![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
29-09-2007, 12:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
De luni pe baricade !
Sa nu te stresezi prea mult din prima zi -------------------- |
| amalia0701 |
29-09-2007, 05:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Bafta la noul loc de munca
Ai grija de voi -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
29-09-2007, 07:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Noni numai vesti bune, felicitari.
Ma bucur ca esti curajoasa si vrei sa nasti natural, e cea mai buna decizie, esti tanara , curajoasa si nasterea normala e cea mai buna optiune, te recuperezi repede si iti reiei activitatile normale mult mai repede decat daca ai naste prin cezariana. Asa cum i-am spus si lui Honey trebuie sa te gandesti ca toate femeile nasc si nici una nu a murit de durere, e ceva normal, sa nu asculti la radio sant care iti povesteste ca a nascut in 32 de ore un copil de 2 kile...sa fii tare si hotarata.Si cand te simti descurajata gandeste-te la mine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| buretel |
29-09-2007, 08:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Sexymom |
01-10-2007, 12:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mult succes, asteptam vesti de la tine.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
01-10-2007, 11:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ESTI INSARCINATA???
Mie de ce nu mi-a spus nimeni? Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-10-2007, 11:03 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| _noni_ |
02-10-2007, 07:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
va multumesc ca ati trecut pe la mine si ca ati lasat numai ganduri bune! am inceput de ieri serviciul, e foarte bine. colegii sunt super, in sfarsit, si ma bucur ca am activitate, si nu prea imi permit sa mi se faca rau am avut deja azi si 2 sedinte si am fost foarte incantata de cea tehnica, cea de management insa... burtica face bine, n-am vomitat pana acum niciodata, dar mi-e uneori foarte greata... bob a inteles ca nu prea imi mai convine sa stau fara el, asa ca n-am mai plecat in delegatii si e foarte dragastos cu mine maine mi-as dori ca dupa serviciu sa ajung sa-mi cumpar niste hainute. nu m-am ingrasat, dar nu mai suport nimic strans pe burtica si vreau sa ma simt confortabil cele 9 ore de stat la birou. inca n-am primit calculatorul, dar cand ii primesc sper sa pot intra si de la birou. }{ -------------------- |
| Susannah |
02-10-2007, 08:20 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Noni, e o situatie interesanta cea prin care treci tu cu sarcina si jobul. E bine ca nu ai avut probleme cu angajarea cand le-ai spus ca esti insarcinata. Deja se vede?Ce zic colegii?
Pupici si multa sanatate! |
| Sexymom |
02-10-2007, 08:36 PM
|
Iubire mica si frumoasa, sunt sigura ca totul va fii bine, faci fata cu brio, si Bob o sa aiba timp sa fie langa tine mult de tot.
E super ca nu te-ai ingrasat. Sa imi spui la ce medic mergi, la ce maternitate, eu cunosc toata lumea din Bucuresti, vb de ginecologi ( deh, de la mama soacra care munceste in domeniu) poate te pot ajuta cu ceva. Sunt cu gandul la tine. Que Dios te bendiga -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| buretel |
03-10-2007, 02:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bafta multa -------------------- |
| Nessie |
03-10-2007, 04:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pup si eu noua anagajata!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
04-10-2007, 08:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ma mut de la Sexy la tine sa te felicit pt noul job.Bafta si succese!!!
Cu burtica rezolvi usor, treci pe la un magazin specializat si cumpara de ex niste pantaloni cu elastic in parti la talie....e unul chiar la Sf. Gheorghe unde intorc tramvaiele...si nu e asa scump. Pe vremea mea (parca a trecut un secol!!) nu erau atatea magazine de articole de imbracaminte pt gravide....acum le gasesti la tot pasul. Pupici ! -------------------- ![]() |
| _noni_ |
04-10-2007, 09:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pup fetele!
azi am fost la doctor si totul e ok! toate valorile sunt normale si chiar aratam de 8 saptamani. dna doctor Mihalache e foarte draguta si blanda. sper ca am nimerit bine. cand s-a uitat pe monitor la ecograf si a vazut puiul acolo i-a inflorit fata. atunci am stiut si eu ca totul e bine. la serv e foarte bine, inca nu-mi revin ce colegi super am. ma enerveaza la culme ca la 8.30 dimineata si la 6 seara e omor la metrou, nu stiu ce o sa ne facem la iarna daca nu vor putea circula autobuzele...nici varianta masinii personale nu se pune pt ca drum de 30 min cu metroul se face in 2 ore cu masina la orele alea... cam asta!...a si azi am implinit un an de la casatoria civilla! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 04-10-2007, 09:14 PM -------------------- |
| ganesha |
04-10-2007, 09:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Felicitari pentru tot!!!
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ina_ceva |
04-10-2007, 09:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari pentru aniversare
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 10:36 PM |