![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
08-01-2007, 05:59 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Am de facut o tema pentru un curs de HTML, adica de realizat o pagina web cu tote cele.
totul bine si frumos pana la frameset-uri. stiu sa definesc un frame-set care imi imparte fereastra in 2, sa zicem, dar nu stiu cum sa incarc apoi informatia in fiecare fereastra. am incercat cu ancore din calculatorul meu dar nu reusec. unde gresesc??? atentie, fiti blanzi, ca sunt abia la inceput! Multumesc! -------------------- |
| Nessie |
08-01-2007, 06:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Noni, daca esti incepatoare iti recomand Dreamweaver!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
08-01-2007, 06:35 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Nessie, multumesc pentru rapsuns!
folosesc si eu un soft asemanator cu Dreamweawer, HTML-kit. chestia e ca imi scapa ceva si nu-mi dau seama ce, dar mai surubaresc la el -------------------- |
| alex25 |
08-01-2007, 09:14 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Buna!
Nu se mai folosesc frame-urile in zilele noastre, dar daca asa l-ai facut, uite cum se procedeaza: Sa presupunem ca urmatoarea e declaratia framesetului: COD <frameset cols="20%,80%" border="2"> <frame src="meniu.html" name="meniu"> <frame src="pagina.html" name="paginaprincipala"> </frameset> Atunci cand din frame-ul meniu vrei sa trimiti un link in frame-ul paginaprincipala setezi atributul "target" al tag-ului "a" sa fie "paginaprincipala" (adica numele unui alt/celuilalt frame). Exemeplu: COD <a href="despre-mine.html" target="paginaprincipala">mai multe despre mine</a> Succes! -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| michelle |
09-01-2007, 09:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Uite aici un manual online. Cuprinsul e in dreapta sus.
Spor! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| _noni_ |
09-01-2007, 01:34 PM
|
Alex, multumesc!
chestia cu frame-urile e ceruta de tema, ce sa-i faci, poate profu' o fi mai hodorogit, nuj, ca nu comunicam decat online Michelle, multumesc! -------------------- |
| alex25 |
09-01-2007, 01:38 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:30 PM |