![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| DIAbolica |
14-09-2006, 07:21 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
in speranta ca nu-s singura care (inca) mai merge la liceu, profit de imprejurari ("ajunul" inceperii -sau nu- ) ca sa urez tuturor un an scolar plin de realizari,impliniri si fie ca educatia sa ne duca pe cele mai inalte culmi ale implinirii (
daca sunt si profesori intre noi.. hi there ! peace,man ! |
| Nessie |
15-09-2006, 10:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.040 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
A inceput sau nu pana la urma?
Ca doamne profesoare pe la noi stiu de Andreea-Rodica si Bubbles. Poate ne povestesc ele cum se vede un inceput de an scolar din partea cealalta a catedrei. Pentru restul se stie: bucurie mare ca iti revezi colegii, o saptamana de povestiri care ce a facut, pe unde a umblat, in prima zi, fiecare se lauda cu ce tzoale si-a luat (daca nu e cu uniforma), flori etc. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
16-09-2006, 12:22 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
peace,man ! Iti dau un sfat: gandeste-te serios la viitor dar nu ezita sa-ti traiesti tineretea. Bafta la scoala, Dia! Peace, woman! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| aki |
16-09-2006, 07:32 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.062 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bafta mare la scoala Diabolica
-------------------- |
| DIAbolica |
16-09-2006, 08:58 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
multumesc mult, aki
multumesc pt urari si pt sfat (de care voi incerca sa tin cont, in limita timpului liber disponibil Nessie ..scoala a inceput..sau at least, va incepe de luni incolo... Bucurie mare la revederea colegilor doar in aparenta.. o saptamana de povestit mai putin, mai degraba una de barfe,ca deh, asa-i pe la noi... multumim de urari |
| lliliana |
20-09-2006, 07:39 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
a 12-a...Uf...spor:) Si distractie placuta. Sa ai bafta si profesori de treaba.
Si eu care ziceam ca am ceva cu barbatii...vad ca tre' sa iau notite de la tine -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
21-09-2006, 05:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.871 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Scoala a inceput, dar protestul a constat in saltul peste deschiderea festiva a anului scolar. Profesorii nu doresc greva, fia ca nu au bani si asteapta salariul cu nerabdare, fie ca nu cred ca se poate rezolva ceva. Asteptam sa vedem ce hotaresc mai-marii nostri de pe la sindicate.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| amalia0701 |
13-09-2007, 10:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.180 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
A trecut un an , incepe iar scoala
Liceeana noastra lew ce facultate o fi ? Bafta scolarilor si rabdare parintzi -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| butterfly |
17-09-2007, 06:50 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 454 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
a inceput si anul asta
sunt si cls a12a.. urez bafta tuturor copiilor mamicilor de pe aci;)) -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
|
| George |
03-09-2008, 06:46 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 80 Inscris: 25-08-2008 Membrul Nr.: 1.348 Sex: Masculin |
Mai sunt cateva zile pana incepe scoala insa in Republica Moldova deja a inceput de la 1 septembrie, si cum avem si cativa forumisti de peste Prut cred totusi ca a sosit vremea sa urez atat celor care au inceput deja cat si celor care vor incepe curand scoala, un an nou, plin de realizari si note bune si cat mai multe bucurii si prieteni noi printre colegii noi de scoala.
|
| Sexymom |
08-09-2008, 11:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Multumim George, eu una am un an greu cu Bianca , trece in ultimul an de colegiu,al 3-le de academia de engleza, la anul averm examen ca sa intram la institut, vreau un loc la bilingve pt fetita mea cea mare.
Succes tuturor. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| danutza |
12-09-2008, 09:27 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 11-09-2008 Membrul Nr.: 1.420 Dispozitie: supi Sex: Feminin |
buna!eu mai am 2zile si sunt in cls a 11.a!
bafta la toata lumea si numai note bune la toate materiile |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 10:19 AM |