![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
27-10-2007, 10:37 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bine ai venit, Carla
Eu sunt un dezastru la capitolul diete, asa ca nu am ce sa spun prea multe despre mine PS: foarte frumoase picturile tale Acest mesaj a fost editat de buretel: 27-10-2007, 10:38 PM -------------------- |
| ina_ceva |
29-10-2007, 07:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
am scos painea din meniu, nu mai mananc ciocolata si am redus portiile obisnuite la jumatate.de azi am scos si bicicleta de la naftalina, si incep sa ma plimb seara pe jos cam o ora.Daca nu e bine ce fac va rog sa ma atentionati.Credeti ca ar trebuii sa incep cu calculatul punctelor de acum? E bine ca ai luat masuri din timp, mai ales cu bicicleta La calculat puncte ar trebui sa-tzi lasi o saptaman de acomodare, in care sa nu renunti, chiar daca nu te-ai incadrat in pcte. Daca intr-o zi depasesti f mult si nu mai poti recupera, a doua zi ia-o de la capat cu dieta Spor la numarat! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ca3la |
29-10-2007, 08:20 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 24-10-2007 Din: timisoara Membrul Nr.: 465 Dispozitie: tare pe pozitii Sex: Feminin |
am scos painea din meniu, nu mai mananc ciocolata si am redus portiile obisnuite la jumatate.de azi am scos si bicicleta de la naftalina, si incep sa ma plimb seara pe jos cam o ora.Daca nu e bine ce fac va rog sa ma atentionati.Credeti ca ar trebuii sa incep cu calculatul punctelor de acum? E bine ca ai luat masuri din timp, mai ales cu bicicleta La calculat puncte ar trebui sa-tzi lasi o saptaman de acomodare, in care sa nu renunti, chiar daca nu te-ai incadrat in pcte. Daca intr-o zi depasesti f mult si nu mai poti recupera, a doua zi ia-o de la capat cu dieta Spor la numarat! buna dimineata,ce fac fetele vesele? vreau sa va intreb ce ceaiuri beti voi,eu nu beau cafea asa ca nu trebuie sa o inlocuiesc, iar ceaiul chiar imi place. aveti unul preferat si care va ajuta si la slabit? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| buretel |
30-10-2007, 12:24 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
buna dimineata,ce fac fetele vesele? vreau sa va intreb ce ceaiuri beti voi,eu nu beau cafea asa ca nu trebuie sa o inlocuiesc, iar ceaiul chiar imi place. aveti unul preferat si care va ajuta si la slabit? Eu nu beau ceai negru, de printzipiu Ca si ceai pt slabit, demuuult l-am incercat pe cel verde, chinezesc. Dar am renuntat la timp, e o porcarie -------------------- |
| luchi |
30-10-2007, 08:41 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata si bine ai venit printre noi!
vreau sa va intreb ce ceaiuri beti voi,eu nu beau cafea asa ca nu trebuie sa o inlocuiesc, iar ceaiul chiar imi place. aveti unul preferat si care va ajuta si la slabit? Aaa..eu beau ceai verde. Imi place cel de la lipton, cu diverse arome (green orient si green mint sunt pe primul loc). Nu stiu cat ajuta la slabit, da' stiu ca ceaiul verde e sanatos. Spor in toate! Acest mesaj a fost editat de luchi: 30-10-2007, 08:41 AM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| michelle |
30-10-2007, 09:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neatza!
Si eu tot ceai verde beau. Foarte mult.. toate sortimentele -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
30-10-2007, 09:59 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu pe langa ceai verde beau Naturavit de slabit (e mult mai slab decat cel verde aniadipos) silueta perfecta de la fares si lipton, perfect figura, etc. Practic, nu sunt ceaiuri de slabit, ci de plante, nu cred ca ajuta la slabit, dar ajuta la purificat, la mentinerea echilibrului, etc.
-------------------- |
| ca3la |
30-10-2007, 10:38 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 24-10-2007 Din: timisoara Membrul Nr.: 465 Dispozitie: tare pe pozitii Sex: Feminin |
multumesc pentru sfaturi
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:34 AM |