left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 08-06-2007, 02:54 PM
Mesaj #286

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

Nici eu nu ma omor cu nasii...dar daca asi fi auzit asa ceva ca ar fi comentat asi fi bagat-o in p.i.z.d.a. masii si asi fi rugat pe frate-miu sa-mi tina o lumanare la copil....ca doar nu intreba popa daca te-a si cununat.....
Vezi ce doamna sunt? inocentul.gif ...copilul e frumos si cand e negru....dar chiar e frumos copilul asta....imi aduce aminte de fimea....

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 08-06-2007, 03:53 PM
Mesaj #287

Marmota

Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Fetili va pup pe toate de-a randul! pupic.gif ...Raspunsurile voastre chiar ridica moralul,iar Axe ce sa spun:esti betoana-betoanelor! )).gif grin.gif .Cam cu aceleasi cuvinte m-am exprimat si eu.
As putea printa raspunsurile voastre sa i le arat colegei,sa vada ce inseamna niste femei adevarate,asa cum sunteti voi,si cum gandesc ele,sanatos,nu ca schizofrenica aia.
Va pup si plec in zbor turbo.Daca vedeti pe cer ceva bazaitor,mic si rosu,cu o coada stufoasa verde,sa stiti ca sunt eu mamaruta,cu morcovul in c.u.r,care plec la examen. naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
sper sa treaca cu bine.Pup fetili! hug.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

crissy
mesaj 08-06-2007, 07:45 PM
Mesaj #288

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(lilianab @ 07-06-2007, 07:55 PM) *

Apropo,am uitat sa va spun.Ieri cand am ajuns la prietena mea ,am gasit-o tare necajita.Cu ceva timp inainte venise la ea nasa de cununie si viitoarea nanutza a copilei.Relatia lor nu e nici pe departe grozava,dar la tara mai ales asa se obisnuieste,sa intrebi nasul de cununie daca iti boteaza primul copil si ea a acceptat,sincera sa fiu,nu stiu din ce motive.Pentru ca dupa ce a fost in vizita,s-a intalnit cu cineva in sat care a intrebat-o:"Ai fost la fina-ta?Si cum e viitoarea finutza?!".La care mitza-biciclista-marlanca-naibii raspunde "Eeee...cum sa fie:mica,neagra si urata!"...Uitati-va si voi daca ala e copil urat!!!Colega era tare necajita:"Colega stiu ca nici eu si nici Dani nu suntem niste frumuseti,dar cum sa spuna asa?!Pai ce copil s-a nascut cu stea in frunte?Toti la inceput se curata,in primele zile,pe fata"...I-am raspuns:"Colega,nu fi bleaga!!Aia e marlanca proasta.Las ca iti lansez eu bebela pe mapamond,sa auzi atunci pareri autorizate,de la femei destepte,nu de la postarita satului"..."Daca nu as fi fixat cumetria si nu ar fi asa aproape,pe cuvant ca i-as spune sa nu imi mai boteze,dar unde gasesc eu pe cineva dispus sa se cheltuiasca in ceva mai mult de o luna(adica pe 28 iulie).?"
Sincera sa fiu,daca nu ar fi fost cu plecarea,cu mare drag m-as fi oferit eu.
Ce ziceti fetele de sclerozata de mitza-biciclista-postarita-lui-peste-prajit?!Toti copiii sunt ca niste ingerasi si mie imi venea sa mi-o lipesc de suflet de draga ce imi era ,asa mirosind a lapte,pe bebela . baby.gif

Si la noi e obiceiul ca nasii de cununie sa boteze primul nascut al finilor. Noi avem parte de niste nasi (ca-s doua perechi) foarte de treaba, ne intelegem bine si nu cred ca nu ar fi acceptat sa ne boteze. Dar eu, de cand am aflat ca-s insarcinata m-am gandit ca nasii bb-ului meu sa fie niste oameni de suflet, care sa iubeasca copiii si cu care sa ne intelegem, sa petrecem timp impreuna. Si am gasit cei mai buni nasi din lume.
Despre reactia doamnei-mitza-biciclista-postaritza ce sa zic... bad.gif, beep, beep si iarasi beep. Probabil ca nu are copii, de aia si-a dat drumul la gura aia spurcata. Of, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul mamei bb-ului despre care povestesti...
Citesc cu placere (din cand in cand, cand mai am timp liber sorry.gif ) jurnalul tau si de mult voiam a te intreb ceva: cuvantul mamaruta mai are alta semnificatie in afara de o vorba de alint?
Edit: Am cautat in DEX si inseamna buburuza laugh.gif
Bafta la examene. Sa te intorci cu nota MAXIMA cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de crissy: 08-06-2007, 07:45 PM

