![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
12-09-2007, 03:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetili!!!
sunt sigura ca zurlia de profa a verificat la catalog daca e asa,dar nici nu ma indoiesc ca va intreba la inceputul anului "cine e aia care a dat examen de ziua ei!" Si oricum e zbanghie rau,asa ca daca nu era asta cu ziua mea,mai aveam "arsenal" ca sa o impresionez.Ea e foarte microbista,mai ales stelista.Asa ca ii scriam :"Domnisoara va rog sa ma treceti daca nu pe ce stiu,macar pe considerentul ca nu m-am uitat la meciul retur Steaua-Bate Borisov.Si acest lucru a fost de bun augur pentru ca eu la oricare meci ma uit,il pierdem.Daca nu credeti intrebati-mi prietenii.Deci am ajutat la calificarea Stelei!" -------------------- |
| amalia0701 |
13-09-2007, 09:26 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna fetili!!! sunt sigura ca zurlia de profa a verificat la catalog daca e asa,dar nici nu ma indoiesc ca va intreba la inceputul anului "cine e aia care a dat examen de ziua ei!" Si oricum e zbanghie rau,asa ca daca nu era asta cu ziua mea,mai aveam "arsenal" ca sa o impresionez.Ea e foarte microbista,mai ales stelista.Asa ca ii scriam :"Domnisoara va rog sa ma treceti daca nu pe ce stiu,macar pe considerentul ca nu m-am uitat la meciul retur Steaua-Bate Borisov.Si acest lucru a fost de bun augur pentru ca eu la oricare meci ma uit,il pierdem.Daca nu credeti intrebati-mi prietenii.Deci am ajutat la calificarea Stelei!" -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
15-09-2007, 05:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mai frate da' mishtoaca esti cu decolteul ala....unde mama masii e Galatiul ala sa te vaz si eu o data....ca tareeeee imi placi!
E departe...stiu....am consultat harta.....uffff....nu treci si tu pe aici?....sa te prinz ca nu ma anunti sa vezi ce ti-o trag.......metaforic vorbind! Deci ai trecut mai departe.... -------------------- ![]() |
| lilianab |
18-09-2007, 05:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Mai frate da' mishtoaca esti cu decolteul ala....unde mama masii e Galatiul ala sa te vaz si eu o data....ca tareeeee imi placi! E departe...stiu....am consultat harta.....uffff....nu treci si tu pe aici?....sa te prinz ca nu ma anunti sa vezi ce ti-o trag.......metaforic vorbind! Deci ai trecut mai departe.... Mama draga Galatiul e tot la SE of Rumania si n-are de gand sa plece la plimbare....sau stii tu ceva ce nu stiu eu?! Fetili deci:asa cum stiti a fost ziua mea.Asa cum stiti,dom' ministru Nicolaescu ne face la toti cate o invitatie de ziua lui(la medic Azi am ajuns si eu.Doctora mea s-a mirat:daca esti vesela inseamna ca a fost ziua ta,ca altfel nu vii la mine ne-bolnava. .Nu stiu daca am spus ,dar s-a intamplat ca doctora mea e sotia directorului meu.Dar sa stiti ca imi e medic de dinainte ca el sa imi fie director. Asa:la asa chestie interesanta i-am spus femeii ca am primit o invitatie de la dom' ministru si mi-a fost jena sa il refuz,ca sa nu se demoralizeze Bineanteles ca a bufnit-o rasul. La toata matzocaria asta se completeaza o fisa tip. Ma intreaba doctora de unele,de altele:salariata?...da...mai ai inca postul...DAAA.....Doamna doctor,stiti cumva ceva ce eu nu stiu,dar ar trebui,in legatura cu asta?! In fine,ma mai tot intreaba si ajunge:ce inaltime ai?...1,69.Asta pot sa va spun ,fara jena ca as minti,dar nu ma intrebati de greutate si nici nu indrazniti sa pomeniti de cantar ca stricam prietenia Tirul intrebarilor a continuat:Ai avut relatiii sexuale cu mai mult de 6 parteneri?...Ei drajele mosului ,cu asta m-a incuiat rau de tot,ca doar nu credea ca vorbeste cu Maica Tereza,asa ca o intreb:pe ce perioada de timp?in ultima vreme?!..A holbat ochii razand:pai doar nu credeai ca e vorba de toti odata?!...Nuuuu ,nu cred ca e Nicolaescu asa pervers,ca sa ma intrebe asta,dar ma gandeam ca a dat o perioada de timp,ca sa sune mai decent -------------------- |
| axe10 |
18-09-2007, 06:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
20-09-2007, 06:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Fusei si eu la medic pentru analizele alea. Am scapat un pic mai ieftin la capitolul intrebari, dar m-am procopsit cu analize pentru neurologie si un ecograf la tiroida. De acum, saptamana viitoare, dar sper sa iasa bine.
