![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
15-05-2007, 11:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
mamarutza
Dany-dulce, cu atat mai bine, inseamna ca nu era prietena adevarata; mai bine ca ai aflat atunci decat intr-un moment mult mai dificil, cand ai fi avut nevoie mai mare de ea. -------------------- |
| anca veselie |
16-05-2007, 10:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
asta cred si eu, ca lucrurile intra pe fagasul bun si ca ar trebui sa fim mai relaxati. mie faza cu relaxarea imi iese mai greu, dar sper ca in timp sa reusesc! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
16-05-2007, 06:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetili!Multumim de incurajari...Azi a fost o zi buna...pana in momentul cand m-am dus la dentist.De atunci s-a schimbat calimera.Nu stiu de ce,eu intotdeauna am crezut ca detartrajul e o operatie simpla,fina,delicata...Multumescu-ti tie Doamne ca in trusa de scule a unui stomatolog nu a fost prevazut si ciocanul cu dalta,ca sigur cu alea ar fi actionat!Deci pur si simplu m-a lucrat in gura ca moldovenii pe turci la Podu Inalt
Faza I: mi-a pus neshte acid in gura si instantaneu am simtit ca mi s-a topit varful limbii,ca s-a scurtat... Faza aIIa: numai capul nu si l-a bagat in gura mea,in rest m-a scociorat la dintii de jos de n-am avut aer.Daca e ceva ce nu suport,e sa imi scartaie dintii.E aceeasi senzatie cu scartaitul unghiei pe tabla,la scoala brrrr!!! Faza a IIIa: am trecut la clatit cu apa oxigenata.Credeti-ma:Nici Whirpool cu bule nu scoate atatia clabuci cati am scos eu....In fine:asta a fost ultima vizita pentru mult timp de acum incolo,ca mi-am reparat dantura.El ma poftea sa imi mai faca si vreo lucrare ceva...dar prostoaca tre' sa fiu ca sa ma scarpin fara sa ma manance. Las ca il dau eu pe mana mamarutului,ce de mult i-a promis-o el.E adevarat ca mama meu e mai mic decat el si pe inalt si pe lat,dar a spus ca una ii trage la fluierul piciorului,strategic,ca sa il doboare si apoi il ia la poceala pe la dinti ,pe la masele, daca imi face ceva care ma doare...Moama ce aprig e mama meu iubit!Numai cocs si vitamine Acest mesaj a fost editat de lilianab: 16-05-2007, 06:57 PM -------------------- |
| ina_ceva |
16-05-2007, 06:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu am fost doar la detartraj cu ultrasunete, ca la asta "normal" mi-a fost frica
-------------------- |
| lilianab |
16-05-2007, 08:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Eu am fost doar la detartraj cu ultrasunete, ca la asta "normal" mi-a fost frica Pai stai asa oleaca...asta era prima data!Tu crezi ca daca stiam ce ma asteapta ma duceam "na lup tigan de-a gata"(adica in gura lupului?!).eu credeam,parerea mea,ca detartrajul e ca un fel de epilat...Adica te da cu ceva sau iti lipeste o banda adeziva si face odata jmac!!! si gata iti ia tartrul ca prin minune.si de unde era sa stiu eu ce fortareata am construit in spatele dintilor de jos?!Acum cand beau ma incec,ca vine apa puhoi printre ei,ca Dunarea cand se deschide ecluza -------------------- |
| dany |
16-05-2007, 08:36 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.245 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Esti de coma cu stilul tau de a povesti !!!!!
Ar trebui sa vii in fiecare dimineata cu o povestioara de a ta .... ne-ai insenina fiecare zi -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| lilianab |
16-05-2007, 09:25 PM
|
Esti de coma cu stilul tau de a povesti !!!!! Ar trebui sa vii in fiecare dimineata cu o povestioara de a ta .... ne-ai insenina fiecare zi Eu sunt de acord...Mai ramane sa il convingem si pe Il Directore ca sunt indispensabila aici dimineata...Pentru mine ar fi super,ca nu as mai umbla ca zombi prin casa pe la 5 dimineata...apropo:in semn de protest fata de acest lucru mi-am cumparat azi doua tricouri pe care scrie cu litere de foc(langa un o aratanie ciufulita ,in pijama):I'D LIKE MORNINGS BETTER IF THEY STARTED LATER!....si :BE TIRED IT'S GREAT TO NOTHING AND REST AFTERWARDS! Am sa le port la tura de dimineata,cu schimbul pana va pricepe cineva din conducere mesajul Acest mesaj a fost editat de lilianab: 16-05-2007, 09:26 PM -------------------- |
| dany |
16-05-2007, 09:36 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.245 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Acel Il Directore ....pune-l sa citeasca pe aici si poate se indragosteste de noi si iti da liber dimineata sa ne scrii -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| lilianab |
16-05-2007, 10:03 PM
|
Uite Dany,ti-am trimis si tie cate un tricou
![]() ![]() Asaaa!Maine e Inaltarea! deci daca e Inaltarea e cozonac!!! Colega mea(schimbul meu) are grave probleme comportamentale:nu ajunge la program.Eu am grija sa ii raspund cu aceeasi moneda.Dar azi era sa fac puseu de tensiune:A venit la program!!!!...Da,dar nu venisera cozonacii Prin urmare,asa deci(era vorba despre greci! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 16-05-2007, 10:05 PM -------------------- |
| dany |
16-05-2007, 10:06 PM
|
Deeeeciiii , eu vreau tricoul aici , sa il pot imbraca !!!!!!!!!!!!!!
Ooops , maine e Inaltarea ?????? Offfff, iar pacatuiesc prin munca -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| lilianab |
16-05-2007, 10:15 PM
|
Deeeeciiii , eu vreau tricoul aici , sa il pot imbraca !!!!!!!!!!!!!! Ooops , maine e Inaltarea ?????? Offfff, iar pacatuiesc prin munca Cah-cah...dar uneori zau ca as manca si ...cah! Taica-meu cand era mic si bunica-mea se pregatea de o pomana,inainte sa vina popa incepuse sa schiaune ca vrea bomboane de pe coliva...bunica-mea:"Nu mama!!!Lasa ca sunt cah!"..."Vreeeaaaahhaaahhaauuu!!"..."Cah mama,lasa sa manance mos popa!" -------------------- |
| dany |
16-05-2007, 10:18 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tzutzi80 |
17-05-2007, 05:40 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mai femeie! Esti de coma! Rad si rad si rad....si nu ma pot opri
SI imi vine sa ma urc in masina sa vin la Galati sa te tzuc -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lilianab |
17-05-2007, 08:31 AM
|
Natza la fetili!!s-a trezit mamaruta si bazaie prin casa.Nuuuu,nu va faceti grija ca nu am aprobare de la Il Directore sa nu ma mai trezesc dimineata
Mai femeie! Esti de coma! Rad si rad si rad....si nu ma pot opri SI imi vine sa ma urc in masina sa vin la Galati sa te tzuc Pai...ai timp!Vezi ca sunt in week end-ul liber -------------------- |
| anca veselie |
17-05-2007, 09:21 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaaaa!
lasa cozonacii aia ca nu sunt buni -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:57 AM |