![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
01-05-2007, 04:07 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.916 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Loool
Fosta prietena a lui Remy isi comanda de la un magazin din Complexul Unirea si, zice Remy, erau frumoase si toate din dantela ( cam 30 € unul ). Si ea are sani super mari, isi comanda marime 44DDD care este o marime americana asa ca nu stiu cat inseamna. Oricum avea sanii cam ca tine -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
01-05-2007, 05:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Loool Fosta prietena a lui Remy isi comanda de la un magazin din Complexul Unirea si, zice Remy, erau frumoase si toate din dantela ( cam 30 € unul ). Si ea are sani super mari, isi comanda marime 44DDD care este o marime americana asa ca nu stiu cat inseamna. Oricum avea sanii cam ca tine Deci ori ajung la Bucuresti sa caut,ori toata nadejdea imi e la Spanica,in concediu -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 07:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Voi doua sunteti cu capul! Pupe mama pe ele de scumpe Eu chiar credeam ca ai tai sunt reali, nu o cutie de sosete la sutien Bueeeyy Tzutzulina poi eu ca sa "ma fac" ca ii am la dimensiunea pe care o afisez,ar trebui sa imi bag si masina care transporta marfa(sosete) ,in sutien!!! De la Jolidon, nu mai imi iau in viata mea nimic. Nu sunt calitative deloc. Eu m-am pacalit anul trecut cu 2 perechi de chiloti si doua sutiene.....dar nu mai repet greseala. Loool Fosta prietena a lui Remy isi comanda de la un magazin din Complexul Unirea si, zice Remy, erau frumoase si toate din dantela ( cam 30 € unul ). Si ea are sani super mari, isi comanda marime 44DDD care este o marime americana asa ca nu stiu cat inseamna. Oricum avea sanii cam ca tine Pai e foarte mare. Eu imi luam 34 sau 36 C (insemnand 75 C la noi). Asa ca ea trebuie sa fie super dotata -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| May |
01-05-2007, 09:19 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.916 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mie imi place Jolidonul, niciodata nu am avut probleme si mi se par de calitate.... tocmai am primit de Paste de la mama un set de 7 perechi de chiloti Jolidon si sunt in extaz
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
02-05-2007, 05:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetili!!!!
Fiindca m-a apucat febra concediului inca de pe acum,pana la nostalgia concediului trecut,nu a fost decat un pas.Si de la nostalgie pana la a depana amintiri inca un pas si mai mic.Asa ca aseara am inceput la sectiunea "Hobby", "calatorii" sa povestesc amintiri,ilustrate cu poze,din concediul.Enjoy!!! Aveti topicul "despre concediu,cu amintiri,intamplari hazlii si imagini"...pup fetele !!! -------------------- |
| ina_ceva |
02-05-2007, 06:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sunt superbe imaginile; mi-ai facut pofta de plecat pe alte meleaguri
-------------------- |
| lilianab |
03-05-2007, 11:20 AM
|
Sunt superbe imaginile; mi-ai facut pofta de plecat pe alte meleaguri Multumesc frumos.Azi am revenit cu altele noi .Sa inteleg ca pofta va fi in crestere?! Pup fetele si o zi buna tuturor,eu fug la munca! -------------------- |
| ina_ceva |
03-05-2007, 11:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Normal ca va fi in crestere
-------------------- |
| anca veselie |
03-05-2007, 04:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pup mamarutza zapacita
-------------------- |
| lilianab |
03-05-2007, 11:49 PM
|
Pup si eu fetele care,cred ca dorm la ora asta.Eu am mai "dat o fuga" pana in spania,la "calatorii" si apoi am revenit cu picioarele pe pamant,cand mi-am amintit ca nu mi-am facut temele la engleza pentru maine!
jurnal de mamaruta singura-ziua a treizecisiuna Mama meu iubit,m-a prins miezul noptii si mai mult, fiindca am venit tarziu de la munca,pana am mai citit,pana m-am mai uitat pe net.Te-am asteptat...Deodata,ca in copilarie,tarziu mi-am dat seama ca nu mi-am facut temele pentru maine la engleza Acest mesaj a fost editat de lilianab: 03-05-2007, 11:58 PM -------------------- |
| anca veselie |
04-05-2007, 03:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
weekend placut
-------------------- |
| lilianab |
04-05-2007, 09:33 PM
|
weekend placut Pup si eu fata si WE placut!!! jurnal de mamaruta singura-ziua a treizecisidoua (una din acele zile!! Mama-micu' meu! Gata,s-a rupt filmul!!Sa-ti explic: De dimineata alergatura la munca.La sfarsitul programului am fugit un pic sa platesc taxa la scoala.Am ajuns la 13.05 si oopppss:s-a inchis casieria,sa vin maine.Nu am vrut sa le stric inima,dar eu nu pot sa mai vin pana...marti,ca luni nu pot fiindca nu ma lasa religia si nici nu imi pot incalca principiile Si in rest:simti oare cat de dor imi e de tine?simti cum te aduc in visul meu in fiecare noapte ,de dor?Visez ca vii acasa,visez ca esti aici,visez ca ...da' lasa ca nu iti mai fac pofta iar!....De aceea ma trage mereu patul:fiindca acolo visez si cand visez,visez ca suntem impreuna.TE VREAU ACASA pui mic!!!....Tu esti talismanul meu norocos.Singura ma descurc sa prestez la cele mai nebanuite prostii -------------------- |
| dany |
04-05-2007, 11:06 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.249 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Placut pozele din concediu !!!!!!! faine tare !!
Cand se intoarce mamarutzul tau acasa ????? Mamaaaaa, ce de fursexuri il asteapta We placut ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| lliliana |
05-05-2007, 06:09 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut tiza cu mici modificari...place la mine de optimismul tau. Ma readuce la starea mea obishnuita...de zapacito-nebunika. Tnx.
In alta ordine de idei iti doresc o zi faina. Avand in vedere ca sunt sambata la serviciu -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lilianab |
05-05-2007, 06:42 PM
|
Placut pozele din concediu !!!!!!! faine tare !! Cand se intoarce mamarutzul tau acasa ????? Mamaaaaa, ce de fursexuri il asteapta We placut ! Sar'na!Daca mi-ajuta Dumnezeu in vara asta innoiesc colectia Poi(despre mamarutul) am recitit ultima discutie si spune "undeva pe la mijlocul lunii" asteia vine o fugutza ca il topeste dorul si grija de mamaruta lui,iar pe la 15 iunie termina contractul asta...Fursexuri?!Pai mama draga "fur" ingrasa al naibii si pe mine m-a palit constiinta in al 24-lea ceas...asa ca "ma sacrific" si aplic numai la "sexuri" (cu recuperari cu tot,si pentru "fur") Fetiliiiii!!!AM LUAT RESTANTA!!!!!! Si inca ceva:am fost la hair-stylist si i-am spus"vreau sa ma tunzi!Nu stiu cum,nu ma intereseaza,dar vreau sa fiu o cucoana chic,trendy!!!" Salut tiza cu mici modificari...place la mine de optimismul tau. Ma readuce la starea mea obishnuita...de zapacito-nebunika. Tnx. In alta ordine de idei iti doresc o zi faina. Avand in vedere ca sunt sambata la serviciu Ha!!cu mici modificari?!Pai daca tineam capul o tzara mai sus aseara cand mi-o picat usa de la bar,ma ateriza mai zdravan la mir si poate ca imi si modela putin tzeasta. Si daca patria o cere,luptam cu arma in mana ca sa pastram starea de normalitate:zapacito-nebunika! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 05-05-2007, 06:43 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:19 AM |