![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Mariana |
08-06-2008, 01:34 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 493 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Eu pot spune fericita ca nu am idee ce inseamna O NOAPTE nedormita, dupa ce am venit cu fata din spital se trezea la 3 ore si apoi din ce in ce mai rar. In schimb sora-mea nu a dormit cu nici una (2) pana pe la 5-6 ani.
Copil ca al meu doresc la toata lumea. |
| _noni_ |
13-06-2008, 12:38 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
am citit la Honey in jurnal si asa m-am impresionat!
e minunat sa ai un copil, nu se compara cu nimic altceva de pe lumea asta! sa va povestesc: desi avem doar 5 saptamani, mi se pare si mie, ca oricarei mamici probabil, ca am un mic geniu! va spuneam ca deja isi tine capsorul si se uita dupa lumina si zgomot in jurul lui. e impresionant si ma trec fiori cand realizez ca nu e o papusa, ci pur si simplu o personalitate! acum 3 zile, eu am fost mai obosita si bb a stat mai mult cu socrela ca sa pot sa dorm si eu un pic. cand mi l-a adus sa-l pun sa pape, puiul pur si simplu a inceput sa rada vazandu-mi fata, auzindu-mi vocea si si-a dus sugubat mana la frunte, parca sugerand :"aici erai?! mi-era o foooame si un dorrr de tine!!!" m-a facut praf! nici nu-mi venea sa cred ca e posibil sa ma fi recunoscut cu asa bucurie, desi si eu si socrela am surprins bine scena. apoi am zis, ca o fi fost o intamplare, dar azi, cand l-a vazut pe tata dupa o zi de absenta a avut aceeasi reactie! era bobi terminat!!! nu-mi vine sa cred ca deja ne recunoaste foarte bine, ne fixeaza si se uita in ochii nostri. cu mine deja are schimburi de priviri, se uita urat cand nu nimereste sfarcul din prima, sau cand ne dam in leagan in curte si mama nu-i atenta si-i lasa soarele sa-i intre in ochisori. protesteaza cand intarzai la masa, ma cearta pe limba lui si-mi zambeste fericit cand il iau in brate. si cand plange de dureri de burtica si-si apropie mama obrazul de obrajorul lui, ofteaza si se lipeste molcutz. si cand suge si-l mai mangai pe burtica se opreste si pur si simplu se uita in jos, sa vada ce-i fac, sau daca-l mangai pe capsor, la fel, se opreste si-mi trage cate una cu manuta: "lasa-ma sa papa, nu vezi ca am treaba importanta?!" si e tare haios cand ii cant fals cantecele inventate si el zambeste multumit si-l ia somnul. si uneori ne rasfatam si papam in pat lipiti unul de altul si adormim asa, de parca nimic de pe lume nu poate sa rupa legatura asta divina. cred ca sunt pur si simplu mai precoce copiii din ziua de azi... ma innebuneste mirosul lui dulce de vanilie care mi se imprima pe piele si tare imi mai e drag si as vrea sa-mi petrec timpul numai cu el, nici nu ma gandesc la altceva si daca nu-l vad un pic, mi se face dor! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 13-06-2008, 12:51 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mariana |
13-06-2008, 10:00 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 493 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Mi-se pare minunata relatia dintr voi, si e normal ca o mama sa fie naucita de iubire pt puiul ei.
Urmareste-i fiecare miscare si fiecare gest ca la un moment dat vei realiza ce repede a trecut timpul si puiul tau e mare; iti va fi dor de aceste momente. |
| anca veselie |
13-06-2008, 12:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
noni
-------------------- |
| bubbles |
13-06-2008, 01:40 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| Sexymom |
13-06-2008, 01:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Vai Nonice super ca ai asa o relatie cu bebe al tau, mi-am adus si eu aminte cum eram cu Bianca si Miruna.
Si ma bucur ca inca pastrez aceiasi relatie cu ele 2.E super sa ai un copil, sentimentul de mama e unic. Dar cand ai 2 copii ...nu am cuvinte sa iti descriu ce simt. Cum spui si tu, si acum dupa atatia ani intru noaptea la ele sa le vad cum dorm. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| daconst |
14-06-2008, 03:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Noni,ce frumos scrii!
