![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bpaula |
25-05-2008, 11:48 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Felicitari!
Aveti o mandrete de copil, nici nu se putea altfel cu asa mamica. Abia astept sa vin sa va cer si eu sfaturi Ma bucur alaturi de voi de minunile voastre. Sa fiti sanatosi. -------------------- |
| anca veselie |
01-06-2008, 12:41 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
01-06-2008, 08:12 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La multi ani lui bb Zoran dar si tie
-------------------- |
| Sexymom |
01-06-2008, 02:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce mai faci fata frumoasa? Cum te simti? Cum e bebe? suge in continuare? iesi mult timp cu el in parc?
Eu tin minte ca imi largisem lista de cunostinte cu 100 de persoane pe saptamana, vb in parc cu fiecare mamica -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| daconst |
01-06-2008, 05:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Noni,acum am reusit sa mai citesc si eu la tine in jurnal...ca nu prea mai apuc in ultima vreme.
Cu alaptatul,eu am mancat de toate.Mai ales fructe si legume sa isi ia bb toate vitaminele de care avea nevoie. Colici fac copiii si daca le dai lapte din sticla si daca ii alaptezi.Asa ca eu nu cred in fazele ca trebuie sa ai interdictie la anumite alimente.La condimente as avea grija,in rest nu as renunta la nimic din alimetatia sanatoasa. La mine supa aia simpla cu taietei avea efect magic,adica faceam lapte tare mult de la ea. In plus lichidele multe si ceaiurile de alaptat,ajuta cel mai tare la lactatie. Noi tot cu Sab Simplex am scos-o la cap cu colicii,dar sa stii ca trebuie sa vezi ce merge la voi. Eu am evitat sa-l dau cu creme prea multe la fundulet si nu am avut niciodata probleme.Doar servetel umed si unul uscat si gata. Daca vedeam ca are tendinta sa se inroseasca foloseam banala pudra de la Penaten.Eu si acum tot la pudra am ramas,desi unii sustin ca nu e tocmai buna. Trebuie sa incerci ce merge la tine,ca reteta universala nu cred ca exista. Sa mai pui poze cu Zoran,mai de aproape,ca mie mi se pare ca seamana tare cu tine.Parca nu-mi vine sa cred ca are atata par.Un frumusel! Acest mesaj a fost editat de daconst: 01-06-2008, 05:06 PM -------------------- |
| buretel |
01-06-2008, 05:14 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
La Multi Ani bebe Zoran, de 1 Iunie!
-------------------- |
| _noni_ |
02-06-2008, 09:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
multumim de urari!
noi suntem ok, avem probleme tot cu funduletzul, insa mai mici, maine ne retragem la valeni, nu stiu pt. cat timp. stam cat ne simtim bine acolo. nu stiu cand mai reusesc sa intru. poze noi aici ! va pupam!!! Acest mesaj a fost editat de _noni_: 02-06-2008, 09:18 PM -------------------- |
| honey79 |
02-06-2008, 10:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pupicei scumpului Zoran.
Ai incercat cu ulei de masline fiert la bain-marie? Fetele asta mai foloseau. La noi n-a fost cazul, caci ne-am inrosit decat de vreo 2 ori. Nu pot sa vad pozicile, imi cere sa ma loghez. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Sexymom |
02-06-2008, 10:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Noni ia banala alifie de galbenele, e cicatrizanta, si mai cumpara Nidoflor, o sa vezi ce rezultate super o sa ai.
Pupici la amandoi. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| buretel |
03-06-2008, 09:43 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Odihna placuta Noni
Va asteptam inapoi ps: pozele nu sunt publice. -------------------- |
| anca veselie |
04-06-2008, 01:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce scump e!!!!!!!!!!!!!
retragere placuta -------------------- |
| daconst |
04-06-2008, 07:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Noni ia banala alifie de galbenele, e cicatrizanta, si mai cumpara Nidoflor, o sa vezi ce rezultate super o sa ai. Pupici la amandoi. Da,da,votez si eu cu 2 maini pentru crema de galbenele.E buna la toate si uitasem de ea.Mi-am luat si eu din Ro si am folosit-o dar la niste bubite de pe fata. Distractie faina si sa treceti cu bine peste perioada de colici.Ar fi indicat sa ai pe cineva de ajutor,sa te poti odihni si tu.Sau macar tati sa stea cu bb si tu sa ai macar 1-2 ore doar pentru tine. Si inca un sfat care la noi a functionat:cind are bb perioade cu plins de colici sa faceti cu randul,adica sa nu stati amandoi in aceeasi camera cu el ca va termina pe amandoi. Noi faceam cu randul si asa a fost mai usor.Iar seara ieseam la sala si asta imi facea tare bine la psihic. Pupici si tie si la bb! -------------------- |
| honey79 |
07-06-2008, 03:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Ce mai faci Noni? Te vad online. Ce mai face bebe Zoran? I-a trecut funduletul?
Sa ne mai arati pozici, te rog. Pupicei dulcei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| _noni_ |
07-06-2008, 09:59 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
noi suntem bine, aici.
din pacate avem internet prin telefon si merge fooooarte prost, imi ia 1/2 de ora pana se incarca o pagina. nu stiu daca pot trimite poze pana ajung acasa. funduletzul e tot rosu si din pacate nu trece cu nimic, nici cu galbenele nici cu cutaden... o sa incercam cu ulei de masline maine, ca acum am vazut mesajul de la dana. aici ma ajuta socrela, deci n-ar fi o jale, numai ca am prins o vreme tare urata, ploua si e rece de 3 zile. a trebuit sa incalzim camera cu aeroterma, asa rece a fost. cu burtica stam mai bine, are crize mai usoare si de 3 nopti nici n-am mai plans bb-i vostri pe la cat au inceput sa nu se mai trezeasca noaptea?? si cum ati reusit sa ii obisnuiti sa pape la program? noi papam si la 3 ore, dar si la 2. si inca ne mai trezim noaptea sa papam o masa buna. pup mult si revin cand mai reusesc! }{ -------------------- |
| Sexymom |
08-06-2008, 10:52 AM
|
Depinde de copil la copil Noni.
Un copil care este bine alimentat, suge cu forta , poate sa doarma si 6,7 ore legat, altul care adoarme la piept te trezeste din 2 in 2 ore pt. ca e lenes. Copilele mele s-au trezit des , amandoua, pana tarziu de tot, 5, 6 ani, si acum se mai trezesc peste noapte odata sa bea apa, si atunci ma scoala tot pe mine sa le aduc. Dar am cunostinte carora le-au dormit copii de la 6, 7 luni si cate 8 ore pe noapte. Trebuie sa ai rabdare, nu ai cum sa schimbi asta. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:32 AM |