left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

110 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
lilianab
mesaj 12-09-2007, 03:01 PM
Mesaj #391

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.067
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta
Sex: Feminin

Buna fetili!!!
sunt sigura ca zurlia de profa a verificat la catalog daca e asa,dar nici nu ma indoiesc ca va intreba la inceputul anului "cine e aia care a dat examen de ziua ei!" lol.gif lol.gif .
Si oricum e zbanghie rau,asa ca daca nu era asta cu ziua mea,mai aveam "arsenal" ca sa o impresionez.Ea e foarte microbista,mai ales stelista.Asa ca ii scriam :"Domnisoara va rog sa ma treceti daca nu pe ce stiu,macar pe considerentul ca nu m-am uitat la meciul retur Steaua-Bate Borisov.Si acest lucru a fost de bun augur pentru ca eu la oricare meci ma uit,il pierdem.Daca nu credeti intrebati-mi prietenii.Deci am ajutat la calificarea Stelei!" tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------

Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
amalia0701
mesaj 13-09-2007, 09:26 AM
Mesaj #392

Hiena

Raspunsuri: 4.745
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(lilianab @ 12-09-2007, 04:01 PM) *

Buna fetili!!!
sunt sigura ca zurlia de profa a verificat la catalog daca e asa,dar nici nu ma indoiesc ca va intreba la inceputul anului "cine e aia care a dat examen de ziua ei!" lol.gif lol.gif .
Si oricum e zbanghie rau,asa ca daca nu era asta cu ziua mea,mai aveam "arsenal" ca sa o impresionez.Ea e foarte microbista,mai ales stelista.Asa ca ii scriam :"Domnisoara va rog sa ma treceti daca nu pe ce stiu,macar pe considerentul ca nu m-am uitat la meciul retur Steaua-Bate Borisov.Si acest lucru a fost de bun augur pentru ca eu la oricare meci ma uit,il pierdem.Daca nu credeti intrebati-mi prietenii.Deci am ajutat la calificarea Stelei!" tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 15-09-2007, 05:24 PM
Mesaj #393

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Mai frate da' mishtoaca esti cu decolteul ala....unde mama masii e Galatiul ala sa te vaz si eu o data....ca tareeeee imi placi!

E departe...stiu....am consultat harta.....uffff....nu treci si tu pe aici?....sa te prinz ca nu ma anunti sa vezi ce ti-o trag.......metaforic vorbind!

Deci ai trecut mai departe....

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 18-09-2007, 05:33 PM
Mesaj #394

Marmota

CITAT(axe10 @ 15-09-2007, 05:24 PM) *

Mai frate da' mishtoaca esti cu decolteul ala....unde mama masii e Galatiul ala sa te vaz si eu o data....ca tareeeee imi placi!

E departe...stiu....am consultat harta.....uffff....nu treci si tu pe aici?....sa te prinz ca nu ma anunti sa vezi ce ti-o trag.......metaforic vorbind!

Deci ai trecut mai departe....

Mama draga Galatiul e tot la SE of Rumania si n-are de gand sa plece la plimbare....sau stii tu ceva ce nu stiu eu?! w00t.gif w00t.gif ...si aleleleu:munte cu munte se intalneste,dar om cu om.Ne-om gasi noi odata si odata naughty.gif

