![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
24-10-2007, 06:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Deja ti-am urat bun venit dincolo asa ca trec deja la "atac":
iar de soacra scap sigur. Niciodata nu-i prea devreme, sau prea tarziu....multe dintre noi isi iubesc soacrele... Esti tare draguta. Pai nu indraznesc sa ma gandesc la cate kg. vreau sa ajung ci doar la faptul ca vreau sa pot sa respir mai usor si sa las lumina aprinsa .....cand e momentul de tandreturi. Zi si tu deocamdata ca s-a taiat curentul...dar si cand vine galeata de curent ...vei arata super.... Deja stricam fata cu prostii, uite cum am gasit eu niste tipe de treaba............internetul sa traiasca.Ma pun sa citesc din retete ca de maine mananc sanatos. Va pup. CARLA SUNTETI TARI. Sincer ma bucur ca am dat de voi Sexy e cap de lista Nu te ambala ca au mai zis si altele ca suntem de treaba( chiar acum cateva zile a aparut cineva nou pe aici si s-a lasat pagubasa)....incetul cu incetul... Si suntem tari la oase ca pe deasupra mai gasesti si celulita...ati auzit voi ca ar fi tare?! In final:spor la treaba, scrie ce mananci ca sa te certam si sa te indrumam. -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
24-10-2007, 07:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Poate ne spui mai multe despre tine : de unde esti , cati ani , ce lucrezi .....sot si copil am observat ca ai ...Ce mai ai in dotare ? Catel , purcel , pisica ...... ...sau vreun vecin dragutz, care iti tine usa din cand in cand... Bine ai venit si spor la slabeala! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ca3la |
25-10-2007, 07:35 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 24-10-2007 Din: timisoara Membrul Nr.: 465 Dispozitie: tare pe pozitii Sex: Feminin |
Ti-am adus si eu o de casa noua ! Bine ai venit !!!Am vazut ca nici n-ai aparut bine si deja fetele te invata la prostii Deci ...WW scrie pe tine Asteptam intrebari , nelamuriri si.... bafta multa la gatitul separat ! Sa nu te lasi induplecata de sot sa mananci ce mananca el ca iei bataie Poate ne spui mai multe despre tine : de unde esti , cati ani , ce lucrezi .....sot si copil am observat ca ai ...Ce mai ai in dotare ? Catel , purcel , pisica ...... Sarutmana ptr.floricica.Ma gandesc sa pun ticker-ul dupa primele 3 kg date jos,cel putin asa simt eu acum ca ar fi bine.Binenteles ca m-am gandit la o greutate la care vreau sa ajung, de la 109 ........pe la 80 si sunt super bine.Dar deocamdata visez frumos.Intrebari am multe, insa o sa vi le pun la momentul cand am nevoie.Iar despre mine pot sa va spun ca sunt din Timisoara,am 34 de ani(baba) un sot super , o fetita de 9 ani si 7 luni, o soacra model pe care chiar o iubesc si 3 catei nebuni : o cokerita, un pekinez pitic si un labrador cat un vitel.Pe langa m-am lipit si de 2 zebre australiene (pasari de colivie).PISICA AM AVUT DAR MI-AU KILERIT-O.Pot sa le tin pe toate ptr. ca locuiesc la casa si au loc de desafasurare.In privinta ocupatiei, lucrez intr-o scoala cu juma de norma, ma mai ocup si de o fundatie umanitara, ajut sotul pentru firma proprie si .................pictez. Amant? iar amanti.............stau la coada o gramada , dar cu sotul beton pe care il am cine mai are nevoie de ei ? Deja ti-am urat bun venit dincolo asa ca trec deja la "atac": iar de soacra scap sigur. Niciodata nu-i prea devreme, sau prea tarziu....multe dintre noi isi iubesc soacrele... Esti tare draguta. Pai nu indraznesc sa ma gandesc la cate kg. vreau sa ajung ci doar la faptul ca vreau sa pot sa respir mai usor si sa las lumina aprinsa .....cand e momentul de tandreturi. Zi si tu deocamdata ca s-a taiat curentul...dar si cand vine galeata de curent ...vei arata super.... Deja stricam fata cu prostii, uite cum am gasit eu niste tipe de treaba............internetul sa traiasca.Ma pun sa citesc din retete ca de maine mananc sanatos. Va pup. CARLA SUNTETI TARI. Sincer ma bucur ca am dat de voi Sexy e cap de lista Nu te ambala ca au mai zis si altele ca suntem de treaba( chiar acum cateva zile a aparut cineva nou pe aici si s-a lasat pagubasa)....incetul cu incetul... Si suntem tari la oase ca pe deasupra mai gasesti si celulita...ati auzit voi ca ar fi tare?! In final:spor la treaba, scrie ce mananci ca sa te certam si sa te indrumam. deci am inceput ziua de azi cu o portie de stuguri la micul dejun, cafea nu consum niciodata asa ca imi voi face un ceai.Pentru pranz mi-am pregatit de aseara file de peste pe care il voi gati la aburi cu lamaie si o portie de legume tot la aburi, nu stiu insa ce sa mananc la cina nu ma inspira nimic -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| julyalina |
25-10-2007, 07:43 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
bine ai venit printre noi carla !
