![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
27-04-2008, 03:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 929 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
ADEVARAT A INVIAT!
va multumesc pentru urari si va doresc si eu multa sanatate si bucurii! noi am fost la medic miercuri si ne-a zis ca suntem foarte bine si nu vom naste cu siguranta inainte de termen. am planuit o noua ecografie pe 2 mai (acum nu am facut) si daca bb va fi prea mare sau va avea cordonul aiurea asezat, vom face cezariana pe 9 mai. daca nu vom naste normal, in principiu. sper sa nu avem nicio surpriza. patut n-am luat inca pentru ca nu l-au adus la ikea. nici nu stiu daca sa mai asteptam ai mult de saptamana viitoare, sau sa-i luam din alta parte. vineri mi-au venit si produsele de la zepter, de care sunt foarte multumita. am gatit prima mea ciorba de miel, pe care a laudat-o socrela ma simt din ce in ce mai greoaie, si cred ca ultima luna de sarcina e cea mai dificila, pentru ca abia te mai poti misca si nerabdarea e la cote maxime. noroc ca bob sta mai mult cu mine si e destul de atent la ce-mi lipseste si ma intelege foarte bine. stau si numar zilele si cred ca e cel mai asteptat moment din viata mea, desi incerc mereu sa-mi impun sa rabdare. }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 27-04-2008, 03:33 PM -------------------- |
| Dumbo |
27-04-2008, 04:54 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 956 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Noni esti in forma daca inca bucataresti.
Multa sanatate tie si bb-lului si lasa-l sa se decida singur ce vrea sa faca. Cred ca cel mai bine sa isi faca aparitia cand e el hotarat si pregatit. Te asteptam sa mai dai vesti. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
30-04-2008, 02:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
felicitari pt bucatareala! cred ca e imposibil sa ai rabdare te pup si astept si eu cu nerabdare bebele! -------------------- |
| _noni_ |
02-05-2008, 10:06 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 929 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
azi am fost la eco si am aflat ca vom face cezariana pe 9. bb e ffff mare, are circumferinta capului aprox 102 mm, cand media este 95 pt. varsta lui si ne-a zis medicul ca va fi dificil sa treaca la asa dimensiuni, dar pana la urma decisiv a fost faptul ca are cordonul in jurul gatului ceea ce impune cezariana.
el arata a bb de 42 de saptamani, desi noi suntem in saptamana 38, si nici nu s-a lasat burtica. din cauza marimii, s-ar parea ca nici nu s-ar lasa, ca n-are unde speram sa fie totul bine si tati sa fie tare si alturi de noi. macar nu mai indoieli cu privire la ce ar trebui sa aleg pt. bb. ma bucur ca e sanatos si chiar daca vom naste prin cezariana, important e ca noi sa fim sanatosi si totul va fi bine. dupa vizita la medic am fost la masa cu niste prieteni, apoi in mall si diverta, cu alte cuvinte azi am umblat pe-afara vreo 10 ore, dar ne-am simtit foarte bine. mi-am cumparat carti noi, ca am devorat cam tot ce aveam la indemana, si incep sa numar zilele: AMR doar 7!!! pe 6 ne vedem cu anestezistul si cam asta ar fi tot, inainte de marea intalnire! va tinem la curent cu noutatile! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 02-05-2008, 10:08 PM -------------------- |
| Monic |
02-05-2008, 10:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.638 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Felicitari Noni, ma bucur sa aud ca bebelul e bine
As vrea sa te intreb: ai luat ceva vitamine in timpul sarcinii? Am inteles ca vitaminele prenatale au o influenta asupra marimii bebelului Ma bucur tare ca s-a clarificat cu doctorul metoda prin care va veni in lume -------------------- ![]() |
| Dumbo |
02-05-2008, 10:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 956 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Noni mi se pare extraordinat ca poti sa te plimbi atata. Multa sanatate in continuare si va tinem pumnii sa fie totul bine.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| dany |
02-05-2008, 11:09 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
AMR 7 si vom avea un nou bb pe forum !!!!!! Multa bafta cu cezariana si cu recuperarea !!!!!
