![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
27-08-2007, 04:52 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.908 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Chiar te rog sa apari si sa treci la vorbitor!
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
29-08-2007, 08:41 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetili!
Am aparut si eu fiindca aseara m-a sunat Iulia(Himere) si mi-am dat seama ca pentru mine timpul a trecut pe nesimtite si am uitat sa mai vin la casuta mea,sa sterg praful,sa va servesc cu o apa rece,cafea,si ce va mai doreste sufletul. Andreea imi pare asa rau ca mi-a iesit din cap jurnalul si astfel am ratat venirea ta la Galati Am avut(si nu mi-a trecut chiar de tot) o perioada de un fel de apatie.Nu m-am ingrasat cat am fost,dar am mai pus ceva pe mine.Mi-am dorit mult sa o intalnesc pe Dorina si pe May in concediu,dar realitatea pe teren a fost alta.Erau sute de km intre noi,nu ma simteam in stare sa ma descurc,ca sa plec de nebuna la drum.Si mi-a fost ciudutza ca am ratat sansa. Am venit acasa,nu ma pot obisnui cu ideea ca gata,a fost concediu si s-a dus.MAI VREEEEAAAAAUUUU!!!! Dar pe cuvant ca daca ma apuca anul viitor si plec iar,nu ma mai intorc,sa fie clar si sa nu avem vorbe la proces!!! Sa nu credeti ca sunt disperata,ca am vazut si eu o alta tara.Stiti ca am mai fost in concediu afara,dar acum a fost altfel.Eram multi,era sora si familia si mai ales cei mici de care ma simt lipita ca marca de scrisoare.Probabil si sora mea se simte putin instrainata de noi acolo si ca urmare a inceput sa imi infiltreze in cap ideea de a veni acolo. Daca nu am mai intrat a fost fiindca simteam bulversarea asta...vreau ceva si nu stiu ce....se apropie examenele de restanta.... simteam ca nu sunt in stare sa comunic nimic,nu eram cum ma stiti....Acum sunt ceva ceva mai bine,dar nu mult.Un fel de convalescenta sufleteasca.Dar primul pas l-am facut si sper sa reintru in normal ,pe aici.Va pup pe toate fetili mele dragi si onedeniste,pe cele care au sters praful pe aici,ca au avut olecutza de treaba si pe toate care si-au facut griji. Si May nu te mai uita urat la mine,ca nu mai fac!!! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
29-08-2007, 08:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Te pupam si noi pe tine! Lasa ca mai vin eu la Galati si ne vedem cu drag. Important e sa fii tu bine, sa fii sanatoasa si asteptam poze din concediu.
Eu nici nu prea am avut concediu (adica am fost in concediu dar abia am scapat de examene, si inafara de drumul la Galati n-am plecat nicaieri). Dar lasa ca rasare el soarele si pe strada mea. P.S. Cand eram adolescenta descriam ce spui tu mai sus ca o cadere in butoiul cu melancolie. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 29-08-2007, 08:50 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| ina_ceva |
29-08-2007, 09:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ai revenit
Cu mamarutzul cum a ramas? Ati fost in concediu impreuna? -------------------- |
| lilianab |
29-08-2007, 09:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Bine ai revenit Cu mamarutzul cum a ramas? Ati fost in concediu impreuna? Nu.Cu mamarutul ...END OF STORY. E drept ca inainte de asta ii tot lansam semnale ca ma simt trista,deprimata,ca tot ce am planuit se duce de rapa si nu mai stiam ce mai e valabil si ce nu .Am fost insistenta si cred ca si destul de transanta,cerandu-i sa imi spuna clar ce are de gand.Intre timp cineva se tot insinua putin cate putin in mintea si in sufletul meu...Se spune ca o femeie nu se desprinde de un barbat pana cand nu simte ca se poate baza,ca e sustinuta de altul.Si nu ma refer numai la partea sexoasa a lucrurilor.Nici unei femei nu ii place ca dupa o relatie sa ramana singura in bataia vantului.Unele cunosc sentimentul: furie,frustrare,apoi melancolie,amintirile placute,lacrimi si tot tacamul...Mamarutul o fi simtit ca nu imi poate da raspunsuri clare...poate din mesajele mele razbatea un aer de raceala ,de instrainare...nu stiu,dar cert e ca a tacut.Pur si simplu a tacut pana in zilele noastre.Am depasit usor fiindca a aparut EL care ma sustinea moral,fiindca venea concediu si aveam preocupari si griji noi....cam asta e -------------------- |
| May |
29-08-2007, 11:37 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.908 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Lasa... eu chiar am fost surpinsa cand mi-a spus sexy ca esti dispusa sa vii pana in Madrid stiind ca e vorba de 400 km de aceea am tot insistat caci credeam ca e ceva planuit dar acum imi dau seama ca era doar o speranta si cand ai vazut ca totusi e dificil... te inteleg
| dany |
29-08-2007, 11:41 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buzzzz-buzzzzz !!!! A revenit mamarutza !!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| lilianab |
30-08-2007, 09:00 AM
|
Neatza fetili!
