![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
06-05-2007, 08:31 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Buna dimineata mamaruta minunata
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lilianab |
06-05-2007, 08:38 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Neatza la feteeeee!!!Un cafelutz,o scrumiera pentru fumatoare?!ca eu nu fac nazuri,ma puteti afuma!
AZI ESTE ZIUA DE ASTERE A LUI VI!!!(Bridget Jones de Galati Ma gandesc daca are rost sa ii mai iau cadou,daca aseara i-am "facut cadou" niste rugaciuni si ...matanii ar fi trebuit sa fie,dar mie mi-au iesit cam tumbe! De fapt au fost la cerere ei expresa;"Fa madam,fii atenta!Maine e ziua mea si sub acest pretext mi-am facut un ditamai tortul,gretos de incarcat cu de toate fructele.Stii ca nu ma zgarcesc.Taca-ti fleanca,am sa iti dau si tie o felie,chiar daca esti la dieta.DAR!!!Fa tu stii cate flotari am bagat eu si pentru mine si pentru tine!Esti tu prietena mea cea mai buna?!Zi!" "Da!!!"..."Eh ,atunci e randul tau sa faci rostogoliri si zi merci ca nu te trimit la "Tonica" la sediu.Le poti face acasa!!!Fata vreau sa il sun pe "Bergenbeer" sa il invit pana la mine... dar crap de teama ca o sa imi zica ca e plecat taman pe la naiba si nu poate"..." Nu se ezicsta!!!Hai ca ma apuc de genuflexiuni si iti zic eu ca vine!Numai asteapta sa ajung acasa,ca vin de la coafor si nu cred ca e de bine sa ma pun sa bat matanii in centru.e drept ca as ajunge vedeta,pe la ziare si stirile POTV,dar nu asta e interesul"...."Deci fii atenta:daca asta nu vine inseamna ca nu te-ai rugat indeajuns,cu patos,asa ca la miezul noptii imi iau tortul si vin sa ti-l tuflesc in cap,in noua ta freza a la Meg Ryan....Asa ca baga rugaciunile,auzi!!!???" Pe la 23 m-a sunat!!!Mi-a fost teama sa raspund,ca nu cumva sa fi gasit varianta de a-mi tufli tortul in fata prin telefon.Dar era zglobie...am indraznit sa marturisesc ca am suspendat rugaciunile,de foame"..."Lasa madam,ce ,tu crezi ca rad dintr-un puseu de isterie?!Noooo! Am pus laba pe el,vine incoace" Deci fetelor,daca am rugaciuni asa eficiente,nu pot fi considerate cadou?(a naibii scotianca ce sunt Acest mesaj a fost editat de lilianab: 06-05-2007, 08:40 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
06-05-2007, 10:32 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Mamaruto, eu sunt mai blonda de felul meu si am perdut firul conversatiei, cine estie VI? oricum am inteles ca e cineva f drag tie, asa ca La Multi Ani!
-------------------- |
| lilianab |
06-05-2007, 11:03 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Mamaruto, eu sunt mai blonda de felul meu si am perdut firul conversatiei, cine estie VI? oricum am inteles ca e cineva f drag tie, asa ca La Multi Ani! Vi este prietena mea cea mai buna.Am scris de ea prin jurnal,pe la "jurnal de mamaruta singura"....e responsabila cu rugaciunile pentru soarta si noroc,la Biserica "Sf.Anton" si e o nebuna irecuperabila...de aia mi-e draga -------------------- |
| lilianab |
06-05-2007, 08:25 PM
|
jurnal de mamaruta singura-ziua a treizecisipatra
Mama meu azi a fost ziua nebunei de Vi..M-am fasuit toata dimineata gandindu-me ce ar impresiona-o ,ce cadou s-ar potrivi.Cu ea nu o nimeresc cu toale sau cosmeticale,ca ea e "pisu fin" si nu vreau sa arunc aiurea banii pe ceva ce nu ii va place.Asa ca am plecat in Kauffland cu gandul ori la o sampanie buna si neaparat de "pesca",ori la o cutie de bomboane fine mai deosebite.Ca nu pot sa uit cand am primit o cutie de bomboane elvetiene ,cum a incuiat usa,ochii i-au capatat luciri stranii si a spus"Tu chiar ai de gand sa pleci cu bomboanele acasa?!...De fapt,da-mi voie sa reformulez:TU CHIAR CREZI CA PLECI CU BOMBOANELE ACASA?!Mai fetito,afla ca nu am retineri sa te ucid,daca asa pot sa capat ACELE bomboane!Deci gandeste-te bine ce ai de facut! Cand sa ies pe usa,sa merg spre ea,suna iar:"vii acum?""trec si pe la maica-mea sa ii livrez cumparaturile...ce sa fac,daca m-a rugat si ea sa ii cumpar ceva!"..."aoleu stai asa,ca nici nu stii ce bine imi para!Da tu coltul spre piata,de la maica-ta si vezi ca la prima taraba e o tanti cu batic inflorat,care are frunza de vita.I-a si mie! "..."Fata si daca a schimbat baticul eu ce fac,cum o recunosc?!" "dupa sutienul negru cu picatele...Vezi ca are niste frunze de vita mai deschise la culoare"..."Nu ar fi mai indicat sa ma iau dupa acest ultim indiciu,in loc sa caut toate babele la sutien?!"