Fetili deci:asa cum stiti a fost ziua mea.Asa cum stiti,dom' ministru Nicolaescu ne face la toti cate o invitatie de ziua lui(la medic lol.gif )
Azi am ajuns si eu.Doctora mea s-a mirat:daca esti vesela inseamna ca a fost ziua ta,ca altfel nu vii la mine ne-bolnava.
.Nu stiu daca am spus ,dar s-a intamplat ca doctora mea e sotia directorului meu.Dar sa stiti ca imi e medic de dinainte ca el sa imi fie director. give_rose.gif
Asa:la asa chestie interesanta i-am spus femeii ca am primit o invitatie de la dom' ministru si mi-a fost jena sa il refuz,ca sa nu se demoralizeze naughty.gif lol.gif ...sau mai rau:sa se deprime!
Bineanteles ca a bufnit-o rasul.
La toata matzocaria asta se completeaza o fisa tip.
Ma intreaba doctora de unele,de altele:salariata?...da...mai ai inca postul...DAAA.....Doamna doctor,stiti cumva ceva ce eu nu stiu,dar ar trebui,in legatura cu asta?! tease.gif ...Nu draga,Doamne fereste!Asa e chestionarul!...
In fine,ma mai tot intreaba si ajunge:ce inaltime ai?...1,69.Asta pot sa va spun ,fara jena ca as minti,dar nu ma intrebati de greutate si nici nu indrazniti sa pomeniti de cantar ca stricam prietenia lol.gif lol.gif ...Nu?Atunci ii las placerea asta doamnei Ionica,dupa ce va reveni din concediu si vii cu rezultatele la analize zice ea razand.....Apoi vin intrebarile de baraj:te-ai simtit in ultima vreme putin mai trista,mai abatuta,...deprimata?!...Acum ca ma intrebati,sincera sa fiu DA!De ieri ,de cand sotul dumneavoastra m-a mutat in alta piata!Sunt foarte trista si dezorientata...Nu cred ca e depresie,dar sa nu se mai repete!....La asta nu s-a asteptat si a picat pe spatar de ras! lol.gif lol.gif
Tirul intrebarilor a continuat:Ai avut relatiii sexuale cu mai mult de 6 parteneri?...Ei drajele mosului ,cu asta m-a incuiat rau de tot,ca doar nu credea ca vorbeste cu Maica Tereza,asa ca o intreb:pe ce perioada de timp?in ultima vreme?!..A holbat ochii razand:pai doar nu credeai ca e vorba de toti odata?!...Nuuuu ,nu cred ca e Nicolaescu asa pervers,ca sa ma intrebe asta,dar ma gandeam ca a dat o perioada de timp,ca sa sune mai decent naughty.gif naughty.gif !!...Draga mea, esti din cale afara!Hai ca m-ai binedispus.Da sa iti iau o tensiune....din cate se vede nu esti in pericol de depresie,ti-a trecut repede tristetea fiindca tensiunea e buna...Asa ca fetele mamii,v-am suflat intrebarile de la "testul grila al Nicolaescu-lui",ca sa stiti sa va pregatiti raspunsurile din timp...sa nu picati testul! tease.gif tease.gif tease.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 18-09-2007, 06:28 PM
Mesaj #395

Taz

lol.gif lol.gif lol.gif ....am auzit eu de intrebarile astea....barbatul a fost invitat in luna iulie, dar nu s-a dus....ca ii e frica de ace!...si cum lesina la fiecare recoltare nu l-am mai batut la cap ca are timp.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 20-09-2007, 06:02 PM
Mesaj #396

Iepuras

Raspunsuri: 1.901
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Fusei si eu la medic pentru analizele alea. Am scapat un pic mai ieftin la capitolul intrebari, dar m-am procopsit cu analize pentru neurologie si un ecograf la tiroida. De acum, saptamana viitoare, dar sper sa iasa bine. wink1.gif
Cand a scos lista de intrebari asteptam si eu intrebarea cu nr de parteneri, dar m-a intrebat daca am depresii ohmy.gif o-i fi aratand eu a depresiva?!
Te pup, mai treci pe aici ca-ti ducem dorul! hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
amalia0701
mesaj 21-09-2007, 05:42 AM
Mesaj #397

Hiena

Raspunsuri: 4.745
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(Andreea-Rodica @ 20-09-2007, 07:02 PM) *

Fusei si eu la medic pentru analizele alea. Am scapat un pic mai ieftin la capitolul intrebari, dar m-am procopsit cu analize pentru neurologie si un ecograf la tiroida. De acum, saptamana viitoare, dar sper sa iasa bine. wink1.gif
Cand a scos lista de intrebari asteptam si eu intrebarea cu nr de parteneri, dar m-a intrebat daca am depresii ohmy.gif o-i fi aratand eu a depresiva?!
Te pup, mai treci pe aici ca-ti ducem dorul! hug.gif

Deci intrebarea cu partenerii e numai pentru subalternele sotzului lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
lilianab
mesaj 21-09-2007, 09:04 AM
Mesaj #398

Marmota

Neatza la Fetili!!! pupic.gif pupic.gif cafeluta ceva? apa plata light?(adica fara lamaie ca am terminat-o lol.gif )
Fetili mele deja am picat pe ganduri.Inca o colega de a mea a fost cu sotul la doctor si stiind testul grila,a avut grija sa intre si ea...dar a fost foarte dezamagita sa vada ca pe el nu il intreaba de partenere "multiple" naughty.gif ....Am consolat-o si eu spunandu-i ca a considerat medicul ca nu are rost,cand a vazut ca e om serios grin.gif ...pai si atunci inseamna ca pe mine nu a putut pune baza,la categoria "oameni seriosi"? grin.gif ...NU AM FOST NOMINALIZATA LA ACEASTA CATEGORIE????? blink.gif ....Atunci chiar ma bucur:ca nu sunt!nu e stilul meu! tease.gif

