left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 17-04-2007, 07:59 AM
Mesaj #16

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

CITAT(amalia0701 @ 17-04-2007, 08:54 AM) *

CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 07:52 AM) *

Amalia e din Craiova. Sa stii ca e o luptatoare ai ce invata de la ea...eu am "cunoscut-o" cand era pe la 120 kile si nu s-a lasat. Cateodata o mai ia razna...eu ii aplic bataita.gif virtuala , dar pe urma o las ca-si revine singura.
Distanta de mamarutz te face sa ai "pofte"...dar o sa-ti treaca atunci cand apare.
Eu iti tin pumnii, sunt alaturi de tine si te sustin.
Te pupicesc si hai la lupta cea mare cu kilogramele care ne dau dureri de cap , sale, spate...

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Axe MULTUMESC!
Nici nu stii cata nevoie aveam astazi sa imi amintesc ca am inceput acu 2 ani lupta asta si aveam 120 de kg hug.gif si ca fumamam ami mult de 20 d tzigari pe zi.
Apropo azi fumasi?
Stii ca cel mai tare ma oftica gandul ca puteam sa am azi 70 de kg, nu 95 daca as fi reusit sa introduc si activitatea fizica sustinuta si constanta in viatza mea )).gif

Pai si eu tot pe la CONSTANTA te tot invit naughty.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 17-04-2007, 08:15 AM
Mesaj #17

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Pupici mamaruta dulce! Hop si eu la tine in jurnal. Mi-ai facut pofta si cred ca imi deschid si eu unul. Si eu am fost despartita de iubitul meu anul trecut trei luni, asa ca stiu prin ce treci, dar capul sus, reintalnirea va fi dulce pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lilianab
mesaj 17-04-2007, 08:52 AM
Mesaj #18

Marmota

Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Alelei ,ce de-a fete la mine in jurnal!!! pupic.gif pupic.gif
Fost la neuroloaga.Cred ca de frica mea a venit mai tarziu(de fapt nu a venit pana nu am plecat eu)...E treaba imbarligata rau:trebuia sa ma trezesc mai pe la 5,ca nu se dau decat 10 bonuri;asa ca eu la ora 7 am fost privita cu ingaduinta si invitata sa mai incerc si maine...Am fost si am vorbit cu asistenta,care in cele din urma a dat-o pe bune:"incearca sa ii dai si tu ceva si zi-i ca vrei sa iti prelungeasca concediul"..Poooii,eu vreau sa nu mai ametesc...si scotianca cum sunt,cum scot banul din buzunar,cum fac puseu de tensiune lol.gif lol.gif .Dar nu asta e.E vorba ca eu nu vreau cu tot dinadinsul sa stau acasa,ci doar sa ma simt mai bine.Asa ca m-am hotarat sa dau lovitura de gratie si la bugetul neuroloagei(hihihi!!!Sa intrebe ea pe popa din catun cum sunt loviturile mele fulgeratoareo-ninja in buget naughty.gif ) si sa ma duc eu fain frumusel la munca,ca poate luandu-ma cu treaba,ma obisnuiesc cu ametelile ca niponii cu cutremurele tease.gif ...Asa ca de maine dimineata o iau in zig-zag pe campul muncii salut.gif
Ma bucura fiecare fata care ma viziteaza,va astept cu drag pe toate-toate!
Multumesc Axe si Amalia,in mod special,pentru ca voi stiti cel mai bine ce simte,prin ce trece un (fost)"fericit" posesor al unei sute(de kg).Cu ajutorul lui Dumnezeu,al vostru si nu in final,al constiintei mele(care sincer e cam chiulangioaica,nu isi face datoria sorry.gif ) reusesc si eu sa ma tarasc spre tinta propusa. hug.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
michelle
mesaj 17-04-2007, 09:08 AM
Mesaj #19

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Bine te-am gasit la tine in jurnal! give_rose.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
lilianab
mesaj 17-04-2007, 09:17 AM
Mesaj #20

Marmota

CITAT(michelle @ 17-04-2007, 09:08 AM) *

Sar'na!Bine ai venit!te servesc cu o cafea?un suc fara zahar?!o pupa?! naughty.gif ..ca e dulce dar nu ingrasa pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
michelle
mesaj 17-04-2007, 09:24 AM
Mesaj #21

