left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

47 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de calatorie prin viata, povesti de fiecare zi seperator Optiuni V right
_noni_
mesaj 02-04-2007, 12:18 PM
Mesaj #151

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)
Sex: Feminin

In sfarsit reusesc sa scriu si eu in jurnal.

trebuie sa fac o recapitulare scurta a intamplarilor din ultimul timp despre care n-am avut vreme sa scriu pana acum.

weekendul 23-25 martie am fost la Praga si la Bratislava. Amandoua sunt orase superbe, dar Praga chiar m-a impresionat, este un oras poveste care merita vizitat macar odata in viata.

sambata ne-a vizitat o prietena din tara cu familia. ne-am plimbat prin oras si am facut poze.

iar aseara tarziu a venit un prieten de-al lui bob din sua si care va sta la noi pana marti.

probabil ca nu voi avea timp prea mult sa intru zilele astea, dar macar imi pare bine ca sunt ocupata si nu mai lancezesc toata ziua.

de Paste plecam acasa si s-ar putea sa stam din nou 10 zile cheer.gif

la Budapesta e primavara si vreau sa ma plimb cat mai mult si sa profit de vreamea buna si de admosfera de sarbatoare de-aici, cu targuri de cadouri de paste, copaci infloriti si miros de proaspat.

printre picaturi mai fac exercitii pentru spate si sa ma ingrijesc de mine. (manichiura, pedichiura, depilat, masca de fata, etc)

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 02-04-2007, 12:24 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 02-04-2007, 12:25 PM
Mesaj #152

Yeti

Raspunsuri: 10.250
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Buey , tu iar pleci in tara ? Nu ma mai joc asa sad.gif

Distractie placuta zilele astea si ai grija de tine pupic.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 02-04-2007, 01:29 PM
Mesaj #153

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

noni, am o intrebare: cat costa inn budapesta servetelele demachiante de ceai verde pe care le folosesti?
pup u si o saptamana minunata hug.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
_noni_
mesaj 02-04-2007, 02:34 PM
Mesaj #154

Nevastuica

CITAT(anca veselie @ 02-04-2007, 02:29 PM) *

noni, am o intrebare: cat costa inn budapesta servetelele demachiante de ceai verde pe care le folosesti?
pup u si o saptamana minunata hug.gif

in budapesta nu au thebodyshop, sau eu nu l-am gasit. eu le cumpar din romania sau din austria si sunt in jur de 250.000 lei vechi.

si tie o saptamana minunata!

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 02-04-2007, 02:36 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 02-04-2007, 02:40 PM
Mesaj #155

Lama

iti multumesc pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
axe10
mesaj 03-04-2007, 12:19 PM
Mesaj #156

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(_noni_ @ 02-04-2007, 01:18 PM) *

In sfarsit reusesc sa scriu si eu in jurnal.

trebuie sa fac o recapitulare scurta a intamplarilor din ultimul timp despre care n-am avut vreme sa scriu pana acum.

weekendul 23-25 martie am fost la Praga si la Bratislava. Amandoua sunt orase superbe, dar Praga chiar m-a impresionat, este un oras poveste care merita vizitat macar odata in viata.

sambata ne-a vizitat o prietena din tara cu familia. ne-am plimbat prin oras si am facut poze.

iar aseara tarziu a venit un prieten de-al lui bob din sua si care va sta la noi pana marti.

probabil ca nu voi avea timp prea mult sa intru zilele astea, dar macar imi pare bine ca sunt ocupata si nu mai lancezesc toata ziua.

de Paste plecam acasa si s-ar putea sa stam din nou 10 zile cheer.gif

la Budapesta e primavara si vreau sa ma plimb cat mai mult si sa profit de vreamea buna si de admosfera de sarbatoare de-aici, cu targuri de cadouri de paste, copaci infloriti si miros de proaspat.

printre picaturi mai fac exercitii pentru spate si sa ma ingrijesc de mine. (manichiura, pedichiura, depilat, masca de fata, etc)

Deci vii acasa si eu de abia acum am bagat de seama...iti trimit nr meu pe privat ca poate ne vedem...la una scurta...

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 04-04-2007, 11:46 PM
Mesaj #157

Nevastuica

din nou in jurnal!

ultimele zile au fost ocupate si obositoarea, dar macar nu ma mai pot plange de plictiseala!

s-au perindat mai multi prieteni pe la noi si am iesit si ne-am vazut si noi cu altii.

am tot umblat si prin magazine sa mai cumparam diverse pentru casa, pentru ca oricum sunt mai ieftine si mai variate decat in tara.

asadar, am luat lustre, aplice, neon de bucatarie, de-ala de se pune deaspupra blatului de lucru, sub dulapurile suspendate, intrerupatoare, prize si clante pentru usi. pana la urma ne-au costat si aste toate o gramada de bani, dar macar suntem multumiti ca am luat lucruri dragute!

mi se pare ca cheltuim din ce in ce mai multi bani cu casa asta si incep sa intru in panica un pic...stiu ca terminarea casei presupune niste eforturi din partea noastra, dar parca mi-e teama sa nu ajungem decat sa ne stresam pentru chestia asta!

