![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ca3la |
25-10-2007, 10:26 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 24-10-2007 Din: timisoara Membrul Nr.: 465 Dispozitie: tare pe pozitii Sex: Feminin |
[quote name='Maybeline' date='25-10-2007, 11:22 AM' post='96876']
Mie mi-a placut evolutie ma bucur ca v-au placut,daca nu pictam probabil ca eram de mult pe campii -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| michelle |
25-10-2007, 10:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Mie ingemanare.. plus florile!.. si Different ways, si Visuri... Aia cu zodiacul, berbec m-a dat pe spate. Superbe!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
25-10-2007, 10:32 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.248 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !!
Buey, dar ai talent !! Bravo !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ca3la |
25-10-2007, 10:36 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 24-10-2007 Din: timisoara Membrul Nr.: 465 Dispozitie: tare pe pozitii Sex: Feminin |
din pacate pe site nu apar cele vandute si mai am vreo 6 lucrari noi dar nu am timp sa le pun pe site, in curand. Si oricum multumesc din suflet pentru aprecieri , ma ajuta sa continui -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| ca3la |
25-10-2007, 10:48 AM
|
|
trebuie sa dispar ca am mult de lucru , va doresc o zi buna cu multe reusite...........poate si niste fursecuri.pa-pa
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| Sexymom |
25-10-2007, 12:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola si de la mine.
In primul rand : imi place mult ce pictezi, ai talent, nu ca vecina mea de la et. 3 care e pictorita declarata si cu studii inalte pe la toate scolile de arta din Spania si copiaza pe foaie de ceapa dupa calendare In al doilea rand : daca tu esti baba la 34 de ani eu ce mai sunt la 3_? In al treilea rand : seara eu mananc mereu salate asortate( salata verde cu rosie, ceapa, 50 g sunca, 5o g br. rasa, 10 masline), sau salata de sfecla cu paste, piept de pui si usturoi , gratar slab de pui sau vita (preferata mea), cand nu vreau sa gatesc mananc 2 iaurturi in care pun 100 g sunca , are un gust bun de tot, sau mananc fructe diverse cu frisca degresata.Sau legume la gratar (ardei capia, vinete, dovlecei, sparagus, rosii la gratar , pe care le stropesc cu ulei de masline). Succes in continuare, vad ca ai si tu un program super incarcat, asa ca al meu. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| ca3la |
26-10-2007, 07:38 AM
|
|
Hola si de la mine. In primul rand : imi place mult ce pictezi, ai talent, nu ca vecina mea de la et. 3 care e pictorita declarata si cu studii inalte pe la toate scolile de arta din Spania si copiaza pe foaie de ceapa dupa calendare In al doilea rand : daca tu esti baba la 34 de ani eu ce mai sunt la 3_? In al treilea rand : seara eu mananc mereu salate asortate( salata verde cu rosie, ceapa, 50 g sunca, 5o g br. rasa, 10 masline), sau salata de sfecla cu paste, piept de pui si usturoi , gratar slab de pui sau vita (preferata mea), cand nu vreau sa gatesc mananc 2 iaurturi in care pun 100 g sunca , are un gust bun de tot, sau mananc fructe diverse cu frisca degresata.Sau legume la gratar (ardei capia, vinete, dovlecei, sparagus, rosii la gratar , pe care le stropesc cu ulei de masline). Succes in continuare, vad ca ai si tu un program super incarcat, asa ca al meu. Buna dimineata,tuturor.am mai studiat retetele si am gasit multe care imi plac si pot sa le gatesc si celor din casa fara sa strambe din nas, asa ca DOAMNE AJUTA, merg inainte.Am inceput a doua zi fara sa mananc ciocolata, ieri am lucrat toata ziua la birou cu o ciocolata pe masa..........si totusi nu am sarit pe ea. Mi-ar place sa stiu si despre voi mai multe, asa ca astept informatii. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
26-10-2007, 03:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bine ai venit printre noi!
Mi-au placut multe din picturile tale, mai ales Floarea Soarelui. Iti urez spor la dieta (pe la mine prin jurnal nu prea am curaj sa te invit ca eu sunt intr-o pauza care vad ca nu se termina curand -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Sexymom |
26-10-2007, 03:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Despre mine: am 36 de ani trecuti de ceva timp...am 2 fete minunate de 11 si 7 ani, sunt in Madrid, bucuresteanca la origine, am 65 de kile si 1,70 inaltime, sunt frumoasa, desteapta si din cand in cand devreme acasa la cine se nimereste. Ajut pe toata lumea, am multi prieteni langa mine, imi caut job, am terminat un ASE in 97, imi iubesc sotul din tot sufletul, si pe fetele dupa Onden , pe multe din ele le cunosc personal , ne-am intalnit de cateva ori in vacanta...si ma chinui sa slabesc, vreau sa ajung la 60 de kg.
Sunt dezorganizata, ahtiata dupa dulciuri, paste, bere, sucuri cu bule si cat mai dulci... In alta ordine de idei..sunt o mama exigenta, serioasa, care se sacrifica pt. copii si familia ei, face eforturi mari sa scoata familia inainte...o sa ma cunosti pe parcurs mai bine. Besos Te-am convins? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Nessie |
26-10-2007, 03:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna! Fiecare scriem in jurnalul ei ce face, cum este, chestii-trestii...asa ca te invitam sa ne vizitezi.
Felicitari pentru cioco! Sunt curioasa ce ai mancat si cum ai socotit! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ca3la |
27-10-2007, 11:29 AM
|
|
buna fetelor,ieri am avut o zi nebuna la propriu.scuze ca nu v-am raspuns mai repede -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| dany |
27-10-2007, 11:45 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.248 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Parerea mea ...proprie si personala .... e ca te-ai gandit bine . Asa ai timp sa te mai documentezi in prinvinta WW . Scoti si prajelile ,da ? Poate nici nu vei astepta o saptamana si ti se va pune pata sa incepi mai repede ...cine stie . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| bubbles |
27-10-2007, 12:18 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua.Eu de fiecare data cand m-am apucat sau reapucat de WW .. am tinut o saptamana de acomodare
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-10-2007, 12:18 PM -------------------- |
| Sexymom |
27-10-2007, 03:16 PM
|
Bubbles, nu mi se pare normal sa nu mananci dupa ora 17. Ce faci vara cand stai pana la 23 ?
Cred ca si la 20 e bine sa mananci, chiar daca numai un fruct sau o salata mare.Eu una nu as rezista sa nu mai mananc nicic dupa 17. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| bubbles |
27-10-2007, 06:10 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Mda .. Sexy scz..am uitat sa specific
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:09 AM |