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 10:17 AM) *

Sar'na!Bine ai venit!te servesc cu o cafea?un suc fara zahar?!o pupa?! naughty.gif ..ca e dulce dar nu ingrasa pupic.gif

Ce e aia pupa? )).gif
Un ceai verde cu macese as vrea grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
_noni_
mesaj 17-04-2007, 09:30 AM
Mesaj #22

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

pupic.gif Mamaruta 'ruta!

imi placi tu asa cu totul si cu toate kg tale si-mi plac povestile tale si ma gandeam eu: de ce-mi place fata asta? si-apoi ne zici pe la un colt de strada ca esti fecioara si abia atunci inteleg! pai de-aia! ca si eu mi-s si cred ca bazaim pe aceleasi canale si eu cand mai orientez parabolica catre tine, tare imi place semnalul!

acum lasand gluma la o parte, Fecioarele sunt femei ambitioase, asa ca nu ma face de ras! hug.gif si nu te mai consuma pentru restanata aia, da-o-ncolo, si daca n-o iei, ce daca? o iei la anul! n-are rost sa te consumi pentru chestii de genul, crede-ma ca in 2 ani ai sa uiti si la ce materie a fost restanta!

}{mult!

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
lilianab
mesaj 17-04-2007, 09:47 AM
Mesaj #23

Marmota

CITAT(_noni_ @ 17-04-2007, 09:30 AM) *

pupic.gif Mamaruta 'ruta!

imi placi tu asa cu totul si cu toate kg tale si-mi plac povestile tale si ma gandeam eu: de ce-mi place fata asta? si-apoi ne zici pe la un colt de strada ca esti fecioara si abia atunci inteleg! pai de-aia! ca si eu mi-s si cred ca bazaim pe aceleasi canale si eu cand mai orientez parabolica catre tine, tare imi place semnalul!

acum lasand gluma la o parte, Fecioarele sunt femei ambitioase, asa ca nu ma face de ras! hug.gif si nu te mai consuma pentru restanata aia, da-o-ncolo, si daca n-o iei, ce daca? o iei la anul! n-are rost sa te consumi pentru chestii de genul, crede-ma ca in 2 ani ai sa uiti si la ce materie a fost restanta!

}{mult!

pupic.gif pupic.gif pentru fecioara Noni...Pai as uita eu de restanta,dar crezi ca pot?cand ii vad fata aia de Satana a profei,imi amintesc..si stii tu ca fecioarele sunt fete cu probleme la gat.Adica imi sta in gat restanta asta tease.gif .Nu sunt eu prima-ntai in grupa,dar pe langa 4 de 7,un 8 si un 10,parca nu se pupa restanta.
Cat despre ambitie:aaaammm!!Numa nu ma tine mult sorry.gif .Dar mizez pe ajutorul vostru.Adica sunt fata cu bun simt:cand se spune"NU!!!IA MANA!!!",o iau...si ciordesc mai tarziu blum.gif lol.gif ...Serios,vreau din tot sufletul sa ma vad mai frumusica pe la bulanelele enorme...si la fund,dar macar ala e in spate si nu il vad prea des wink1.gif
In alta ordine de idei:la fix ma apuc de invatat...dar nu rezist tentatiei sa nu vad ce ati mai scris dry.gif ...Asa ca!!!daca inainte de 11.50 imi mai "auziti " pliscul pe aici sariti cu ghioaga ca aveti unde da:pe la sale,pe la fese! naughty.gif
Si puteti sa imi spuneti:daca m-am gandit ca azi sa mananc toate neamurile de branzuri,cu rosii si castravete,fac bine?ca nu manac mult si sunt satioase...iar maine ma gandeam ori la carnaraie ori la legume,fiind miercuri.Nu am o dieta anume in minte,dar ca sa nu le mai amestec,pana saptamana viitoare cand nu mai am nici scuza cu invatatul care imi consuma neuronul. blushing.gif

CITAT(michelle @ 17-04-2007, 09:24 AM) *

CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 10:17 AM) *

Ce e aia pupa? )).gif
Un ceai verde cu macese as vrea grin.gif

Dau si ceai si dau si pupa,care inseamna asta: pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 17-04-2007, 09:45 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 17-04-2007, 10:11 AM
Mesaj #24

