left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

113 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
May
mesaj 27-08-2007, 04:52 PM
Mesaj #346

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.908
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Chiar te rog sa apari si sa treci la vorbitor! mad.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 29-08-2007, 08:41 PM
Mesaj #347

Marmota

Raspunsuri: 1.081
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Buna fetili! blushing.gif

Am aparut si eu fiindca aseara m-a sunat Iulia(Himere) si mi-am dat seama ca pentru mine timpul a trecut pe nesimtite si am uitat sa mai vin la casuta mea,sa sterg praful,sa va servesc cu o apa rece,cafea,si ce va mai doreste sufletul.
Andreea imi pare asa rau ca mi-a iesit din cap jurnalul si astfel am ratat venirea ta la Galati
Am avut(si nu mi-a trecut chiar de tot) o perioada de un fel de apatie.Nu m-am ingrasat cat am fost,dar am mai pus ceva pe mine.Mi-am dorit mult sa o intalnesc pe Dorina si pe May in concediu,dar realitatea pe teren a fost alta.Erau sute de km intre noi,nu ma simteam in stare sa ma descurc,ca sa plec de nebuna la drum.Si mi-a fost ciudutza ca am ratat sansa.
Am venit acasa,nu ma pot obisnui cu ideea ca gata,a fost concediu si s-a dus.MAI VREEEEAAAAAUUUU!!!!
Dar pe cuvant ca daca ma apuca anul viitor si plec iar,nu ma mai intorc,sa fie clar si sa nu avem vorbe la proces!!!
Sa nu credeti ca sunt disperata,ca am vazut si eu o alta tara.Stiti ca am mai fost in concediu afara,dar acum a fost altfel.Eram multi,era sora si familia si mai ales cei mici de care ma simt lipita ca marca de scrisoare.Probabil si sora mea se simte putin instrainata de noi acolo si ca urmare a inceput sa imi infiltreze in cap ideea de a veni acolo. hug.gif
Daca nu am mai intrat a fost fiindca simteam bulversarea asta...vreau ceva si nu stiu ce....se apropie examenele de restanta.... simteam ca nu sunt in stare sa comunic nimic,nu eram cum ma stiti....Acum sunt ceva ceva mai bine,dar nu mult.Un fel de convalescenta sufleteasca.Dar primul pas l-am facut si sper sa reintru in normal ,pe aici.Va pup pe toate fetili mele dragi si onedeniste,pe cele care au sters praful pe aici,ca au avut olecutza de treaba si pe toate care si-au facut griji.
Si May nu te mai uita urat la mine,ca nu mai fac!!! blushing.gif give_rose.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Andreea-Rodica
mesaj 29-08-2007, 08:49 PM
Mesaj #348

Iepuras

Raspunsuri: 1.909
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Te pupam si noi pe tine! Lasa ca mai vin eu la Galati si ne vedem cu drag. Important e sa fii tu bine, sa fii sanatoasa si asteptam poze din concediu.
Eu nici nu prea am avut concediu (adica am fost in concediu dar abia am scapat de examene, si inafara de drumul la Galati n-am plecat nicaieri). Dar lasa ca rasare el soarele si pe strada mea.
hug.gif si nu ne mai lasa atat sa te asteptam pana ne scrii data viitoare!
P.S. Cand eram adolescenta descriam ce spui tu mai sus ca o cadere in butoiul cu melancolie.

Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 29-08-2007, 08:50 PM

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 29-08-2007, 09:07 PM
Mesaj #349

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Bine ai revenit pupic.gif hug.gif !

Cu mamarutzul cum a ramas? Ati fost in concediu impreuna?

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 29-08-2007, 09:23 PM
Mesaj #350

Marmota

CITAT(ina_ceva @ 29-08-2007, 09:07 PM) *

Bine ai revenit pupic.gif hug.gif !

Cu mamarutzul cum a ramas? Ati fost in concediu impreuna?

