left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal Ca3la seperator Optiuni V right
ca3la
mesaj 25-10-2007, 10:26 AM
Mesaj #31

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 23
Inscris: 24-10-2007
Din: timisoara
Membrul Nr.: 465
Dispozitie: tare pe pozitii
Sex: Feminin

[quote name='Maybeline' date='25-10-2007, 11:22 AM' post='96876']
Mie mi-a placut evolutie rolleyes.gif

ma bucur ca v-au placut,daca nu pictam probabil ca eram de mult pe campii

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 25-10-2007, 10:32 AM
Mesaj #32

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Mie ingemanare.. plus florile!.. si Different ways, si Visuri... Aia cu zodiacul, berbec m-a dat pe spate. Superbe!

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 25-10-2007, 10:32 AM
Mesaj #33

Yeti

Raspunsuri: 10.248
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Buna dimineata !!

Buey, dar ai talent !! Bravo !!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ca3la
mesaj 25-10-2007, 10:36 AM
Mesaj #34

Amiba

din pacate pe site nu apar cele vandute si mai am vreo 6 lucrari noi dar nu am timp sa le pun pe site, in curand. Si oricum multumesc din suflet pentru aprecieri , ma ajuta sa continui floare.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
ca3la
mesaj 25-10-2007, 10:48 AM
Mesaj #35

Amiba

trebuie sa dispar ca am mult de lucru , va doresc o zi buna cu multe reusite...........poate si niste fursecuri.pa-pa floare.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 25-10-2007, 12:15 PM
Mesaj #36

Lama

Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Hola si de la mine. pupic.gif
In primul rand : imi place mult ce pictezi, ai talent, nu ca vecina mea de la et. 3 care e pictorita declarata si cu studii inalte pe la toate scolile de arta din Spania si copiaza pe foaie de ceapa dupa calendare lol.gif lol.gif
In al doilea rand : daca tu esti baba la 34 de ani eu ce mai sunt la 3_?
In al treilea rand : seara eu mananc mereu salate asortate( salata verde cu rosie, ceapa, 50 g sunca, 5o g br. rasa, 10 masline), sau salata de sfecla cu paste, piept de pui si usturoi , gratar slab de pui sau vita (preferata mea), cand nu vreau sa gatesc mananc 2 iaurturi in care pun 100 g sunca , are un gust bun de tot, sau mananc fructe diverse cu frisca degresata.Sau legume la gratar (ardei capia, vinete, dovlecei, sparagus, rosii la gratar , pe care le stropesc cu ulei de masline).
Succes in continuare, vad ca ai si tu un program super incarcat, asa ca al meu. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
ca3la
mesaj 26-10-2007, 07:38 AM
Mesaj #37

Amiba

CITAT(Sexymom @ 25-10-2007, 01:15 PM) *

Hola si de la mine. pupic.gif
In primul rand : imi place mult ce pictezi, ai talent, nu ca vecina mea de la et. 3 care e pictorita declarata si cu studii inalte pe la toate scolile de arta din Spania si copiaza pe foaie de ceapa dupa calendare lol.gif lol.gif
In al doilea rand : daca tu esti baba la 34 de ani eu ce mai sunt la 3_?
In al treilea rand : seara eu mananc mereu salate asortate( salata verde cu rosie, ceapa, 50 g sunca, 5o g br. rasa, 10 masline), sau salata de sfecla cu paste, piept de pui si usturoi , gratar slab de pui sau vita (preferata mea), cand nu vreau sa gatesc mananc 2 iaurturi in care pun 100 g sunca , are un gust bun de tot, sau mananc fructe diverse cu frisca degresata.Sau legume la gratar (ardei capia, vinete, dovlecei, sparagus, rosii la gratar , pe care le stropesc cu ulei de masline).
Succes in continuare, vad ca ai si tu un program super incarcat, asa ca al meu. pupic.gif

Buna dimineata,tuturor.am mai studiat retetele si am gasit multe care imi plac si pot sa le gatesc si celor din casa fara sa strambe din nas, asa ca DOAMNE AJUTA, merg inainte.Am inceput a doua zi fara sa mananc ciocolata, ieri am lucrat toata ziua la birou cu o ciocolata pe masa..........si totusi nu am sarit pe ea. Mi-ar place sa stiu si despre voi mai multe, asa ca astept informatii. floare.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 26-10-2007, 03:33 PM
Mesaj #38

Iepuras

Raspunsuri: 1.909
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Bine ai venit printre noi! floare.gif
Mi-au placut multe din picturile tale, mai ales Floarea Soarelui.
Iti urez spor la dieta (pe la mine prin jurnal nu prea am curaj sa te invit ca eu sunt intr-o pauza care vad ca nu se termina curand blush.gif )
hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 26-10-2007, 03:41 PM
Mesaj #39