Yeti

Raspunsuri: 10.243
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

M-am cam prapadit de ras pe aici , prin casuta ta . Sper ca nu te-am deranjat de la invatat )).gif

Multa bafta !!!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilianab
mesaj 17-04-2007, 10:18 AM
Mesaj #25

Marmota

CITAT(danyhoney @ 17-04-2007, 10:11 AM) *

M-am cam prapadit de ras pe aici , prin casuta ta . Sper ca nu te-am deranjat de la invatat )).gif

Multa bafta !!!!!

pupic.gif Nici o grija,doar ma cunosc destul de bine:stiam ca nu ma dau dusa cu una cu doua... doh.gif ...dar acush chiar ca plec...si revin la fix.Fii pe aproape ca nu ma las eu de facut traznai la batranete,asa ca ai despre ce citi hug.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
lilianab
mesaj 17-04-2007, 12:16 PM
Mesaj #26

Marmota

fragment din ciorna de scrisoare pe ziua de azi catre mamarut:

jurnal de mamaruta singura-ziua a cincisprezecea

ora 12.47:

Mama meu,ridica putin cashchetul de pe urechi si casca-le numa putin la mine:Fii atent ca te-am facut mare vedeta!!!Te-am prezentat(deocamdata doar din povestiri) fetelor de pe "site-ul de slabeala".Fii atent ca datorita mie te cunoaste mapamondul grin.gif !!!Da' sa nu care cumva sa iti iei antenele la purtare si sa arunci ocheade pe la alte gaze ca iti dau cu cheatra in elitre de urgenta...si ti le si rup,daca nu imi iese figura cu chetroiul...Eeee?!Te-am speriat?! wink1.gif ...Stiu mama ca tu esti puiul meu mic si nu faci de astea...dar am vrut sa ma asigur,ca sa nu avem vorbe la proces:)))) pupic.gif
Deci:azi am fost la neuroloaga,dar cand am auzit eu ca nu sunt bonuri,ca trebuie sa incerc maine si mai dimineata decat ora 6.30,sau "sa ii dau ceva si sa ii spun ca vreau sa imi prelungeasca concediul" am spus "Halt!Pe loc repaus!Eu nu vreau sa imi prelungeasca concediul,eu vreau doar sa stiu daca ma dilesc cu capul!" si cum,dupa vagile mele cunostinte,mai dilie decat atat nu prea vad sa se poata,sau oricum,ceva de ordin subunitar,mi-am luat talpasita de la policlinica,in zbor razant de traiectorie zig-zag-oasa direct acasa,la invatat.(ei nu lua si tu cuvant cu cuvant,ca nu chiar "direct",dar dau tot ce e mai bun din mine nana.gif )
Ma gandesc ca oricum dimineata frec menta pana aproape de pranz,asa ca ar fi mai indicat sa muncesc,ca asta uneori mai aduce si bani:))))
Mama meu e bine?Doamne ca il iubesc pe mama meu de numa-numa!Azi iar am anuntat vecinii sa nu parcheze in fata scarii ,ca daca se parasuteaza mamarutul cu bagajele,nu raspundem de daunele materiale,ca doar au fost anuntati!!
Mama meu...stii la ce visez eu?!...la un concediu in Spania,la sora-mea....immm?!Visuri de noapte?!...Da' stii ceva mama?!Eu mi-am facut datoria sa visez,de acum sa puna si Universul umarul la treaba,ca doar asa a zis:"E de ajuns sa visezi ca intregul Univers lucreaza pentru a-ti indeplini visul"...

--------------------
Imagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 17-04-2007, 12:31 PM
Mesaj #27

Hiena

Raspunsuri: 4.799
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Asta cu intreg universul nu imi iese deloc mie, dar poate ca nu visez destul )).gif

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
+Quote Post
lilianab
mesaj 17-04-2007, 12:35 PM
Mesaj #28

Marmota

CITAT(amalia0701 @ 17-04-2007, 12:31 PM) *

Asta cu intreg universul nu imi iese deloc mie, dar poate ca nu visez destul )).gif

