left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

47 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de calatorie prin viata, povesti de fiecare zi seperator Optiuni V right
_noni_
mesaj 27-04-2008, 03:30 PM
Mesaj #526

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 929
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)
Sex: Feminin

ADEVARAT A INVIAT!

va multumesc pentru urari si va doresc si eu multa sanatate si bucurii!

noi am fost la medic miercuri si ne-a zis ca suntem foarte bine si nu vom naste cu siguranta inainte de termen. am planuit o noua ecografie pe 2 mai (acum nu am facut) si daca bb va fi prea mare sau va avea cordonul aiurea asezat, vom face cezariana pe 9 mai. daca nu vom naste normal, in principiu. sper sa nu avem nicio surpriza.

patut n-am luat inca pentru ca nu l-au adus la ikea. nici nu stiu daca sa mai asteptam ai mult de saptamana viitoare, sau sa-i luam din alta parte.

vineri mi-au venit si produsele de la zepter, de care sunt foarte multumita. am gatit prima mea ciorba de miel, pe care a laudat-o socrela lol.gif si friptura de miel cu cartofi si ciuperci la tava. laugh.gif sunt multumita cum mi-au iesit mancarurile, mai cu seama ca e primul paste la care gatesc ceva specific. la anul vreau sa incerc si drobul, sa nu-l mai primesc de pomana lol.gif

ma simt din ce in ce mai greoaie, si cred ca ultima luna de sarcina e cea mai dificila, pentru ca abia te mai poti misca si nerabdarea e la cote maxime. noroc ca bob sta mai mult cu mine si e destul de atent la ce-mi lipseste si ma intelege foarte bine.

stau si numar zilele si cred ca e cel mai asteptat moment din viata mea, desi incerc mereu sa-mi impun sa rabdare.

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 27-04-2008, 03:33 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Dumbo
mesaj 27-04-2008, 04:54 PM
Mesaj #527

Nevastuica

Raspunsuri: 956
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Noni esti in forma daca inca bucataresti. pupic.gif

Multa sanatate tie si bb-lului si lasa-l sa se decida singur ce vrea sa faca. Cred ca cel mai bine sa isi faca aparitia cand e el hotarat si pregatit.
Te asteptam sa mai dai vesti.

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 30-04-2008, 02:21 PM
Mesaj #528

Lama

Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pupic.gif pupic.gif
felicitari pt bucatareala!
cred ca e imposibil sa ai rabdare )).gif
te pup si astept si eu cu nerabdare bebele! hug.gif pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
_noni_
mesaj 02-05-2008, 10:06 PM
Mesaj #529

Nevastuica

azi am fost la eco si am aflat ca vom face cezariana pe 9. bb e ffff mare, are circumferinta capului aprox 102 mm, cand media este 95 pt. varsta lui si ne-a zis medicul ca va fi dificil sa treaca la asa dimensiuni, dar pana la urma decisiv a fost faptul ca are cordonul in jurul gatului ceea ce impune cezariana.

el arata a bb de 42 de saptamani, desi noi suntem in saptamana 38, si nici nu s-a lasat burtica. din cauza marimii, s-ar parea ca nici nu s-ar lasa, ca n-are unde laugh.gif ceea ce ar duce din nou la cezariana.

speram sa fie totul bine si tati sa fie tare si alturi de noi.

macar nu mai indoieli cu privire la ce ar trebui sa aleg pt. bb. ma bucur ca e sanatos si chiar daca vom naste prin cezariana, important e ca noi sa fim sanatosi si totul va fi bine.

dupa vizita la medic am fost la masa cu niste prieteni, apoi in mall si diverta, cu alte cuvinte azi am umblat pe-afara vreo 10 ore, dar ne-am simtit foarte bine.

mi-am cumparat carti noi, ca am devorat cam tot ce aveam la indemana, si incep sa numar zilele: AMR doar 7!!! yahoo.gif

pe 6 ne vedem cu anestezistul si cam asta ar fi tot, inainte de marea intalnire! blushing.gif

va tinem la curent cu noutatile!

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 02-05-2008, 10:08 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
Monic
mesaj 02-05-2008, 10:28 PM
Mesaj #530

Iepuras

Raspunsuri: 1.638
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Felicitari Noni, ma bucur sa aud ca bebelul e bine floare.gif si ca te simti bine si tu.
As vrea sa te intreb: ai luat ceva vitamine in timpul sarcinii? Am inteles ca vitaminele prenatale au o influenta asupra marimii bebelului blushing.gif sau poate nu am inteles eu bine.
Ma bucur tare ca s-a clarificat cu doctorul metoda prin care va veni in lume cheer.gif macar stii la ce sa te astepti wink1.gif Noi iti tinem pumnii stransi ca sa treceti cu bine peste interventie! hug.gif si sa va vedem sanatosi acasa pupic.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 02-05-2008, 10:48 PM
Mesaj #531