Lama

Despre mine: am 36 de ani trecuti de ceva timp...am 2 fete minunate de 11 si 7 ani, sunt in Madrid, bucuresteanca la origine, am 65 de kile si 1,70 inaltime, sunt frumoasa, desteapta si din cand in cand devreme acasa la cine se nimereste. Ajut pe toata lumea, am multi prieteni langa mine, imi caut job, am terminat un ASE in 97, imi iubesc sotul din tot sufletul, si pe fetele dupa Onden , pe multe din ele le cunosc personal , ne-am intalnit de cateva ori in vacanta...si ma chinui sa slabesc, vreau sa ajung la 60 de kg.
Sunt dezorganizata, ahtiata dupa dulciuri, paste, bere, sucuri cu bule si cat mai dulci...
In alta ordine de idei..sunt o mama exigenta, serioasa, care se sacrifica pt. copii si familia ei, face eforturi mari sa scoata familia inainte...o sa ma cunosti pe parcurs mai bine.
Besos

Te-am convins? )).gif

--------------------
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
Nessie
mesaj 26-10-2007, 03:42 PM
Mesaj #40

Lama

Raspunsuri: 5.370
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Buna! Fiecare scriem in jurnalul ei ce face, cum este, chestii-trestii...asa ca te invitam sa ne vizitezi. smile.gif

Felicitari pentru cioco! Sunt curioasa ce ai mancat si cum ai socotit! wink1.gif

--------------------
+Quote Post
ca3la
mesaj 27-10-2007, 11:29 AM
Mesaj #41

Amiba

buna fetelor,ieri am avut o zi nebuna la propriu.scuze ca nu v-am raspuns mai repede blushing.gif m-a gandeam ca fiind la inceputul dietei sa nu tai tot din start ,asa ca am planificat prima saptamana astfel: am scos painea din meniu, nu mai mananc ciocolata si am redus portiile obisnuite la jumatate.In plus nu mai mananc dupa ora 18 .Ma gandeam ca din saptamana a doua sa incep sa calculez punctele consumate.de azi am scos si bicicleta de la naftalina, si incep sa ma plimb seara pe jos cam o ora.Daca nu e bine ce fac va rog sa ma atentionati.Credeti ca ar trebuii sa incep cu calculatul punctelor de acum?pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 27-10-2007, 11:45 AM
Mesaj #42

Yeti

Raspunsuri: 10.248
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Neata !

Parerea mea ...proprie si personala .... e ca te-ai gandit bine . Asa ai timp sa te mai documentezi in prinvinta WW . Scoti si prajelile ,da ? Poate nici nu vei astepta o saptamana si ti se va pune pata sa incepi mai repede ...cine stie .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 27-10-2007, 12:18 PM
Mesaj #43

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ziua.Eu de fiecare data cand m-am apucat sau reapucat de WW .. am tinut o saptamana de acomodare wink1.gif .Cat despre mancatul dupa ora 18 .. cel mai bine e sa iti dai seama cam la ce ora te bagi tu in pat .. ca dupa ultima masa trebuie ca macar 4 ore sa mai faci cat de cat miscare wink1.gif .Eu am zile cand e babuinul acasa si stiu ca ne bagam mai repede in pat si nu mai mananc dupa 5 dar am si zile cand mananc si la 8 ca stiu ca mai am treaba pe putin 3 ore prin casa.A..si am remarcat ca daca nu mai mananc seara tarziu...chiar se duc kg hug.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-10-2007, 12:18 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Sexymom
mesaj 27-10-2007, 03:16 PM
Mesaj #44

Lama

Bubbles, nu mi se pare normal sa nu mananci dupa ora 17. Ce faci vara cand stai pana la 23 ?
Cred ca si la 20 e bine sa mananci, chiar daca numai un fruct sau o salata mare.Eu una nu as rezista sa nu mai mananc nicic dupa 17. sad.gif

--------------------
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
bubbles
mesaj 27-10-2007, 06:10 PM
Mesaj #45

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Mda .. Sexy scz..am uitat sa specific blum.gif .Vara mananc si mai atrziu mai ales cand ziua se prelungeste pana la ora 23 si mai ca nu iti vine sa intrii in casa .. doar iarna mananc pe la 5-6 ca daca e frig si innourat etc pe la 8-9 deja ma bag in patut la caldura wink1.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post

4 Pagini V < 1 2 3 4 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 01:09 AM