AAAA,nuuu!!!E posibil sa patesti la fel ca mine:visez asa de mult,incat Universul de mult nu ma mai baga in seama,decat daca visez(chem la apel) de mai multe ori.Inainte nici nu apucam sa visez ca si sarea cu fapta!Ex:mi-am dorit sa am sani lol.gif si mi-a dat pentru fiecare data cand mi-am dorit doh.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 17-04-2007, 12:47 PM
Mesaj #29

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 09:52 AM) *

Alelei ,ce de-a fete la mine in jurnal!!! pupic.gif pupic.gif
Fost la neuroloaga.Cred ca de frica mea a venit mai tarziu(de fapt nu a venit pana nu am plecat eu)...E treaba imbarligata rau:trebuia sa ma trezesc mai pe la 5,ca nu se dau decat 10 bonuri;asa ca eu la ora 7 am fost privita cu ingaduinta si invitata sa mai incerc si maine...Am fost si am vorbit cu asistenta,care in cele din urma a dat-o pe bune:"incearca sa ii dai si tu ceva si zi-i ca vrei sa iti prelungeasca concediul"..Poooii,eu vreau sa nu mai ametesc...si scotianca cum sunt,cum scot banul din buzunar,cum fac puseu de tensiune lol.gif lol.gif .Dar nu asta e.E vorba ca eu nu vreau cu tot dinadinsul sa stau acasa,ci doar sa ma simt mai bine.Asa ca m-am hotarat sa dau lovitura de gratie si la bugetul neuroloagei(hihihi!!!Sa intrebe ea pe popa din catun cum sunt loviturile mele fulgeratoareo-ninja in buget naughty.gif ) si sa ma duc eu fain frumusel la munca,ca poate luandu-ma cu treaba,ma obisnuiesc cu ametelile ca niponii cu cutremurele tease.gif ...Asa ca de maine dimineata o iau in zig-zag pe campul muncii salut.gif
Ma bucura fiecare fata care ma viziteaza,va astept cu drag pe toate-toate!
Multumesc Axe si Amalia,in mod special,pentru ca voi stiti cel mai bine ce simte,prin ce trece un (fost)"fericit" posesor al unei sute(de kg).Cu ajutorul lui Dumnezeu,al vostru si nu in final,al constiintei mele(care sincer e cam chiulangioaica,nu isi face datoria sorry.gif ) reusesc si eu sa ma tarasc spre tinta propusa. hug.gif

Ba fata da' tu esti cazuta in cap de tot cu mamarutzul asta...sa auzim de bine.

Eu zic ca mai bine te duci la munca...acasa te inebunesti...nu stiu de ce ai ameteli...probabil ca am pierdut firul...

Nu am plecat eu de la peste 100kile dar am fost pe aproape...93 mai exact...si ce frumos am slabit cu Montignac....daca mai stau mult asa trc din nou pe dieta aia...macar sunt si eu satula...vreau 5 kile minus....ca ma nerevez....

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 17-04-2007, 01:03 PM
Mesaj #30

Marmota

CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 12:47 PM) *

Ba fata da' tu esti cazuta in cap de tot cu mamarutzul asta...sa auzim de bine.

Eu zic ca mai bine te duci la munca...acasa te inebunesti...nu stiu de ce ai ameteli...probabil ca am pierdut firul...

Nu am plecat eu de la peste 100kile dar am fost pe aproape...93 mai exact...si ce frumos am slabit cu Montignac....daca mai stau mult asa trc din nou pe dieta aia...macar sunt si eu satula...vreau 5 kile minus....ca ma nerevez....

Apoi legat de mamarutul:Merita m baietul meu sa fiu cazuta in cap dupa el,ca si el este in aceeasi masura dupa mine si stiu ce spun,nu e imaginatia mea. hug.gif
Ma duc la munca,fiindca mai am acolo niste dilii de teapa mea si altfel trece vremea.
Ametelile:m-am trezit cu ele bonus,la un puseu de tensiune,acum doua saptamani.Tensiunea o tin sub control cu tratament,dar ametelile neam!...Sper numai sa am mereu un punct de reazem aproape cand ma apuca.nu tine mult,dar imi moaie picioarele si "imi fuge imaginea" doh.gif

PS:mi-a mai vorbit cineva frumos de Monti...am sa ma uit si eu sa vad in ce consta.

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 17-04-2007, 01:05 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post

113 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:50 AM