left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 15-05-2007, 11:02 PM
Mesaj #226

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

mamarutza pupic.gif hug.gif Ma bucur ca s-a rezolvat situatia wink1.gif

Dany-dulce, cu atat mai bine, inseamna ca nu era prietena adevarata; mai bine ca ai aflat atunci decat intr-un moment mult mai dificil, cand ai fi avut nevoie mai mare de ea.

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-05-2007, 10:29 AM
Mesaj #227

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

cheer.gif bravoooo!
asta cred si eu, ca lucrurile intra pe fagasul bun si ca ar trebui sa fim mai relaxati. mie faza cu relaxarea imi iese mai greu, dar sper ca in timp sa reusesc!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lilianab
mesaj 16-05-2007, 06:55 PM
Mesaj #228

Marmota

Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Buna fetili!Multumim de incurajari...Azi a fost o zi buna...pana in momentul cand m-am dus la dentist.De atunci s-a schimbat calimera.Nu stiu de ce,eu intotdeauna am crezut ca detartrajul e o operatie simpla,fina,delicata...Multumescu-ti tie Doamne ca in trusa de scule a unui stomatolog nu a fost prevazut si ciocanul cu dalta,ca sigur cu alea ar fi actionat!Deci pur si simplu m-a lucrat in gura ca moldovenii pe turci la Podu Inalt doh.gif
Faza I: mi-a pus neshte acid in gura si instantaneu am simtit ca mi s-a topit varful limbii,ca s-a scurtat...
Faza aIIa: numai capul nu si l-a bagat in gura mea,in rest m-a scociorat la dintii de jos de n-am avut aer.Daca e ceva ce nu suport,e sa imi scartaie dintii.E aceeasi senzatie cu scartaitul unghiei pe tabla,la scoala brrrr!!! orc.gif
Faza a IIIa: am trecut la clatit cu apa oxigenata.Credeti-ma:Nici Whirpool cu bule nu scoate atatia clabuci cati am scos eu....In fine:asta a fost ultima vizita pentru mult timp de acum incolo,ca mi-am reparat dantura.El ma poftea sa imi mai faca si vreo lucrare ceva...dar prostoaca tre' sa fiu ca sa ma scarpin fara sa ma manance.
Las ca il dau eu pe mana mamarutului,ce de mult i-a promis-o el.E adevarat ca mama meu e mai mic decat el si pe inalt si pe lat,dar a spus ca una ii trage la fluierul piciorului,strategic,ca sa il doboare si apoi il ia la poceala pe la dinti ,pe la masele, daca imi face ceva care ma doare...Moama ce aprig e mama meu iubit!Numai cocs si vitamine naughty.gif lol.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 16-05-2007, 06:57 PM

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 16-05-2007, 06:58 PM
Mesaj #229

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Eu am fost doar la detartraj cu ultrasunete, ca la asta "normal" mi-a fost frica grin.gif .Eu zic ca se merita primul, incearca si tu data viitore.

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 16-05-2007, 08:17 PM
Mesaj #230

Marmota

CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 06:58 PM) *

Eu am fost doar la detartraj cu ultrasunete, ca la asta "normal" mi-a fost frica grin.gif .Eu zic ca se merita primul, incearca si tu data viitore.

Pai stai asa oleaca...asta era prima data!Tu crezi ca daca stiam ce ma asteapta ma duceam "na lup tigan de-a gata"(adica in gura lupului?!).eu credeam,parerea mea,ca detartrajul e ca un fel de epilat...Adica te da cu ceva sau iti lipeste o banda adeziva si face odata jmac!!! si gata iti ia tartrul ca prin minune.si de unde era sa stiu eu ce fortareata am construit in spatele dintilor de jos?!Acum cand beau ma incec,ca vine apa puhoi printre ei,ca Dunarea cand se deschide ecluza lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2007, 08:36 PM
Mesaj #231

Yeti

Raspunsuri: 10.245
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Esti de coma cu stilul tau de a povesti !!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Ar trebui sa vii in fiecare dimineata cu o povestioara de a ta .... ne-ai insenina fiecare zi )).gif hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilianab
mesaj 16-05-2007, 09:25 PM
Mesaj #232

Marmota

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 08:36 PM) *

Esti de coma cu stilul tau de a povesti !!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Ar trebui sa vii in fiecare dimineata cu o povestioara de a ta .... ne-ai insenina fiecare zi )).gif hug.gif

Eu sunt de acord...Mai ramane sa il convingem si pe Il Directore ca sunt indispensabila aici dimineata...Pentru mine ar fi super,ca nu as mai umbla ca zombi prin casa pe la 5 dimineata...apropo:in semn de protest fata de acest lucru mi-am cumparat azi doua tricouri pe care scrie cu litere de foc(langa un o aratanie ciufulita ,in pijama):I'D LIKE MORNINGS BETTER IF THEY STARTED LATER!....si :BE TIRED IT'S GREAT TO NOTHING AND REST AFTERWARDS!
Am sa le port la tura de dimineata,cu schimbul pana va pricepe cineva din conducere mesajul naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 16-05-2007, 09:26 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2007, 09:36 PM
Mesaj #233

Yeti

lol.gif lol.gif Vreau si eu 1 tricou cu prima inscriptie !!!!!! Sa il port macar pana terminam casa si sa il vada Dirk lol.gif lol.gif

Acel Il Directore ....pune-l sa citeasca pe aici si poate se indragosteste de noi si iti da liber dimineata sa ne scrii lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 16-05-2007, 10:03 PM
Mesaj #234

Marmota

Uite Dany,ti-am trimis si tie cate un tricou grin.gif !

