![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
27-03-2008, 05:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Se cheama dieta ketogenica. Si betisoarele alea masorea corpii ketonici eliminati prin urina, nu grasimea. Ca doar nu ramane la suprafata grasimea cum e la combinatia ulei-apa. In mod normal se intra pe keto dupa 3 zile de dieta si trebuie sa tii carbohidratii la maxim 30g/zi. uof...acum ce e facut nu mai poate fi nefacut. Cum ai ajuns sa comanzi pachetul ala? De unde ai luat informatiile adica..sunt curioasa. NessieEu am aflat de nenicul asta si dieta lui,de la asistenta de pe Salvarea cu care am plecat la Iasi.A spus ca o colega de a ei a tinut cura asta si nu e drastica iar efectele sunt vizibile.Asa ca hop si eu cu calul meu,am rugat-o sa imi afle adresa de contact pt acest nenea.Mi-a facut rost de un nr de telefon,la care am facut comanda PS:Nessie...Am inceput sa citesc in jurnalul tau,dar ,ai mila si zi-mi cam pe la ce pagina incepe dieta asta "ketonala"?!ca sa ma orientez!PLLSSSS!!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 27-03-2008, 05:16 PM -------------------- |
| lilianab |
28-03-2008, 01:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Fetili n-am cuvinte sa imi exprim incantarea,cand am vazut postata pe net dieta pe care o tin eu,cu tot dichisul...si free!Ma consolez ca am dat 300 ron ca sa imi pot controla "ketonele" cu betisorul ,zilnic si mai am niste invataturi acolo ,in pachet,"pentru inima si minte"
http://www.elady.ro/articole/Regim-si-Diet...chilibrata.html -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Cherie |
28-03-2008, 04:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.129 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Mare pacat Lili, zau asa! Puteai sa faci altceva mai bun de banii aia
Oricum, faptul e consumat, da-i si tu inainte, macar sa iasa ceva bun si frumos din toata afacerea asta!!! -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
28-03-2008, 06:43 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Lasa Lilic .. cine va mai fi apoi slabatura ca tine
-------------------- |
| lilianab |
29-03-2008, 01:06 PM
|
Lasa Lilic .. cine va mai fi apoi slabatura ca tine Buey deocamdata slabesc asimetric:adica tot imi mai curge putin operatia chiar si acum,dupa o luna jumate,dar asistenta zice sa nu imi fac griji ca nu e de rau,e tesut adipos Colega mea de grupa,aia care cu ideea cu laptopul,acum a venit cu alta idee:sa imi infiga o andrea si in celalalt picior,sa curga si de acolo ca sa slabesc simetric. Cat despre dieta:sora mea din Spania m-a sunat aseara spunand ca a fost o emisiune cu acest Dr. Veres la Antena 2.In urma acestei emisiuni si ea si cumatra ei,vor sa faca comanda la pachet.Le-am trimis si lor link-ul pe net,ca sa vada despre ce e vorba.Spuneau ca a recunoscut doctorul ca se pot folosi si alte ceaiuri de slabit,nu neapaprat al lui.Deci i-am spus sora-mii:"bea tu ceaiul tau,ia de aici reteta si regimul de slabit si trimiteti-mi tu si cumatra cate 150 Ron pentru consultanta,ca v-am dat-o la pret redus si ma scot si eu din gaura!" -------------------- |
| Cherie |
29-03-2008, 01:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.129 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Hahaha si ai si amortizat investitia
Pupici Lilian! -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
29-03-2008, 01:16 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Lasa Lilic .. cine va mai fi apoi slabatura ca tine Buey deocamdata slabesc asimetric:adica tot imi mai curge putin operatia chiar si acum,dupa o luna jumate,dar asistenta zice sa nu imi fac griji ca nu e de rau,e tesut adipos Colega mea de grupa,aia care cu ideea cu laptopul,acum a venit cu alta idee:sa imi infiga o andrea si in celalalt picior,sa curga si de acolo ca sa slabesc simetric. Cat despre dieta:sora mea din Spania m-a sunat aseara spunand ca a fost o emisiune cu acest Dr. Veres la Antena 2.In urma acestei emisiuni si ea si cumatra ei,vor sa faca comanda la pachet.Le-am trimis si lor link-ul pe net,ca sa vada despre ce e vorba.Spuneau ca a recunoscut doctorul ca se pot folosi si alte ceaiuri de slabit,nu neapaprat al lui.Deci i-am spus sora-mii:"bea tu ceaiul tau,ia de aici reteta si regimul de slabit si trimiteti-mi tu si cumatra cate 150 Ron pentru consultanta,ca v-am dat-o la pret redus si ma scot si eu din gaura!" Nu e normala colega Bine macar ca ti-ai scos fara sa vrei banii inapoi -------------------- |
| lilianab |
29-03-2008, 07:44 PM
|
Cherie
Bubbles...banii inca nu i-am scos...doar teoretic!Dar tinand cont ca sor-mea e sora MEA,adica sora de "pui de scotian"(ce sa fac,mai am si eu scaparile mele,cum a fost aia cu banii pe pachet) nu prea trag nadejde sa ii recuperez si practic! -------------------- |
| bubbles |
29-03-2008, 07:48 PM
|
Lasa lilic ca .. macar acum te-ai convins singura ca nu e bune sa comanzi asa ceva
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 29-03-2008, 07:49 PM -------------------- |
| lilianab |
29-03-2008, 09:37 PM
|
Lasa lilic ca .. macar acum te-ai convins singura ca nu e bune sa comanzi asa ceva Da' nu imi pare rau!ce e dat,e bun dat.Fie pomana,duca-se drak! -------------------- |
| bubbles |
29-03-2008, 09:54 PM
|
Lilic eu una abia astept poze cu before and after
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
30-03-2008, 07:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Iti doresc numai bine si te imbratisez cu drag!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Cherie |
03-04-2008, 12:06 PM
|
Mamarutzo pe unde umbli?
-------------------- Candva, 77 kg...
| lilianab |
03-04-2008, 12:29 PM
|
Mamarutzo pe unde umbli? De vreo 2 zile m-am infipt in "Conquiztador" si nu am mai iesit decat in caz de forta majora...Nu mai stiu de nimic,joc de nebuna intr-una.Ma doare cocoasaaaa si ma dor fesele,dar parsa sunt nebuna Apropo de dieta:am incepit-o saptamana trecuta ,luni.Joi m-am cantarit si in lic sa dau ,m-am trezit ca luasem 1,5kg.Am tacut chitic,nu am suflat o vorba,iar scotianul din mine nu m-a lasat sa renunt,ca doar am dat banii,nu?! Am verificat si cu centimetrul:inainte de necaz,tocmai dadusem o fusta la modificat,asa ca m-a masurat in talie.Ieri m-am masurat iar,si am pierdut de atunci 10cm!!! Bilant:de la 1 februarie pana azi,3 aprilie:-10 cm in talie -9kg in greutate!!!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 03-04-2008, 12:32 PM -------------------- |
| Nessie |
03-04-2008, 01:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 02:00 AM |