![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
03-09-2007, 07:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| lilianab |
03-09-2007, 08:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
va multumesc la toate dragutele mele si va
Acest mesaj a fost editat de lilianab: 03-09-2007, 08:10 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
03-09-2007, 08:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Bebe inca nu se face simtit.Sau e mamica lui mai...intr-o doaga si nu recunoaste daca e bebe sau balonare. De vioi, e vioi.... ultima data cand l-am vazut la ecograf, dadea si din manute si din picioruse..era ca o broscuta testoasa, cu sus-n jos. Marti avem programare iar la ecograf, si-atunci poate ne va dezvalui si ce are intre picioruse. Pupicei si weekend minunat iti doresc. Ma bag si eu ca musca... Honey, stiu cat de mult iti doresti sa simti pe bb inotand prin burtica dar trebuie sa mai astepti un pic. La prima sarcina simti un pic mai tarziu, dupa saptamana 18 (am vazut la tick-er ca esti in 16 sapt). Cu siguranta ai sa stii ca e bb pt ca difera de ceea ce simti cand esti balonata. Iar cu ce se alfa intre picioruse... mie mi-a spus abia in sapt. 24 (la 19 sapt mi-a zis ca e prea mic si statea si cu spatele). Buburuzo, La multi ani fericiti alaturi de cine doresti tu. -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
04-09-2007, 07:41 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Neata! Si o zi buna, buna, buna!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| honey79 |
04-09-2007, 09:39 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Mersi pentru sfat, Crissy.
Stiu ca mamicile de primi-bebei ii simt ceva mai tarziu. Urmaresc totusi fiecare semn, fiecare chestie...ca sa-mi pot da seama daca e doar stomacelul meu, sau e bebe. De vazut, speram sa-l vedem ceva mai devreme de 24sapt. ....ca sa stim cum vorbim cu el/ea. Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| lilianab |
06-09-2007, 09:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Pentru toate fatucile un
![]() si ca sa fiu sigara ca apuca toata lumea,cheptoasa va serveste: ![]() -------------------- |
| ina_ceva |
06-09-2007, 10:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
La multi ani!!!! Stiu ca e tarziu
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
07-09-2007, 08:39 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Mama mia, ce tort fain! Ma servesc si eu ca si asa Monti al meu e in vacanta! Oare cand o veni din concediu, sa ma cumintesc si eu ?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| honey79 |
07-09-2007, 11:47 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Eu nu vreau tort, Mamarut dragut. Eu am ramas cu ochii la poza urmatoare tortului. Asa mamarutza sexoasa, mai da.
Pup Lilishorul si-i doresc o zi frumoasa. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| anca veselie |
10-09-2007, 11:32 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
oooaaaaaaaaaaaauuu ce torrrrt!
si ce duamna -------------------- |
| himere2005 |
10-09-2007, 04:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
zi repede
1. cine a facut tortul ala bestial 2. cand ne vedem? -------------------- ![]() |
| nusarich |
10-09-2007, 07:26 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Draga mamii, si eu tot cu intarziere iti urez La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa!
-------------------- |
| lilianab |
11-09-2007, 10:34 PM
|
Buna seara fetili!!!
Gata cu examenele de restanta.am avut doar doua...si la unul nu m-am prezentat in sesiune.deci trei.Buuun!Spre (un picutz,nu prea mult!) rusinea mea,bilantul e urmator: La Statistica: era exact de ziua mea si profesoara atat ce ne-a asezat si para-asezat,incat am inceput examenul cu o ora intarziere.La teorie am picat pe subiect la ambele puncte,dar la problema am dat-o in bara...dar nu eram eu proasta sa recunosc,asa ca,stiind ca nici profa nu e tocmai bine cu capul, i-am scris pe lucrare "problema o stiu dar nu mai am timp sa o fac fiindca e ziua mea si ma asteapta musafirii acasa!"....Mi-a cam tremurat inima in mine ca poate i-a trecut simtul umorului in vacanta asta,dar se pare ca nu.Asa ca am luat!!! LA Management am invatat dar profesoara este cu traditie in facultate:a avut 500 de restantieri la restanta asta,daca ma intelegeti ce vreau sa spun Mai ramanea al treilea,contabilitatea.Primul semestru am picat ,nu stiu de ce,dar in al doilea stiu:de cascata,de neatenta,de zapacita.Ca am stiut problema,dar am zis ca n-ar fi rau sa revolutionez bazele contabilitatii cu o metoda proprie.examenul era programat la 17,sambata.La ora 11 ma suna un coleg ca a aflat ca s-ar da dimineata pe la 8.30 si 11.Va dati seama ca am facut ca toate animalele salbatice,am intrat in panica.In cele din urma am luat legatura cu profa si a spus ca se va tine si de la 17.Insa am aflat ca schimbase kalimera:a dat teorie,sinteza si nu aplicatii.Bilomag sa traiasca,fiindca in 2 ore am invatat "balanta de verificare" ca la carte.Aflasem ca asta a dat si nici la noi nu s-a razgandit:a dat-o.Asa ca asta e ultimul la care inca astept rezultatul.Nu pot spune ca nu am emotii,fiindca ne-a strans planul de conturi de pe banci si ne-a dat cateva conturi carora sa le spunem regula de functionare.Eeeeiii,pai mai stiti cand vorbea Florin Piersic despre "crastavete,care stim cu totii ca e un fruct dicotiledonat....si comeata e lunga,ca o comeata,ca doar nu o sa fie ca un crastavete de care stim cu totii ca e un fruct alungit,de culoare verde,din familia dicotiledonatelor...".Asa eu cu conturile. La multi ani!!!! Stiu ca e tarziu Las ca prinde bine si mai tarziu! Eu nu vreau tort, Mamarut dragut. Eu am ramas cu ochii la poza urmatoare tortului. Asa mamarutza sexoasa, mai da. Pup Lilishorul si-i doresc o zi frumoasa. Valeleeeuu! oooaaaaaaaaaaaauuu ce torrrrt! si ce duamna Bueeey!tortul a fost tot insuficient.In situatie de criza am luat pozitia aia sexoasa,doar doar le-or cadea ochii in decolteu si or uita de tort....dar neeeaaah!astia erau dintre cei care si cu ochii in decolteu si cu gura plina...Termite nene,ce mai! zi repede 1. cine a facut tortul ala bestial 2. cand ne vedem? 1.Eu am facut tortul,cu blatul copt in tava de friptura,ca sa satur toate hoardele neamului meu. 2.Gataaa cu restanteleee,sunt iar in vacanta.Ne vedem cand poti tu! Draga mamii, si eu tot cu intarziere iti urez La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa! Cum spuneam:in orice moment sunt binevenite urarile de bine!A fost bunut rau tortul!...Dar am mai avut doua mai mici pentru la serviciu si la intalnirea cu colegele de facultate,asa ca gustand din toate,nu l-am mai apreciat la justa valoare.Era mai mare,dar au mai venit niste musafiri neprevazuti si fiindca nu aveam inceput si fiindca asta era cel festiv,cu lumanarile,l-am mai "ajustat" pe margini si norocul meu ca imi ramasese un castronel de frisca si l-am restaurat! Cat despre "datul si la altii":si as da,ca mi-au rupt spatele,dar parca totusi n-as da cand vad cum se bulbuca ochii la masculi,ca la broaste si se lipesc precum melcii de pieptul meu.Sau cand traversez strada si iese cate un sofer pana la brau pe fereastra.Ma simt rasplatita pentru tot efortul -------------------- |
| Nessie |
12-09-2007, 08:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pupici! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
12-09-2007, 11:51 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:08 AM |