Cind citesc retraiesc si eu emotiile de cind era Lucas bb mic si parca vreau si mai tare bb2. Profita de momentele astea ca tare repede cresc.Si nu uita sa-l filmezi pe Zoran,ca sunt momente unice in viata unui copil. Lucas a dormit toata noaptea de la 8 saptamani,doar ca de atunci i-am dat formula. Al meu nu se satura cu laptele de la mine,ca nu prea am avut destul si nici nu am vrut neaparat sa insist cu asta.Mi-a placut sa-l alaptez combinat cu sticla,ca asa eram si eu mobila si mai plecam de acasa si il lasam cu tati. Cu programul lui bb,e important sa i-l faci tu.Adica sa-i dai la 3-4 ore sa pape,chiar daca el cere mai des. Cel putin 3 ore trebuie sa treaca intre mese,altfel cica face colici ca nu reuseste sa digere laptele daca ii dai mai des. Astia la noi spun sa alaptezi la cerere,adica de cite ori vrea el,dar eu am incercat ambele variante si raman la ideea ca cel mai bine a fost cu program. Vezi si tu cum te simti bine,dar sa nu-l lasi sa-ti stea atarnat de tzatza ca asa se invata si o sa-ti fie greu mai tarziu sa-l dezveti.Sa stea cu tzitzi doar cind mananca si apoi exista suzeta sa molfaie. Alaptatul devine obositor daca nu sti sa-l faci cum trebuie. Zoran are acum "zambetul ingerilor",asa se spune aici,adica e ceva necontrolat.Abia cind incep sa scoata limba afara,controleaza miscarea si e ceva ce vor ei sa faca intr-adevar. Si inca ceva,el te simte si dupa miros.Stiu ca eu cind plecam si-l lasam cu mama,ii puneam si un tricou sau o pijama de a mea in patut si nu mai plingea dupa mine.Asa il pacaleam. Cind va intoarceti acasa? -------------------- |
| _noni_ |
30-06-2008, 08:07 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
salutare!
noi suntem inca la valeni si ne pregatim sa venim pe 8 in buc, pentru vaccinurile lui Zoran. puiu' e cuminte si papa bine, ca mami are inca lapte pt. 3 copii. a inceput sa doarma aproape toata noapte . ultima masa e in medie la 12.30- 1.00 si urmatoarea pe la 5.30. uneori se mai trezeste pe la 2 si mama , cam speriata ii da repede sa pape. insa suge 3 minute si adoarme la loc. mi-am dat seama ca de fapt lui nu-i e fomica si ar adormi la loc, cu suzeta. e distractiv ca incearca sa-si bage amandoua manutzele in gurita, iar dimineata la masa de la 7.30 e de o veselie molipsitoare. ma trezesc de rasetele lui la jucaria agatata la patut si abia dupa ce ne jucam vreo 15 minute papa si el. vinerea trecuta, cand a facut 7 saptamani, avea 61 cm si 5800g. inca nu cred ca e cazul sa-i dau biberon, pt. ca am lapte mult si gras, insa a baut ceai de 2 ori, cam 50 de g, cand era foarte nervos si nu putea sa adoarma. am observat ca e mai agitat inainte de ultima masa si ne ia cam jumatate de ora sa ne linistim. insa alteori adoarme pe la 9.30 si nu-mi vine sa-l mai trezesc nici sa-i fac baitza. mi se pare pe zi ce trece mai frumos si parca-l iubim si mai mult. descopera lumea si ne bucuram cu fiecare lucru nou pe care stie sa-l faca. distractia de acum e ganguritul cu mama pe cantecelul "in padurea cu alune". pun si o poza noua, numai una pt. ca merge foarte greu internetul... ![]() }{ -------------------- |
| Dumbo |
30-06-2008, 08:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 895 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Uf, Noni, parca imi mai trece teama cand te citesc. Dar tot ma apuca din cand in cand... oare o sa fiu si eu asa o mamica linistita si indragostita de podoaba ei sau raman tot isterica si mereu nemultumita ca si acum?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| _noni_ |
30-06-2008, 09:15 PM
|
Uf, Noni, parca imi mai trece teama cand te citesc. Dar tot ma apuca din cand in cand... oare o sa fiu si eu asa o mamica linistita si indragostita de podoaba ei sau raman tot isterica si mereu nemultumita ca si acum? elefantelule, nu-ti face griji, ca vei fi o mamica minunata! instinctele in primul rand si apoi ce-ti va spune medicul pediatru iti vor fi de-ajuns sa stii sa faci tot ceea ce trebuie. iar puiul te va rasplati din plin, vazandu-l cum creste in fiecare zi. vei fi o mamica minunata! cat mai ai? v-ati gandit la nume? cum o sa nasti? scuza-ma daca ai mai scris, dar reusec sa citesc foarte greu forumul. }{ -------------------- |
| Dumbo |
30-06-2008, 09:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 895 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
DPN-ul e 20 septembrie.