Nevastuica

Raspunsuri: 956
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Noni mi se pare extraordinat ca poti sa te plimbi atata. Multa sanatate in continuare si va tinem pumnii sa fie totul bine.
pupic.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 02-05-2008, 11:09 PM
Mesaj #532

Elefant

Raspunsuri: 9.649
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

AMR 7 si vom avea un nou bb pe forum !!!!!! Multa bafta cu cezariana si cu recuperarea !!!!! pupic.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 03-05-2008, 10:50 PM
Mesaj #533

Taz

Raspunsuri: 3.283
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Noni,bafta multa cu cezariana si sa ai parte de un bb fara colici! pupic.gif
Ce ti-as mai recomanda eu,e sa ai dupa ce nasti pe cineva linga tine care sa te ajute.E foarte important sa te mai poti si odihni dupa nastere.Si pina te obisnuiesti cu bb,e bine sa ai cu cine sa-l lasi si citeva ore macar.

Unde ai pozele cu hainutele,ca eu n-am vazut nimic? huh.gif

Monic,important e sa iei acid folic si vitamine.Eu am luat toata perioada sarcinii si pentru asta nu a fost bb imens.Nu cred ca are legatura cu marimea lui bb,dar au un rol important in dezvoltarea lor.
La Noni,eu sunt convinsa ca bb nu va fi deloc asa mare cum pare.Cum am mai spus e un plus,minus 10% din ce spune dr.Si de obicei e cu minus.La circumerinta capului nu ma pronunt,ca nu stiu cum e,dar la greutate s-a verificat si la mine si la alte 2 prietene care tot asa asteptau bb-ii de peste 4kg. )).gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 03-05-2008, 10:51 PM

--------------------
+Quote Post
_noni_
mesaj 04-05-2008, 04:29 PM
Mesaj #534

Nevastuica

hug.gif multumesc pentru incurajari!

Monicule, eu am luat acid folic primele 3 luni si un tub de materna si unul de elevit in ultimele 2 luni si ceva. nici eu nu cred ca ar influenta asa mult vitaminele in marimea copilului, ca practic el isi ia ce are nevoie din organismul tau, iar suplimentele le iei mai mult pt. tine, ca sa completezi ce "papa" el.

Dana, scuze, am zis ceva de hainutze, ca eu nu mai stiu lol.gif , trebuie sa verific. am luat cateva, dar acum sunt intr-o punga la spalat, ca am zis sa i le spal inainte. dupa ce le spal si le calc fac si pozici.

dupa nastere va veni mami la mine sa ma ajute, desi eu cred ca nu prea o sa am rabdare sau ingaduinta cu altcineva, oricine ar fi lol.gif cred ca o sa vreau sa le fac eu pe toate, sper sa si reusesc! blushing.gif

am reusit sa luam si pat, l-am luat pe cel mai ieftin de la ikea, ca ma saturasem sa astept sa-l aduca pe cel pe care ni-l doream noi.

pregatim camera, trebuie sa spal si lenjeria pt. bb si cand e gata, sper ca cel tarziu joi, o sa pun si pozici.

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 04-05-2008, 04:30 PM

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 05-05-2008, 02:30 PM
Mesaj #535

Lama

Raspunsuri: 5.340
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

ce putin mai ai! pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 05-05-2008, 11:04 PM
Mesaj #536

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Noni multa bafta! Ma gandesc la tine si la bebelutul tau! Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi si sa treciti usor peste nastere give_rose.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 06-05-2008, 09:01 AM
Mesaj #537

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

pupic.gif nonicule, cat mai ai ?

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
amalia0701
mesaj 06-05-2008, 04:09 PM
Mesaj #538

Hiena

Raspunsuri: 4.417
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce zice anestezistul?
floare.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :)
+Quote Post
_noni_
mesaj 06-05-2008, 09:30 PM
Mesaj #539

Nevastuica

scriu scurt ca ma doare burtoiul de mor. se pare ca piticul e hotarat sa-mi faca masaj anticelulitic, dar pe interior! o fi mai eficient, ce sa zic... lol.gif

am fost la anestezist si a zis ca facem epidurala, adica pana la jumatate. acolo, asteptandu-l pe medic ne-au apucat durerile unui travaliu fals .

ne-a vazut o tanti ginecoloaga in urgenta si am vorbit si cu a noastra la telefon si amandoua ne-au asigurat ca totusi n-o sa nastem azi. sunt pe no-spa, ca ma doare ingrozitor, dar se pare ca e doar forta piticului care nu mai are loc.

sper sa rezistam pana vineri, ca asa mi-a promis bb )).gif

azi a devenit tatic un coleg de serviciu, desi sotia lui trebuia sa nasca pe 15 mai...asta ne-a cam pus pe ganduri laugh.gif

trec la orizontala ca se pare ca e singura pozitie in care ma mai iarta.

}{

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 07-05-2008, 11:06 AM
Mesaj #540

Panda

Raspunsuri: 8.269
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Nastere usoara pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post

47 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 04:22 AM