left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

47 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de calatorie prin viata, povesti de fiecare zi seperator Optiuni V right
soranutza
mesaj 08-05-2007, 06:50 PM
Mesaj #256

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85
Sex: Feminin

Cu amenajatul stau bine, acum sunt la faza de decoruri. Imi place atat de mult sa umblu prin magazine si sa pun apoi totul impreuna. Pana acum mi-am facut aranjamentele florale prin casa, inca mai invat, le tot bibilesc. Cred ca daca ar fi sa ma mai apuc de vreo facultate, ar fi ceva legat de design interior, tare mult imi place si ma relaxeaza.

Legat de gradina, deocamdata am doar pamant si buruieni. Nici macar nu e nivelat pamantul. Eu visez la ceva frumos, cu multe flori, dar mi-e teama sa nu le omor pe toate ca in viata mea n-am mai facut asa ceva. Va faceti casa in Romania?

Mama mea a mers sa-si cumpere flori pt gradina din Ungaria, cica-s mai ieftine si mai frumoase ca in Romania. Acuma ce sa-i zic, daca mai pui si benzina, drumul etc nu stiu cu cat a iesit mai ieftin. Bine macar ca s-a mai plimbat si a mai schimbat "decorul" smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 08-05-2007, 07:53 PM
Mesaj #257

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

ce ne potrivim noi cu decoratiunile interioare! hug.gif

acum m-a rugat inca o prietena sa o ajut sa isi amenajeze casa si o sa lucrez tot cu prietenul meu cel cu fabrica de mobila. cu ocazia asta o sa schimbam si noi mobila in dormitor, cu toate ca lui bob nu-i prea convine, ca sa fac daca eu am mereu idei noi lol.gif

casa am cumparat-o gata facuta, la valenii de munte. insa era finisata mai cu furca, ashea tease.gif si ne-am hotarat sa refacem tot interiorul, am mai spart/adaugat niste pereti, am schimbat geamurile si acum muncitorii sunt pe terminate, dar tot cred ca mai dureaza o luna pana ne vedem si cu lucrurile acolo.

initial o sa o mutam pe socrela si noi o sa mergem acolo mai mult in weekenduri si in vacante, iar dupa ce se hotaraste bob sa vina in tara definitiv, probabil ca vom petrece mai mult timp acolo.

sa faci poze cu casa ta, ca sunt tare curioasa pupic.gif

cu florile din ungaria, ce sa zic, poate ca sunt mai ieftine, nu m-am uitat special la pret, insa am luat vreo cativa bulbi pentru glastre, iar pentru gradina rosii, ardei, fasole, dovlecei, morcov, floarea soarelui ornamentala si altecateva floricele - seminte la plic, acum sa vedem ce o sa iasa unsure.gif am luat de-acolo unelte de gradina mai ieftine.

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 08-05-2007, 07:55 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 09-05-2007, 11:18 PM
Mesaj #258

Elefant

Raspunsuri: 9.584
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Noni , deciiiiiiii vei pune poze cu ce vei face nou in casuta ????? Ce ma bucur !!!! cheer.gif cheer.gif De abia astept .... avand in vedere ca ai niste gusturi si idei extraordinare !!!!!!!!

Sorana , si eu am fost pentru prima data intr-o gradina si .... zic eu .... m-am descurcat !!! Si eu sunt innebunita dupa flori , copaci si copacei . Anul asta nu prea pot sa c multe pentru ca nu stiu ce va aparea in gradina ( plantat de anul trecut ) dar ....... tot mi-am facut un coltisor pentru verdeturi ..... si am mai pus si cativa trandafiri , frezii , dalie ......Acum vreau sa imi iau un copac de magnolie ( la naiba ... cum se spune in romana ? ) si Dirk vrea un mar . DACA ai intrebari ..... scrie-mi un PM si iti spun cu mare placere ce stiu eu ... Si ...poate ma ajuti si tu ....schimbam idei ...

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 10-05-2007, 08:39 AM
Mesaj #259

Nevastuica

m-am trezit cu noaptea in cap...

se pare ca nu o sa pup tv ca cica antena lor nu receptioneaza semnal pe partea blocului pe care am eu ferestrele...

acum ar trebui sa dau cu aspiratorul ca asta mi-a mai ramas de facut, dar ma doare spatele ingrozitor.

de fapt de cand m-am apucat de curatenie ma doare spatele foarte rau, ca eu n-am tinut cont ca n-am voie sa ma aplec, sa ridic...sper sa nu se complice lucrurile, mai cu seama ca uneori imi vine sa plang de durere si nici la orizontala nu ma mai simt confortabil...

