left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > haine ieftine sau scumpe? seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 20-08-2006, 12:09 PM
Mesaj #31

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.645
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

A doua oara merge. MULTUMIM!!

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-08-2006, 04:15 PM
Mesaj #32

Lama

Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu una prefer ceva mai clasic, in schimb, bijuteriile mi-au placut mai mult

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Brunette
mesaj 21-08-2006, 05:37 PM
Mesaj #33

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14

CITAT(tmanbone @ 17-08-2006, 10:21 PM) *
Nu, erau mai tineri si nu prea isi dadeau ei seama care sunt cele mai importante lucruri in viata. Aia de care zici tu mai asorteaza si pantofi la trening, dupa cum ii place lui Brunette. Scuze, n-am putut sa ma abtin. Mi-ai adus aminte...
Sa nu crezi ca nu am vazut! tease.gif Vine el si timpul meu! Stai pe-aproape! naughty.gif
+Quote Post
Sexymom
mesaj 02-10-2006, 01:06 PM
Mesaj #34

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.923
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Eu aleg haine ceva mai scumpicele, sunt de calitate si tin mai mult, iar cand vine vb de incaltaminte , le iau pe cele care au piele in interior si talpa gen air.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Róis
mesaj 06-10-2007, 04:52 PM
Mesaj #35

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 6-10-2007
Membrul Nr.: 429

Impotanta e calitatea. Totusi, prefer preturile accesibile.
+Quote Post
axe10
mesaj 14-10-2007, 05:11 PM
Mesaj #36

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Nu dau bani prea multi pe haine, dar nici putini. De obicei am strictul necesar, asa ca atunci cand trebuie sa merg la vreo petrecere imi cumpar ceva nou....si nici silueta nu o am de la un am la altul la fel. Incerc sa fiu cat de cat in tendinte , dar nu am patima modei. Oricum nu-mi gasesc prea multe haine care sa-mi si placa si sa fie si nr. meu.
Imi place in schimb sa-mi imbrac barbatul si copila!!

A, am uitat....am boala incaltarilor!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
last word
mesaj 19-11-2007, 11:47 PM
Mesaj #37

Neinregistrat

sunt foarte de acord cu urmatoarea treaba:,,am vazut un articol vestimentar extraordinar pe care mi-l doresc din tot sufletul dar are un pret pe masura"...ok...fac un efort si cum necum il iau...dar in general sunt adepta lucrurilor accesibile ca pret,dar sa fie de bun gust...
in acelasi timp sunt de principiu ca nu va veni nimeni niciodata sa iti intoarca gulerul bluzei sa vada firma de la care ai achizitionat-o...o femeie poate arata extraordinar indiferent ca se imbraca de la diverse firme sau nu....ceea ce conteaza este sa isi aleaga haine de bun gust(indiferent de zerourile pretului),sa evite pe cat se poate aspectul de cheap si de kitch
+Quote Post
axe10
mesaj 22-11-2007, 09:04 PM
Mesaj #38

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(last word @ 19-11-2007, 11:47 PM) *

sunt foarte de acord cu urmatoarea treaba:,,am vazut un articol vestimentar extraordinar pe care mi-l doresc din tot sufletul dar are un pret pe masura"...ok...fac un efort si cum necum il iau...dar in general sunt adepta lucrurilor accesibile ca pret,dar sa fie de bun gust...
in acelasi timp sunt de principiu ca nu va veni nimeni niciodata sa iti intoarca gulerul bluzei sa vada firma de la care ai achizitionat-o...o femeie poate arata extraordinar indiferent ca se imbraca de la diverse firme sau nu....ceea ce conteaza este sa isi aleaga haine de bun gust(indiferent de zerourile pretului),sa evite pe cat se poate aspectul de cheap si de kitch

Corect!

Am mers 2 zile cu metroul...si ce mi-au vazut ochishorii.... doh.gif ...fete care mai de care mai "accesorizate" cu prostul gust.
Azi dimineata am vazut o fata care cred ca daduse ceva banuti pe un palton elegant, frumos de altfel , dar nu masura ei...adica pocnea pe ea....cand urca treptele m-am uitat la ea si atat de strans era totul pe corpul ei ca se vedea dunga de la tanga...prin palton!!!!!

Va dati seama ca-i intrasera in sunculitze....pacat!

--------------------
Imagine
+Quote Post
last word
mesaj 02-12-2007, 11:30 AM
Mesaj #39

Neinregistrat

penibil...ai dreptate...dar ce zici de tipele care poarta blugi pana si ele sunt ditai huidumele???sincer nu am nimic cu persoanele supraponderale...asta e....nici ele nu-si doresc sa arate asa...dar trebuie sa realizam ca nu putem purta haine care ne dezavantajeaza...de la sublim la ridicol e doar un pas si astfel de persoane au trecut de partea cealalta doar de dragul de a fi trendy-flendy....inca nu pricepem un lucru...moda nu inseamna musai ce scot marii designeri pe piata...moda e in primul rand bunul gust...moda inseamna ceea ce ne vine noua fiecareia bine si apoi ceea ce se poarta...
+Quote Post
magdutza
mesaj 30-07-2008, 12:29 PM
Mesaj #40

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 30-07-2008
Membrul Nr.: 1.250

CITAT(judecatorul @ 20-08-2006, 12:31 PM) *

http://www.otentico.co.il/ asta e l-am verificat ..

cum pot sa comand de pe acest site??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
+Quote Post
mbna
mesaj 16-08-2008, 11:02 AM
Mesaj #41

Amiba

Raspunsuri: 5
Inscris: 9-08-2008
Membrul Nr.: 1.293

CITAT(still_me @ 18-08-2006, 09:57 AM) *

cred ca toata lumea opteaza pentru un raport calitate pret , bun , daca nu chiar ff bun ... eu una am avut o experienta trista cu adidasii nike din romania ... sunt ultima trasnaie in materie , am dat o caruta de bani , ca de erau in mare voga si sincer sunt niste prostii , au inceput sa se descoasa cusaturile ... prostii de genul asta .... plus pb parfumurilor ro , i-am luat lu' taica'miu un aqua di gio , din olanda , care mirosea super ... sa nu va povestesc cu misoase acelasi parfum din ro ... asa ca , s-ar putea sa platim mai mult pe chestii care ar trebui sa fie de firma si cand colo le iei tot produse pe plaiuri ro ..... nici unul dintre produse nu l-am cumparat din butic .. ci din reprezentante ... asta e faza cea mai nasoala ....

de vreo cativa ani folosesc acest magazin, prietenele mele la fel,
si pot sa zic ca este locul perfect de cumparat www.magazine-parfumuri.ro ultima data am luat euphoria blossom de Calvin Klein
+Quote Post
amalia159
mesaj 31-08-2008, 10:41 PM
Mesaj #42

Amiba

Raspunsuri: 9
Inscris: 28-08-2008
Membrul Nr.: 1.370

fetelor!!! hainele : indiferent ca sunt ele sau nu de firma...indiferent k le cumperi din mall sau din bazar conteaza sa te simti bine si sexy in ele !
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 11-10-2008 - 11:52 AM