--------------------
In stand by...
+Quote Post
lilianab
mesaj 08-06-2007, 10:12 PM
Mesaj #289

Marmota

CITAT(crissy @ 08-06-2007, 07:45 PM) *

Citesc cu placere (din cand in cand, cand mai am timp liber sorry.gif ) jurnalul tau si de mult voiam a te intreb ceva: cuvantul mamaruta mai are alta semnificatie in afara de o vorba de alint?
Edit: Am cautat in DEX si inseamna buburuza laugh.gif
Bafta la examene. Sa te intorci cu nota MAXIMA cheer.gif

Da,asta e:mamaruta=buburuza,dar fiind vorba de mine si mama meu ,nu suntem chiar buburuze obisnuite.Noi suntem mamarute regale grin.gif
sincera sa fiu,la cat de obosita m-am simtit si lipsita de concentrare ,iar subiectul amplu,as zice sar-na pentru masa daca as lua maximul posibil...de trecere

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 08-06-2007, 10:17 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 09-06-2007, 04:29 PM
Mesaj #290

Taz

pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 09-06-2007, 04:55 PM
Mesaj #291

Marmota

Buna fetili! pupic.gif
Am intrat putintic pe aici cu ultimile stiri.In primul rand iar tre' sa bat porcul sa se ingrase pana maine,adica am examen la Finante publice.Sunt terminata de oboseala.Colac pe pupaza,ma suna Vi intr-o problema a cumetrei ei,care se auzea mihotind pe acolo si imi spune cifrat:Ai citit ce ti-am scris offline?...Nu ,ca abia vin de la munca!...Vezi citeste neaparat!Sa nu uiti,ai inteles?!Citeste!!!.
Mi-am dat seama ca e ceva urgent,de vorbeste ea asa codificat.
Acum am citit si se pare ca e grav bolnava doh.gif ...da semne evidente de ...graviditate bang.gif bang.gif
Odata ,demult,o alta colega a mea mi-a spus:"Da-o incolo!!te-ai [CENZURAT] si tu odata si gata,ti-ai desurubat proteza wink1.gif (asta venea dupa cateva zile de fursecuit,cand deja incepusem sa nu ma mai simt bine din cauza piciorului...dar nu de la fursecuri!!!! w00t.gif )
Asa si Vi a mea.A spus ca atata si-a dorit sa i-l aduca Tonica pe "bergenbrau-si-coca-cola" incat a omis amanuntul cu ceva de protectie...si il facea tot pe el imbecil ca a venit la miezul noptii si nu a fost pregatit.Pai i-am scris si eu:daca il asteptam pe Fat-Frumos-din corcodus,apoi imi tapetam peretii casei cu prezervative de toate culorile,formele,marimile si gusturile,in speranta ca va veni...sau ca sa influentez soarta.Acum ea ma pune sa o intreb pe amica mea clarvazatoare daca vede ceva,cum ca ar fi gravida....Mie mi se pare mai sigur un test de sarcina...Asta e dili!!!Parca e soacra sora-mii care mergea la ghicitoare ca sa ii spuna daca ii cade ca divorteaza,astfel sa stie daca introduce actiune de divort sau nu!!!! doh.gif
Prin urmare,renunt la somnul de recuperarea capacitatilor mintale,ma duc pana la ai mei sa le toaletez pisica:apa,paie si bataie(ca ei au plecat in we la munte) apoi am sa cumpar un test de sarcina si direct la usa ei ma opresc,ca asta nu e treaba de lasat in grija ghicitorilor si clarvazatorilor.Intai ma infuriasem pe ea si imi venea sa fac pe lupul moralizator,dar mi-am amintit cate prostii am facut si eu in viata mea si ea a fost langa mine luand atitudine,asa cum am sa fac eu acum.Roata se invarte :odata poate fi ea jos si eu sa o pot ajuta,altadata invers,asa ca va pup fetili,merg la :pisica->Vi->masaj->retur(home)...
Cat despre masaj,de ieri a intrat in mine ca un buldozer care darama cladiri.cica primele zile au fost de acomodare w00t.gif ...Pai sper sa nu am celulita masochista,care indura orice suferinta,ca eu daca eram celulita mea,de mult ma paraseam...ma abandonam chiar de la prima sedinta tease.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 09-06-2007, 04:59 PM
Mesaj #292

Taz

Mai bine testul de sarcina...dar ea vrea sau nu copil...ca ma gandesc ca poate vrea! give_rose.gif Cu pisica, sa-i dai bataie si de la mine....
Eu m-am lasat de sportul cu masajul anticell ca ma saturasem de stres....ma duceam stresata de ce urmeaza...si eram vanata in draci!

