![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
20-03-2008, 12:11 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.248 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Salut mamarutza vioaie si optimista dupa ce a trecut prin atatea !!!! Recuperare cat mai rapida !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| bubbles |
20-03-2008, 12:17 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Yo
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
20-03-2008, 03:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Pai cum fetili?!
-------------------- |
| amalia0701 |
20-03-2008, 04:54 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| anca veselie |
21-03-2008, 03:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pupici dulci!
mamarutzo, nu ai mai zis nimic de barbatii din viatza ta. -------------------- |
| lilianab |
23-03-2008, 01:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetili! Pup u all!!
Ia te uita ce am mai gasit eu prin "periplele" mele virtuale.Poate inspira sau ajuta pe cineva! http://www.poftitilaslabit.ro/diete/ si ceva pentru lectura/timp liber(d'ala din care am eu o caruta): http://www.superficiala.com/ In rest,va doresc duminica placuta si va anunt ca mi-am adus cantarul la ai mei ca sa evaluez situatia.In plus,nu stiu daca am facut bine sau nu,dar am auzit de la o asistenta medicala de un anume Dr. Veres,care are tot felul de leacuri si tincturi din plante,inclusiv pentru slabit.Din dorinta de a da jos cat mai mult,cat mai repede,tin si dieta dar as vrea sa intervin si din afara,cu ceva,asa ca am comandat un pachet pt slabit.Avenit dar maine il ridica ai mei de la posta."cura" de "zarzavaturi"(ceaiuri si tincturi) e de 2 luni si spun ei ca s-a constatat o slabire de 10-15 kg...eu nu visez asa frumos,dar sper sa se cunoasca ceva de astia 300 Ron. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 23-03-2008, 01:28 PM -------------------- |
| Cherie |
23-03-2008, 01:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Am auzit si eu de "faimosul" dr. Veres. Mi se pare o mare sarlatanie!
Te pup mamarutza!!!! Ce-ti face piciorul? Dar mamarutzul? -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
23-03-2008, 04:01 PM
|
Am auzit si eu de "faimosul" dr. Veres. Mi se pare o mare sarlatanie! Te pup mamarutza!!!! Ce-ti face piciorul? Dar mamarutzul? Merci! Mamarutul e bine.M-a sustinut in toata aceasta perioada. -------------------- |
| Cherie |
23-03-2008, 04:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Am auzit si eu de "faimosul" dr. Veres. Mi se pare o mare sarlatanie! Te pup mamarutza!!!! Ce-ti face piciorul? Dar mamarutzul? Merci! Mamarutul e bine.M-a sustinut in toata aceasta perioada. Foarte bine! Uite, sunt bune si momentele astea grele la ceva, sincer vorbind, mie mi se pare ca atunci poti vedea adevarata fata a oamenilor... Te pup mamarutzo!!! -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
23-03-2008, 05:00 PM
|
Adevarat graiesti Cherie! Singurul castig,dar extraordinar de mare,in situatia asta,cu piciorul,a fost ca a cernut sita si in ea au ramas adevaratii prieteni si cei carora cu adevarat le pasa de mine.Altminteri aveam o caruta de prieteni de-a lungul si de-a latul .Nu ma refer aici la prietenii virtuali,pentru ca ei nu aveau cum sa stie ce mi se intampla.Ma refer la cei reali.Iar mamarutul mi-a usurat suferinta cu dragostea lui.
-------------------- |
| Cherie |
23-03-2008, 05:45 PM
|
Adevarat graiesti Cherie! Singurul castig,dar extraordinar de mare,in situatia asta,cu piciorul,a fost ca a cernut sita si in ea au ramas adevaratii prieteni si cei carora cu adevarat le pasa de mine.Altminteri aveam o caruta de prieteni de-a lungul si de-a latul .Nu ma refer aici la prietenii virtuali,pentru ca ei nu aveau cum sa stie ce mi se intampla.Ma refer la cei reali.Iar mamarutul mi-a usurat suferinta cu dragostea lui. Asta e singurul lucru bun din toata povestea! Sincer eu m-am debarasat de buna voie si nesilita de nimeni de astfel de "prieteni", prefer sa am cunostinte, nu prieteni cu zambete false... -------------------- Candva, 77 kg...
| May |
23-03-2008, 10:14 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.914 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multa sanatate si bine ai revenit !
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
25-03-2008, 02:56 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| lilianab |
27-03-2008, 04:00 PM
|
Asaaaa! venit faimosul pachet de 300 Roni,care contine ceaiuri,tincturi,neste betisoare-test,ca testul "barza"(dar asta e pentru a observa grasimea eliminata) si indicatii. In rezumat:dieta scoate din "circulatie"(meniu):laptele si iaurturile,carbohidratii,pastele fainoase,cerealele(aici intra si orezul),musli,dulciurile,painea si prod de patiserie si legumele alea bengoase:cartofi,mazare,porumb. Am si o mostra de meniu pt o saptamana.Ma uimeste ca in meniu include,in schimb,grasimi de genul :maioneza,smantana,toba...pe care fireste eu le-am inlocuit sau renuntat.Ex,ieri: Mic dejun:2 bucati branza topita,1 felie toba(inlocuita cu sunca presata) PranzSupa de pui cu carne,Friptura de porc cu salata verde(la 150g de friptura am mancat o capatana de salata,ca sa umplu matzul) Cina:ficat prajit in ulei(100g) cu varza murata(v-ati prins ca au fost 2 ficatei mai prezentabili si restul un castron de varza...si m-am culcat repede sa nu revina foamea,ca manac pe la 18-18,30) Betigasele-tester sunt pt determinarea grasimii eliminate prin urina.Am folosit primul dimineata(mi-e usor ca inca mai folosesc partial plosca).Testerul arata ca elimin grasimea la greu....Mai tarziu,Toma necredinciosul din mine se intreba:"daca e vrajeala si asta se face mov oriunde ar fi?"...Asa ca am mai stricat unul ,verificand cu apa plata:nu e vrajeala.DEci astept sa treaca o saptamana ca sa vad daca s-a miscat ceva la acul cantarului.Oricum,partea buna a acestui necaz cu picioarul este ca am reluat dieta inca de la inceputul lui februarie cand au aparut durerile,dandu-mi seama ca indiferenta daca e piciorul sau coloana,tot trebuie sa mai slabesc.Asa ca de atunci si pana luni acum ,am dat jos 8 kg!!! -------------------- |
| Nessie |
27-03-2008, 04:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Se cheama dieta ketogenica. Si betisoarele alea masorea corpii ketonici eliminati prin urina, nu grasimea. Ca doar nu ramane la suprafata grasimea cum e la combinatia ulei-apa. In mod normal se intra pe keto dupa 3 zile de dieta si trebuie sa tii carbohidratii la maxim 30g/zi. uof...acum ce e facut nu mai poate fi nefacut. Cum ai ajuns sa comanzi pachetul ala? De unde ai luat informatiile adica..sunt curioasa. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:10 AM |