Cand a scos lista de intrebari asteptam si eu intrebarea cu nr de parteneri, dar m-a intrebat daca am depresii Te pup, mai treci pe aici ca-ti ducem dorul! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| amalia0701 |
21-09-2007, 05:42 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Fusei si eu la medic pentru analizele alea. Am scapat un pic mai ieftin la capitolul intrebari, dar m-am procopsit cu analize pentru neurologie si un ecograf la tiroida. De acum, saptamana viitoare, dar sper sa iasa bine. Cand a scos lista de intrebari asteptam si eu intrebarea cu nr de parteneri, dar m-a intrebat daca am depresii Te pup, mai treci pe aici ca-ti ducem dorul! Deci intrebarea cu partenerii e numai pentru subalternele sotzului -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| lilianab |
21-09-2007, 09:04 AM
|
Neatza la Fetili!!!
Fetili mele deja am picat pe ganduri.Inca o colega de a mea a fost cu sotul la doctor si stiind testul grila,a avut grija sa intre si ea...dar a fost foarte dezamagita sa vada ca pe el nu il intreaba de partenere "multiple" Mai fetili,eu ori am probleme de personalitate,adica ceva cu dubla personalitate...ori ceva nu e bine!PAi eu am fost ferm convinsa ca am scris alaltaseara si ieri cand m-am uitat nu era postul....Stie cineva unde am scris?ca am vrut sa scriu in casuta mea...si sunt convinsa ca am scris.Despre Vi care vrea sa dea in judecata o firma producatoare de tigari.Fiindca umbla intai la santaj strong si fiindca daca tot o fac,nu poti pune baza pe ceea ce spun...cica "TUTUNUL AFECTEAZA CALITATEA SPERMEI SI PRODUCE STERILITATE"...Pai pe asta a mizat si ea cand si-a dat seama ca si-a tras-o fara protectie.Odata a contat si ea pe cuvantul lor si atunci au dezamagit-o profund -------------------- |
| axe10 |
21-09-2007, 11:39 AM
|
-------------------- ![]() |
| lilianab |
21-09-2007, 08:18 PM
|
PAi asta nu a mai avut curaj sa verifice,ca destul a fost deceptionata de partea cu "afecteaza calitatea...si produce sterilitate" fiindca a cam ramas "putin" bortzoasa....Asa ca inainte sa afle daca mai dauneaza si fatului a facut intrerupere,desi cred ca ...nu stiu....eu zic ca l-as fi pastrat.Ar fi fost ultima sansa...dar fiecare judeca usor din afara problemei. -------------------- |
| axe10 |
22-09-2007, 05:58 PM
|
Nasol momentul....credeam ca s-a hotarat sa-l pastreze....imi pare rau.
Pup-o din partea mea! -------------------- ![]() |
| buretel |
29-09-2007, 09:16 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Alooo, Galatiul?
PS: Dar Himere? Mi-e dor de ea Va tzuc galatencelor -------------------- |
| lilianab |
30-09-2007, 01:43 PM
|
Hola guapelor!!
Fetili,scuzati Galatiul ca s-a cam lenesit in ultima vreme.E o stare de oboseala si apatie putin.Dar de maine gata!!!Nu mai spun vorbe mari,nu mai latru in gura mare,dar eu de maine incep dieta din nou.Voi incerca sa tin WW din nou.Am lichidat toate rezervele de prin casa ,de ingrasacioase.M-am blindat cu apa plata si lamaie(ca doar ma pregatesc sa intru in clubul manechinelor care beau apa plata cu lamaie Asa ca de maine fiti cu ochii pe mine si Buretel shame on me:habar nu am ce mai e cu Himere,dar promit ca o caut! Si apropo: pe sistemul "bai ce preturi mici si-au tras astia ...baaaai"(adica stilul asta de racnet):BEEEEEY!!!SUNT INTEGRALISTA!BAAAAI!!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 30-09-2007, 01:47 PM -------------------- |
| ina_ceva |
30-09-2007, 05:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari integralisto !
-------------------- |
| anca veselie |
01-10-2007, 10:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
felicitari mamarutzo!
imi place ca nu te plictisesti! imi pare rau de Vi.... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 01:36 AM |