![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
18-04-2007, 03:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Da matinala esti dragutza...te astept cand te trezesti sa-ti dau o cafea decofeinizata ca d'asta consum...chiar daca am tensiunea mica.... Hehehe!!!pai la ora la care ma invitai la nechezol,era ajunsa pe campia muncii!!!Si tu ziceai ca sa ma astepti sa ma trezesc?! ...sau un ceiutz de fructe cu miere .....da da da da da!!!de asta!de asta vreau!! ...sau un ceiutz de fructe cu miere Dupa o cafea acu bag un ceai verde cu menta de la Lipton , cu miere si lamaie.... ...si de asta!!si de asta vreau!!!orice e mai bun ca apa rece care imi gogaltzaie prin stomac!! BUUEEEYYY CE POARCA POT FI!!! -------------------- |
| ina_ceva |
18-04-2007, 03:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am un ceai de zmeura (fructe si plante uscate) si la sfarsit se pot papa fructele
...am dat buzna si m-am izbit ca Vlad cu oistea-n gard! ...parca era ca Voda... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
18-04-2007, 03:22 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Pup mamaruta simpatica Sa ai o zi de milioane! Am un ceai de zmeura (fructe si plante uscate) si la sfarsit se pot papa fructele ...am dat buzna si m-am izbit ca Vlad cu oistea-n gard! ...parca era ca Voda... Nnnnnnooooooooo!!ala are sectorul "prin loboda" Am venit si eu in vizita si... sincer iti spun.... imi place enorm stilul tau scriitoricesc. Pup Lilic dulcic si-ndragostit. Iti doresc o zi superba, plina de soare si voie buna. Aaaa!Multumesc tare mult!Si bine ai venit la mine!Te servesc cu un ceai?o cana cu apa(ca eu am beut destula azi Soare a fost...Zi superba fost ca am avut o traiectorie de "zbor" numai asa ~~~~~~~~~~ am ras de-am pocnit, esti tare amuzanta si...indragostita Ma bucur mult ca ti-a placut...ca va place...De fapt cea mai mare satisfactie o obtin cand reusesc sa smulg un zambet,sau sa inveselesc pe cineva,daca nu pe toti cei din jur....Aaaaaaa:cand vorbesc de "cea mai mare satisfactie",nu iau in calcul satisfactia pe care o simt cand ajunge mamarutul acasa si incui usa,zidesc ferestrele si dau drumul la caini mamaruta hazlie ce esti, am pus de facut mancare dietetica pentru cand te intorci de la servici, am facut si curatenie la tine si am zis sa ma invit sa biciclesc la tine....acum o sa te intrebi daca nebuna glumeste ori ba Da?Si unde e mancarea?!ca imi joaca ochii in cap ca la pocker mecanic Curatenie?!Pai daca ma anuntai de aseara,nu mai adunam hartogariile de peste tot din sufragerie si astfel :1)aveai ce munci,nu gluma si 2)faceam si impresie,rupeam gura targului:" De biciclit:be my guest draga mea!ca....da urechea...mai aproape ,sa nu auda si fetele Acest mesaj a fost editat de lilianab: 18-04-2007, 03:06 PM -------------------- |
| Karin |
18-04-2007, 08:00 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Bun venit printre jurnaliste, Liliana!
