![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
03-04-2008, 01:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Merci,merci!!! -------------------- |
| anca veselie |
03-04-2008, 01:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
lili, bafta la slabit s recuperare rapida
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Cherie |
03-04-2008, 02:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Ce ma bucur Lili!!!
Felicitari! -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ironmissy |
03-04-2008, 03:31 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
buna, mamaruto!
ma bucur ca s-a mai alaturat cineva dietei ketogenice si felicitari pentru rezultatele de pana acum. intrucat este o dieta destul de dificil de tinut, mai ales daca nu calculezi nutrientii, trebuie sa ai maaare grija la niste aspecte: 1. apa peste 3 litri, e ffff important 2. incearca sa micsorezi cantitatea de alimente procesate (am vazut pe acolo carnati sau ceva de genul). alea chiar sunt cah. daca te uiti pe ingrediente vezi monoglutamat de sodiu, potentiator de aroma, amidon modificat, si de astea tre' sa fugi ca de [*****]' 3. migdale, alune, nuci, seminte (fara sare) sunt aur curat te pup si sper sa-ti fie de folos sfaturile mele! si inca o chestie. am vazut ca ai deci sa renunti la mayoneza sau smantana. sa nu faci asta! grasimile sunt cele care te "pastreaza" in modul de ardere a grasimilor, adica cetoza. daca mayoneza este facuta in casa cu ulei cat mai nerafinat (porumb, masline, palmier) iar smantana este fermentata sunt chiar foarte ok! contrar multor idei preconcepute, mancand grasimi te ingrasi. dieta ketogenica demonstreaza ca nu e asa. gata, atat am avut de zis te -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| amalia0701 |
04-04-2008, 08:51 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Te-ai molipsit si tu? Recuperare usoara -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| bubbles |
04-04-2008, 08:53 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Mamarutzo pe unde umbli? De vreo 2 zile m-am infipt in "Conquiztador" si nu am mai iesit decat in caz de forta majora...Nu mai stiu de nimic,joc de nebuna intr-una.Ma doare cocoasaaaa si ma dor fesele,dar parsa sunt nebuna Apropo de dieta:am incepit-o saptamana trecuta ,luni.Joi m-am cantarit si in lic sa dau ,m-am trezit ca luasem 1,5kg.Am tacut chitic,nu am suflat o vorba,iar scotianul din mine nu m-a lasat sa renunt,ca doar am dat banii,nu?! Am verificat si cu centimetrul:inainte de necaz,tocmai dadusem o fusta la modificat,asa ca m-a masurat in talie.Ieri m-am masurat iar,si am pierdut de atunci 10cm!!! Bilant:de la 1 februarie pana azi,3 aprilie:-10 cm in talie -9kg in greutate!!!! Bravo Lilicul zambaret -------------------- |
| lilianab |
04-04-2008, 09:24 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Sar'na la toate fetili!
Acum ma simt mai motivata ,cand am vazut ca misca ceva la cantar,plus in "afacerea" asta suntem doua implicate:si eu si mama,in sensul ca nici daca as vrea,este ea gardianul meu si bucatar si...tot,Dumnezeu sa aiba grija de ea,cum are ea de mine! Ironmissy multumesc mult de sfaturi care imi prund bine si voi tine cont de ele.Ai putea sa imi sugerezi cu ce as putea inlocui carnatii,ca sa aiba si aceeasi valoare nutritiva,dar sa nu fie chiar nocivi?pulpa de pasare?crenvursti?...si orice sugestie de fel de mancare,sau orice "secret" al dietei e binevenit. Amalia "molipsit"?Sa inteleg ca si tu esti la dieta asta?scuze,fetele dar nu am avut timp sa recuperez tot ce s-a scris in perioada in care am lipsit,decat vag,pe diagonala.Oricum are fi,bafta si tie si la cat mai multe kg topite. In rest recuperarea merge bine,numar /amr-ul ca soldatii,pana voi putea trece in "stage2",adica sa ajung cu ambele picioare pe pamant. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 04-04-2008, 09:24 AM -------------------- |
| lilianab |
04-04-2008, 01:06 PM
|
Ironmissy si Nessie revin cu o intrebare: mama spune ca imi cumpara carnatii de la o carmangerie,undei ii si face.Sunt carnati proaspeti:carne,sare,apa...Iii pot pastra in regim?sau ii inlocuiesc?si cu ce.Pup u girls!
-------------------- |
| ironmissy |
04-04-2008, 01:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
nu stiu ce sa zic... cred ca merg asa...
totusi, daca vrei sa fii sigura, ai putea sa renunti la ei de tot. cremwurstii sunt la fel, plini de porcarii. ca si toate mezelurile, de altfel. acu', nu-i tragedie daca mai mananci. dar sunt de evitat. eu mananc destul de multa carne de vita, carne de porc si peste. de asemenea, poti sa mananci din cand in cand ton in ulei, sardine in ulei... in general orice fel de peste in ulei. sau in saramura si adaugi tu ulei peste. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Nessie |
04-04-2008, 01:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Venisem si eu sa iti atrag atentia asupra apei.
La carnatii de casa iti spun care era problema mea. Nu mergeau decat prajiti, ca era carnea cruda. Ei oricum erau grasi, ii mai si prajeam si iesea o bomba calorica. Un carnat cam cat degetul avea vreo 300cal. Cremvusti? Nici atat! Nici daca nu esti la dieta nu manca mezeluri. Carnatii inlocuieste-i direct cu carnea. O bucata de vita, peste, porc, mai putin pui. Puiul are foarte multe proteine si te poate scoate de pe keto. NU manca mult la o masa. O bucata de carne ar trebui sa aiba cam 100g gatita, 130g negatia. E recomandat sa ai 5-6 mese mici, nu 3 mari. Alune si nucile trebuie sa fie CRUDE, decat prajite, mai bine deloc. Mancanca putine, nu pana te saturi, cam 50 g , adica echivalentul unei maini. Daca iei ceva din magazin, citeste eticheta si pe cat posibil: fara zahar, fara amidon, fara indulcitori artificial, fara glutamat de-ce-o fi, fara potentiator de aroma. Eu am patit-o ieri din cauza indulcitorilor artificiali. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lilianab |
04-04-2008, 06:03 PM
|
Venisem si eu sa iti atrag atentia asupra apei. La carnatii de casa iti spun care era problema mea. Nu mergeau decat prajiti, ca era carnea cruda. Ei oricum erau grasi, ii mai si prajeam si iesea o bomba calorica. Un carnat cam cat degetul avea vreo 300cal. Cremvusti? Nici atat! Nici daca nu esti la dieta nu manca mezeluri. Carnatii inlocuieste-i direct cu carnea. O bucata de vita, peste, porc, mai putin pui. