![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
21-02-2007, 12:41 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Salut...am imprashtiat neshe praf de optimism pe-acilea....sa aduc aer de primavara...VA imbratzishea. puhhhhh, de-aia m-a apucat pe mine stranutul cand am intrat }{ -------------------- |
| lliliana |
21-02-2007, 12:42 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Stranut de bucurie...shi optimism...contra ashea ceva nu se iau medicamente
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
21-02-2007, 01:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
o sa scriu si in jurnalul meu acelasi raspuns pe care l-am postat la subiectul deschis de sexy, pentru ca vreau sa ramana si aici. asta e starea mea de acum...sper sa trec cu bine!
"eu ce sa mai zic, fetelor?! de mult tot incerc sa evit subiectul asta, pentru ca e deosebit de sensibil pentru mine si am senzatia ca daca o sa incep sa ma gandesc o sa ma afund si mai rau in deprimare... deci, am facut o facultate foarte grea, de 5 ani, la sfarsitul careia mi ofera posibilitati destul de restranse de angajare si salarii nu extraordinare, plus ca de obicei ca sa rasbati iti trebuie ori pile ori multa rezistenta la pupat in f.u.n.d.... in anul 4 de facultate mi-am cunoscut actualul sot care lucra deja de mai mult de 5 ani in strainatate si care m-a asteptat sa termin si m-a luat cu el. nu zic, a fost frumos pana acum, in 3 ani am locuit in italia, austria, germania si acum in ungaria. dar suntem deja de mai bine de un an in ungaria si simt ca nu mai pot!!! trecand peste faptul ca aici mentalitatea si comportamentul fata de straini, in general si fata de romani in special, sunt infecte, plus ca nu vorbesc limba care este cumplit de greu de invatat, am senzatia ca imi irosesc viata degeaba! bun, sotul meu castiga de 10 ori mai bine decat ar castiga daca ar merge in tara, dar oare merita eforul? toate zilele noastre sunt la fel: - el: trezit 7.30, plecat la birou, intors 17.30, mancat stat un pic la pc, vorbit discutzii, culcat 11.00 ca a-2a zi o ia de la capat! - eu: trezit la ore variabile, si intrebat in fiecare dimineata daca am motiv sa ma ridic din pat, facut mancare si curatenie de m-au luat dracii, asta fiind singurele activitati accesibile, citit, vazut filme, asteptat sot, mancat, discutat, somn! mie pur si simplu mi se pare ca trece viata pe langa mine: n-am nicio activitate, n-am prieteni, n-am familia aici, casa, desi m-am obisnuit cu ea, nu e casa mea, nu se pune problema sa ma angajez aici pt. ca nu vorbesc limba, si vad ca nici sa avem bb inca nu reusim, probabil din cauza stresului ridicat al amindurora... si ma uit cu jind la job-urile din tara, as imparti si ziare, numai sa am si eu un motiv sa ies in lume, sa vorbesc limba mea si sa ma simt uitila intr-un fel...si ma gandesc ca deja fac 27 de ani si n-am nici un fel de experienta de activitate...ma gandesc ca daca ma duc la un interviu nici nu stiu ce as putea sa spun ca stiu sa fac si totusi am o varsta...si daca fac un bb, inseamna ca m-am transformat din studenta in mama, si ma intreb de ca m-am mai chinuit cu o facultate si cum o fi aia sa ai un job? ...uff -------------------- |
| lliliana |
23-02-2007, 08:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nush ce sa zic...nu vreau sa vin eu iar cu sfaturi...baba sfatoasa
Parerea mea personala...E nevoie neaparata sa va gasitzi...macar o data la saptamana, in weekend de exemplu, e obligatoriu sa ieshitzi. Shi tu, gaseshte-ti unde sa mergi...la sala...undeva unde sa socializezi...Altfel o sa ajungi sa-ti plangi de mila. Fa un curs...agitat-te. Pup. Urez de foarte bine. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
23-02-2007, 08:53 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
23-02-2007, 10:30 AM
|
|
Hihi...ce-mi placi Luk...e bun scarpinatu' asta cu stanga-n dreapta....pe ocolite, dar la tinta.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| _noni_ |
23-02-2007, 11:06 AM
|
pup fete dragi!
astazi sa zic ca sunt mai bine. lliliana, citesc la tine in jurnal! luchi, facut 2 cursuri - tot pe internet maine vine prietena mea care locuieste in austria si pe care n-am mai vazut-o de la craciun pe 28 e ziua lui bob, dar luni avem chef, asa ca sunt ocupata zilele astea }[ -------------------- |
| lliliana |
23-02-2007, 11:17 AM
|
|
Fa un curs de maghiara....sparge-i...la numai 10...fii cea mai tare
![]() |
| lliliana |
26-02-2007, 09:24 AM
|
|
![]() |
| luchi |
27-02-2007, 12:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
uau..Lilish? Te duci la Ungaria? Sa o pupi pe noni si din partea mea, caci din pacate voi fi la Iasi cand va fi ea la Bucuresti..si ratez o intalnire pe care o asteptam..
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| _noni_ |
28-02-2007, 11:33 AM
|
lilish, curs de maghiara nu fac nici de-a
pe 8 martie plecam in tara pentru 10 zile. si daca eu capat vre-un job acolo - raman.asa ne-am hotarat! tu cand vii incoace? nu cred ca te prind:(. oricum, da-mi de veste! luchi, lasa ce ne vedme noi intr-un fel, si daca nu la bucuresti, vine multele la constanta la vara }{ -------------------- |
| Tzutzi80 |
01-03-2007, 02:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pt tine draga mea!
![]() -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| himere2005 |
01-03-2007, 02:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
noni, imi pare rau ca nu pot ajunge la intalnire de data asta, dar sper sa ajungeti si prin vara ca sa va vad pe tine si pe monic, poate o convingi sa vina si ea in bucuresti un picut...imi sunteti tare dragi
-------------------- ![]() |
| _noni_ |
01-03-2007, 02:23 PM
|
noni, imi pare rau ca nu pot ajunge la intalnire de data asta, dar sper sa ajungeti si prin vara ca sa va vad pe tine si pe monic, poate o convingi sa vina si ea in bucuresti un picut...imi sunteti tare dragi himerusule, eu am o mana lunga lunga si iti trimit o floricica pana la galati cu intalnirea nici eu nu stiu cum sa fac exact sa nu incurc fetele ca eu ajung sambata pe la pranz de pe drum si cred ca o sa fiu franta, dar tot ma duc Monicu' oricum vrea si ea acasa, asa ca o prindem noi cumva la inghesuiala! }{ tzutzi }}}}}}{{{{{{{{ -------------------- |
| himere2005 |
01-03-2007, 02:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
imi inchipui cum e acolo daca voi vreti sa va intoarceti in tara
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 01-03-2007, 02:27 PM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:35 AM |