![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
16-01-2008, 04:34 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nebunika....vinoHai sa facem show pe-acilea ca pe vremuri. Shi Buretzelu' e pe-aci. Uof....dau in melancolie. Ma duc sa ma uit la un film politzist...ca atat mai pot procesa neuronii mei obositzi de shcoli shi alea,alea. Mua.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Tzutzi80 |
16-01-2008, 05:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
fata, deci...te-am citit ca racul pana pe la pagina 24....dar cum nu mai pot de ras....vin repede sa te tzuc si sa iti zic ca mi-e dor de tine
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
22-01-2008, 11:37 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Mi-e dor de tine si de povestile tale amuzante.Ce faci?Pe unde umblii de nu mai dai nici un semn?
-------------------- |
| himere2005 |
08-03-2008, 01:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
din pacate liliana, mamaruta noatra draga e in spital, imobilizata la pat, a avut o fractura la un picior, oasele fiind fragile. a suferit chiar si o operatie. am inteles ca are probleme si cu celalalt picior, asa ca o perioada sta numai la pat. a fost promovata si la servici, insa necazul asta pe care il are a impiedicat-o sa-si intre in atributii
va pupa pe toate si, de indata ce va reusi sa aibe acces la un calculator, la internet va intra sa va dea mai multe amanunte -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
08-03-2008, 09:41 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Te rog sa-i transmiti multa sanatate din partea noastra, imbratisari calde si pupici facatori de bine!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| emu |
13-03-2008, 06:41 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Felicitari pt promovare mamaruto! Hai fa-te bine si vino de povesteste
-------------------- |
| anca veselie |
13-03-2008, 10:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mamarutzo, multa sanatate si recuperare rapida
-------------------- |
| Sexymom |
15-03-2008, 01:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Insanatosire grabnica, sa vii in curand pe la noi cu multe vesti bune.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lilianab |
18-03-2008, 05:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Offf fetili!!!Slava cerului I am free!!!! .Azi am iesit din spital dupa 34 de zile de stat pe ..elitre.
Asa cum spunea si Iulia de-a valma:Am avut norocul sa fiu avansata la munca,ceva ce imi placea si dadea prestanta dar,"Ghinion in noaptea nuntii"...adica,mai pe romaneste:cand sa se f... si vaca saracului,s-a rupt scula taurului. Am revenit la control,dar se pare ca acum nu l-am convins pe asistentul de la urgente,care ,apropo,"si asa aproape terminase programul,si daca il cunosc pe medic n-am decat sa il sun,ca e la vizita de seara...sau sa ma duc dupa el...la et 5." In fine,dupa o ora si jumatate,in care am urcat(cu liftul),si nu gasit medicul,am cedat nervos si am spus alor mei:"hai acasa ca nu mai suport si nu mai pot sta in picioare" Medicul de familie a acceptat diagnosticul ortopedului,si mi-a dat tratament pt ...coloana(desi nu simteam nici un hai-sictir in zona aia) La 3 zile,ca un deja-vu s-a intamplat ca prima data:am intrat in casa,de la tratament,m-am sprijinit cu un umar in perete,de durere si ....a trosnit ceva in sold,in partea opusa...Salvare....spital...fractura de col femural ..si revolta mea si hotararea de a nu mai fi cobai pt experiment.Am sunat profesorul din Iasi care m-a operat si la celalalt picior,am facut "apelurile" de rigoare,astfel incat a doua zi ,la ora 8 eram in Slvare spre Iasi.LA intoarcere acelasi mod de transport.Din nefericire,cum Salvarea nu se sterilizeaza si nu isi alege clientii,probabil,a fost sursa streptococului colectat la rana,intrucat eu am venit de acolo operata si doar in camasa de noapte....Asa ca asta este istoria celor 34 de zile de spital,stat la orizontala,a gaurilor care ma definesc(ca daca beau apa mai multa tasneste prin fese,vene),a streptococului si a...noii proteze de sold) Asta e partea serioasa a povestii....vin si cu cea amuzanta,dar azi e prima zi acasa si m-a obosit aerul tare si statul pe scaun...trebuie sa iau musai pauza,dar nu va faceti griji,ca revin....am inca min 3 luni de concediu medical.Va pup dragelor si multumesc de griji si de urari. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 18-03-2008, 05:48 PM -------------------- |
| Nessie |
18-03-2008, 05:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Liliana, imi pare nespus de rau ca ai trecut prin atatea si inca mai treci.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
18-03-2008, 06:17 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| lilianab |
18-03-2008, 07:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Mai am de asteptat inca o luna in care nu pun piciorul in pamant si apoi reiau treptat incalcarea pe piciorul operat...asa ca recuperarea e lunga Si ca sa intru in stilul caracteristic: dupa 25 de zile de zacere in spitalul din Galati,timp in care zilnic schimbau pansamentul,la 2-3 zile asternutul,dar niciodata patul,m-am temut sa nu cedeze nervos inaintea mea si sa imi mai rup si cocoasa.Dar a rezistat eroic. Ce am uitat sa fac:sa privesc inapoi,la et 5,dupa ce m-am urcat in masina.In mod sigur ieseau baloane si confetii pe ferestre,ca in filmul "Copilul problema" La plecarea de la Iasi,brancardierii,dupa ce m-au pus la Salvare,m-au avertizat:"Domnisoara sa nu plangeti dupa noi,ca acei care plang se intorc la noi!!!" -------------------- |
| Andreea-Rodica |
19-03-2008, 02:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bine ai revenit! Imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea, dar ma bucur ca te regasesc la fel de vesela, optimista si plina de viata! Suntem alaturi de tine!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| anca veselie |
19-03-2008, 02:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mamarutzo
-------------------- |
| amalia0701 |
19-03-2008, 10:50 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Amarat-o! Prin cate ai trecut Recuperare usoara. Ma bucur ca mai ai fortza sa zambesti dupa cate ai patimit -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:05 AM |