Imagine

Imagine

Asaaa!Maine e Inaltarea! deci daca e Inaltarea e cozonac!!! naughty.gif ...azi langa noi,la serviciu a adus niste cozonaci la vanzare,o nebunie!!!lungi de peste juma de metru,inalti de 15-20 cm...Imediat am inceput o discutie tete-a-tete cu DD:Doamne,te rog eu!stiu ca am promis ca nu ma mai bag in treburile tale,dar nu as putea si eu sa iau unul?!nici daca promit ca fac de doua ori pe zi bicicleta de acuma?!...Nu prea mi-a raspuns iar eu,inocenta de mine am considerat ca poate DD vrea sa spuna "Da" dar este prea ocupat si nu poate raspunde....Am dat comanda de(doar!) unul,urmand sa ii primeasca mai tarziu:"Dar vin pana in ora 2?!" "Da,sigur!"...apoi amintindu-mi ca scopul reancarnarii mele e altruismul,imediat am zis ca ii dau si sora-mii jumate!....
Colega mea(schimbul meu) are grave probleme comportamentale:nu ajunge la program.Eu am grija sa ii raspund cu aceeasi moneda.Dar azi era sa fac puseu de tensiune:A venit la program!!!!...Da,dar nu venisera cozonacii doh.gif !!...am asteptat ,am asteptat...inca o ora pe putin peste program.Pana la urma am molfait in barba:Bine Doamne!!Am priceput mesajul....Daca zici tu ca asa e mai bineee...asta e!Sincera sa fiu,nu stiu daca chiar m-as fi putut tine de promisiunea cu bicicleta...ma dadeam si eu mare...Dar se pare ca te-ai prins blushing.gif
Prin urmare,asa deci(era vorba despre greci! lol.gif )...am plecat acasa balind,fara cozonac si fara intentia de a mai cumpara...las ca imi da maica-mea de pomana vreo doua trei felii si m-am scos tease.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 16-05-2007, 10:05 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2007, 10:06 PM
Mesaj #235

Yeti

Deeeeciiii , eu vreau tricoul aici , sa il pot imbraca !!!!!!!!!!!!!! )).gif

Ooops , maine e Inaltarea ?????? Offfff, iar pacatuiesc prin munca sad.gif . Ce zici tu acolo ? Cozonaci ????? cu ce se mananca ?? )).gif Lasa-i deoparte ca nu sunt buni , sant cah

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 16-05-2007, 10:15 PM
Mesaj #236

Marmota

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 10:06 PM) *

Deeeeciiii , eu vreau tricoul aici , sa il pot imbraca !!!!!!!!!!!!!! )).gif

Ooops , maine e Inaltarea ?????? Offfff, iar pacatuiesc prin munca sad.gif . Ce zici tu acolo ? Cozonaci ????? cu ce se mananca ?? )).gif Lasa-i deoparte ca nu sunt buni , sant cah

Cah-cah...dar uneori zau ca as manca si ...cah! lol.gif lol.gif lol.gif
Taica-meu cand era mic si bunica-mea se pregatea de o pomana,inainte sa vina popa incepuse sa schiaune ca vrea bomboane de pe coliva...bunica-mea:"Nu mama!!!Lasa ca sunt cah!"..."Vreeeaaaahhaaahhaauuu!!"..."Cah mama,lasa sa manance mos popa!" lol.gif lol.gif ...Acum ma feresc sa mai povestesc chestia asta pe la munca fiindca pe Il Directore in chama ...Popa! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2007, 10:18 PM
Mesaj #237

Yeti

lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 17-05-2007, 05:40 AM
Mesaj #238

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Mai femeie! Esti de coma! Rad si rad si rad....si nu ma pot opri pupic.gif

SI imi vine sa ma urc in masina sa vin la Galati sa te tzuc pupic.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 17-05-2007, 08:31 AM
Mesaj #239

Marmota

Natza la fetili!!s-a trezit mamaruta si bazaie prin casa.Nuuuu,nu va faceti grija ca nu am aprobare de la Il Directore sa nu ma mai trezesc dimineata nono.gif no way!...Azi sunt de dupa-amiaza la munca.Asa ca am facut cafeaua si dau din aripioare pe aici. naughty.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 17-05-2007, 05:40 AM) *

Mai femeie! Esti de coma! Rad si rad si rad....si nu ma pot opri pupic.gif

SI imi vine sa ma urc in masina sa vin la Galati sa te tzuc pupic.gif

Pai...ai timp!Vezi ca sunt in week end-ul liber grin.gif ...(ca la yahoo):Come here baby...closer...closer... kisses.gif (muuuaaahh!!...vezi ca am luat-o in calcul si pe Iulia,de aceea e cu pupaciuni-sandwich)

--------------------
Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 17-05-2007, 09:21 AM
Mesaj #240

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatzaaaaaa!
lasa cozonacii aia ca nu sunt buni blum.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

113 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:57 AM