Mai fetili,eu ori am probleme de personalitate,adica ceva cu dubla personalitate...ori ceva nu e bine!PAi eu am fost ferm convinsa ca am scris alaltaseara si ieri cand m-am uitat nu era postul....Stie cineva unde am scris?ca am vrut sa scriu in casuta mea...si sunt convinsa ca am scris.Despre Vi care vrea sa dea in judecata o firma producatoare de tigari.Fiindca umbla intai la santaj strong si fiindca daca tot o fac,nu poti pune baza pe ceea ce spun...cica "TUTUNUL AFECTEAZA CALITATEA SPERMEI SI PRODUCE STERILITATE"...Pai pe asta a mizat si ea cand si-a dat seama ca si-a tras-o fara protectie.Odata a contat si ea pe cuvantul lor si atunci au dezamagit-o profund lol.gif lol.gif .Cica sa ii plateasca daune fizice,morale,intelectuale,psihice...si mai cauta ea ,sa vada daca mai sunt si alte categorii lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 21-09-2007, 11:39 AM
Mesaj #399

Taz

blink.gif Liliana, mai scrie si ca face rau fatului....ia vezi ce se intampla?

lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 21-09-2007, 08:18 PM
Mesaj #400

Marmota

CITAT(axe10 @ 21-09-2007, 11:39 AM) *

blink.gif Liliana, mai scrie si ca face rau fatului....ia vezi ce se intampla?

lol.gif lol.gif lol.gif

PAi asta nu a mai avut curaj sa verifice,ca destul a fost deceptionata de partea cu "afecteaza calitatea...si produce sterilitate" fiindca a cam ramas "putin" bortzoasa....Asa ca inainte sa afle daca mai dauneaza si fatului a facut intrerupere,desi cred ca ...nu stiu....eu zic ca l-as fi pastrat.Ar fi fost ultima sansa...dar fiecare judeca usor din afara problemei. blushing.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 22-09-2007, 05:58 PM
Mesaj #401

Taz

Nasol momentul....credeam ca s-a hotarat sa-l pastreze....imi pare rau.
Pup-o din partea mea!
pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 29-09-2007, 09:16 PM
Mesaj #402

Koala

Raspunsuri: 2.693
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Alooo, Galatiul? blum.gif Pe unde mai zbori tu, Mamaruta draga? pupic.gif

PS: Dar Himere? Mi-e dor de ea pupic.gif Stiu ca incepuse serviciul.

Va tzuc galatencelor hug.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
lilianab
mesaj 30-09-2007, 01:43 PM
Mesaj #403

Marmota

Hola guapelor!!

Fetili,scuzati Galatiul ca s-a cam lenesit in ultima vreme.E o stare de oboseala si apatie putin.Dar de maine gata!!!Nu mai spun vorbe mari,nu mai latru in gura mare,dar eu de maine incep dieta din nou.Voi incerca sa tin WW din nou.Am lichidat toate rezervele de prin casa ,de ingrasacioase.M-am blindat cu apa plata si lamaie(ca doar ma pregatesc sa intru in clubul manechinelor care beau apa plata cu lamaie grin.gif ),peste alb,branzica topita fitness,asta asa,ca sa am cu ce lua startul maine.Ma hotarasem de saptamana asta,dar de ieri ma cam supara piciorul operat,poate am si exagerat la serviciu cu drumurile.Asa ca asta mi-a cimentat hotararea de a incepe urgent dieta.Am anuntat toata gasca de prieteni ,ca sa nu se mai dea la mine cu clatite sau creme de zahar ars...ca le musc de nas!I-am spus si lui Vi ,ca am sa ma cantaresc maine,la start si fac poze azi:fata si profil,pentru faza "before-after"...Iar ea alarmata :Goalaaaa?! grin.gif ...Nu nebuno,ca se vede si cu Google Earth si din satelit ,cu ochiul liber ca sunt cat o vaca,nu am nevoie sa fiu naked doh.gif !
Asa ca de maine fiti cu ochii pe mine si box.gif !Va pup si o duminica placuta la toate fetili meli! give_rose.gif

Buretel shame on me:habar nu am ce mai e cu Himere,dar promit ca o caut!

Si apropo: pe sistemul "bai ce preturi mici si-au tras astia ...baaaai"(adica stilul asta de racnet):BEEEEEY!!!SUNT INTEGRALISTA!BAAAAI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 30-09-2007, 01:47 PM

--------------------

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 30-09-2007, 05:42 PM
Mesaj #404

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Felicitari integralisto ! pupic.gif yahoo.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 01-10-2007, 10:30 AM
Mesaj #405

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

felicitari mamarutzo!
imi place ca nu te plictisesti!
imi pare rau de Vi....

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

110 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 21-11-2008 - 01:36 AM