![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
05-10-2007, 09:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
felicitari pt aniversare.
De ce mergi din nou la ecografie?...eu am facut 3 mari si late toata sarcina:una la 6-7 saptamani ca sa vada doctorul sarcina, una pe la vreo 5 luni si una pe la 7luni. Atat. La control din 2 in 2 saptamani. De acid folic ti-a zis ceva?...sau "materna" contine si asta? -------------------- ![]() |
| anca veselie |
05-10-2007, 09:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
felicitari! si pt casatorie si pt ca e bine bebe si pt noul job.
ce faci exact la noul job? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
05-10-2007, 11:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Da, chiar....
Moama, poate incepe cu limbaj specific de ma bag cu capul in nisip..... -------------------- ![]() |
| _noni_ |
05-10-2007, 10:50 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
scriu un pic ca azi mi-a fost tare rau si am si dat la boboci....
merg pe 12 pentru ca am programare la primul medic (ma mut de la el) si vreau sa mai fac o ecografie ca sa am si o a 2-a parere. iau acid folic cam de-o luna. nu stiu daca o sa mai iau vitaminile astea materna, ca mi-a fost tare rau dupa ce le-am luat... noul job e de inginer si e in industria petrolului. prefer sa nu scriu numele firmei aici si sper sa ma intelegeti de ce. }{ -------------------- |
| dany |
05-10-2007, 11:11 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.554 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Scumpa Noni , apar si eu pe aici .......
Iti doresc o sarcina super usoara !!!! Felicitari pentru noul job , pentru bb-le care e cuminte si nu ii face rau lui mami , pentru Bob care va fii un tatic super ..... pentru tot !!!!!! Astept vesti bune de fiecare data si .....poate ....candva ... o pozica cu puiul tau de la ecograf ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| emu |
06-10-2007, 01:32 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Hola Noni,
Cu intarziere vin sa-ti urez numai de bine cu noile proiecte in viata -------------------- |
| buretel |
06-10-2007, 04:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ai grija de tine
Cat despre job, cred ca e exact ceea ce ti-ai dorit -------------------- |
| anca veselie |
08-10-2007, 03:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
multa bafta
-------------------- |
| bubbles |
09-10-2007, 11:10 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.201 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
-------------------- |
| _noni_ |
11-10-2007, 10:31 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pup!
eu sunt la birou si de luni am si leptop la noi e foarte frig si desi avem aer conditionat, n-are butonul de facut cald - e rupt!!! mi-e cam foame , dar nu-mi vine sa ies inca pe-afara, de FRIG!!! acum cateva zile am vazut-o pe Anca, la pranz, la Spring, cu o prietena. ma opream sa vorbesc, dar eram in graba spre o sedinta. asa ca S.O.S Anca, pe unde esti si cand ne intalnim la un pranz ??? in rest, tot trag de o raceala, nu-mi e nici bine nici rau, dar in special nu prea mi-e bine... programul de lucru mi se pare super obositor, desi nu prea fac inca nimic toata ziua, dar poate sunt eu mai slabita. }{ -------------------- |
| Nessie |
11-10-2007, 10:42 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.064 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pentru mess intra pe www.meebo.com -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| anca veselie |
11-10-2007, 10:51 AM
|
salutare!
eu lucrez pe langa piata Victoriei, asa ca daca esti interesata de un pranz pe la Spring sau prin zona sunt disponibila cand vrei, cam intre 1 si 2! ceva tratament naturist nu incerci? imunostimulent sau ceva de genul asta? pupici si ai grija de tine! -------------------- |
| _noni_ |
11-10-2007, 10:53 AM
|
Gabi, nu merge nici un site, nici meebo, nici ilovenumaistiucum....
Anca, si eu tot aici in piata victoriei. ne vedem azi? imi trimiti nr. tau pe privat? }{ -------------------- |
| honey79 |
12-10-2007, 10:47 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Noni draga, ma bucur sa aud ca la serviciu iti place,cu colegii te intelegi bine si ca sarcina e fara probleme.
Am vazut ca ai intrebat de vitamine. Desi se spune ca bebe isi ia de la tine tot ce are nevoie, vitaminele sunt recomandate in sarcina,pe tot parcursul celor 40 de saptamani. In primul trimestru se recomanda si acidul folic. Am vazut ca nu-ti merge bine cu Materna. Incearca Elevit...si ai grija ca e gratuit. Asadar, daca medicul tau de familie iti spune ca n-ar fi, minte. Daca ai greturi dimineata...iti recomand sa ai pe noptiera un pachetel de biscuiti... dimineata cand te trezesti, inainte de-a te ridica din pat, papa un biscuite... te va ajuta foarte mult. In rest, sarcina usoara, bebe sanatos, mare si frumos...si... te mai asteptam cu vesti. Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| _noni_ |
12-10-2007, 12:30 PM
|
Multumesc pentru raspuns. acum iau acid folic, l-am inceput cam in saptamana 4 sau 5.
materna si tardiferonul mi-au fost prescrise in saptamana 8 si dupa ce le-am luat am varsat, pentru prima oara decand sunt insarcinata si mi-a fost foarte rau. asa ca am renuntat la ele si ma simt mai bine fara, desi simt ca sunt un pic cam slabita. azi merg din nou la control si o sa vad si niste rezultate la analize si vom vedea ca va zice d-na doctor. sper sa fie bine! }{ -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 05:30 PM |