![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
12-10-2008, 11:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Bine ca nu i-ai pus poza pe aici ca il cautam si ii rupeam elicea! Sunt genul de om care prefera sa regrete lucrurile facute decat cele nefacute.Asa ca :vazut,placut,....(mai e ceva cu .."ut " in coada May lasa-l integral,nu il articula la elice!Si stii de ce?Mie imi place sa fie in deplinatatea facultatilor mintale si fizice cand isi rod unghiile de ciuda ca nu am dat doi bani,ca trecerea lor prin viata mea a lasat urme la fel de adanci ca ...trecerea gastii prin apa. Esecul cu mamarutul a desavarsit transformarea mea in rau:am devenit atat de rece,de calculata,ca ma sperii si eu de mine uneori...Daca mai simt ceva,e doar o usoara furie la inceputul rupturii si gata.Dar nu mai simt regret ,durere,tristete,aduceri aminte.Parca mi s-a extirpat glanda simtirii. Am citit undeva,de curand ca "Iubirea e o simpla decizie.Ca si fericirea.Poti decide sa iubesti pe cineva sau nu,sa fii fericit sau nu.Restul e doar atasamentul fata de aceasta idee." Acest mesaj a fost editat de lilianab: 12-10-2008, 11:49 PM -------------------- |
| May |
13-10-2008, 12:02 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.914 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Bravo fata, ti-ai luat ce ti-a trebuit de la el, dar daca el nu tine pasul si nu se ridica la nivelul asteptarilor, next!
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Adrushka |
13-10-2008, 06:29 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 371 Inscris: 11-09-2008 Membrul Nr.: 1.422 Dispozitie: Dornica de reusite Sex: Feminin |
Tigle, chiar ca nu mai are tigle. Iubesc persoanele cu simtul umorului dezvoltat. Esti o dulce si arati sooper in costumele alea. Mariana multumesc tare tare mult!Esti tare draguta!Pup si eu fata frumoasa si te mai astept la mine! Si ce a raspuns colegu` la sms? Nu i-am scris!Doar era o idee!Dar m-am abtinut pana maine...prefer sa ii vad si fata cand ii spun! Astept vesti Taman ce am vazut si eu Lolita dupa vreo 11 ani de la lansare si mi-a lasat un gust amar Nush care e shpilul cu Lolita...adicatelea eu nu l-am vaut deloc(cred!).Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!! Deci dintre mine si-ntre tine cine-a mancat putza finei...aaaau pardon:cine e cea mai castigatoare la categoria "seara de rahat"?...in rest:are balta peste!!!..."arde satul?plec in altul?!": nu va grabiti cu lamentarile si consolarile ca nu e cazul.Ma doare fix la basca!De cand m-am facut mai siluetoasa mi se intampla precum in taberele de copii:evacuez o serie(de admiratori),vine alta!Nu sunt in gol de productie!,nu raman necomplimentata! Total de acord, "iubirea este o decizie"... Vezi ce-i mai faci azi colegului, nu-l chinui prea tare Acest mesaj a fost editat de Adrushka: 13-10-2008, 06:38 AM -------------------- ![]() Dare to be yourself! MASURI PENTRU ERADICAREA RAULUI: 1. Start calorii: 1 octombrie 2008; 2. 2.12.2008: 50-60 min. vibromasaj zilnic. http://www.youtube.com/watch?v=75jF3bi61_0...feature=related - DE LA VEGAS - Just a minute http://www.youtube.com/watch?v=Eg47QyQRJgU...feature=related - DE LA VEGAS - TALK 2 ME http://www.youtube.com/watch?v=ElY5Gr845Fw - Gabriella Cilmi - Sweet About Me |
| dany |
13-10-2008, 06:46 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.247 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!! Deci dintre mine si-ntre tine cine-a mancat putza finei...aaaau pardon:cine e cea mai castigatoare la categoria "seara de rahat"?...in rest:are balta peste!!!..."arde satul?plec in altul?!": nu va grabiti cu lamentarile si consolarile ca nu e cazul.Ma doare fix la basca!De cand m-am facut mai siluetoasa mi se intampla precum in taberele de copii:evacuez o serie(de admiratori),vine alta!Nu sunt in gol de productie!,nu raman necomplimentata! O saptamana minunata ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Deea |
13-10-2008, 07:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Astept sa povestesti ce-a zis colegul cand a vazut ce-ai facut in birou -------------------- ![]() |
| bibi |
13-10-2008, 09:02 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.806 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
Nush care e shpilul cu Lolita...adicatelea eu nu l-am vaut deloc(cred!).Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!! Atitudinea ta este dasteapta si miroase a fumeie care stie ce vrea.Atata iti spun. -------------------- ![]() Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008 -talie=88cm...83.5cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm -coapsa=66cm...65cm -brat=32cm..29cm |
| tigereyes |
13-10-2008, 09:17 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 29-09-2008 Membrul Nr.: 1.491 |