Recunosc cu mana pe inima ca ma cracanez de ras de fiecare data cand iti citesc posturile! Ai un simt al umorului foarte bine dezvoltat! -------------------- ![]() |
| lilianab |
18-04-2007, 09:18 PM
|
Bun venit printre jurnaliste, Liliana! Recunosc cu mana pe inima ca ma cracanez de ras de fiecare data cand iti citesc posturile! Ai un simt al umorului foarte bine dezvoltat! Multumesc tare mult ...ma bucur ca iti plac trasnaile mele zilnice -------------------- |
| lilianab |
18-04-2007, 09:31 PM
|
jurnal de mamaruta singura-ziua a saisprezecea
ora 19.32: Mamarutul meu iubit Bzzzzzzzzzzzzzzz...poc!(au ce a durut!!!inca nu am invatat cum se franeaza si aterizeaza si dau cu burta de pamant...Vezi ca nu numai mamarutii sunt prostoci?!mai au si mamarutele "talentele" lor:))) ).Ce face iubirea mea?...Stai asa sa imi ridic cashchetul ,ca mi-a venit pe ochi si mi-a daramat si ochelarii mei de zbor cei trendy...A?!E bine puiul meu?...Si mamaruta...cam imponderabila,dar nu iti face griji.MAma,tu ce zici,sa imi trimit CV-ul la NASA?Ma gandeam ca beneficiind de imponderabilitate personala,poate e un atu si ma selecteaza in vreun program spatial...Ziceam si eu...! Azi am fost cea mai apoasa mamaruta.Am fost la munca si nu m-am simtit bine absolut deloc.La toate colturile de piata,cand mi se facea rau,ma imbia lumea cu un scaun si apoi un pahar cu apa....Asa ca m-am scos la consumul de lichide pe zi...Auzi,de ce crezi tu ca imi dadeau scaunul?!Oare chiar ii impresionam,sau le era frica sa nu cumva sa dau cu fesa de pamant,ca imdeiat se inregistreaza la "Institutul de fizica a pamantului",la statia Vrancioaia,seism de gradul 7?!...EEE froshc!nu cred ca erau ei cu mintea asa departe;mai curand le-a fost frica sa nu le daram hala si sa ramana fara loc de munca...Ca de mama meu:unii se chinuie sa darame cladiri prin implozie si nu reusesc;la mine ,firma serioasa:un genunchi daca am pus la pamant si avem seismul.am dat cu buca?!Apoi statul v-a avertizat sa faceti asigurari pe locuinte si cladiri!!! Mama meu,azi a fost negocierea salariilor.Am fost eu la Biroul directorului si a trecut un adjunct si a aruncat-o in gluma:"Bai aveti grija ca la prima ii da mai mult!Vedeti care intra prima"...Mama meu,pe bune ca nu am pus ...antena,dar mi s-a facut asa de rau ca m-a invitat la secretariat...si,bineanteles the big pahar cu apa!Mai mama meu,acum am patruns eu filozofia moldovenilor de la "Planeta Moldova" in piesa "cana cu apa".Mama meu...sunt fericita ca in cele din urma am ajuns acasa,ca un pahar de apa daca mai beam,cred ca ma faceam Fantana Trevi:dadea lumea cu bani in mine,nu stiu ce dorinte isi punea(lumea...sau puneau?!oamenii?!nu stiu ca mi-e creierul inundat!)dar sigur de banii astia puteau sa vada pestisori de acvariu plotindu-mi prin dreptul ochilor,sau salutand din codita,din urechile mele. -------------------- |
| ina_ceva |
19-04-2007, 04:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Lili, esi super, pe bune!
-------------------- |
| axe10 |
19-04-2007, 06:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
jurnal de mamaruta singura-ziua a saisprezecea ora 19.32: Mamarutul meu iubit Bzzzzzzzzzzzzzzz...poc!(au ce a durut!!!inca nu am invatat cum se franeaza si aterizeaza si dau cu burta de pamant...Vezi ca nu numai mamarutii sunt prostoci?!mai au si mamarutele "talentele" lor:))) ).Ce face iubirea mea?...Stai asa sa imi ridic cashchetul ,ca mi-a venit pe ochi si mi-a daramat si ochelarii mei de zbor cei trendy...A?!E bine puiul meu?...Si mamaruta...cam imponderabila,dar nu iti face griji.MAma,tu ce zici,sa imi trimit CV-ul la NASA?Ma gandeam ca beneficiind de imponderabilitate personala,poate e un atu si ma selecteaza in vreun program spatial...Ziceam si eu...! Azi am fost cea mai apoasa mamaruta.Am fost la munca si nu m-am simtit bine absolut deloc.La toate colturile de piata,cand mi se facea rau,ma imbia lumea cu un scaun si apoi un pahar cu apa....Asa ca m-am scos la consumul de lichide pe zi...Auzi,de ce crezi tu ca imi dadeau scaunul?!Oare chiar ii impresionam,sau le era frica sa nu cumva sa dau cu fesa de pamant,ca imdeiat