Nu.Cu mamarutul ...END OF STORY.
E drept ca inainte de asta ii tot lansam semnale ca ma simt trista,deprimata,ca tot ce am planuit se duce de rapa si nu mai stiam ce mai e valabil si ce nu .Am fost insistenta si cred ca si destul de transanta,cerandu-i sa imi spuna clar ce are de gand.Intre timp cineva se tot insinua putin cate putin in mintea si in sufletul meu...Se spune ca o femeie nu se desprinde de un barbat pana cand nu simte ca se poate baza,ca e sustinuta de altul.Si nu ma refer numai la partea sexoasa a lucrurilor.Nici unei femei nu ii place ca dupa o relatie sa ramana singura in bataia vantului.Unele cunosc sentimentul: furie,frustrare,apoi melancolie,amintirile placute,lacrimi si tot tacamul...Mamarutul o fi simtit ca nu imi poate da raspunsuri clare...poate din mesajele mele razbatea un aer de raceala ,de instrainare...nu stiu,dar cert e ca a tacut.Pur si simplu a tacut pana in zilele noastre.Am depasit usor fiindca a aparut EL care ma sustinea moral,fiindca venea concediu si aveam preocupari si griji noi....cam asta e blushing.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 29-08-2007, 11:37 PM
Mesaj #351

Jaguar

Lasa... eu chiar am fost surpinsa cand mi-a spus sexy ca esti dispusa sa vii pana in Madrid stiind ca e vorba de 400 km de aceea am tot insistat caci credeam ca e ceva planuit dar acum imi dau seama ca era doar o speranta si cand ai vazut ca totusi e dificil... te inteleg pupic.gif. De asemenea te inteleg cum e sa te intorci de aici in tara si sa simti ca nu iti mai gasesti locul... nu neaprat ca aici e raiul pe pamant dar si pt faptul ca ai oameni dragi si o lume mai altfel decat in tara... asa m-am simtit si eu cand m-am intors in tara si am hotarat sa revin in Spania definitiv. floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 29-08-2007, 11:41 PM
Mesaj #352

Yeti

Raspunsuri: 10.239
Membrul Nr.: 87

Buzzzz-buzzzzz !!!! A revenit mamarutza !!!!! cheer.gif Sper ca ai avut un concediu super-fain si ...asteptam poze !!!!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 30-08-2007, 09:00 AM
Mesaj #353

Marmota

Neatza fetili! pupic.gif

Imagine

A venit mamaruta sa aeriseasca ... pe aci,casuta.
Dany concediul a fost superfain,cu cei dragi,cu soare,mare,caldura suportabila datorita marii.Shoping la greu,din pacate m-am ocupat mai mult de "regalo"-uri decat de mine si am strans la suveniruri prin genti si sacose sub pat,incat cand mi-am facut bagajul am fost socata:Pai Becky Bloomwood a S.Kinsella e o mica minciuna pe langa ce fusesem eu in stare.Din cele 25kg de bagaje de cala +(max)10kg bagaj de mana,eu aveam 52kg+(aprox)17kg....M-am urcat cu fundul pe valiza,de parca asta ar fi ajutat-o sa devina mai usoara...no way...pana la urma sora-mea ma tot boscorodea:"Tu esti si sarita de pe fix !!platesti odata cumparaturile si apoi mai platesti si 10euro/kg la transport?????"...In cele din urma am gasit calea de compromis:am facut un colet de 25 kg din cele max 20 admise si l-am trimis cu Atlassib-ul.Bineanteles ca acolo ,la intrebarea:"nu are mai mult de 20kg,nu?!" ,am raspuns nonsalanta:"nuuu!are 20!dar acum mai depinde si de cantare,ca nu prea se potrivesc!!! blushing.gif "
Aventura nu s-a terminat aici:cum bagajul de mana nu se cantareste si mai aveam si o fetita cu mine,in custodie,am luat bagaj cat pt amandoua,adica,asa cum spuneam,mai mult de 15 kg.Si aia a fost si ziua cand din toate incaltarile mi-am ales papuci cu toc!!!! doh.gif
Cand am facut check-in m-am trezit ca ma fluiera aparatele si pe mine si bagajul,din toti rarunchii..La mine era(credeam eu) telefonul uitat in buzunar.Am dat in marsarier si l-am pus pe banda,solo,fara bagaj(care trecuse deja).Am trecut din nou.Fluieraturi ca la galeria Stelei.S-a ridicat o gardiana.De pe un culoar mai indepartat,un alt gardian ii transmite acesteia:"Toca la bien!Ella tiene un buen culo e grande pecho!UUUii!Tocala a toda para mi!!!!"...Ce zici May?! grin.gif .au mers pe ideea ca sunt turista si slaba nadejde ca sa inteleg.Numai ca nu au luat in calcul trecutul meu de telenovelista inraita lol.gif lol.gif
In traducere aproximativa:"bajbai-o bine!Are un c... bun si un piept mare!bajbai-o pentru mine!".Asta m-a facut sa mustacesc in sinea mea

