co.il. si ca sa mearga cu asta niste bijuterii nonconformiste ... smile.gif le ador si eu si nu sunt femeie .. am si eu breloc de la ei smile.gif http://www.laloorna.com ..
fiti atente la nou ... ca tricouase si bascute se gasesc . si nici nu impresioneaza )).gif

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-08-2006, 08:59 AM
Mesaj #29

Koala

Raspunsuri: 2.431
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Primul link nu merge. sad.gif( sad.gif(
+Quote Post
judecatorul
mesaj 20-08-2006, 11:31 AM
Mesaj #30

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54

http://www.otentico.co.il/ asta e l-am verificat ..

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 01:57 AM