se inregistreaza la "Institutul de fizica a pamantului",la statia Vrancioaia,seism de gradul 7?!...EEE froshc!nu cred ca erau ei cu mintea asa departe;mai curand le-a fost frica sa nu le daram hala si sa ramana fara loc de munca...Ca de mama meu:unii se chinuie sa darame cladiri prin implozie si nu reusesc;la mine ,firma serioasa:un genunchi daca am pus la pamant si avem seismul.am dat cu buca?!Apoi statul v-a avertizat sa faceti asigurari pe locuinte si cladiri!!! Mama meu,azi a fost negocierea salariilor.Am fost eu la Biroul directorului si a trecut un adjunct si a aruncat-o in gluma:"Bai aveti grija ca la prima ii da mai mult!Vedeti care intra prima"...Mama meu,pe bune ca nu am pus ...antena,dar mi s-a facut asa de rau ca m-a invitat la secretariat...si,bineanteles the big pahar cu apa!Mai mama meu,acum am patruns eu filozofia moldovenilor de la "Planeta Moldova" in piesa "cana cu apa".Mama meu...sunt fericita ca in cele din urma am ajuns acasa,ca un pahar de apa daca mai beam,cred ca ma faceam Fantana Trevi:dadea lumea cu bani in mine,nu stiu ce dorinte isi punea(lumea...sau puneau?!oamenii?!nu stiu ca mi-e creierul inundat!)dar sigur de banii astia puteau sa vada pestisori de acvariu plotindu-mi prin dreptul ochilor,sau salutand din codita,din urechile mele. Nu te-ai gandit sa scrii la vreo publicatie umoristica...zau ai talentul de a aduce zambetul pe buzele tuturor. Buna dimineata! -------------------- ![]() |
| honey79 |
19-04-2007, 07:07 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Esti un izvor de pozitivitate si de optimism.
Crede-ma atunci cand iti spun ca, citind randurile asternute de tine aici.... imi incarc bateriile si raman cu-n zambet smecheresc pe fata, de se-nhtreaba lumea "what's wrong with her". Te pup dulce, mamaruta scumpa. Sa nu-ncetezii vreodata a mai practica sportul asta, ca tare bun e. Vorba lui Axe..... e ca si cand ai cumpara o revista, pentru a te destinde... partea buna fiind insa, ca.. nu trebuie sa platesti. Te pupic si te-mbratisez cu drag. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Karin |
19-04-2007, 07:30 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Imi place jurnalul tau si ma binedispun aici dimineata de dimineata! Si daca tot m-ai intrebat cu ce sa ma servesti, ete nu vreau apa! -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
19-04-2007, 09:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
![]() Eu una, de cate ori te citesc...imi vine a te intreba .... in dulcile grai moldovenesc (pe care nu il mai stapanesc prea bine de fapt), de esti ruda de aproape cu musiu Ion Creanga! Ca eu tot astept sa vad iesind de sub tiparnita JURNAL DE MAMARUTA -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lilianab |
19-04-2007, 09:38 AM
|
Ma bucur fetelor ca va place Axe..m-am gandit si nu prea.Mie imi place sa transpun in scris modul meu de a gandi.Deci cam ce e scris cam asa se petrece si in mintea mea,cuvant cu cuvant(acum ma crezi ca e trafic greu prin mintea mea?! Honey...am mai citit pe unde ai postat si in mintea mea esti o dulcica si imi inspiri calm si prietenie .Parca numele tau spune cum esti si tare ma bucur ca pot sa iti ofer ceva la schimb,un zambet macar Apropo,daca ma fac scriitoare cand am sa fiu mica(mare sunt acum) promit ca tot scriu si aici ,spre critica ,in avanpremiera si freeee Karin espresso sa fie...apa o pastrez eu,ca asa ce mult imi placeeee Tzutzulina aveam un amic neamt,plecat demult din Romania,cu care corespondam si care le la o vreme imi spunea "Crengutza" din acelasi motiv -------------------- |
| anca veselie |
19-04-2007, 09:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza mamarutzo
-------------------- |
| lilianab |
19-04-2007, 10:46 AM
|
neatza mamarutzo Neatza la Fata!!!pupaaa! Apropo fetili:bueeey,asa ce aere am inceput sa imi dau,eu cu mine prin casa,incat n-avea cine dintre noi sa dea cu aspiratorul...Am impresia ca pe langa simptoame de "Hopa-Mitica" le mai dezvolt si pe alea de vedetarism -------------------- |
| ina_ceva |
19-04-2007, 11:22 AM
|
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:39 AM |