![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
07-08-2008, 07:58 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Pup fetili si buna dimineata!
Am vrut sa scriu de ieri dar dupa ce am editat textul a picat netul...si nu a mai venit pana azi! Deci Andreea cum sa ma supar,Doamne-iarta-ma?!Pai daca m-as supara,ar trebui sa ma supar pe mine ca m-am lasat asa in voia sortiEeu retin doar partea cu "acum pot fi cuprinsa" Nusa normal ca pastrez pozele.Stiu ca a fost o supra-ferta de poze in ultima vreme,dar doar asa vad rezultatele.Altfel ma vad in fiecare zi in oglinda si nu mi-as da seama.Pozele si hainele sunt barometrul. Panda ce prost ma simt ca tu ma complimentezi si eu am sa te asasinez azi cu alte poze Ramona,Amelie,Dany Buretelul sa se duca invartindu-se kilele si sa vina numai cand le-om chema noi inapoi!! Sexy multumesc...Ce sa spun eu de tine,ce bine arati!!Si mama de domnisoare si supertare!...Imi pare rau ca a doua oara am ratat intalnirea cu tine.Chiar as fi incercat sa vin la Bucuresti sa te intalnesc,fiindca am atins alt prag de pergectiune:pot sta mult in scaun si ma pot urca in microbuze.Mai esti in tara? Urmeaza genocidul Rulouri din piept de pui:(14p/13 buc=>1,1p/buc) ---------------------------------------------------------------- -cascaval 80g=6p -piept pasare 480g=8p -castraveti murati=0p ![]() ![]() ![]() ![]() Rulourile ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
| Panda |
07-08-2008, 09:43 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.500 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
mai chiar ca ma asasinezi... ma zapacesti cu imaginatia ta....
ma duc sa cumpar piept de pui..sau cred ca o sa incerc cateva cu carne de vitel.... ca am in casa pup bucatareasa harnica si cu imaginatie bogata -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
12-08-2008, 09:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetili!!
Am cam lipsit zilele astea ca a fost ziua maichi-mii si am fost ocupata cu surprize si cumparaturi,in asociatie cu taica-meu...Care s-a dovedit cam "sifonar",ca doar si eu era sa ma dau de gol,dar am virat-o pe dupa visin si am scapat cu fata curata,fara sa ma dau de gol In fiecare an,cand pica bine,isi sucea tortul ca sa arate mai putin la varsta.Anul asta din orice unghi privea ,tot aia era...Asa ca a gasit alta explicatie,ca Leana lui Partag:"Anul asta sunt femeie de nota 10!!!! 5 si cu 5 fac 10?!Ei!Aia sunt eu.Asa am realizat ca tot anul asta ,in curand voi fi si eu de nota 10! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
| lilianab |
12-08-2008, 09:45 PM
|
Acestea fiind spuse,sa trecem la ale noastre,respectiv,sa va asasinez cu alte mancarici in imagini!
Pui Shanhai: 9,5p/2portii=>4,75p/portia (ma rog:versiunea de la Bl.F5/ap1/Galati) ----------------------------------------------------- -piept pui 240g=4p -mustar,condimente pt pui=0p -ou=2p -faina 2 lg=1p -susan 5lgt=2,5p Tavalit pieptul taiat fasii prin condimente si mustar.Apoi batut un ou cu faina si susanul.Trantit fasiile pe toate partile prin "marmelada" aia si aruncat pe hartie de copt in tava.Apoi la cuptor.Gust:Yami-yami!!! ![]() ![]() ![]() Peste cu legume:8p/3portii=>2.7p/portia -cartofi=3p -mazare 100g=1p -morcov,marar=0p -stiuca(peste slab,ca pastravul)200g=4p Taiat cubulete legumele si fiert in apa cu sare.Pestele condimentat si copt la cuptor pe hartie.Arata cam asa si gustul e ...ok,insa cu o maioneza din usturoi,pt cele care isi permit,e bestial! ![]() ![]() -------------------- |
| Panda |
13-08-2008, 11:08 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.500 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
yamy-yamy...