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
03-05-2008, 10:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Noni,bafta multa cu cezariana si sa ai parte de un bb fara colici!
Ce ti-as mai recomanda eu,e sa ai dupa ce nasti pe cineva linga tine care sa te ajute.E foarte important sa te mai poti si odihni dupa nastere.Si pina te obisnuiesti cu bb,e bine sa ai cu cine sa-l lasi si citeva ore macar. Unde ai pozele cu hainutele,ca eu n-am vazut nimic? Monic,important e sa iei acid folic si vitamine.Eu am luat toata perioada sarcinii si pentru asta nu a fost bb imens.Nu cred ca are legatura cu marimea lui bb,dar au un rol important in dezvoltarea lor. La Noni,eu sunt convinsa ca bb nu va fi deloc asa mare cum pare.Cum am mai spus e un plus,minus 10% din ce spune dr.Si de obicei e cu minus.La circumerinta capului nu ma pronunt,ca nu stiu cum e,dar la greutate s-a verificat si la mine si la alte 2 prietene care tot asa asteptau bb-ii de peste 4kg. Acest mesaj a fost editat de daconst: 03-05-2008, 10:51 PM -------------------- |
| _noni_ |
04-05-2008, 04:29 PM
|
Monicule, eu am luat acid folic primele 3 luni si un tub de materna si unul de elevit in ultimele 2 luni si ceva. nici eu nu cred ca ar influenta asa mult vitaminele in marimea copilului, ca practic el isi ia ce are nevoie din organismul tau, iar suplimentele le iei mai mult pt. tine, ca sa completezi ce "papa" el. Dana, scuze, am zis ceva de hainutze, ca eu nu mai stiu dupa nastere va veni mami la mine sa ma ajute, desi eu cred ca nu prea o sa am rabdare sau ingaduinta cu altcineva, oricine ar fi am reusit sa luam si pat, l-am luat pe cel mai ieftin de la ikea, ca ma saturasem sa astept sa-l aduca pe cel pe care ni-l doream noi. pregatim camera, trebuie sa spal si lenjeria pt. bb si cand e gata, sper ca cel tarziu joi, o sa pun si pozici. }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 04-05-2008, 04:30 PM -------------------- |
| anca veselie |
05-05-2008, 02:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce putin mai ai!
-------------------- |
| Tzutzi80 |
05-05-2008, 11:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Noni multa bafta! Ma gandesc la tine si la bebelutul tau! Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi si sa treciti usor peste nastere
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| julyalina |
06-05-2008, 09:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
06-05-2008, 04:09 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce zice anestezistul? -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| _noni_ |
06-05-2008, 09:30 PM
|
scriu scurt ca ma doare burtoiul de mor. se pare ca piticul e hotarat sa-mi faca masaj anticelulitic, dar pe interior! o fi mai eficient, ce sa zic...
am fost la anestezist si a zis ca facem epidurala, adica pana la jumatate. acolo, asteptandu-l pe medic ne-au apucat durerile unui travaliu fals . ne-a vazut o tanti ginecoloaga in urgenta si am vorbit si cu a noastra la telefon si amandoua ne-au asigurat ca totusi n-o sa nastem azi. sunt pe no-spa, ca ma doare ingrozitor, dar se pare ca e doar forta piticului care nu mai are loc. sper sa rezistam pana vineri, ca asa mi-a promis bb azi a devenit tatic un coleg de serviciu, desi sotia lui trebuia sa nasca pe 15 mai...asta ne-a cam pus pe ganduri trec la orizontala ca se pare ca e singura pozitie in care ma mai iarta. }{ -------------------- |
| bubbles |
07-05-2008, 11:06 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Nastere usoara
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:22 AM |