E fetita si eu m-am gandit la Andreea ca nume (pe mine ar fi trebuit sa ma cheme Andreea, stiu ca alor mei le e drag numele asta si mie la fel). Nu stiu inca daca o sa nasc normal sau cezariana. Totul e posibil. Acum inca ma distrez comunicand cu ea prin ghionturi. Vad pe unde e asezata si daca pun mana imi pocneste cate una. Asta mai ales seara si noaptea. Pe mine m-a cam luat pe neasteptate bb-lina, nu ca nu as fi dorit-o dar parca a venit mai repede decat ma asteptam. Si saracuta nu are nici o zestre si nici camera nu ii e gata (adica nici nu am inceput sa o amenajam). Dar cu o mamica asa de zapacita nici nu e de mirare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| _noni_ |
10-07-2008, 10:37 PM
|
noi am venit miercuri in buc sa facem vaccinurile de 2 luni.
din pacate n-am stiut care sunt preturile si am platit cam 10 mil pe ele, cumparandu-le din farmacie, in loc sa le luam direct de la un agent de vanzari si sa platim cam cu 40% mai ieftin... important insa e ca bb se simte bine si nu a avut reactii dupa vaccinare. stam pana sambata ca sa poate sa mearga si mami la intalnire cu fetele va pupam si va aratam o poza secsi ![]() DPN-ul e 20 septembrie. E fetita si eu m-am gandit la Andreea ca nume (pe mine ar fi trebuit sa ma cheme Andreea, stiu ca alor mei le e drag numele asta si mie la fel). Nu stiu inca daca o sa nasc normal sau cezariana. Totul e posibil. Acum inca ma distrez comunicand cu ea prin ghionturi. Vad pe unde e asezata si daca pun mana imi pocneste cate una. Asta mai ales seara si noaptea. Pe mine m-a cam luat pe neasteptate bb-lina, nu ca nu as fi dorit-o dar parca a venit mai repede decat ma asteptam. Si saracuta nu are nici o zestre si nici camera nu ii e gata (adica nici nu am inceput sa o amenajam). Dar cu o mamica asa de zapacita nici nu e de mirare. sa fiti sanatoase, si tu si Andreea si sa n-ai emotii, ca te vei descurca minunat. pentru primele luni nici n-ai nevoi de camera pt bb pt. ca o sa vrei sa-l supraveghezi tot timpul si el va papa cam la 2-3 sau 4 ore si-ti va fi greu sa te deplasezi prin casa, mai ales noaptea. trebuie sa ii iei patut, cu o saltea buna, cadita si carucior. daca le ai pe-astea, cateva hainutze si pampers, nici nu-ti mai trebuie mare lucru la inceput. bucura-te de sarcina cat mai mult si comunica si tu si taticul cu micutza, caci legatura dintre voi se formeaza si se sudeaza de pe-acum. e important sa fii pozitiva si sa ai moralul ridicat si nu-ti mai face griji, ca oricum socoteala de-acum nu se potriveste cu cea de dupa nastere va pup! -------------------- |
| daconst |
10-07-2008, 10:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Noni,ce frumos e Zoran!!!!
Doamne si ce bine-ti seamana-Eu nu am avut norocul asta ca Lucas e bucatica rupta din tati. ;acar asa mai am un motiv sa fac bb2. Cum mai e cu colicii,il mai doare burtica? Imi place de tine ca esti o mamica relaxata si sigura pe tine.Asa am fost si eu si cred ca de asta n-am avut deloc probleme cu Lucas. Conteaza tare mult cum e mama,ca bb simte si fara sa vrei ii transmiti si lui din starea ta. Mai pune poze sa-l mai vedem pe voinicel! -------------------- |
| _noni_ |
10-07-2008, 11:07 PM
|
nu prea il mai doare nici burtica si nu stiu daca plange mai mult de jumatate de ora pe zi - desi la carte zica ca trebuie sa planga 2 ore ne-am reglat si cu mesele, papa ziua la 3-4 ore, facem baita pe la 9.30 - 10.00 seara, apoi papa si se mai trezeste la 5.30 - 6.00 si apoi pe la 9.30 - 10.00. papa numai de la san si are 6150g si 62 cm. e cumintel si vesel si deja ne jucam. a, si rade cu limba scoasa de vreo saptamana, 10 zile, asa cum ziceai tu ![]() m-am uitat la Lucas ce mare si frumos e ce mai baieti avem si noi! manca-i-ar mama! }{ ![]() Acest mesaj a fost editat de _noni_: 10-07-2008, 11:06 PM -------------------- |
| daconst |
10-07-2008, 11:10 PM
|
E super bine daca spui ca nu mai plinge deloc.Cu programul si-l fac ei fara sa faci tu nimic de fapt.Se regleaza de la sine.
Cite lunishoare are acum Zoran?Ca asa dupa kg nu stiu sa-l apreciez ca si Lucas era grasan. Poate-ti schimbi ticker-ul,sa stim varsta lui bb.Ca el acusi nu mai e bb deja.Uf,ca zboara timpul asta. Filmuletele noastre au extensia AVI si merg pe youtube. Aici http://www.youtube.com/profile_videos?user=daconst&p=r am si eu filmuletele mai vechi cu Lucas ca acum nu prea mai am timp nici sa-l pozeze de cind lucrez. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 03:15 AM |