left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 29-04-2007, 09:16 PM
Mesaj #121

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

Arati super; ma uit in poza si nu te mai recunosc pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 29-04-2007, 09:41 PM
Mesaj #122

Marmota

Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Multumesc frumos la fete pupic.gif ...incep sa ma intreb daca nu exista niste ...ceva...ochelari pentru solduri si coapse...ca as face imrumut in banca sa imi iau...numai sa incep sa aud si eu "Arati super; ma uit in poza si nu te mai recunosc" dar sa fie vorba de zonele amintite naughty.gif
Apropo:azi in familie a venit vorba de o cunostinta care a avut exact aceleasi probleme de sanatate ca si mine.Ea fiind mai in varsta putin si probabil cu rezistenta mai scazuta(ca sa nu zic ca nefiind mamaruta ,nu isi putea mentine echilibrul cu elitrele tease.gif ) ajuns la "urgenta" si apoi internata in spital,unde i s-a spus "bun venit in marea gasca".Adica:se pare ca este o afectiune foarte raspandita in ultima vreme,mai ales la cei mai tineri(ea a fost mai exceptionala) datorita in special variatiilor de presiune atmosferica si altor schimbari din mediu...asta e explicatia medicilor.....Ahhh! doh.gif am fost in tendinte si cu asta,dar pe mine nimeni nu m-a anuntat in timp util. naughty.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 29-04-2007, 11:10 PM
Mesaj #123

Jaguar

Raspunsuri: 6.911
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Mamarutzoooooo ochelarii ca ochelarii dar ce frumoasa si slaba e posesoarea naughty.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilianab
mesaj 30-04-2007, 08:39 PM
Mesaj #124

Marmota

CITAT(Maybeline @ 29-04-2007, 11:10 PM) *

Mamarutzoooooo ochelarii ca ochelarii dar ce frumoasa si slaba e posesoarea naughty.gif

Auleuleu May,pre multi i-am pacalit eu cu fata asta subtirica,dar daca las obiectivul camerei mai jos s-a zis cu admiratia ta!!!! grin.gif

Un exemplu ar fi :Cand mi-am rupt piciorul si trebuia sa ma duca la sala de operatie s-au mobilizat toate infirmierele ca sa ma ridice de pe pat...s-au gandit ce s-au gandit si au mai chemat-o pe una care era plina de treaba,dar si de mushcheti lol.gif .vine aia suparata,da usa de perete.eu smerita in pat(care apropo:avea o saltea cam infundata),cu patura pana sub nari.
"Hai bai dati-o incolo,trebuia sa ma chemati pentru fetisoara asta?ce atata balamuc!!!" si smulge aia patura de pe mine.In secunda urmatoare ochii au inceput sa-i creasca,si sa-i creasca(si sa nu se mai opreasca! naughty.gif ) si sa iasa din orbite:"Aaaaa....da' ...esti oleaca!!!!" lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 30-04-2007, 09:05 PM
Mesaj #125

Jaguar

``Oleaca```dar buna rau naughty.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 30-04-2007, 09:43 PM
Mesaj #126

Marmota

CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 09:05 PM) *

Pup fata! pupic.gif pupic.gif ...mai ales ca suntem pe acelasi calapod amandoua...decat ca eu "oleaca" mai multa blushing.gif si pentru ca sa continue coincidenta:si mamarutul e pe acelasi calapod cu Remy al tau cheer.gif cheer.gif cheer.gif .singura deosebire e ca mamarutul a acceptat de buna voie sa isi scoata un dinte din lucrare,ca sa ii fabricam strungareata lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 30-04-2007, 10:10 PM
Mesaj #127

Jaguar

Eu inca il mai pandesc dupa usa pe Remy ca sa ii fac strungareatza dar trebuie sa dau tare ca sa aibe si putina amnezie, sa nu cumva sa isi aminteasca cine a dat )).gif give_rose.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 30-04-2007, 10:23 PM
Mesaj #128

Yeti

Raspunsuri: 10.244
Membrul Nr.: 87

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Vad ca aprins chestia care am spus-o cu strungareata !! lol.gif lol.gif

Buey , sa dau pe spate cand am vazut poza de la avatar tease.gif . M-am gandit : ori am gresit jurnalul ... ori nu mai vad bine lol.gif Arati superrrrrrr sexy hug.gif . Oare ai putea pune acea poza mai mare ???????

