left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
lilianab
mesaj 12-06-2007, 09:31 PM
Mesaj #301

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta
Sex: Feminin

Buna seara fetili pupic.gif !

Mamaruta inca bazaie pe cerul patriei ca o cometa a carei coada e constituita din frunzele in crestere,ale morcovului din fund!...Mai am inca trei examene din care primul,sambata,la contabilitate.Va mai amintiti voi de contabilitate?Examenul pe care l-am picat in prima sesiune!!! doh.gif .Acum as vrea musai sa il iau din prima,prin urmare,am facut cooperativa agricola cu inca 3 colege si invatam impreuna.Ma mir ca nu si-au scos ochii.Era una care se lansa in niste explicatii departe de obiectul discutiei si foarte stufoase,iar alta care isi propusese sa ajunga vedeta la Stirile ProTv de la ora 5(omorand-o pe prima!:)))
In cele din urma am plecat pe la 21.30 fiind cam departe si tarziu,avand in vedere ca maine sunt iar de dimineata.Dar am de gand sa fac o baie,sa pap ceva si sa imi aterizez un ness cu cola si sa stau sa invat,cat mai rezist,cat de tarziu pot.As vrea tare mult sa iau examenul asta din prima.Urmatoarele doua le am saptamana viitoare si gata!!!dar "bazele contabilitatii" sunt cosmarul vietii mele.Si de fapt nu ele,numai profa! sorry.gif ...Hai va pup si ma arunc in baie sa ma deztranspirez naughty.gif si apoi "la munca tovarasi!!!" tease.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anna
mesaj 12-06-2007, 11:32 PM
Mesaj #302

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

pupic.gif Mamarutza, si spor la invatat! Si pt ca ea e rosie i-am adus ceva verde blum.gif blum.gif

Imagine

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

amalia0701
mesaj 13-06-2007, 07:49 AM
Mesaj #303

Hiena

Raspunsuri: 4.799
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

BAFTA

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 13-06-2007, 08:09 AM
Mesaj #304

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Spor la invatat si bafta! Trebuie sa "treci" de profa aia nesuferita grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 13-06-2007, 01:20 PM
Mesaj #305

Marmota

Buna fetili! pupic.gif
Sar-na de urari,sa dea DD sa fie cu bafta!
Annais nu stiu ce era acolo,dar era dulce si asta a fost de ajuns ca sa te hug.gif si sa te pupic.gif de mulioane de ori,ca tare buna si racoritor a fost(fiindca nu stiu daca era un el-suc,capuccino- sau o ea-inghetata...apropo:ce era?! sorry.gif )

--------------------
Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 13-06-2007, 02:21 PM
Mesaj #306

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

mamarutzoooooo m-am pipilit si eu de ras cand am citit patania lui Vi lol.gif lol.gif dar in acelasi timp o inteleg blink.gif naspa senzatie, am trait-o si eu anul trecut....
in alta ordine de idei: baftaaaaaaaaaaa! tre sa iei contaaaaa! cheer.gif cheer.gif pupic.gif cheer.gif
ce-ti mai face mamarutzul?

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
lilianab
mesaj 13-06-2007, 07:11 PM
Mesaj #307

Marmota

Axe ce sa spun:Vi a aflat si a acceptat sa fie eroina de jurnal,da nici in ruptul capului sa vada lumea cine e pacostea,ce chip are.Ce pot sa spun e ca semanam bine la trasaturile fetei,doar ca ea cu par mai lung si slaba.
Anca sper din suflet sa o trec pe conta.mamarutul e mai bine...de fapt el spune azi:

xx (13.06.2007 04:55:36): Mamarutei mele! 1. Te iubesc. Din suflet. Din inima. Imi lipsesti enorm de mult. 2. Sunt bine, trag tare, trebuie sa dau banii inapoi. E greu, asa de greu. Sunt singur.
xx (13.06.2007 04:56:24): In seara asta aflu ce program am zilele ce vin si iti spun cand vin la net.
xx(13.06.2007 04:56:37): te iubesc kitz mic, te iubesc.
xx (13.06.2007 04:57:08): Si nu vreau, nu pot sa nu te iubesc la fel de mult cum te-am iubit si pana acum
.

--------------------
Imagine

+Quote Post
Anna
mesaj 13-06-2007, 09:41 PM
Mesaj #308

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(lilianab @ 13-06-2007, 02:20 PM) *

Buna fetili! pupic.gif
Sar-na de urari,sa dea DD sa fie cu bafta!
Annais nu stiu ce era acolo,dar era dulce si asta a fost de ajuns ca sa te hug.gif si sa te pupic.gif de mulioane de ori,ca tare buna si racoritor a fost(fiindca nu stiu daca era un el-suc,capuccino- sau o ea-inghetata...apropo:ce era?! sorry.gif )

era ceva verde si cu frisca pe deasupra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Si ziceam ca avea si niste lecitina in el, ca sa tii minte tot tot, si sa iei 10 la examen!! pupic.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
anca veselie
mesaj 14-06-2007, 11:16 AM
Mesaj #309

