left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V « < 83 84 85 86 87 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
lilianab
mesaj 12-10-2008, 11:45 PM
Mesaj #1261

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta
Sex: Feminin

CITAT(May @ 13-10-2008, 12:10 AM) *

Bine ca nu i-ai pus poza pe aici ca il cautam si ii rupeam elicea! nana.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Instinctul meu de ..."fata mare" lol.gif lol.gif imi tot racnea in ureche sa bag de seama ca nu e de drum lung!Asa ca de asta nu m-am ambalat inca de la inceput.Am luat totul asa cum a venit...daca ma intelegi ce vreau sa spun(si daca nu: "m-am urcat de joi..." iti spune ceva?!! naughty.gif .
Sunt genul de om care prefera sa regrete lucrurile facute decat cele nefacute.Asa ca :vazut,placut,....(mai e ceva cu .."ut " in coada naughty.gif ),dar ghinion:nepotrivire la caracter! sorry.gif
May lasa-l integral,nu il articula la elice!Si stii de ce?Mie imi place sa fie in deplinatatea facultatilor mintale si fizice cand isi rod unghiile de ciuda ca nu am dat doi bani,ca trecerea lor prin viata mea a lasat urme la fel de adanci ca ...trecerea gastii prin apa. tease.gif ....Dupa ce termina cu unghiile,trec la zgariatul pe ochi si turnatul cenusii in cap,doar ca nu mai conteaza atunci.
Esecul cu mamarutul a desavarsit transformarea mea in rau:am devenit atat de rece,de calculata,ca ma sperii si eu de mine uneori...Daca mai simt ceva,e doar o usoara furie la inceputul rupturii si gata.Dar nu mai simt regret ,durere,tristete,aduceri aminte.Parca mi s-a extirpat glanda simtirii.
Am citit undeva,de curand ca "Iubirea e o simpla decizie.Ca si fericirea.Poti decide sa iubesti pe cineva sau nu,sa fii fericit sau nu.Restul e doar atasamentul fata de aceasta idee." give_rose.gif .Asa ca eu am decis sa fiu fericita si acum sunt in plin proces de atasament de aceasta idee! blum.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 12-10-2008, 11:49 PM

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 13-10-2008, 12:02 AM
Mesaj #1262

Jaguar

Raspunsuri: 6.914
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Bravo fata, ti-ai luat ce ti-a trebuit de la el, dar daca el nu tine pasul si nu se ridica la nivelul asteptarilor, next! clap.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Adrushka
mesaj 13-10-2008, 06:29 AM
Mesaj #1263

Ciocanitoare

Raspunsuri: 371
Inscris: 11-09-2008
Membrul Nr.: 1.422
Dispozitie: Dornica de reusite

CITAT(lilianab @ 13-10-2008, 12:06 AM) *

CITAT(Mariana @ 12-10-2008, 11:06 AM) *

Tigle, chiar ca nu mai are tigle. Iubesc persoanele cu simtul umorului dezvoltat.
Esti o dulce si arati sooper in costumele alea.
pupic.gif hug.gif

Mariana multumesc tare tare mult!Esti tare draguta!Pup si eu fata frumoasa si te mai astept la mine! hug.gif pupic.gif

CITAT(Adrushka @ 12-10-2008, 08:23 PM) *

CITAT(lilianab @ 12-10-2008, 06:50 PM) *

CITAT(Adrushka @ 12-10-2008, 04:10 PM) *

Si ce a raspuns colegu` la sms? naughty.gif

Nu i-am scris!Doar era o idee!Dar m-am abtinut pana maine...prefer sa ii vad si fata cand ii spun! lol.gif .aia ma inspira si la alte tampenii in continuare! blum.gif naughty.gif

Astept vesti blum.gif
Taman ce am vazut si eu Lolita dupa vreo 11 ani de la lansare si mi-a lasat un gust amar sad.gif ; mi-a stricat seara, sunt indispusa, trista, pesimista, obeza secolului... ce mai, cu toti dracii la usa mea sad.gif .

