left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
lilianab
mesaj 17-05-2007, 09:42 AM
Mesaj #241

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta
Sex: Feminin

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 09:21 AM) *

neatzaaaaaa!
lasa cozonacii aia ca nu sunt buni blum.gif

Stiu,mi-a spus si Dany...sunt cah! doh.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anca veselie
mesaj 17-05-2007, 11:46 AM
Mesaj #242

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

asa, f bine, fii cumintica pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 17-05-2007, 03:35 PM
Mesaj #243

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(lilianab @ 17-05-2007, 09:31 AM) *

Natza la fetili!!s-a trezit mamaruta si bazaie prin casa.Nuuuu,nu va faceti grija ca nu am aprobare de la Il Directore sa nu ma mai trezesc dimineata nono.gif no way!...Azi sunt de dupa-amiaza la munca.Asa ca am facut cafeaua si dau din aripioare pe aici. naughty.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 17-05-2007, 05:40 AM) *

Mai femeie! Esti de coma! Rad si rad si rad....si nu ma pot opri pupic.gif

SI imi vine sa ma urc in masina sa vin la Galati sa te tzuc pupic.gif

Pai...ai timp!Vezi ca sunt in week end-ul liber grin.gif ...(ca la yahoo):Come here baby...closer...closer... kisses.gif (muuuaaahh!!...vezi ca am luat-o in calcul si pe Iulia,de aceea e cu pupaciuni-sandwich)

pupic.gif hug.gif si pupic.gif hug.gif ca sa o iau in calcul si pe Iulia yahoo.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 17-05-2007, 09:13 PM
Mesaj #244

Marmota

Buna seara la fetili! pupic.gif
Azi la munca ne-am adunat o gasca la un moment dat si povesteam aventura mea de ieri cu dentistologul.
Si vine si o alta colega cu o intamplare:
era la dentist si a intrat o cucoana inaintea ei...care a stat...si a stat!!!Iese madama si intra colega...Doctorul intra in vorba:
-Ai vazut-o pe doamna care a iesit?
-Da.
-M-am uitat la maseaua cu pricina si i-am spus:"Doamna,nu avem alta cale.Trebuie scoasa".La care ea raspunde "Vai domnu' doctor!!Cum asa?!Vai de mine!Dar decat sa scot o masea,mai bine mai fac un copil!!!
"Prea bine doamna!Va rog sa va hotarati ce facem(scoatem maseaua sau facem copilul) ca sa stiu cum reglez scaunul!"

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 18-05-2007, 06:53 AM
Mesaj #245

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(lilianab @ 17-05-2007, 10:13 PM) *

Azi la munca ne-am adunat o gasca la un moment dat si povesteam aventura mea de ieri cu dentistologul.
era la dentist si a intrat o cucoana inaintea ei...care a stat...si a stat!!!Iese madama si intra colega...Doctorul intra in vorba:
-Da.
-M-am uitat la maseaua cu pricina si i-am spus:"Doamna,nu avem alta cale.Trebuie scoasa".La care ea raspunde "Vai domnu' doctor!!Cum asa?!Vai de mine!Dar decat sa scot o masea,mai bine mai fac un copil!!!
"Prea bine doamna!Va rog sa va hotarati ce facem(scoatem maseaua sau facem copilul) ca sa stiu cum reglez scaunul!"

Buuuuun doctorul asta multilateral pregatit.Vine femeia cu durere de masea si mancarimi....le rezolva pe rand cu calm, nu se impacienteaza ca altii ca sunt pusi la "munca"!

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 18-05-2007, 07:34 AM
Mesaj #246

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(lilianab @ 17-05-2007, 10:13 PM) *

-Da.

lol.gif lol.gif lol.gif super tare faza !

'neatza mamarutzo! pupic.gif

ieri, am mancat o felie de cah biggrin.gif naughty.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
lilianab
mesaj 18-05-2007, 01:42 PM
Mesaj #247

Marmota

CITAT(julyalina @ 18-05-2007, 07:34 AM) *

'neatza mamarutzo! pupic.gif

ieri, am mancat o felie de cah biggrin.gif naughty.gif

Buna fetiliiii!A sosit vichendul!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Nu stiu de ce ma bucur ca am avut impresia ca nu am cursuri,dar am la greu.Duminica e ziua tatalui meu si fac si bunatati ingrasacioase.....si si si...am sa am de-a treabaaa! doh.gif
julyalina deh ce sa faci...daca nu te poti abtine sorry.gif .....SI EEEUUU! valea.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 18-05-2007, 03:38 PM
Mesaj #248

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

La multi ani tatalui tau! Ce-i cumperi cadou? Nu-i faci un tort, mai ales ca te-a ajutat sa iesi din bucatarie?