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pupic.gif e bine mamarutzul cheer.gif tin pumnii sa vina repede! pupic.gif
si asta pt ex de conta cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
lilianab
mesaj 14-06-2007, 11:23 AM
Mesaj #310

Marmota

jurnal de mamaruta singura-ziua a sasezecisinoua

Mama meu drag,
Daca ai sti ce bucuroasa am fost cand am gasit vorbele tale si olecutza trista cand am vazut ca am dat cu cateva minute in urma ta.
Azi a fost o zi in care am fost mai mult pe fuga:am ushchit-o de la munca dimineata ca sa ajung la Universitate(e oarecum aproape de mine) sa iau un curs care a aparut acum in ultimele clipe,o completare la contabilitate.Asta a luat cam 30 min.Dupa ce mi-am facut treaba la munca,iar am ushchit-o la facultate ca sa vad un rezultat la un examen de care sunt sigura ca il pic.Ti-am mai vorbit de el(ala de vineri).Asa ca daca tinem cont ca si mai tarziu am mers la masaj si reflexoloaga era plecata de acasa si pana a venit eu am cautat un cabinet medical prin zona si am facut o plimbare de 30 min in soare,in acest scop,m-am scos cu educatia fizica pe ziua de azi!!
Alta nouatate e ca pe la pranz cand am venit acasa,am vorbit cu sora-mea din Spania pe net,de la ea de acasa,acum...Si am auzit-o si pe "pitzi"(Roxy-"pupuletz",nepoata mea) care mi-a spus "gorda"(grasuta...dar asa a invatat-o maica-sa!pentru ca stiu sigur ca fetita a vrut sa spuna de fapt "guapa"=frumoasa naughty.gif ).Asa de mult m-am bucurat sa o aud vorbind.
Dupa ce am venit de la masaj aproape ca m-a luat somnul...Si nu cred ca ma insel:am atipit putin,apoi am deschis netul si am vazut ca sora-mea era iar online,dar de data asta,surpriza!!!Isi cumparasera si casti,ca alea de aseara scartaiau de parca erau rotile infranate ale unui tren.Si si-au luat si webcam.Asa ca le-am acordat consiliere pana au instalat tot.dar cel mai mare haz era ca nepotul era la casti,la ascultat indicatiile,iar cumnatul meu era un fel de "costica-chinuitul",tavalit pe jos,mutand mufele.Iar eu muream de ras cand il auzeam cum se lamenta cand nu mergea si tipa pe acolo "toca le butone!!"=apasa pe butoane(poate merge lol.gif ).In cele din urma am reusit si am vazut toata familia.Cumnatul si-a adus un fotoliu s-a asezat in fata camerei si imi spunea in casti:"tu lo se con quen habla?Con el hefe de esta tonta familia(Stii cu cine vorbesti?cu seful acestei familii...prostute lol.gif lol.gif lol.gif ).
Vai ce mare si frumoasa e "pitzy".Si ea se simte atrasa de tot ce e telefon sau casti si camera si imi dadea de-a pupici,de ma inebunea,si isi punea castile(cele vechi) si vorbea intruna prin casa,dar o auzeam.Iar nepotul meu a fost cel mai dulce.In timp ce vorbeam in casti cu totii,el mi-a tastat:alexandru grosu (13.06.2007 01:38:27): de bia astept sa vii mie dor de tine si astept acea zii cand ne vom vedea si ma rog sa vina acea zi si ma uit mereu in calendar te iubesc. Cu drag Alex grin.gif hug.gif .Asa cam-am dat cu ei la barfa si deabia acum am vazut cat e ora si ti-am scris ca sa simti ca si tu esti parte din sufletul meu si nu te uit in nici o zi.Pentru ca esti tzantzaro-mamarutul meu iubit(apropo:ai inceput sa te mai obezezi,ca sa nu te ia vantul in zbor?! naughty.gif )
Iar acum "mister Bean"-ul din mine si-a pregatit cartile,foile,ness-ul,energizantul,culegerea,cursurile.Mai am nevoie doar de un transplant de vointa sau de neuroni!...sau vorba cumnatului( referitor la o cafea):totul e la mare fix,foarte bine...mai trebuie doar un f.r.a.i.e.r sa o bea.Prin urmare mie imi mai trebuie unul care sa invete in locul meu sorry.gif .

PS:pentru neuroancele spaniole care vor trece pe aici:am scris cum am auzit,habar nu am cum ar fi trebuit scris. tease.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 14-06-2007, 11:25 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 14-06-2007, 11:30 AM
Mesaj #311

Jaguar

Raspunsuri: 6.918
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(lilianab @ 14-06-2007, 11:23 AM) *

PS:pentru neuroancele spaniole care vor trece pe aici:am scris cum am auzit,habar nu am cum ar fi trebuit scris. tease.gif

M-am simtit vizata lol.gif stai mai calma ca nu esti departe de formularea corecta, asa ca bravo cheer.gif. Ma bucur mult sa vad ca ai o familie care te iubeste si un novio atat de grijuliu hug.gif

Sorela e casatorita cu un spaniol? tease.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilianab
mesaj 14-06-2007, 11:41 AM
Mesaj #312

