Salt la continut


Subiect de ajutor: Contul personal (Editare cont)


Pentru mai multe detalii asupra continutului informatiilor din profilul personal te rog sa citesti Regulamenul forumului.

Abonari

De aici iti modifici abonarile la forumurile sau subiectele urmarite de tine. Te rog sa citesti pentru mai multe informatii ajutorul pentru 'Notificare prin email'.

Editarea Profilului

Aceasta sectiune iti permite adaugarea sau modificarea informatiilor de contact si introducerea unor informatii suplimentare.

Editarea semnaturii

Semnatura forumului este atasata la sfarsitul fiecarui mesaj postat, exceptie facand cazul in care debifezi casuta 'Activeaza semnatura? '. Poti folosi in semnatura Cod BB sau HTML (daca administratorul permite acest lucru).

Editarea avatarului

Poti alege avatarul din galeria forumului, furnizand o adresa URL valabila sau incarcand o poza din calculatorul personal

Editarea pozei personale

De aici vei putea atasa o poza profilului tau. Aceasta va putea fi vazuta de ceilalti membri dand click pe profilul tau.

Setarile email-ului

Ascunde adresa email iti permite restrictionarea email-urilor de la ceilalti membri.
Trimite-mi actualizari din partea administratorului ii permite administratorului sa iti trimita email-uri acest lucru se intampla in cazul anunturilor importane, asa ca bifarea acestei casute este recomandata.
Include o copie a mesajului in email,iti va include un mesaj in email-ul trimis ca notificare la subiectele urmarite de tine.
Trimite-mi un email cand primesc un mesaj privat, iti va trimite un email atunci cand primesti un mesaj privat de la alt membru.
Activeaza 'Notificare prin email'?, te va abona automat la fiecare subiect la care raspunzi.

Setari forum

De aci iti poti seta fusul orar, poti alege sa nu vezi semnaturile, avatarul sau imaginile celorlalti membri.

Schimba adresa email

In oprice moment iti poti schimba adresa email folosita pentru contul tau. In unele cazuri va fi nevoie sa revalidezi contul daca iti schimbi adresa email.

Schimba parola

De aici iti poti schimba parola. Veia vea nevoie de parola actuala pentru a realiza acest lucru.