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 30-04-2007, 10:57 PM
Mesaj #129

Marmota

CITAT(danyhoney @ 30-04-2007, 10:23 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Vad ca aprins chestia care am spus-o cu strungareata !! lol.gif lol.gif

Buey , sa dau pe spate cand am vazut poza de la avatar tease.gif . M-am gandit : ori am gresit jurnalul ... ori nu mai vad bine lol.gif Arati superrrrrrr sexy hug.gif . Oare ai putea pune acea poza mai mare ???????

Waleeleeeu,saru'mana!! give_rose.gif ...pun poza mai mare,dar mai mare adica fata asta,ca mai mare,adica sa pun si restul body-ului n-am inca(n-a incaput de ochelari in poza lol.gif lol.gif lol.gif )

Imagine
Imagine

si apropo fetili:AM REUSIT SA FAC ROST DE FONDURI DE VACANTA,SA POT PLECA IN CONCEDIU LA SORA-MEA!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...Acum am trecut la atac frontal cu mamarutul...am lasat ocolisurile si i-am spus verde-n...email ca as vrea sa mergem in concediu la sora-mea(asta a venit dupa ce el a spus ca mergem oriunde numai sa fim impreuna ,iar eu am intrebat:"oriunde,oriunde?! naughty.gif "...asa ca va tin la curent cum decurg lucrurile.Pana in iulie mai este o gramada!!!trece asa greu!!!(numai cand ma gandesc ca pe 2 iunie incepe sesiunea,abia atunci mi se pare ca timpul trece prea repede lol.gif lol.gif lol.gif )

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 30-04-2007, 11:01 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
lilianab
mesaj 01-05-2007, 07:59 AM
Mesaj #130

Marmota

Neatza fetili!!!(care nu ati sters-o deja la mare,la soare,sau la iarba verde... blushing.gif )
Hai la cafea ,ca am facut-o de la 7.Mi-am dorit asa de mult ca azi sa zac ca o gelatina in patul meu,sa ma odihnesc,dar n-am avut noroc.Am avut un cosmar,de m-am trezit de la 6 si m-am perpelit...asa ca la 7 am facut cafeaua,ca sa imi treaca durerea de cap....dar May a spus sa gandim pozitiv ca altfel am fript-o:compromitem intreaga zi! grin.gif ......Pozitiv: cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ce ma bucur ca ma impungea unul cu cutitul in burta in vis!!!Ce placere ca reuseam sa ii rup cutitul,respiram usurata...pana cand scotea altul....Mama,din toti cutitarii,de ce a trebuit sa il visez eu tocmai pe aruncatorul de la circ(ca prea multe cutite de rezerva avea doh.gif )????

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 01-05-2007, 08:01 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 01-05-2007, 08:30 AM
Mesaj #131

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(lilianab @ 30-04-2007, 10:43 PM) *

Pup fata! pupic.gif pupic.gif ...mai ales ca suntem pe acelasi calapod amandoua...decat ca eu "oleaca" mai multa blushing.gif si pentru ca sa continue coincidenta:si mamarutul e pe acelasi calapod cu Remy al tau cheer.gif cheer.gif cheer.gif .singura deosebire e ca mamarutul a acceptat de buna voie sa isi scoata un dinte din lucrare,ca sa ii fabricam strungareata lol.gif lol.gif lol.gif

Buey, astia schilozii au atractie la astea cu carne frate...am avut si eu cativa schilozi pe langa mine in trecutul meu tumultos...mi se pareau asa cand ieseam pe strada...ca in pat nu se pune naughty.gif ...si ziceam eu...Doamne da' mare sunt...

Lilicule, cand ai de gand sa pleci la strainatatzuri?

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 01-05-2007, 09:02 AM
Mesaj #132

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

cafelutza yahoo.gif

De ce cutzitar ai si tu parte dry.gif
Care e programul de astazi? Gratarel acasa, plimbare virtuala cu mamarutzul?

O zi placuta give_rose.gif !

