![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
22-05-2008, 10:24 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
multumesc pt.raspunsuri!
eu folosesc bephantene si mustela pt. fundic, dar a facut niste bubite mici rosii, si cred ca eu sunt de vina eu pap fructe si legume, mai putin ceapa, usturoi, varza, fasole, mazare. mai pap oua, branza, supici si gratar (la zepter lapte am din belsug, papa numai de la mami, fara completare, si deja am luat 200 de g de cand am iesit din spital. ieri a fost medicul la noi si ne-a spus ca suntem sanatosi tun si mai vine la o luna, ca nu sunt probleme. am dat jos 10 kg de la cezariana, sunt la 73 si vad ca stagnez... aseara i-am facut EU baita, ca pana acum i-au facut tati si buni, ca mie mi-era frica/ mila... maine facem 3 saptamani! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 22-05-2008, 10:28 AM -------------------- |
| _noni_ |
22-05-2008, 10:47 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pun 2 poze cu camera puiului ca am promis de un car de ani si mi-am amintit cand am vazut pozele lui Honey.
![]() ![]() }{ -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
22-05-2008, 11:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce frumoasa e camera!
pupici dulci noni -------------------- |
| aki |
22-05-2008, 02:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.082 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| Tulip |
22-05-2008, 02:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna,Noni!!
E un dulcic Sa stii ca si noi am avut muuulte probleme cu iritatiile la fundulet,am incerca tot ce se putea si ne-a ajutat ffff mult banalul Cutaden -------------------- |
| otilici |
22-05-2008, 03:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ce frumoasa camera are bebe!!! Imi place tare mult cum ati aranjat-o,mai ales tablouasele acelea de pe perete.
Si eu tot ceva banal am folosit pt iritatiile la fundulet,pasta Petrini,ne-a mers tare bine cu ea.Bine,nici nu am avut f. mari probleme de acest gen.Pentru iritatii ale pielii am folosit si noi crema pt piele sensibila de la Mustela. -------------------- |
| emu |
22-05-2008, 05:30 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Whoa! Ma trezesc si eu la spartul targului sa vin cu urari numai de bine. Sa fiti sanatosi si fericiti; lui Zoran ce sa-i mai urez daca-i deja frumos si destept?! Sa o asculte pe mama-sa?!
Asa-mi place cum i-ati decorat camera. E tare luminoasa. Ce calm e bebe Zoran in poza Numai bine... si felicitari pt laptic Acum am vazut poza de la avatar: frumusete de baiat... parca cere sa fie dragalasit tot timpul. -------------------- |
| crissy |
22-05-2008, 10:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Eu nu am alaptat cine stie ce, nu ca n-as fi vrut ci nu s-a putut, deci nu te pot ajuta. Evita tot ce te baloneaza pe tine. Pt iritatiile de scutec, cum zicea si o alta mamica pe aici, lasat cat se poate de mult fara scutec. Noi am folosit cu succes bepanthen, nivea wund... si nu mai stiu cum (contine oxid de zinc) si foarte rar, cand nici una din cremele amintite nu dadeau roade, nidoflor (evita-l ca are in compozitie antibiotic, da dependenta...). Am auzit ca f. bun este uleiul de masline fiert pe baie de aburi. Pt colici Sab simplex, Debridat, cand mai creste poti sa ii faci ceiut din fructe de anason si fenicol (e bun si pt tine, intretine lactatia). Daca durerile de burta sunt provocate de gaze, exista prin farmaciile mai mari o crema, flatulin, se face masaj pe burtica si poate fi folosita si la sugari. -------------------- In stand by...
|
| Tzutzi80 |
23-05-2008, 12:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Noni sa iti traiasca bebicutul! Ai facut-o si pe asta! Acum ii mai trebuie si o surioara
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Deea |
23-05-2008, 08:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.534 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Doamne ce dragut e! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Pentru iritatii, pe langa ce au spus fetele eu folosesc si o solutie numita "Castelani", se gaseste la orice farmacie. Pt. colici am incercat cam tot ce exista pe piata, cred ca depinde si de copil, la ce reactioneaza mai bine. La noi "formula magica" a fost Sab simplex in combinatie cu debridat. Deja au trecut 3 saptamani! foarte repede trece timpul! Sa te bucuri de fiecare moment cu puiul tau! -------------------- ![]() |
| Mariana |
23-05-2008, 08:25 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 608 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Exact ce spunea si Deea, la colici depinde de copil, la mine spre exemplu foarte eficient mi-a fost clasicul ceai din farmacii.
|
| honey79 |
23-05-2008, 06:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
LA MULTE SAPTAMANI !!! bebe Zoran frumos si drag.
Sa cresti mare, sanatos si frumos. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| bubbles |
23-05-2008, 07:49 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.202 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La multi ani bebe Zoran
-------------------- |
| amalia0701 |
24-05-2008, 09:09 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.363 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| _noni_ |
24-05-2008, 10:35 PM
|
intru pe fuga, intre doua mese!
am scris ca facem 3 saptamani, dar am facut 2, sunt si eu cu capul multumesc mult pentru raspunsuri si pt. vorbele frumoase. ma simt foarte bine ca mamica si sunt foarte fericita sa gasesc atata lume la noi in jurna,l care ne ajuta cu sfaturi. pup si eu bb-i frumosi si mamicile si imi cer scuze ca nu ii iau pe toti la rand, dar mi-amintesc cu placere si de Alexia si de Lucas si de Alec si de Norbi si de toti ceilalti nepotei ai oneden-ului. citeam ca inecata prin ce-au trecut burticile si apoi cum au venit micutii pe lume si care au fost bucuriile si micile probleme ale mamicilor, si intr-un fel m-am simtit mai sigura si mai pregatita cand a venit bb Zoran. curaj burtici la activ si multa sanatate! burtica ne-a mai lasat, dar tot n-au trecut iritatiile... a inceput sa nu mai planga la baita, s-a obisnuit cu apa si e foarte mirat de ce i se intampla, se uita la noi cu niste ochi mari cat farfuriile si asteapta sa vada ce le mai trece prin cap parintilor lui nebuni e o scumpete si parca e pe zi ce trece mai frumos si mai destept, ca na, doar e al meu! }{ -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 02:08 PM |