...ma vait ca o baba blushing.gif

}{

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 10-05-2007, 02:47 PM
Mesaj #260

Lama

Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

noni de ce te doare spatele?
pupici si spor la treburi. si cand ai timp de o cafea la mall da un semn!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
_noni_
mesaj 10-05-2007, 04:36 PM
Mesaj #261

Nevastuica

anca pupic.gif . ma doare spatele pt. ca am un inceput nenorocit de scolioza si de cate ori fac curat, sau efort, gen ridicat, sau carat ma ia o durere cumplita, care, daca sunt cuminte cateva zile ma lasa apoi...dar pot oare eu sa stau la un loc?? blum.gif

la cafea mergem, da-mi numai un pic de timp sa ma mai organizez si eu, ca nu prea stiu de capul meu. zilele astea am tot aranjat prin casa, de unde mi se trage si durerea, si ma simt foarte obosita si fara chef.

}{

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 10-05-2007, 04:50 PM
Mesaj #262

Lama

OFOF sad.gif normal ca nu poti sta in loc...
te astept, mall-ul nu pleaca nicaieri pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 14-05-2007, 02:16 PM
Mesaj #263

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Spor la aranjat chestii prin casa si ai grija sa nu tragi prea mult de tine pupic.gif !
Cat despre cafea, ma inscriu si eu pe lista celor ce vor sa te revada si sa savureze una alaturi de tine grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 15-05-2007, 01:52 PM
Mesaj #264

Nevastuica

sunt din nou la budapesta!

desi ziceam ca n-o sa ma mai intorc pentru nimic in lume, vad ca nu am stare si dorul de bobi ma readuce din nou aici.

am plecat sambata dimineata cu trenul, un intercity care pleaca din buc. la 5.45 dimineata si ajunge la timisoara la 1.20. de-acolo a venit bob si m-a luat cu masina. biletul a fost 78 lei la clasa a 2-a, iar conditiile de calatorie civilizate. nu mai mersesem de mult cu trenul in Romania si am avut placuta surpriza sa constat ca trenurile noastre nu sunt cu nimic mai prejos dect cele austriece, italienesti sau unguresti.

in compartiment am intalnit o familie de profesori, la varsta a 2-a, timisoreni, veniti in vizita la bucuresti. au fost foarte draguti, placuti, linistitori. mi-au vorbit despre o groaza de lucruri interesante, despre geografia locurilor pe care le strabateam in viteza trenului, despre cum era viata acum 30 de ani si cat de tare i-a obosit bucurestiul. calatoria cu ei a fost o placere, nici n-am simtit cand au trecut cele 7 ore, mai cu seama ca in tren e INTERZIS sa fumezi.

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 15-05-2007, 01:54 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
Karin
mesaj 15-05-2007, 01:54 PM
Mesaj #265

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

Stiu, stiu ca e INTERZIS sa fumezi! )).gif M-am chinuit si eu ore bune intr-un tren, dar am ajuns cu bine! wink1.gif
Cand mai ai escala la Timisoara, da un semnal si ne vedem in gara pe peron, tragem o pipa si mergem mai departe! )).gif Adica tu mai departe si eu acasa! )).gif
pupic.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de Karin: 15-05-2007, 01:57 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-05-2007, 01:57 PM
Mesaj #266

Lama

ce sa-i faci cu dragostea asta? naughty.gif naughty.gif
si cat stai?

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
_noni_
mesaj 15-05-2007, 02:06 PM
Mesaj #267

Nevastuica

Karinule pupic.gif , daca stiam...dar m-am luat si pe mine prin surprindere lol.gif

Anca, pana pe 25 mai, vin odata cu bobi in tara, ca el are o zi libera +weekend. cum e noul sifonier? tease.gif ti-ai aranjat deja hainutele in el? se vede ca suntem fecioare ca si eu aveam in cap sa-mi schimb toata mobila din dormitor, dar vreau macar NEAPARAT un sifonier nou, mai mare si mai incapator. tu pe care ti l-ai luat si cat a fost?

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 15-05-2007, 02:07 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-05-2007, 02:19 PM
Mesaj #268

Lama

noul sifonier este foarte frumos depozitat )).gif la cel din mesteacan, nu aveau usile. iar la cel de stejar... nu aveau cadrul lol.gif asa ca... mi-am luat sifonierul cu tot ce vreau sa am in el, dar ... fara usi acum trebuie sa ma sune cand vin usile, pt a-l putea monta... dupa ce iau usile ajung la pretul de 660 ron.
o sa fie tare dragutz, e inalt de 236cm, lat de 100 cm. am jos 2 cosuri mari, apoi bara de pantaloni si bara de umerase. este super simplu. este asemanator cu cel din catalogul ikea, pag. 106-107 din mijloc, dar vin cosurile jos si cele 2 bare, fara etajera de sus.
acum mi s-a pus pata sa-mi pun parchet, desi nu am finante.

Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 15-05-2007, 02:20 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
_noni_
mesaj 15-05-2007, 03:39 PM
Mesaj #269

Nevastuica

anca, mult noroc cu sifonierul, astept poze!

daca tot sunt la budapesta, am profitat de ocazie si am mai facut o tura de cumparaturi. Doamne, cand o sa ma opresc???? blushing.gif aici sunt pozele cu ce am cumparat.

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-05-2007, 04:30 PM
Mesaj #270

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Sa le porti cu placere! Mi-au placut foarte mult camasutza albastra si rochitzica cu pisici wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

47 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 02:09 PM