![]() A venit mamaruta sa aeriseasca ... pe aci,casuta. Dany concediul a fost superfain,cu cei dragi,cu soare,mare,caldura suportabila datorita marii.Shoping la greu,din pacate m-am ocupat mai mult de "regalo"-uri decat de mine si am strans la suveniruri prin genti si sacose sub pat,incat cand mi-am facut bagajul am fost socata:Pai Becky Bloomwood a S.Kinsella e o mica minciuna pe langa ce fusesem eu in stare.Din cele 25kg de bagaje de cala +(max)10kg bagaj de mana,eu aveam 52kg+(aprox)17kg....M-am urcat cu fundul pe valiza,de parca asta ar fi ajutat-o sa devina mai usoara...no way...pana la urma sora-mea ma tot boscorodea:"Tu esti si sarita de pe fix !!platesti odata cumparaturile si apoi mai platesti si 10euro/kg la transport?????"...In cele din urma am gasit calea de compromis:am facut un colet de 25 kg din cele max 20 admise si l-am trimis cu Atlassib-ul.Bineanteles ca acolo ,la intrebarea:"nu are mai mult de 20kg,nu?!" ,am raspuns nonsalanta:"nuuu!are 20!dar acum mai depinde si de cantare,ca nu prea se potrivesc!!! Aventura nu s-a terminat aici:cum bagajul de mana nu se cantareste si mai aveam si o fetita cu mine,in custodie,am luat bagaj cat pt amandoua,adica,asa cum spuneam,mai mult de 15 kg.Si aia a fost si ziua cand din toate incaltarile mi-am ales papuci cu toc!!!! Cand am facut check-in m-am trezit ca ma fluiera aparatele si pe mine si bagajul,din toti rarunchii..La mine era(credeam eu) telefonul uitat in buzunar.Am dat in marsarier si l-am pus pe banda,solo,fara bagaj(care trecuse deja).Am trecut din nou.Fluieraturi ca la galeria Stelei.S-a ridicat o gardiana.De pe un culoar mai indepartat,un alt gardian ii transmite acesteia:"Toca la bien!Ella tiene un buen culo e grande pecho!UUUii!Tocala a toda para mi!!!!"...Ce zici May?! In traducere aproximativa:"bajbai-o bine!Are un c... bun si un piept mare!bajbai-o pentru mine!".Asta m-a facut sa mustacesc in sinea mea "Fluieraturile" erau de la cercei,sarma sutienului,capsele blugilor si cine mai stie de la ce naiba.Am trecut la etapa a doua:bagajul care era plin de ciocolatarii si alte minunatii care nu le-am lasat la valiza stiind cum sunt aruncate acestea din si in avion.Am scapat ieftin fiindca deasupra imi pusese sora-mea un "bocadilio"(sandwich) si o cutie de suc ,pe care o cerusem eu,ca sa nu imi fie sete in aeroport inainte de check in,dar uitasem de ea.Daca au gasit asta,nu au mai controlat si am plecat..Inainte de a face controlul la pasaport ,zambeam in sinea mea de gardianul pofticios si m-am gandit sa o sun pe sora-mea ca apoi nu se mai putea.Constat ca telefonul...nu-i!Ini amintesc ca l-am uitat pe banda.Am lasat copila cu bagajul si am rupt-o la fuga inapoi (ma rog,cu viteza pe care mi-o permitea mi grand pecho).Am ajuns exact la primul gardian,adica gardianul pofticios,si incep sa turui in spaniola."scuzati,mi-am uitat telefonul pe banda cand amfacut controlul!"...S-a facut alb-galbui la fata si a intrebat daca am facut controlul pe culoarul lui."Nu!Acolo,la doamna care m-a bajbait bine mai devreme La unguri,in tranzit ,se repeta istoria:fluier si eu si bagajul.Astia au unguroaicele lor,probabil dotate si ele,asa ca nu au fost impresionati de mi buen culo,dar m-au pus sa ma descalt,sa pun papucii pe banda si sa trec iar in fine,fiecare cu damblaua si fetisul lui.Am executat ca eram multumita ca nu m-au pus sa pun sutienul pe banda! Iar control,iar bagaje rasturnate.Au vazut o cutie de biscuiti,metalica si m-au lasat cu Domnul ,sa trec odata. Am stat la rand la o terasa pt un suc.Coana mare de acolo se misca precum ochii mortului.In final,ajung,platesc si imi iau sucul.La masa constat ca am un buzunar de maruntis si realizez ca nici papa Pius nu mi-i va schimba in Romania.Ii numar,aveam 6,40 euro din care:1 moneda de 2 euro,3 monede de 0,5 euro si restul,un pumn de monede de 0,10..0,05...0,02...0,01 Acest mesaj a fost editat de lilianab: 30-08-2007, 09:02 AM -------------------- |
| anca veselie |
30-08-2007, 10:11 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaaaa!
peripetiile tale sunt savuroase ca de obicei! imi pare rau de mamarutz, dar... ma bucur ca a aparut un EL! sa fii iubita! -------------------- |
| May |
30-08-2007, 10:53 AM
|
|
| lilianab |
30-08-2007, 11:11 AM
|
Es todavia temprano para esso -------------------- |
| ina_ceva |
30-08-2007, 06:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cum sa fie prea devreme, macar spune-ne daca e inalt, brunet, blond, are posterior bombat
-------------------- |
| bubbles |
30-08-2007, 07:06 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hey mamrutza frumoasa.Frumos concediu si amuzanta poza... dar daca se enervau ca tot bazaie aparatul si te luau in particular intr`o camera si pateai si tu ca alti straini care pleaca barbati si se intorc femei
-------------------- |
| lilianab |
30-08-2007, 07:58 PM
|
Nu ma supar fetili,cum sa ma supar?!
Ina y a el tambien tiene un buen culo,i le gusta mi grande pecho Fetili!!!Mai tineti voi mine pe "aia mica,neagra si urata"?!...a crescut in 2 luni ca Fat-Frumos: ![]() -------------------- |
| honey79 |
30-08-2007, 08:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Ce frumusica e, Lilic..... iar tu ce bronzata esti. Te invidiez tare,sa stii.
Te pupic si-ti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:35 AM |