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 09-06-2007, 05:26 PM
Mesaj #293

Marmota

CITAT(axe10 @ 09-06-2007, 04:59 PM) *

Mai bine testul de sarcina...dar ea vrea sau nu copil...ca ma gandesc ca poate vrea! give_rose.gif Cu pisica, sa-i dai bataie si de la mine....
Eu m-am lasat de sportul cu masajul anticell ca ma saturasem de stres....ma duceam stresata de ce urmeaza...si eram vanata in draci!

PAi nu stiu daca vrea,dar mesajul care razbate dinspre ea e ca"nu e momentul potrivit"...pai a trebuit sa dea acatiste ca sa il vada pe sarsaila intrand in rolul de ursit,acum nu cred ca e chiar potrivit sa ii spuna ca ne-am tras-o si noi odata si ,la anii mei,nu mi-am dat seama ca pot ramane gravida.
Ala e cam paranoic,i se pare ca toate femeile alearga dupa bani si avere,asa ca nu i-ar fi prea greu sa considere ca ea cauta sa il prinda de nas cu un copil.Cred ca e cel mai bine sa fie planificat,sau discutata dinainte posibilitatea si apoi sa vina si barza

Apropo:stiti cum se nasc copiii?! naughty.gif ...Ii aduce barza pana la usa si apoi le spune "du-te in p...a ma-tii!" lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
axe10
mesaj 09-06-2007, 06:08 PM
Mesaj #294

Taz

CITAT(lilianab @ 09-06-2007, 06:26 PM) *

Apropo:stiti cum se nasc copiii?! naughty.gif ...Ii aduce barza pana la usa si apoi le spune "du-te in p...a ma-tii!" lol.gif lol.gif

O sa-i zic si lui fi-mea... lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 09-06-2007, 10:02 PM
Mesaj #295

Marmota

Gata fetili! I comeback.
Indeplinit misiunile:
1.Fost la Mitzy cea sclerozata;schimbat scutecele,batut cu matza,abandonat matza.
2.Fost la Vi,i-am facut cadou testul de sarcina numai sa nu o mai aud ca se increde in previziuni cand e vorba de lucruri serioasa.I-am spus :eu nu ma incred in ghicitori,clarvazatori paranormal,cand e vorba de ceva atat de important.Testul de sarcina fetico decide!!!
Acum ea ,ca ea,emotii,dar sa ma fi vazut pe mine intr-o mixura de ingrijorare-curiozitate.Mi-a explicat ceea ce deja stiam.Nu te poti prezenta la omul dandu-i marea veste ca va fi tatic,cand stii cat de greu ai reusit sa il faci sa isi scoata penisul regal din prohab si sa iti faca marea cinste sa ti-o traga.
Fata!!!Daca sunt gravida ,eu pe asta nu vreau sa il mai vad in fata ochilor in veci de veci
Si cu "pe asta il vreau!!!pe asta il iubesc din tot sufletul!!!-cum ramane?!
Pai da fata,il vreau dar iti dai seama ce situatie de-amboulea ar fi.Ce umilita m-as simti sa il vad cum dispare in peisaj definitiv.

Conform legilor lui Murfy,ei nu ii venea sa faca pipi.I-am dat apa sa bea la greu,desi foamea o incerca pe ea...Am apelat la dusuri la picioare.Efectul a fost instantaneu:mi-a venit mie sa ...pipi! doh.gif
In cele din urma a dat DD si a facut cativa stropi ,destui pentru test.Emotia cat casa.Ii era frica sa priveasca...Eu nu scapam testul din ochi.O linia!Nu esti fata!Cand eu iti spun ca e reactia de soc a organismului care nu a mai vazut o scula de ceva vreme si acum s-a trezit cu una de import,made in Germany!

DAAA?DAAA??...DAAA!!!!!...Acum pot sa spun...Imi e asa de dor de Bergenbeer!Il iubesc!!! tease.gif .Ma uitam crucis la ea...Tu chiar te crezi normala?!...Da fata,il vreau!Pe asta il vreau!!!
Continuam sa ma uit cash blink.gif ...Apropo:a aparut si a doua linie!!!...S-a facut alb-verzui:Hai fata!!!! huh.gif ..Lua-l-ar naiba!!!Eram sigura!Deja ma luase si cu senzatii de foame....Stiam eu!Nu vreau sa il mai vad in veci de veci,animalul naibii de imbecil!...Apropo te-am pacalit!Am vrut sa vad cat de mult il iubesti si il vrei tease.gif tease.gif tease.gif
In fine,concluzia e:nu este gravida,al lasat-o cu ochii sclipind de fericirea de a-si fi pastrat posibila sansa de a deveni mama pentru un moment cu adevarat potrivit si i-am vazut multumirea pe chip,ca i-am fost aproape.
Apropo:in tineretele mele zbuciumate,am trecut printr-o situatie asemanatoare,decat ca in momentul in care am ajuns la baie sa fac testul,rusii erau calare pe mine,asa ca am facut cadou testul unei colege care dorea copii si era proaspat casatorita.Au trecut 10 ani de atunci si nu are copii nici in ziua de azi....Testul de azi i l-am facut eu cadou lui Vi,numai sa nu plutim in incertitudine naughty.gif naughty.gif naughty.gif