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 18-05-2007, 05:22 PM
Mesaj #249

Marmota

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 03:38 PM) *

La multi ani tatalui tau! Ce-i cumperi cadou? Nu-i faci un tort, mai ales ca te-a ajutat sa iesi din bucatarie?

Saru'mana!Multumesc frumos!Pai punem banutii si(nu-i frumos) ii dam sa isi ia el ceva ce stie ca isi doreste sau ii trebuie.El e cu tot felul de suruburi surubele si brizbriz-uri la masina...asa ca greu de ghicit.Iar tort:ii fac prajitura de la May si ii mai fac si un tort urias,ingrasacios si mishtoc(sper!!)...Am sa pun poze
Buey fetili,am bagat-o pe maica-mea in sperieti.Am ajuns la concluzia ca sunt dusa cu capul(hmm!cam tarziu) si ca sunt un harcios si ca mi-e frica de saracie.A venit maica-mea la mine sa ducem tv-ul la doctor ca facuse laringita cred,ca nu mai avea sonor de ieri dimineata.Pana sa vina ea eu am pus sa dezghet frigiderul.Masa de bucatarie e plina cu pachete,pachetele .Chiuveta ashishderea cu pachete de piepti de pui,pulpite,combinatii pt ciorba(spetele si aripile puiului).Eu actionez ca un harciog:cel mai des merg pe principiul"las' sa fie acolo ,ca daca vreodata raman in pana.Sa am de ce ma agata" sau de multe ori vreau sa fac repede mancare si sunt congelate si nu am rabdare,asa ca ma apuc sa cumpar ceva refrigerat.Intr-un final,cand si-a revenit oleaca maica-mea din soc:"Pai ce e la tine in frigider,in cat timp mananci?Pe toata durata secetei?!"...i-am livrat 2 piepti...apoi am intrebat de care suc ia pt ziua tatalui..."de ce?"..."Iti dau tot eu ca am in balcon de la Paste".Maica-mea mai-mai ca nu a swoon.gif ...si i-am mai livrat si cateva plicuri de cioco calda,de pe vremea cand aveam tensiune si credeam ca nu am sa mai beu cafea....Daca nu o fi ajuns acasa sa se ia cu treaba si sa ma critice fata de pisica,sigur bombaneste inca singura in masina! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 18-05-2007, 05:24 PM
Mesaj #250

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

lol.gif lol.gif TARE

--------------------
Imagine
+Quote Post
Karin
mesaj 18-05-2007, 05:27 PM
Mesaj #251

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

lol.gif lol.gif lol.gif
Imi place tare mult cum povestesti si ma binedispun de fiecare data cand intru aici! pupic.gif
Buna ideea cu banii in plic, pentru cei apropiati asa fac si eu. Isi cumpara ei ce vor si ce stiu ca le trebuie. wink1.gif
floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 04:32 PM
Mesaj #252

Marmota

CITAT(Karin @ 18-05-2007, 05:27 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Imi place tare mult cum povestesti si ma binedispun de fiecare data cand intru aici! pupic.gif
Buna ideea cu banii in plic, pentru cei apropiati asa fac si eu. Isi cumpara ei ce vor si ce stiu ca le trebuie. wink1.gif
floare.gif

Buna Karin!Bun venit la mine acasica pupic.gif .Ma bucur ca am efect reconfortant cu toate trasnaile in care intru mereu.Despre banii in plic,asta o fac pentru rude.Mai bine asa decat sa primesti un zambet intr-o dunga,ca nu ai nimerit ceva ce face placere,sau marimea potrivita.
Fetili,harcioaga de mine am chemat-o azi si pe sora-mea sa ii mai livrez cate ceva din frigider si de prin toata casa,ca eu sunt un harciog care se respecta,deschide usa la dulapuri,indeasa in ele apoi impinge cu spatele usa inapoi ca sa se inchida doh.gif .
Maica-mea a gasit solutia:a spus ca de acum nu mai merge la Billa sau Kauffland la cumparaturi.Vine direct la mine la balcon si cumpara de la mine,ca stie ca gaseste ce cauta...Pa bonuri,pe bani sau pe datorie lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif (Buey,stau la parter,nu va impacientati,ca nu se apuca maica-mea de bungee-jumping! blum.gif )