Nush care e shpilul cu Lolita...adicatelea eu nu l-am vaut deloc(cred!).Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!!
Deci dintre mine si-ntre tine cine-a mancat putza finei...aaaau pardon:cine e cea mai castigatoare la categoria "seara de rahat"?...in rest:are balta peste!!!..."arde satul?plec in altul?!": nu va grabiti cu lamentarile si consolarile ca nu e cazul.Ma doare fix la basca!De cand m-am facut mai siluetoasa mi se intampla precum in taberele de copii:evacuez o serie(de admiratori),vine alta!Nu sunt in gol de productie!,nu raman necomplimentata! blum.gif (cel putin!!! naughty.gif tease.gif )

Total de acord, "iubirea este o decizie"...
hug.gif hug.gif hug.gif Sa ai zi si o saptamana de pomina, scumpa!
Vezi ce-i mai faci azi colegului, nu-l chinui prea tare )).gif pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de Adrushka: 13-10-2008, 06:38 AM

--------------------
Imagine

Dare to be yourself!

MASURI PENTRU ERADICAREA RAULUI:
1. Start calorii: 1 octombrie 2008;

2. 2.12.2008: 50-60 min. vibromasaj zilnic.

http://www.youtube.com/watch?v=75jF3bi61_0...feature=related - DE LA VEGAS - Just a minute
http://www.youtube.com/watch?v=Eg47QyQRJgU...feature=related - DE LA VEGAS - TALK 2 ME
http://www.youtube.com/watch?v=ElY5Gr845Fw - Gabriella Cilmi - Sweet About Me
+Quote Post
dany
mesaj 13-10-2008, 06:46 AM
Mesaj #1264

Yeti

Raspunsuri: 10.247
Membrul Nr.: 87

CITAT(lilianab @ 12-10-2008, 11:06 PM) *

Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!!
Deci dintre mine si-ntre tine cine-a mancat putza finei...aaaau pardon:cine e cea mai castigatoare la categoria "seara de rahat"?...in rest:are balta peste!!!..."arde satul?plec in altul?!": nu va grabiti cu lamentarile si consolarile ca nu e cazul.Ma doare fix la basca!De cand m-am facut mai siluetoasa mi se intampla precum in taberele de copii:evacuez o serie(de admiratori),vine alta!Nu sunt in gol de productie!,nu raman necomplimentata! blum.gif (cel putin!!! naughty.gif tease.gif )

lol.gif hi.gif

O saptamana minunata ! give_rose.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 13-10-2008, 07:49 AM
Mesaj #1265

Iepuras

Raspunsuri: 1.689
Membrul Nr.: 79

Buna dimineata!

pupic.gif Tu sa fii sanatoasa ca restul vine de la sine!

Astept sa povestesti ce-a zis colegul cand a vazut ce-ai facut in birou blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bibi
mesaj 13-10-2008, 09:02 AM
Mesaj #1266

Koala

Raspunsuri: 2.806
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

CITAT(lilianab @ 13-10-2008, 12:06 AM) *

Nush care e shpilul cu Lolita...adicatelea eu nu l-am vaut deloc(cred!).Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!!

Atitudinea ta este dasteapta si miroase a fumeie care stie ce vrea.Atata iti spun.

salut.gif

--------------------
Imagine

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008
-talie=88cm...83.5cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
+Quote Post
tigereyes
mesaj 13-10-2008, 09:17 AM
Mesaj #1267

Furnica
*

Raspunsuri: 63
Inscris: 29-09-2008
Membrul Nr.: 1.491

CITAT(Deea @ 13-10-2008, 08:49 AM) *

Buna dimineata!

pupic.gif Tu sa fii sanatoasa ca restul vine de la sine!