3.Am fost la masaj...Aproape am atipit(e un mod mai delicat de a spune...Am adormit cu intermitente,dar de-a binelea).Reflexoloaga cauta vorba iar eu picoteam de moarte.Chestia grava a fost ca deja incepeam sa visez si cand vorbea asteptand un raspuns,eu veneam cu replici din vis,legate de ceea ce visam naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 09-06-2007, 10:12 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
lilianab
mesaj 09-06-2007, 10:25 PM
Mesaj #296

Marmota

He HeHe!!!M-a sunat Vi,plina de recunostinta,sa ma intrebe ce fac,dar a virat-o spre amenintari:"Cumparati totusi un patut si trusou,ca in cazul in care testele de sarcina nu au garantie 100%,peste noua luni te fac mama,ca tot ai instinctul matern in tine!"
Apoi m-a intrebat cum a fost cu masajul.I-am explicat ca am atipit chiar si ma visam in hala de branza,plina cu precupeti,iar reflexoloaga m-a intrebat ceva,de genul daca ma doare si eu am raspuns plina de importanta "Cu mine vorbeati?!" in situatia in care eram doar noi doua in camera. doh.gif .
Bineanteles ca Vi s-a pipilit pe ea de ras.Acum se pipileste din orice,numai mai devreme ma inchinam pentru 4 picaturi ca pentru apa vie!
Apoi m-a sfatuit sa nu mai am incredere in bauturile energizante ca sunt "apa de ploua"...
-Prea tarziu,deja am desfacut una:Shot and go energy drink"...
-Fata,daca te stiam asa masochista,puteai sa ma rogi frumos ca iti ocheam eu nada fundului si aplicam "shot" ca sa "go" la invatat.O nimeream eu pana la urma!
-Apropo de oboseala,eu zic sa pui o muzica de genul Bob Sinclair,ca sa te revigoreze,danseaza putin prin casa,in genul Baloo,ursul din Cartile Junglei!
-Fata tu nu auzi ca mi-a rupt reflexoloaga bucele?Din ce vrei sa mai dau?!
-Le misti stanga-dreapta cu pauza intre ele:tang..nana...tang! cheer.gif ....si repeta-ti intruna:sunt desteapta,sunt in stare, sunt inteligenta...focus!!focus!!
-Mitzo pot sa adaug si :sunt frumoasa,sunt interesanta...sunt atragatoare,am sex-appeal?!
-Nu,du-te naibii,ca te trimit maine la examen,nu la starea civila.Ti-am spus sa dansezi dansul victoriei,nu dansul gheiselor!hai!!focus!!!

asa ca imi iau catrafusele si ma mut la bucatarie,ca in restul camerelor m-am golanit:am descoperit posibilitati de tras chiulul si de intins putin pe pat.si de aici pana la a adormi definitiv e doar un mic pas.Bucataria fiind f mica,nu am loc pentru alta pozitie,decat in fund,pe scaun,la masa....Sunt desteapta!Sunt tenace!Am sa reusesc!Focus!!! w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 09-06-2007, 10:41 PM
Mesaj #297

Jaguar

Raspunsuri: 6.916
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Go, go, go cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
axe10
mesaj 10-06-2007, 02:16 PM
Mesaj #298

Taz

Ba, eu vreau s-o vad pe Vi asta...nu ai o poza?....
Ufff, bine ca a scapat...alta data sa aiba grija...spune-i din partea mea ca au aparut prezervative cu arome minunate , sa le incerce pe toate...asa se fereste si de alta nabadai nu numai de sarcini nedorite...stiu ca stiti asta ca sunteti fete mari(sanchi!)...dar vreau eu sa-i mai spun odata.
Bafta la examenele ramase si iti doresc racoare la bucatarie ca la noi e caldura mare!

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 12-06-2007, 07:49 AM
Mesaj #299

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Mamarutza, pe unde umbli? pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 12-06-2007, 08:29 AM
Mesaj #300

Taz

Cred ca mai are ceva examene de trecut

--------------------
Imagine
+Quote Post

113 Pagini V « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 01:30 AM