![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
17-04-2007, 07:59 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Amalia e din Craiova. Sa stii ca e o luptatoare ai ce invata de la ea...eu am "cunoscut-o" cand era pe la 120 kile si nu s-a lasat. Cateodata o mai ia razna...eu ii aplic Distanta de mamarutz te face sa ai "pofte"...dar o sa-ti treaca atunci cand apare. Eu iti tin pumnii, sunt alaturi de tine si te sustin. Te pupicesc si hai la lupta cea mare cu kilogramele care ne dau dureri de cap , sale, spate... Axe MULTUMESC! Nici nu stii cata nevoie aveam astazi sa imi amintesc ca am inceput acu 2 ani lupta asta si aveam 120 de kg Apropo azi fumasi? Stii ca cel mai tare ma oftica gandul ca puteam sa am azi 70 de kg, nu 95 daca as fi reusit sa introduc si activitatea fizica sustinuta si constanta in viatza mea Pai si eu tot pe la CONSTANTA te tot invit -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Pisik |
17-04-2007, 08:15 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pupici mamaruta dulce! Hop si eu la tine in jurnal. Mi-ai facut pofta si cred ca imi deschid si eu unul. Si eu am fost despartita de iubitul meu anul trecut trei luni, asa ca stiu prin ce treci, dar capul sus, reintalnirea va fi dulce
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
17-04-2007, 08:52 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Alelei ,ce de-a fete la mine in jurnal!!!
Fost la neuroloaga.Cred ca de frica mea a venit mai tarziu(de fapt nu a venit pana nu am plecat eu)...E treaba imbarligata rau:trebuia sa ma trezesc mai pe la 5,ca nu se dau decat 10 bonuri;asa ca eu la ora 7 am fost privita cu ingaduinta si invitata sa mai incerc si maine...Am fost si am vorbit cu asistenta,care in cele din urma a dat-o pe bune:"incearca sa ii dai si tu ceva si zi-i ca vrei sa iti prelungeasca concediul"..Poooii,eu vreau sa nu mai ametesc...si scotianca cum sunt,cum scot banul din buzunar,cum fac puseu de tensiune Ma bucura fiecare fata care ma viziteaza,va astept cu drag pe toate-toate! Multumesc Axe si Amalia,in mod special,pentru ca voi stiti cel mai bine ce simte,prin ce trece un (fost)"fericit" posesor al unei sute(de kg).Cu ajutorul lui Dumnezeu,al vostru si nu in final,al constiintei mele(care sincer e cam chiulangioaica,nu isi face datoria -------------------- |
| michelle |
17-04-2007, 09:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bine te-am gasit la tine in jurnal!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| lilianab |
17-04-2007, 09:17 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Bine te-am gasit la tine in jurnal! Sar'na!Bine ai venit!te servesc cu o cafea?un suc fara zahar?!o pupa?! -------------------- |
| michelle |
17-04-2007, 09:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bine te-am gasit la tine in jurnal! Sar'na!Bine ai venit!te servesc cu o cafea?un suc fara zahar?!o pupa?! Ce e aia pupa? Un ceai verde cu macese as vrea -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| _noni_ |
17-04-2007, 09:30 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
imi placi tu asa cu totul si cu toate kg tale si-mi plac povestile tale si ma gandeam eu: de ce-mi place fata asta? si-apoi ne zici pe la un colt de strada ca esti fecioara si abia atunci inteleg! pai de-aia! ca si eu mi-s si cred ca bazaim pe aceleasi canale si eu cand mai orientez parabolica catre tine, tare imi place semnalul! acum lasand gluma la o parte, Fecioarele sunt femei ambitioase, asa ca nu ma face de ras! }{mult! -------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 09:47 AM
|
imi placi tu asa cu totul si cu toate kg tale si-mi plac povestile tale si ma gandeam eu: de ce-mi place fata asta? si-apoi ne zici pe la un colt de strada ca esti fecioara si abia atunci inteleg! pai de-aia! ca si eu mi-s si cred ca bazaim pe aceleasi canale si eu cand mai orientez parabolica catre tine, tare imi place semnalul! acum lasand gluma la o parte, Fecioarele sunt femei ambitioase, asa ca nu ma face de ras! }{mult! Cat despre ambitie:aaaammm!!Numa nu ma tine mult In alta ordine de idei:la fix ma apuc de invatat...dar nu rezist tentatiei sa nu vad ce ati mai scris Si puteti sa imi spuneti:daca m-am gandit ca azi sa mananc toate neamurile de branzuri,cu rosii si castravete,fac bine?ca nu manac mult si sunt satioase...iar maine ma gandeam ori la carnaraie ori la legume,fiind miercuri.Nu am o dieta anume in minte,dar ca sa nu le mai amestec,pana saptamana viitoare cand nu mai am nici scuza cu invatatul care imi consuma neuronul. Bine te-am gasit la tine in jurnal! Sar'na!Bine ai venit!te servesc cu o cafea?un suc fara zahar?!o pupa?! Ce e aia pupa? Un ceai verde cu macese as vrea Dau si ceai si dau si pupa,care inseamna asta: Acest mesaj a fost editat de lilianab: 17-04-2007, 09:45 AM -------------------- |
| dany |
17-04-2007, 10:11 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.243 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
M-am cam prapadit de ras pe aici , prin casuta ta . Sper ca nu te-am deranjat de la invatat
Multa bafta !!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| lilianab |