Buna dimineata! Astept sa povestesti ce-a zis colegul cand a vazut ce-ai facut in birou LILI...TE IUBESC.MI-AI PLACUT DINTODEAUNA DA ACU ...PT FELUL CUM TE IUBESTI ...TE IUBESC SI EU SI CAND CRESC MARE VREAU SA FIU...LILI |
| amalia0701 |
13-10-2008, 10:50 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| buretel |
13-10-2008, 04:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ma bucur ca ai o atitudine pozitiva
Da-l incolo de veveritzoi cu elicea lui second hand ps: nu ai povestit ce s-a intamplat cu firul imprimantei -------------------- |
| Katia |
13-10-2008, 05:02 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
Esti o femeie puternica si asta e cel mai important.. Cunosc fete care stau cu barbati cu care nu se simt bine..de frica sa nu ramana singure.. Imi pare bine sa cunosc si femei care stiu ce vor de la viata. Felicitari Lili...galateanca de-a mea
-------------------- |
| Adrushka |
13-10-2008, 05:45 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 371 Inscris: 11-09-2008 Membrul Nr.: 1.422 Dispozitie: Dornica de reusite Sex: Feminin |
Mno, de acum tre sa ne gandim la nume de alint pentru coleg, ca am impresia ca el va fi next prins in mrejele Lilisorului
Ma duc sa trebaluiesc ce mai am si revin pentru povestea de seara a Lilisorului Acest mesaj a fost editat de Adrushka: 13-10-2008, 05:43 PM -------------------- ![]() Dare to be yourself! MASURI PENTRU ERADICAREA RAULUI: 1. Start calorii: 1 octombrie 2008; 2. 2.12.2008: 50-60 min. vibromasaj zilnic. http://www.youtube.com/watch?v=75jF3bi61_0...feature=related - DE LA VEGAS - Just a minute http://www.youtube.com/watch?v=Eg47QyQRJgU...feature=related - DE LA VEGAS - TALK 2 ME http://www.youtube.com/watch?v=ElY5Gr845Fw - Gabriella Cilmi - Sweet About Me |
| Adrushka |
13-10-2008, 08:51 PM
|
|
Nu avem poveste in seara asta?
-------------------- ![]() Dare to be yourself! MASURI PENTRU ERADICAREA RAULUI: 1. Start calorii: 1 octombrie 2008; 2. 2.12.2008: 50-60 min. vibromasaj zilnic. http://www.youtube.com/watch?v=75jF3bi61_0...feature=related - DE LA VEGAS - Just a minute http://www.youtube.com/watch?v=Eg47QyQRJgU...feature=related - DE LA VEGAS - TALK 2 ME http://www.youtube.com/watch?v=ElY5Gr845Fw - Gabriella Cilmi - Sweet About Me |
| lilianab |
13-10-2008, 10:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna seara la fetili!!
Sper ca nu v-ati panicat crezand ca stau si imi plang de mila ,sugand laba ca ursul! Am facut ceva mult mai util:m-am respectat asa mult ca am tras un pui de somn ca sa imi marga bine de lunea. Azi a fost asa:Colegul meu a venit zambaret la munca de ziceai ca a castigat la loto.S-a socat olecutica vazand mutarea birourilor,dar nu l-a panicat imprimanta fara fir.Am crezut ca nu a observat si l-am intrebat mieros daca are ceva de scos la imprimanta...NU! Mai tarziu a venit o doamna care a salutat si s-a dus tinta la biroul lui .Au stat de vorba.Am privit-o printre gene:cam semanau...Am intrat in panica: I-am spus colegului:"Stii fata ca voiam sa iti spun:am si eu 2 perechi de buzunare...la oferta...dar intai arata ca stiisa cosi!!!" In fine,am mai cautat eu sa provoc situatii hilare,dar dreptu-i ca nu prea am avut vreme,ca unul venea,altul pleca.Am vrut sa fac ceva deosebit...asa ca m-a binecuvantat cu o tigara...ca asa,voiam eu sa ma prostesc:"Da ce fata te-ai apucat de fumat?"..."Nu ,doar iti fac paguba!" Apoi a remarcat ca nu sunt chiar in apee mele si din una in alta i-am spus ca am dat papuciiveveritoiului."Dar aveai veveritoi?Adica ce inseamna?"..."inseamna ca tocmai am reglt conturile...Si cine era?De pe net?Ala la costum care vorbeai tu?!" Faza dura a mai fost la pauza de masa cand a spus:"Nu mai pot!!!Daca incerc sa manac si bucatica aia simt ca voi pocni!!"...La care celalat coleg:"Vai de mine!!Promiti?!Haide ca ti-o tai eu bucatele mici si ti-o fac avioane,iti dau eu sa papi! Hai ca va las...Daca mai apare ceva important,va tin la curent fetili.Dar nu intrati in panica!!! Alelei Getuto ma bagasei la friguri cu declaratia de dragoste!!!Daca vede lumea ca ma iubeste femeile...imi pierd clientela!!! -------------------- |
| buretel |
13-10-2008, 10:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Deci am citit, ma reculeg de sub masa, si poate reusesc sa revin mai incolo la scris
Nu esti normalaaaa Hai te ps: dupe pilotul de zilele trecute, imi place cum decurge episodul 2 din briget jions de Galatzi -------------------- |
| dany |
13-10-2008, 10:48 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.247 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noroc ca a plecat al meu la somn ca iar ma intreba de ce rad de una singura pe aici ... Deciiii...rezumat la ce ai avut in dotare pana acum : mamarutz , veveritzoi ...papagal ....Mi-o fii scapat ceva ?? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:06 AM |