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 01-05-2007, 09:09 AM
Mesaj #133

Marmota

CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 08:30 AM) *

CITAT(lilianab @ 30-04-2007, 10:43 PM) *

Buey, astia schilozii au atractie la astea cu carne frate...am avut si eu cativa schilozi pe langa mine in trecutul meu tumultos...mi se pareau asa cand ieseam pe strada...ca in pat nu se pune naughty.gif ...si ziceam eu...Doamne da' mare sunt...

Lilicule, cand ai de gand sa pleci la strainatatzuri?

Da mai,ai dreptate.Unde mai pui ca le placem asa cum suntem.mamarutul ma lasa cum vreau eu,numai sa imi fie bine.Deci eu cand vreau sa slabesc nu o fac musai de frumusete,dar sa nu imi mearga rau cu piciorul.
Si eu spun (pe afara) "Doamne da' mare mai sunt!" dar ma mai linistesc fiindca ma uit pe strada si cand mai vad perechi asemanatoare, rasare soarele pe fata mea.buey! cand ne uitam unul la altul,cand ne trec toate prostiile din lume prin minte,cand ne completam unul pe altul in tot ce facem,sa mor daca imi pasa de diferenta de aspect...Ii multumesc numai lui Dumnezeu ca suntem sanatosi,ca ne intelegem,ca pana la urma astea sunt singurele lucruri importante.In mod cert la batranete sanii imi vor face bataturi in genunchi,nu vor mai fi asa fermi.,in mod sigur nu voi avea o fata asa placuta,ma vor durea shalele...dar ramane sufletul la fel de tanar,intelegerea dintre cei doi parteneri...hai ca am dat-o in filozofii...Altadata nu mai pun doua doze de laptic in cafea ca vad ca devin Patapievici lol.gif lol.gif lol.gif
Sper,cu ajutorul lui Dumnezeu sa plec in concediu in iulie,dupa sesiune. cheer.gif cheer.gif cheer.gif (unde sper sa nu mai am "bucurii"!!!)

CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 09:02 AM) *

cafelutza yahoo.gif

De ce cutzitar ai si tu parte dry.gif
Care e programul de astazi? Gratarel acasa, plimbare virtuala cu mamarutzul?

O zi placuta give_rose.gif !

Cafelutza!!!inca una pentru mine si una pentru Ina chelner!!!(am spus ca eu ordon,eu execut aici.deci ma duc sa aduc ibricul! lol.gif )
Da buey!!ei spune si tu!!!Nu puteam sa il visez pe ala de la trapez,sau pe ala de jongleaza cu mingile(nu cu farfuriile,ca tot periculos era tease.gif ) daca tot era sa ma apuce visuri cu tematica de circ!!
Azi incerc sa imi pun gleznele in functiune si o iau eu in vreo directie...ca nici in casa nu raman.Sa termin cafeaua si vad eu ce convoc!..
Oricum:de dieta inca nu m-am apucat,dar nici nu m-am aruncat ca surda-in-toba,in mancare.In schimb am prestat la activitate fizica de mi s-au desurubat picoarele din shale wacko.gif ...sper sa conteze macar pentru mentinere...si trebuie sa reancep fiindca ieri m-am intalnit cu o cunostinta cu care nu ma vazusem din iarna si a remarcat ca am slabit...Asta m-a mai infoiat putin in pene si e un motiv destul de bun sa incep sa vreau mai mult! w00t.gif
O zi super si pentru tine si pentru toate fetele neuroance sau ne-neuroance!

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 01-05-2007, 09:11 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 01-05-2007, 09:10 AM
Mesaj #134

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Tu oricum esti un mini-Patapievici....

Apropos...am uitat sa-ti zic ca imi place poza ta de la avatar...

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 01-05-2007, 09:14 AM
Mesaj #135

Marmota

CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 09:10 AM) *

Tu oricum esti un mini-Patapievici....

Apropos...am uitat sa-ti zic ca imi place poza ta de la avatar...

Eeeee!!!saru-mana!!! naughty.gif naughty.gif ...bine buey,merge si mini-Patapievici,daca asta e singura posibilitate(sansa) sa fiu si eu ceva mai "mini" lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post

113 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:56 AM