Astept sa povestesti ce-a zis colegul cand a vazut ce-ai facut in birou blum.gif

LILI...TE IUBESC.MI-AI PLACUT DINTODEAUNA DA ACU ...PT FELUL CUM TE IUBESTI ...TE IUBESC SI EU SI CAND CRESC MARE VREAU SA FIU...LILI
+Quote Post
amalia0701
mesaj 13-10-2008, 10:50 AM
Mesaj #1268

Hiena

Raspunsuri: 4.799
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

give_rose.gif

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
+Quote Post
buretel
mesaj 13-10-2008, 04:22 PM
Mesaj #1269

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Ma bucur ca ai o atitudine pozitiva hug.gif
Da-l incolo de veveritzoi cu elicea lui second hand devil.gif devil.gif

ps: nu ai povestit ce s-a intamplat cu firul imprimantei naughty.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Katia
mesaj 13-10-2008, 05:02 PM
Mesaj #1270

Ciocanitoare

Raspunsuri: 329
Inscris: 20-08-2008
Membrul Nr.: 1.331

Esti o femeie puternica si asta e cel mai important.. Cunosc fete care stau cu barbati cu care nu se simt bine..de frica sa nu ramana singure.. Imi pare bine sa cunosc si femei care stiu ce vor de la viata. Felicitari Lili...galateanca de-a mea pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Adrushka
mesaj 13-10-2008, 05:45 PM
Mesaj #1271

Ciocanitoare

Mno, de acum tre sa ne gandim la nume de alint pentru coleg, ca am impresia ca el va fi next prins in mrejele Lilisorului )).gif . Asadar, una bucata veveritsoi a fost, una bucata matsipan a fost... ce sa fie oare colegu`? rolleyes.gif

Ma duc sa trebaluiesc ce mai am si revin pentru povestea de seara a Lilisorului cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de Adrushka: 13-10-2008, 05:43 PM

--------------------
Imagine

Dare to be yourself!

http://www.youtube.com/watch?v=75jF3bi61_0...feature=related - DE LA VEGAS - Just a minute
http://www.youtube.com/watch?v=Eg47QyQRJgU...feature=related - DE LA VEGAS - TALK 2 ME
+Quote Post
Adrushka
mesaj 13-10-2008, 08:51 PM
Mesaj #1272

Ciocanitoare

Nu avem poveste in seara asta? sad.gif

--------------------
Imagine

Dare to be yourself!