--------------------
Imagine

+Quote Post
lilianab
mesaj 19-05-2007, 09:31 PM
Mesaj #253

Marmota

jurnal de mamaruta singura-ziua a patruzecisisasea

Iubirea mea,
Azi a fost o zi...plina.Dimineata suna ceasul si nu stiam ce trebuie sa fac,de ce suna.M-am prins in cele din urma ca daca e sambata probabil trebuie sa merg la cursuri.Am facut cafeaua(pentru amandoi),am incercat sa ma dezmeticesc,dar ma blocam la intrebarea:"Cu ce sa ma imbrac?"...In fine,nuda nu am plecat pana la urma,dar grea problema.
Am avut cursuri cu o fiinta de-a dreptul obositoare,care din prima zi ne-a spus ca nu ii place sa scrie sau sa dicteze,asa ca subliniem pe carte!!!Azi in sfarsit a reusit sa ne spuna(Cu 2 saptamani inainte de examen) care e materia ,ce anume trebuie invatat.Era obositoare din cale afara ca incepea sa spuna ceva si apoi se pierdea in amanunte.In cele din urma m-au umplut nervii si am luat o carte noua de la o colega(noua ni s-au dat manuale noi,dar editie veche) si am copiat cuprinsul si gata.Insa a fost foarte insistenta sa ne faca lectura din carte(ceea ce am fi putut face si noi...si oricum o vom face)...In fine,am evadat de la curs si o colega m-a adus pana langa casa.
Apoi harcioaga de mine,am chemat-o azi si pe sora-mea sa ii mai livrez cate ceva din frigider si de prin toata casa,ca eu sunt un harciog care se respecta,deschide usa la dulapuri,indeasa in ele apoi impinge cu spatele usa inapoi ca sa se inchida.
De fapt maica-mea a gasit solutia:a spus ca de acum nu mai merge la Billa sau Kauffland la cumparaturi.Vine direct la mine la balcon si cumpara de la mine,ca stie ca gaseste ce cauta...Pe bonuri,pe bani sau pe datorie
In fine,dupa ce am scapat si de sora-mea am inceput munca la greu,respectiv copt blaturi pentru prajitura si tort.Nu trece mult si ma suna nepotul meu ,daca poate veni sa facem temele la matematica.Era fix ce imi lipsea!!Mi s-a topit creierul cu nepotul meu cu multiplii si submultiplii litrului si metrului.
Cat m-am chinuit eu prin bucatarie el mi-a belit coaja de pe blaturi.Si foarte senin incearca sa ma convinga ca asa au fost!
Intre timp mai scriam si fetelor de la "dieta" si in timp ce scriam am avut revelatia cum a procedat,fiindca pe blatul de prajitura e o dunga lata,iar celalalt e belit.A incercat intai cu cel de prajitura si nu a mers si apoi s-a mutat la cel de tort.Dupa ce am scris m-am dus la el si i-am spus cum a facut.El ca nu e adevarat.I-am facut reconstituirea si s-a inrosit,si zambind smechereste:"De unde stii?!TE-AM FILMAT!!
Am murit de ras cat de nebuna pot fi.In timp ce il ajutam la o problema care trebuia sa o rezolve in doua moduri,mi-a trecut prin minte sa fac poze cu blaturile ciupite.Atunci am avut a doua revelatie."BAI!SI STII CUM POT SA ITI MAI DEMONSTREZ CA TU LE-AI CIUPIT?" "CUM?" "LE-AM FACUT POZA INAINTE!!! "....."MAAAMAAA,CE MI-A CAZUT FATZAUL!"..."ASTA ASA,CA SA VEZI CUM SE REZOLVA PROBLEMELE IN DOUA MODURI:TE-AM PRINS PRIN DOUA METODE!!!!!"....Si tot el:"Nu le-ai fotografiat si cu telefonul?Ca sa ai si prin 3 metode?! )).gif)
In fine ,am scapat de micul terorist.Eu cand fac lectii cu el ma cam agit,ca e imprastiat,nu ii e gandul la lectii.E cu ochii in patru ce prostie sa mai nascoceasca.Asa ca datorita acestui fapt,acum tot blocul si-a imbunatatit colectia de vorbe de duh si mai ales:si vecinii de la etajul 4 stiu multiplii si submultiplii litrului si metrului (presarati cu "a ma-sii" din belsug)
Stai asa ca nu s-a terminat totul aici.am terminat de facut prajitura,arata superb,doar ca eu nu am loc la frigider,asa ca a trebuit sa ma echipez si sa merg la ai mei cu ea.Cand sa ies pe usa,suna telefonul:Vio.Sincer,nu aveam chef de vorbit la telefon fiindca din lipsa de coala alba ca sa impachetez platoul ,l-am introdus intr-un sac menajer(NOU!!) si tineam platoul de fund cu o mana si cu cealalta motzul sacului ca sa nu se lase pe prajitura ca avea jeleu pe deasupra si sa nu il strice.Fiindca asta sunase si deja era tarziu,am mers pe drum vorbind la telefon ,dar nu vrei sa stii pozitia:tineam telefonul cu umarup,prajitura cum am spus mai sus si mergeam cam casha...si colac peste pupaza,imi mai iese si Codita inainte,comunitarul alor mei pe care il ingrijesc si care e fericit cand ma vede si se baga numai printre picioarele mele conducandu-ma la ai mei.Deci eram in pericol imineant(scuze,deja a aparut ungurul).Dar recunosc cinstit ca de fapt nu e ungurul ci azi mi-a venit asa o pofta ca si nevunei (ooops!!de Vio,sa o fac pe Bridget Jones.Aseara neuroancele(fetele de la dieta au tot vorbit de beutura si cocktailuri incat azi am avut pofta de un fel de sampanie,dar de zmeura,nu de pesca!Am suflecat doua pahare in timpul zilei si acum se rasfrange asupra a ceea ce scriu:pierd controlul asupra limbii romane(sincera sa fiu si asupra celeilalte,aia din gura,dar ramane intre noi.)Dar aveam motiv de sarbatoare tripla asa ca a mers uns si nu am mai beut sampanie de la revelion.Sarbatoream imineanta victorie a lui SuperBase, ziua tatalui meu si Constantin si Elena de poimaine,ca eu o tineam ca zi onomastica in toti anii,iar mamaia mea,draga de ea,intotdeauna era prima care imi ura La multi ani! de la prima ora a dimineatii...Mama ma opresc acum ca vad ca mi se tot duc degetele pe alaturi de taste si ies numai nazbatii si fiindca ma voi intrista amintindu-mi de mamaia mea draga.Merg sa termin si tortul de facut si apoi nani de voie.