pestele are oase? felicitari pt mamuca... sa-ti traiasca... daca a facut ea asa fata... insemna ca a trait cu folos pana la 55 ani -------------------- |
| lilianab |
13-08-2008, 12:01 PM
|
yamy-yamy... pestele are oase? felicitari pt mamuca... sa-ti traiasca... daca a facut ea asa fata... insemna ca a trait cu folos pana la 55 ani Sar-na,multumesc! Pestele nu are decat sira spinarii;e stiuculita. -------------------- |
| nusarich |
13-08-2008, 12:21 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pai La multi ani! mamicii tale, sa-ti traiasca mult si bine si sa mai petreceti, ca e bine asa!
-------------------- |
| lilianab |
13-08-2008, 02:22 PM
|
pai La multi ani! mamicii tale, sa-ti traiasca mult si bine si sa mai petreceti, ca e bine asa! Multumim!eu i-am spus sa se faca "de 3xfemeie".Adica 3x55...Ea zice ca nu ar vrea sa fie o baba sclerozata.Putin si bun!Atunci pentru mine putin inseamna cel putin 100 de ani! -------------------- |
| Sexymom |
13-08-2008, 02:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sa iti traiasca mamica, sa fiti fericiti alaturi de ea.
Si tu esti o fata de nota 10, stiai asta nu? -------------------- |
| lilianab |
13-08-2008, 09:09 PM
|
Sa iti traiasca mamica, sa fiti fericiti alaturi de ea. Si tu esti o fata de nota 10, stiai asta nu? Multumesc Sexy Sigur ca stiam ca sunt de nota 10!Dupa algoritmul maica=mii,nu am cum sa ratez: 3+7=10! -------------------- |
| bubbles |
14-08-2008, 07:25 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La multi ani mamei tale
-------------------- |
| dany |
15-08-2008, 06:36 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
N-am mai intrat cam de mult pe aici , nu da cu rosii
Sa-ti traiasca mama !!! Si tu sa traiesti si sa ne mai pui retete ca tare bine suna si arata -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| lilianab |
16-08-2008, 08:31 PM
|
N-am mai intrat cam de mult pe aici , nu da cu rosii Sa-ti traiasca mama !!! Si tu sa traiesti si sa ne mai pui retete ca tare bine suna si arata Multumesc Dany La treijdemii kila de rosii ma gandesc de doua ori inainte de a asalta populatia globului cu ele Cat despre retete:cu cea mai mare placere! Din ciclul:"ce a mai shurubarit mamaruta prin bucatarie ",azi va prezint: Ciuperci umplute:6p/9buc=>0,7p/buc -------------------------------------- -ciuperci,patrunjel verde,rosie=0p -branza dietetica 80g=1,2p -ou 1 buc=2p -porumb 4 lg=1p -cascaval ras 25g=1,8p ![]() Piept pane:12,5p/3portii=>4,2p/portia --------------------------------------- -piept pasare 340g=5,7p -malai 4 lg-2p -oua 2 buc=4p -br.dietetica 20g=0.3p -condimente(sare,piper,mustar)=0p -porumb 2 lg=0,5p ![]() Corabioare(ardei umpluti jumatati):11,7p/10buc=>1,2p/buc --------------------------------------------------------- -ardei 5 buc,ceapa,ciuperci=1p -oua 2 buc=4p -piept pasare 400g=6.7p -patrunjel,marar,cimbru=0p ![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de lilianab: 16-08-2008, 08:33 PM -------------------- |
| Dumbo |
16-08-2008, 08:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Vai Lilicule ce bine arata totul.
Esti o bucatareasa fantastica. Tot ce faci pane pui la cuptor pe hartie? Sunt tare curioasa cum iese, arata tare economicos la puncte si calorii. Felicitari si pentru progresul cu recuperarea. Ai o mamica tare tanara. La multi ani sanatosi si sa te bucuri de ea! Ca si ea cred ca se bucura de asa fata mandra si ambitioasa! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Panda |
16-08-2008, 09:02 PM
|
snitelele... cred ca sunt prajite?!
dar totul arata bine....ca de obicei... spargere la pifocati -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 01:04 AM |