"Fluieraturile" erau de la cercei,sarma sutienului,capsele blugilor si cine mai stie de la ce naiba.Am trecut la etapa a doua:bagajul care era plin de ciocolatarii si alte minunatii care nu le-am lasat la valiza stiind cum sunt aruncate acestea din si in avion.Am scapat ieftin fiindca deasupra imi pusese sora-mea un "bocadilio"(sandwich) si o cutie de suc ,pe care o cerusem eu,ca sa nu imi fie sete in aeroport inainte de check in,dar uitasem de ea.Daca au gasit asta,nu au mai controlat si am plecat..Inainte de a face controlul la pasaport ,zambeam in sinea mea de gardianul pofticios si m-am gandit sa o sun pe sora-mea ca apoi nu se mai putea.Constat ca telefonul...nu-i!Ini amintesc ca l-am uitat pe banda.Am lasat copila cu bagajul si am rupt-o la fuga inapoi (ma rog,cu viteza pe care mi-o permitea mi grand pecho).Am ajuns exact la primul gardian,adica gardianul pofticios,si incep sa turui in spaniola."scuzati,mi-am uitat telefonul pe banda cand amfacut controlul!"...S-a facut alb-galbui la fata si a intrebat daca am facut controlul pe culoarul lui."Nu!Acolo,la doamna care m-a bajbait bine mai devreme lol.gif lol.gif .Aceea m-a vazut si s-a ridicat,s-a apropiat zambind si impreuna cu ea si un om de la paza si ordine,cred.M-au intrebat ce culoare,ce marca era si mi-am dat seama ca l-au gasit daca intreaba detaliile astea.Mi l-au inapoiat si tiva ca mai erau 10 min pana la decolare.
La unguri,in tranzit ,se repeta istoria:fluier si eu si bagajul.Astia au unguroaicele lor,probabil dotate si ele,asa ca nu au fost impresionati de mi buen culo,dar m-au pus sa ma descalt,sa pun papucii pe banda si sa trec iar
in fine,fiecare cu damblaua si fetisul lui.Am executat ca eram multumita ca nu m-au pus sa pun sutienul pe banda! tease.gif lol.gif
Iar control,iar bagaje rasturnate.Au vazut o cutie de biscuiti,metalica si m-au lasat cu Domnul ,sa trec odata.
Am stat la rand la o terasa pt un suc.Coana mare de acolo se misca precum ochii mortului.In final,ajung,platesc si imi iau sucul.La masa constat ca am un buzunar de maruntis si realizez ca nici papa Pius nu mi-i va schimba in Romania.Ii numar,aveam 6,40 euro din care:1 moneda de 2 euro,3 monede de 0,5 euro si restul,un pumn de monede de 0,10..0,05...0,02...0,01 doh.gif doh.gif .Incepusem sa stiu paritatea euro/forinti,fiindca oricum preturile nu erau afisate si in euro.M-am simtit datoare sa scap de maruntis si sa ma razbun pe toti ungurii care mi-au adus afront,trecandu-ma in picioarele goale prin vama,facandu-ma sa astept 20 de min pt un suc.Asa ca,dovedind un mare stoicism,iau coada de la capat si iau un ceai si o inghetata,fix de toti maruntii care ii aveam devil.gif .Lumea se agita,vanzatoarea impasibila,se misca cu viteza luminii stinse.Ajung in final la rand,imi spune cat face,eu anticipasem si cu un zambet angelic ii trantesc 2 pumni de maruntis pe masa.Ea a inlemnit...la coada s-a facut instantaneu liniste deplina urmata de un "oooo!!!".O doaman din spatele meu a exclamat:"Vai de mine!pierd avionul"...Vanzatoarea a incercat sa spuna ca nu primeste asa.Eu i-am spus ca mai devreme eu nu am facut nazuri si i-am primit de la ea. tease.gif ...Pana la urma si-a mai chemat ajutoare,a inceput sa ii numere in stilul caracteristic...a incercat sa ma intrebe daca nu am altii.Eu,candida am spus ca nu...Si cred ca am ajuns pe Otopeni si ea inca mai numara naughty.gif .Altadata sa stie sa nu se puna cu o blonda,ca razbunarea ei e bomba cu ceas:nu se stie cand si cum explodeaza!!! naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 30-08-2007, 09:02 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 30-08-2007, 10:11 AM
Mesaj #354