...In fine ajung la ea...Am vorbit toate prostiile lumii,ca fetele.In final ma intreaba ce ar putea cumpara ea pt maine la serviciu(niste dulciuri),in situatia in care cu banii e cam pe butuci si ele sunt vreo 30 de persoane.Dupa calcule,socoteli si extrageri de radicali din aceasta situatie:"Fata mamii pune mana si cumpara 20 de oua,ca restul am eu prin casa si hai sa iti infiletez niste dulciuri si te dai si marea gospodina care a vrut sa pregateasca numai dulciuri de casa,sanatoase.Te scoti si gospodina,cu banii:"cand nu-ti ajung...iti mai raman(vorba maica-mii) si esti si deosebita!!".Deci asta era al treilea gest:2 pandispani;unul marmorat si unul kkoniu ,pentru o variatie de culori,o placinta pe care o facuse ea aseara ca sa il dea pe spate pe "Berganbrau" si nu a poftit el la dulce si o prajitura improvizata ad-hoc in mintea mea.Acum le-am terminat.Abia astept maine reactiile si acum,iata rezultatul brut(adica nu sunt taiate,asezate pe platou si prajitura nepudrata,calda) ![]() l] Acest mesaj a fost editat de lilianab: 06-05-2007, 08:26 PM -------------------- |
| Tulip |
06-05-2007, 08:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.452 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| lilianab |
06-05-2007, 08:34 PM
|
Sar-na! -------------------- |
| honey79 |
06-05-2007, 08:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Mamarutza dulce..... asa prietena, mai DA. De-ar fi toate prietenele asa cum esti tu, ce bine-ar fi.
Prajitura - pune repede reteta. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| lilianab |
06-05-2007, 08:55 PM
|
Mamarutza dulce..... asa prietena, mai DA. De-ar fi toate prietenele asa cum esti tu, ce bine-ar fi. Prajitura - pune repede reteta. multumesc mult! prajitura si pandispanul au acelasi aluat,numai ca pentru o varietate de gusturi,pandispanele le-am aromat cu vanilie,iar prajitura cu rom Blat: -8albusuri,15 linguri de zahar,7 linguri apa rece, se bat spuma(adaugandu-se treptat si alternativ,apa si zaharul),se adauga aromele. -8 galbenusuri,7 linguri ulei,1 praf sare,1 praf copt stins cu zeama de lamaie.Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza(cu mixerul),se adauga praful de copt stins. Se amesteca apoi cele 2 compozitii si se incorporeaza 15 linguri de faina,treptat. Iese foarte satios si din aceste cantitati ies 2 pandispani(sau tava de prajitura pe care o vedeti) La prajitura:dupa ce am pus blatul in tava,am dat la cuptor circa 10-15 min ca sa prinda o pojghita,apoi am scos si am asezat fructele dupa care am dat iar la cuptor. -------------------- |
| honey79 |
06-05-2007, 09:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Notat reteta. Astept acum weekendul viitor ca s-o prestez. O sa fac si pozita...ca sa facem comparatie.
Pup dulce si o seara frumoasa iti doresc. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| lilianab |
06-05-2007, 09:36 PM
|
Notat reteta. Astept acum weekendul viitor ca s-o prestez. O sa fac si pozita...ca sa facem comparatie. Pup dulce si o seara frumoasa iti doresc. Sunt sigura ca a ta va fi cel putin la fel de frumoasa si buna ca asta(ca tocmai am degustat-o! -------------------- |
| ina_ceva |
06-05-2007, 10:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari pentru examen!
-------------------- |
| lliliana |
07-05-2007, 06:56 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Tiza mea...pot sa te iau acasa?
Place povestea ta...ai grija de tine... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lilianab |
07-05-2007, 08:02 AM
|
Neatza la fete!!Facut cafeaua,pregatit cu grija mic dejun de 5,5p.De azi sunt calare pe situatie...daca nu,voi calare pe mine cu batzul!
Mic dejun:(5,5p) -cafea fara zahar(cu un strop laptic)=0p -rosie,ardei,castravete=0p -sunca =3p -paine secara=1,5p -iaurt Zuzu0,1=1 p Raportez ca am pus 3 kg la loc in perioada asta de inconstienta....Chiar trebuie sa modific tickerul?! Ina multumesc frumos! lliliana stai sa vedem cum ramane cu mamarutul,ca el e prima optiune.... PS:ia te uita!!!am devenit ciocanitoare!!!(sper ca nu din cauza ca am fost observata cum luam in cioc toate ingrasacioasele in ultima perioada) Acest mesaj a fost editat de lilianab: 07-05-2007, 08:06 AM -------------------- |
| lliliana |
07-05-2007, 08:25 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Da io te vreau acahahahasahahaaaaaaa...
Uite ce suparata sunt ![]() Viiii? -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:42 AM |