fetelor, din cate stiu eu parca karin era din timiosara -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ca3la |
25-10-2007, 08:44 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 24-10-2007 Din: timisoara Membrul Nr.: 465 Dispozitie: tare pe pozitii Sex: Feminin |
bine ai venit printre noi carla ! fetelor, din cate stiu eu parca karin era din timiosara sa inteleg ca numai una mai era din Timisoara?pacat, speram la o colega de suferinta pentru mers la sala -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| May |
25-10-2007, 09:22 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.914 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si bpaula era din Timisoara
Neatza -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ca3la |
25-10-2007, 09:40 AM
|
|
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| May |
25-10-2007, 09:41 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.914 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza pictorito
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ca3la |
25-10-2007, 09:59 AM
|
|
Neatza pictorito CAND MAI PRIND CEVA CURAJ O SA VA DAU SI ADRESA MEA DE SITE SA VEDETI CE PICTEZ, DAR MAI INCOLO CA ACUMA MI-E RUSINE Neatza pictorito SI APROPO CE MANCATI VOI SEARA? SI LA CAT E ULTIMA MASA? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| Nessie |
25-10-2007, 10:05 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
'Neata, artisto!
Seara eu incerc sa mananc proteine si grasimi, adica ceva carne. Ultima masa nu e batuta in cuie, mai ales ca modul de viata difera de la o persoana la alta. Cas linie generala eu urmaresc sa manana cu cel putin 3-4 ore inainte de somn. Daca vezi ca dupa o perioada de dieta nu slabesti cu intervalul asta, mai mareste-l. Off topic! te rog mult sa nu mai folosesti doar litere mari. In limbajul internetului asta inseamna ca tipi. Merci! CAND MAI PRIND CEVA CURAJ O SA VA DAU SI ADRESA MEA DE SITE SA VEDETI CE PICTEZ, DAR MAI INCOLO CA ACUMA MI-E RUSINE Vrem adresa! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| May |
25-10-2007, 10:07 AM
|
|
Asteptam adresa
Eu, de obicei, ultima masa o iau pana in ora 20.00 si ma culc cel mai devreme la 1 dimineata. Incerc sa mananc ceva usor, in special pui Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 25-10-2007, 10:08 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ca3la |
25-10-2007, 10:11 AM
|
|
'Neata, artisto! Seara eu incerc sa mananc proteine si grasimi, adica ceva carne. Ultima masa nu e batuta in cuie, mai ales ca modul de viata difera de la o persoana la alta. Cas linie generala eu urmaresc sa manana cu cel putin 3-4 ore inainte de somn. Daca vezi ca dupa o perioada de dieta nu slabesti cu intervalul asta, mai mareste-l. Off topic! te rog mult sa nu mai folosesti doar litere mari. In limbajul internetului asta inseamna ca tipi. Merci! CAND MAI PRIND CEVA CURAJ O SA VA DAU SI ADRESA MEA DE SITE SA VEDETI CE PICTEZ, DAR MAI INCOLO CA ACUMA MI-E RUSINE Vrem adresa! MAI , nu fii rea ca incerc sa fac mai multe lucruri deodata conversez cu voi, scriu contracte de sponsorizare pentru niste copii, si mai vorbesc si la telefon. Ce sa fac asta e. Asteptam adresa Eu, de obicei, ultima masa o iau pana in ora 20.00 si ma culc cel mai devreme la 1 dimineata. Incerc sa mananc ceva usor, in special pui Va dau adresa da daca rade vreuna..............dati-va cu parerea ca ma intereseaza,serios adresa este www.mypaint.ro -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| May |
25-10-2007, 10:17 AM
|
|
| axe10 |
25-10-2007, 10:21 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vazut site. Eu nu ma pricep la pictura dar mi-a placut ce am vazut...Suflet pierdut cred ca cel mai tare...ca idee.
Felicitari ca te relaxezi in felul asta. Eu am mari probleme cu desenul, am o fiica de 4 ani si cateva luni care ma pune sa-i desenez si eu habar nu am....ca la clasa intai desenez nu alta! -------------------- ![]() |
| May |
25-10-2007, 10:22 AM
|
|
Mie mi-a placut evolutie
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:11 AM |