![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
29-04-2007, 09:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Arati super; ma uit in poza si nu te mai recunosc
-------------------- |
| lilianab |
29-04-2007, 09:41 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Multumesc frumos la fete
Apropo:azi in familie a venit vorba de o cunostinta care a avut exact aceleasi probleme de sanatate ca si mine.Ea fiind mai in varsta putin si probabil cu rezistenta mai scazuta(ca sa nu zic ca nefiind mamaruta ,nu isi putea mentine echilibrul cu elitrele -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
29-04-2007, 11:10 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.911 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mamarutzoooooo ochelarii ca ochelarii dar ce frumoasa si slaba e posesoarea
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
30-04-2007, 08:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Mamarutzoooooo ochelarii ca ochelarii dar ce frumoasa si slaba e posesoarea Auleuleu May,pre multi i-am pacalit eu cu fata asta subtirica,dar daca las obiectivul camerei mai jos s-a zis cu admiratia ta!!!! Un exemplu ar fi :Cand mi-am rupt piciorul si trebuia sa ma duca la sala de operatie s-au mobilizat toate infirmierele ca sa ma ridice de pe pat...s-au gandit ce s-au gandit si au mai chemat-o pe una care era plina de treaba,dar si de mushcheti "Hai bai dati-o incolo,trebuia sa ma chemati pentru fetisoara asta?ce atata balamuc!!!" si smulge aia patura de pe mine.In secunda urmatoare ochii au inceput sa-i creasca,si sa-i creasca(si sa nu se mai opreasca! -------------------- |
| May |
30-04-2007, 09:05 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.911 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
``Oleaca```dar buna rau
| lilianab |
30-04-2007, 09:43 PM
|
``Oleaca```dar buna rau Pup fata! -------------------- |
| May |
30-04-2007, 10:10 PM
|
|
Eu inca il mai pandesc dupa usa pe Remy ca sa ii fac strungareatza dar trebuie sa dau tare ca sa aibe si putina amnezie, sa nu cumva sa isi aminteasca cine a dat
| dany |
30-04-2007, 10:23 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.244 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buey , sa dau pe spate cand am vazut poza de la avatar -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| lilianab |
30-04-2007, 10:57 PM
|
Buey , sa dau pe spate cand am vazut poza de la avatar Waleeleeeu,saru'mana!! ![]() ![]() si apropo fetili:AM REUSIT SA FAC ROST DE FONDURI DE VACANTA,SA POT PLECA IN CONCEDIU LA SORA-MEA!!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 30-04-2007, 11:01 PM -------------------- |
| lilianab |
01-05-2007, 07:59 AM
|
Neatza fetili!!!(care nu ati sters-o deja la mare,la soare,sau la iarba verde...
Hai la cafea ,ca am facut-o de la 7.Mi-am dorit asa de mult ca azi sa zac ca o gelatina in patul meu,sa ma odihnesc,dar n-am avut noroc.Am avut un cosmar,de m-am trezit de la 6 si m-am perpelit...asa ca la 7 am facut cafeaua,ca sa imi treaca durerea de cap....dar May a spus sa gandim pozitiv ca altfel am fript-o:compromitem intreaga zi! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 01-05-2007, 08:01 AM -------------------- |
| axe10 |
01-05-2007, 08:30 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
``Oleaca```dar buna rau Pup fata! Buey, astia schilozii au atractie la astea cu carne frate...am avut si eu cativa schilozi pe langa mine in trecutul meu tumultos...mi se pareau asa cand ieseam pe strada...ca in pat nu se pune Lilicule, cand ai de gand sa pleci la strainatatzuri? -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
01-05-2007, 09:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
cafelutza
De ce cutzitar ai si tu parte Care e programul de astazi? Gratarel acasa, plimbare virtuala cu mamarutzul? O zi placuta -------------------- |
| lilianab |
01-05-2007, 09:09 AM
|
``Oleaca```dar buna rau Pup fata! Buey, astia schilozii au atractie la astea cu carne frate...am avut si eu cativa schilozi pe langa mine in trecutul meu tumultos...mi se pareau asa cand ieseam pe strada...ca in pat nu se pune Lilicule, cand ai de gand sa pleci la strainatatzuri? Da mai,ai dreptate.Unde mai pui ca le placem asa cum suntem.mamarutul ma lasa cum vreau eu,numai sa imi fie bine.Deci eu cand vreau sa slabesc nu o fac musai de frumusete,dar sa nu imi mearga rau cu piciorul. Si eu spun (pe afara) "Doamne da' mare mai sunt!" dar ma mai linistesc fiindca ma uit pe strada si cand mai vad perechi asemanatoare, rasare soarele pe fata mea.buey! cand ne uitam unul la altul,cand ne trec toate prostiile din lume prin minte,cand ne completam unul pe altul in tot ce facem,sa mor daca imi pasa de diferenta de aspect...Ii multumesc numai lui Dumnezeu ca suntem sanatosi,ca ne intelegem,ca pana la urma astea sunt singurele lucruri importante.In mod cert la batranete sanii imi vor face bataturi in genunchi,nu vor mai fi asa fermi.,in mod sigur nu voi avea o fata asa placuta,ma vor durea shalele...dar ramane sufletul la fel de tanar,intelegerea dintre cei doi parteneri...hai ca am dat-o in filozofii...Altadata nu mai pun doua doze de laptic in cafea ca vad ca devin Patapievici Sper,cu ajutorul lui Dumnezeu sa plec in concediu in iulie,dupa sesiune. cafelutza De ce cutzitar ai si tu parte Care e programul de astazi? Gratarel acasa, plimbare virtuala cu mamarutzul? O zi placuta Cafelutza!!!inca una pentru mine si una pentru Ina chelner!!!(am spus ca eu ordon,eu execut aici.deci ma duc sa aduc ibricul! Da buey!!ei spune si tu!!!Nu puteam sa il visez pe ala de la trapez,sau pe ala de jongleaza cu mingile(nu cu farfuriile,ca tot periculos era Azi incerc sa imi pun gleznele in functiune si o iau eu in vreo directie...ca nici in casa nu raman.Sa termin cafeaua si vad eu ce convoc!.. Oricum:de dieta inca nu m-am apucat,dar nici nu m-am aruncat ca surda-in-toba,in mancare.In schimb am prestat la activitate fizica de mi s-au desurubat picoarele din shale O zi super si pentru tine si pentru toate fetele neuroance sau ne-neuroance! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 01-05-2007, 09:11 AM -------------------- |
| axe10 |
01-05-2007, 09:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tu oricum esti un mini-Patapievici....
Apropos...am uitat sa-ti zic ca imi place poza ta de la avatar... -------------------- ![]() |
| lilianab |
01-05-2007, 09:14 AM
|
Tu oricum esti un mini-Patapievici.... Apropos...am uitat sa-ti zic ca imi place poza ta de la avatar... Eeeee!!!saru-mana!!! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:56 AM |