am incercat sa nu mai cheltuiesc banii pe alte prostii gen cosmetice, haine, dulciuri, dar habar n-am daca asta mai ajuta la ceva! macar am fost mandra de mine ca m-am putut abtine si nu sunt incarnarea personajului sophiei kinsella! tease.gif

cu mancarea la mine cred ca a devenit deja o chestie psihologica! mananc din ce in ce mai putin pentru ca pur si simplu nu-mi mai place gustul niciunui aliment! poftesc uneori la cateceva si cand am chestia respectiva in fata iau 3 guri si mi se face greata, o refuz!

sper sa nu dau in anorexie, pentru ca inca ma gandesc ca trebuie si e nevoie sa ma hranesc, insa nu mai simt nicio bucurie legata de mancare. nici macar de dulce - cand mananc ceva dulce pur si simplu mi se amareste gura si beau apoi un litru de apa, plus ca nu-mi mai trebuie mancare doua ore!

si din cauza ca mananc putin ma doare mai tot timpul capul, sint ametita si imi "canta stomacul". plus ca merg de 3 ori pe zi la No. 2 si nu va zic prin ce crampe trec! blush.gif

eu chiar nu stiu ce mi se intampla, dar as vrea, cand ajung in tara sa merg la un doctor!

voi ati patit asa ceva??

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 04-04-2007, 11:49 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
_noni_
mesaj 04-04-2007, 11:58 PM
Mesaj #158

Nevastuica

in schimb am gasit un ceai verde care imi place foarte tare!

are gust foarte bun, mai multe arome, nu contine conservanti, are 26 kcal si 6,8 carbohidrati la 100ml si contine 9,6 mg cofeina!

sper sa apara si in tara ca imi place foarte mult si nu e nici scump!

Imagine

}{

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 05-04-2007, 09:20 AM
Mesaj #159

Lama

noni, ai grija de tine pupic.gif probabil e pe fond nervos... de data asta ramaneti in tara?

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 06-04-2007, 09:45 AM
Mesaj #160

Yeti

Raspunsuri: 10.250
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Incearca sa papi mai mult , Noni !!! Sau mergi la un medic sa vezi ce ar putea fii .

PASTE FERICIT !!!

Te astept cu drag sa revii . hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 08-04-2007, 11:51 AM
Mesaj #161

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

Hristos a inviat!

--------------------
In stand by...
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 10-04-2007, 10:27 AM
Mesaj #162

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Hristos a inviat!

Veti ramane definitiv in tara sau mai aveti de rezolvat treburi pe acolo? rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 10-04-2007, 10:53 AM
Mesaj #163

Lama

noni, unde esti? floare.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
Nessie
mesaj 10-04-2007, 11:10 AM
Mesaj #164

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.370
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Noni, imi pare rau ca te simti asa! pupic.gif Nu e posibil sa fie de la un bebe starile astea? unsure.gif

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 10-04-2007, 05:12 PM
Mesaj #165

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(_noni_ @ 05-04-2007, 12:46 AM) *

din nou in jurnal!

ultimele zile au fost ocupate si obositoarea, dar macar nu ma mai pot plange de plictiseala!

s-au perindat mai multi prieteni pe la noi si am iesit si ne-am vazut si noi cu altii.

am tot umblat si prin magazine sa mai cumparam diverse pentru casa, pentru ca oricum sunt mai ieftine si mai variate decat in tara.

asadar, am luat lustre, aplice, neon de bucatarie, de-ala de se pune deaspupra blatului de lucru, sub dulapurile suspendate, intrerupatoare, prize si clante pentru usi. pana la urma ne-au costat si aste toate o gramada de bani, dar macar suntem multumiti ca am luat lucruri dragute!

mi se pare ca cheltuim din ce in ce mai multi bani cu casa asta si incep sa intru in panica un pic...stiu ca terminarea casei presupune niste eforturi din partea noastra, dar parca mi-e teama sa nu ajungem decat sa ne stresam pentru chestia asta!

am incercat sa nu mai cheltuiesc banii pe alte prostii gen cosmetice, haine, dulciuri, dar habar n-am daca asta mai ajuta la ceva! macar am fost mandra de mine ca m-am putut abtine si nu sunt incarnarea personajului sophiei kinsella! tease.gif

cu mancarea la mine cred ca a devenit deja o chestie psihologica! mananc din ce in ce mai putin pentru ca pur si simplu nu-mi mai place gustul niciunui aliment! poftesc uneori la cateceva si cand am chestia respectiva in fata iau 3 guri si mi se face greata, o refuz!

sper sa nu dau in anorexie, pentru ca inca ma gandesc ca trebuie si e nevoie sa ma hranesc, insa nu mai simt nicio bucurie legata de mancare. nici macar de dulce - cand mananc ceva dulce pur si simplu mi se amareste gura si beau apoi un litru de apa, plus ca nu-mi mai trebuie mancare doua ore!

si din cauza ca mananc putin ma doare mai tot timpul capul, sint ametita si imi "canta stomacul". plus ca merg de 3 ori pe zi la No. 2 si nu va zic prin ce crampe trec! blush.gif

eu chiar nu stiu ce mi se intampla, dar as vrea, cand ajung in tara sa merg la un doctor!

voi ati patit asa ceva??

}{

Nu-mi place ce aud....e posibil sa ai ceva la stomac sau ficat...sau bila daca ai amar in gura...du-te la doctor.Te pup.

--------------------
Imagine
+Quote Post

47 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 01:35 AM