+Quote Post
lilianab
mesaj 13-10-2008, 10:29 PM
Mesaj #1273

Marmota

Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Buna seara la fetili!! pupic.gif
Sper ca nu v-ati panicat crezand ca stau si imi plang de mila ,sugand laba ca ursul! w00t.gif .Nici gand!
Am facut ceva mult mai util:m-am respectat asa mult ca am tras un pui de somn ca sa imi marga bine de lunea.
Azi a fost asa:Colegul meu a venit zambaret la munca de ziceai ca a castigat la loto.S-a socat olecutica vazand mutarea birourilor,dar nu l-a panicat imprimanta fara fir.Am crezut ca nu a observat si l-am intrebat mieros daca are ceva de scos la imprimanta...NU! doh.gif ...Ghinion!!!S-au apucat si ei de hei-rup cu birourile lor.Vine o colega de la casierie la noi si lanseaza bomba:"Nu v-ati asezat bine!!Trebuia C...intre Buni si d-na A si Lili langa V... Ca ei se inteleg bine.. w00t.gif .Ca in Bridget Joes clipoceste mess-ul:"De ce ai plecat fata de langa mine de aici?"..."ca sa facem loc...si sa te domin cu privirea...Mai schimbam si noi "poziti" ca sa alungam monotonia! naughty.gif .De ce?Imi imti lipsa,nebunaticule?! naughty.gif "...
Mai tarziu a venit o doamna care a salutat si s-a dus tinta la biroul lui .Au stat de vorba.Am privit-o printre gene:cam semanau...Am intrat in panica: w00t.gif MAICA-SA!!!!daca a venit sa vada cine e aia de i-a taiat sacoul!Liliiiii fata,na c-ai pus-o!!!"...Dar nu!!!Femeia a plecat linistita,fara sa puna artileria grea pe mine.
I-am spus colegului:"Stii fata ca voiam sa iti spun:am si eu 2 perechi de buzunare...la oferta...dar intai arata ca stiisa cosi!!!" tease.gif ....Lasa fata,ca tu cosi mai bine!"..."adica o spui fiindca ai verificat calitatea lucarii?Sau ca sa le cos singura?"...
In fine,am mai cautat eu sa provoc situatii hilare,dar dreptu-i ca nu prea am avut vreme,ca unul venea,altul pleca.Am vrut sa fac ceva deosebit...asa ca m-a binecuvantat cu o tigara...ca asa,voiam eu sa ma prostesc:"Da ce fata te-ai apucat de fumat?"..."Nu ,doar iti fac paguba!" tease.gif ...I-am spus ca l-am facut vedeta pe net,il cunoaste mapamondul...Nu a parut nici mirat ,nici revoltat...nicicum...oare nu cumva ne citeste?! blink.gif .Ca i-am dat odata link-ul...dar nu stiu ce am vrut sa ii arat."
Apoi a remarcat ca nu sunt chiar in apee mele si din una in alta i-am spus ca am dat papuciiveveritoiului."Dar aveai veveritoi?Adica ce inseamna?"..."inseamna ca tocmai am reglt conturile...Si cine era?De pe net?Ala la costum care vorbeai tu?!" w00t.gif ..."Care?"..."Era odata un webcam pe monitorul tau!!!"(deci asaaa!!trage cu bunghiul in monitorul meu!!!)"..."Aaaa!nuuu!!!Ala era un ...papagal! lol.gif "...Asa ca l-am bagat in sperieti cu atitudinea mea(daca i-o fi trecut vreun gand duios,ceva,prin cap!)
Faza dura a mai fost la pauza de masa cand a spus:"Nu mai pot!!!Daca incerc sa manac si bucatica aia simt ca voi pocni!!"...La care celalat coleg:"Vai de mine!!Promiti?!Haide ca ti-o tai eu bucatele mici si ti-o fac avioane,iti dau eu sa papi! lol.gif"
Hai ca va las...Daca mai apare ceva important,va tin la curent fetili.Dar nu intrati in panica!!!
Alelei Getuto ma bagasei la friguri cu declaratia de dragoste!!!Daca vede lumea ca ma iubeste femeile...imi pierd clientela!!! lol.gif ...si daca vrei sa te faci Lili cand vei fi mare,eu ce ma fac?Jo cui raman?!

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
buretel
mesaj 13-10-2008, 10:38 PM
Mesaj #1274

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Deci am citit, ma reculeg de sub masa, si poate reusesc sa revin mai incolo la scris lol.gif lol.gif
Nu esti normalaaaa w00t.gif

Hai te pupic.gif si ma bucur tare ca l-ai dat pe veveritoi pe apa sambetei. Sau cum am vazut io undeva, intr-o romgleza de balta: Let him go on the Saturday's water laugh.gif No comment. Eu am crapat la faza asta lol.gif lol.gif

ps: dupe pilotul de zilele trecute, imi place cum decurge episodul 2 din briget jions de Galatzi naughty.gif naughty.gif )).gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
dany
mesaj 13-10-2008, 10:48 PM
Mesaj #1275

Yeti

Raspunsuri: 10.247
Membrul Nr.: 87

lol.gif lol.gif ca de obicei , eu nu am cuvinte lol.gif
Noroc ca a plecat al meu la somn ca iar ma intreba de ce rad de una singura pe aici ...

Deciiii...rezumat la ce ai avut in dotare pana acum : mamarutz , veveritzoi ...papagal ....Mi-o fii scapat ceva ?? unknw.gif Ce urmeaza ? lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post

113 Pagini V « < 83 84 85 86 87 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 01:06 AM