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 19-05-2007, 09:33 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
lilianab
mesaj 21-05-2007, 11:08 AM
Mesaj #254

Marmota

BUEY FETILI!!!!NEATZA MAI TARZIU pupic.gif BUEEEEY!!!S-A INCOTZOPENIT VI(ADICA A FACUT FURSEXURI CU BERGANBRAU-SI-COCA-COLA ALA,CUM L-O FI CHEMAND.DECI SE POATE SPUNE CA TONICA SI-A INDEPLINIT PARTEA LUI DE TREABA.INSA DILIMANCA MI-A SCRIS DE FERICIRE LA ORA 5 DIMINEATA,IN SITUATIA IN CARE EU LUCRAM DUPA AMIAZA.SI NU NUMAI MIE,CI LA TOATA COMUNITATEA DE PRIETENI.ACUM PE LA PRANZ MI-A SPUS CA NU SI-A DAT SEAMA CA NOI DORMIM LA ORA AIA!! doh.gif .I-AM RASPUNS CU OCHII LIPITI CA SA NU PIERD SOMNUL DINTRE GENE:"MA BUCUR MAI MITZI,DAR MIE CE MI-A IESIT LA AFACEREA ASTA,IN AFARA DE SPERIETURA CA AM INTARZIAT SI MA CHEAMA ASTIA LA MUNCA PRIN MESAJ?"
trebuie sa plec la munca,dar revin cu stirile pe larg deseara.pup fetele cucuietele pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 21-05-2007, 11:15 AM
Mesaj #255

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pupici liliana
am vazut filmuletul cu praji, a iesit minunat!
la multi ani pt tatal tau! si... felicitari pt vi )).gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

113 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:08 AM