17-04-2007, 10:18 AM
|
M-am cam prapadit de ras pe aici , prin casuta ta . Sper ca nu te-am deranjat de la invatat Multa bafta !!!!! -------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 12:16 PM
|
fragment din ciorna de scrisoare pe ziua de azi catre mamarut:
jurnal de mamaruta singura-ziua a cincisprezecea ora 12.47: Mama meu,ridica putin cashchetul de pe urechi si casca-le numa putin la mine:Fii atent ca te-am facut mare vedeta!!!Te-am prezentat(deocamdata doar din povestiri) fetelor de pe "site-ul de slabeala".Fii atent ca datorita mie te cunoaste mapamondul Deci:azi am fost la neuroloaga,dar cand am auzit eu ca nu sunt bonuri,ca trebuie sa incerc maine si mai dimineata decat ora 6.30,sau "sa ii dau ceva si sa ii spun ca vreau sa imi prelungeasca concediul" am spus "Halt!Pe loc repaus!Eu nu vreau sa imi prelungeasca concediul,eu vreau doar sa stiu daca ma dilesc cu capul!" si cum,dupa vagile mele cunostinte,mai dilie decat atat nu prea vad sa se poata,sau oricum,ceva de ordin subunitar,mi-am luat talpasita de la policlinica,in zbor razant de traiectorie zig-zag-oasa direct acasa,la invatat.(ei nu lua si tu cuvant cu cuvant,ca nu chiar "direct",dar dau tot ce e mai bun din mine Ma gandesc ca oricum dimineata frec menta pana aproape de pranz,asa ca ar fi mai indicat sa muncesc,ca asta uneori mai aduce si bani:)))) Mama meu e bine?Doamne ca il iubesc pe mama meu de numa-numa!Azi iar am anuntat vecinii sa nu parcheze in fata scarii ,ca daca se parasuteaza mamarutul cu bagajele,nu raspundem de daunele materiale,ca doar au fost anuntati!! Mama meu...stii la ce visez eu?!...la un concediu in Spania,la sora-mea....immm?!Visuri de noapte?!...Da' stii ceva mama?!Eu mi-am facut datoria sa visez,de acum sa puna si Universul umarul la treaba,ca doar asa a zis:"E de ajuns sa visezi ca intregul Univers lucreaza pentru a-ti indeplini visul"... -------------------- |
| amalia0701 |
17-04-2007, 12:31 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Asta cu intreg universul nu imi iese deloc mie, dar poate ca nu visez destul
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lilianab |
17-04-2007, 12:35 PM
|
Asta cu intreg universul nu imi iese deloc mie, dar poate ca nu visez destul AAAA,nuuu!!!E posibil sa patesti la fel ca mine:visez asa de mult,incat Universul de mult nu ma mai baga in seama,decat daca visez(chem la apel) de mai multe ori.Inainte nici nu apucam sa visez ca si sarea cu fapta!Ex:mi-am dorit sa am sani -------------------- |
| axe10 |
17-04-2007, 12:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Alelei ,ce de-a fete la mine in jurnal!!! Fost la neuroloaga.Cred ca de frica mea a venit mai tarziu(de fapt nu a venit pana nu am plecat eu)...E treaba imbarligata rau:trebuia sa ma trezesc mai pe la 5,ca nu se dau decat 10 bonuri;asa ca eu la ora 7 am fost privita cu ingaduinta si invitata sa mai incerc si maine...Am fost si am vorbit cu asistenta,care in cele din urma a dat-o pe bune:"incearca sa ii dai si tu ceva si zi-i ca vrei sa iti prelungeasca concediul"..Poooii,eu vreau sa nu mai ametesc...si scotianca cum sunt,cum scot banul din buzunar,cum fac puseu de tensiune Ma bucura fiecare fata care ma viziteaza,va astept cu drag pe toate-toate! Multumesc Axe si Amalia,in mod special,pentru ca voi stiti cel mai bine ce simte,prin ce trece un (fost)"fericit" posesor al unei sute(de kg).Cu ajutorul lui Dumnezeu,al vostru si nu in final,al constiintei mele(care sincer e cam chiulangioaica,nu isi face datoria Ba fata da' tu esti cazuta in cap de tot cu mamarutzul asta...sa auzim de bine. Eu zic ca mai bine te duci la munca...acasa te inebunesti...nu stiu de ce ai ameteli...probabil ca am pierdut firul... Nu am plecat eu de la peste 100kile dar am fost pe aproape...93 mai exact...si ce frumos am slabit cu Montignac....daca mai stau mult asa trc din nou pe dieta aia...macar sunt si eu satula...vreau 5 kile minus....ca ma nerevez.... -------------------- ![]() |
| lilianab |
17-04-2007, 01:03 PM
|
Ba fata da' tu esti cazuta in cap de tot cu mamarutzul asta...sa auzim de bine. Eu zic ca mai bine te duci la munca...acasa te inebunesti...nu stiu de ce ai ameteli...probabil ca am pierdut firul... Nu am plecat eu de la peste 100kile dar am fost pe aproape...93 mai exact...si ce frumos am slabit cu Montignac....daca mai stau mult asa trc din nou pe dieta aia...macar sunt si eu satula...vreau 5 kile minus....ca ma nerevez.... Apoi legat de mamarutul:Merita m baietul meu sa fiu cazuta in cap dupa el,ca si el este in aceeasi masura dupa mine si stiu ce spun,nu e imaginatia mea. Ma duc la munca,fiindca mai am acolo niste dilii de teapa mea si altfel trece vremea. Ametelile:m-am trezit cu ele bonus,la un puseu de tensiune,acum doua saptamani.Tensiunea o tin sub control cu tratament,dar ametelile neam!...Sper numai sa am mereu un punct de reazem aproape cand ma apuca.nu tine mult,dar imi moaie picioarele si "imi fuge imaginea" PS:mi-a mai vorbit cineva frumos de Monti...am sa ma uit si eu sa vad in ce consta. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 17-04-2007, 01:05 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:50 AM |