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatzaaaaaa!
peripetiile tale sunt savuroase ca de obicei! pupic.gif
imi pare rau de mamarutz, dar... ma bucur ca a aparut un EL!
sa fii iubita!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
May
mesaj 30-08-2007, 10:53 AM
Mesaj #355

Jaguar

lol.gif lol.gif lol.gif Oh tia, has tenido suerte con tu culo y tu pecho que si no.... lol.gif lol.gif lol.gif hablas bastante bien espanol naughty.gif. Pero no nos dices nada de tu novio? naughty.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 30-08-2007, 11:11 AM
Mesaj #356

Marmota

CITAT(Maybeline @ 30-08-2007, 10:53 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Oh tia, has tenido suerte con tu culo y tu pecho que si no.... lol.gif lol.gif lol.gif hablas bastante bien espanol naughty.gif. Pero no nos dices nada de tu novio? naughty.gif

Es todavia temprano para esso blushing.gif tease.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 30-08-2007, 06:58 PM
Mesaj #357

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Cum sa fie prea devreme, macar spune-ne daca e inalt, brunet, blond, are posterior bombat wink1.gif ....

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 30-08-2007, 07:06 PM
Mesaj #358

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Hey mamrutza frumoasa.Frumos concediu si amuzanta poza... dar daca se enervau ca tot bazaie aparatul si te luau in particular intr`o camera si pateai si tu ca alti straini care pleaca barbati si se intorc femei naughty.gif naughty.gif (glumesc sper ca nu te superi blush.gif )

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
lilianab
mesaj 30-08-2007, 07:58 PM
Mesaj #359

Marmota

Nu ma supar fetili,cum sa ma supar?! pupic.gif

Ina y a el tambien tiene un buen culo,i le gusta mi grande pecho w00t.gif .Es alto,morenito y carinoso,si me entiendes que boia decir naughty.gif .

Fetili!!!Mai tineti voi mine pe "aia mica,neagra si urata"?!...a crescut in 2 luni ca Fat-Frumos:
Imagine

--------------------
Imagine

+Quote Post
honey79
mesaj 30-08-2007, 08:52 PM
Mesaj #360

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Ce frumusica e, Lilic..... iar tu ce bronzata esti. Te invidiez tare,sa stii.

Te pupic si-ti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos.

--------------------
+Quote Post

113 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:35 AM