Marmota

CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 11:30 AM) *

CITAT(lilianab @ 14-06-2007, 11:23 AM) *

M-am simtit vizata lol.gif stai mai calma ca nu esti departe de formularea corecta, asa ca bravo cheer.gif. Ma bucur mult sa vad ca ai o familie care te iubeste si un novio atat de grijuliu hug.gif

Sorela e casatorita cu un spaniol? tease.gif

Nu May,nu te simti vizata,ca nu te vedeam ca pe cenzura comunista hug.gif ...dar stiam eu ca ai sa treci si pe la mine,pe aici,ca nu te lasa inima sa ma abandonezi hug.gif grin.gif
Cumnatul e roman,vecin de scara cu noi,in adolescentele noastre,insa el a plecat inainte acolo.de vreo 5 ani...Si lucrand si vorbind in spaniola si afara,dar si in casa,pentru a ajuta copilul si sotia sa se integreze mai usor,dar si ca o provocare pentru cumnata fosta-telenovelista,imi vorbeste in spaniola naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 14-06-2007, 11:42 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 14-06-2007, 11:45 AM
Mesaj #313

Jaguar

Raspunsuri: 6.918
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

In general, in familiile cu copii se ajunge sa se vorbeasca spaniola si in casa ca sa ajute copilul smile.gif

Sa stii ca eu mereu te citesc, chiar daca nu intervin floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 14-06-2007, 08:16 PM
Mesaj #314

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 12:45 PM) *

Sa stii ca eu mereu te citesc, chiar daca nu intervin floare.gif

...si eu... give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 14-06-2007, 10:11 PM
Mesaj #315

Marmota

Fetili tare ma bucur sa aflu ca mai treceti pe la mine,chiar si cand nu sunt "acasa".Dar las usa deschisa,cafele pe masa,,apa plata cu lamaie,la rece,ca pentru niste manechine(in devenire,eu) ce ne aflam naughty.gif blum.gif .Serviti-va! pupic.gif give_rose.gif

jurnal de mamaruta singura-ziua a saptezecea

Dragul meu mama,

Azi a fost o zi in care iar m-am sculat devreme si mai ales odihnita!!Bineanteles,datorita faptului ca am adormit in secunda 30 aseara,dupa ce m-am inconjurat ca Mister Bean de toata dotarea contabila.Azi o colega se plangea ca nu se poate odihni,e cald, si nu poate dormi.I-am spus ca ii imprumut cursurile mele,fiindca pe mine,uimitor cat de super-instantaneu ma ia somnul.Nici mama cafelelor nu are ce-mi face..As putea chiar adormi cu ness-ul in mana sau cu cafeaua,daca nu mi-ar fi teama ca dau din maini in somn si torn pe mine.Nu stiu,dar ori m-a piscat musca tzetze,ori e ceva de ma apuca asa cu somn intr-una.
Am fost la reflexoloaga apoi.De cand cu reflexoterapia s-a mai reglat si pofta de mancare si arderile ,cred ,dar cel mai important:nu am eu kile,cate vanatai am...dar in compensatie,creaza atmosfera.Iau eu bataie dar macar o iau in miros de eucalipt si in armonii peruane.Imi e frica sa ma gandesc daca m-ar fi altoit in ritmuri de "Hara feat Tamango-Muro Shavo" doh.gif
Apoi am plecat la munca,luandu-mi cursurile la mine.bineanteles ca am inceput o problema si ghici:a venit somnul calare pe mine,in draci.Mi-am luat o cafea de la automat,covrig,apa...pana la urma m-am invoit si am plecat sa ma intalnesc iar cu colegele ,ca sa lucram impreuna.Am stat pana la 22.am ajuns acasa si m-am uitat pe net sa vad:se aude vreun bazait stins de mamarut?sau macar o urma de la zborul lui turbo...Nik!...asa ca ma duc acum,ma spal,ma decolorez pe figura si ma pun la invatat...ca in caz de ma "prinde" tare si repede "invatatul"...sa nu adorm nedemachiata sau ne-deztranspirata.
In rest mama meu,te iubesc mult,fetele mele de la dieta iti ureaza de bine si sa vii cu bine si sanatos acasa,iar mamaruta ta are asa un bazait melancolic prin iarba...nici nu zboara,ca nu are chef...si mai ales,in ultima vreme,cand zboara,parca e comeata:are asa o coada lunga...de frunze verzi...de la morcovul crescut in fundic datorita sesiunii...si mamaruta nu vrea sa se deplaseze CNN-ul aiurea,ca asta nu e stire de senzatie...stire de senzatie va fi cand vor zbura mamarutii turbo si vor da cashchet-in-cashchet de nerabdare,graba si dor...O sa vedem noi stele verzi o vreme,de la lovitura,dar fiindca ne vom tine de mana,vom gandi ca asa e cu iubirea acum:ies scantei verzi din ea cand se intalnesc mamarutzii-pereche.

Hara feat Tamango-Muro Shavo

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 14-06-2007, 10:12 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post

113 Pagini V « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 01:36 AM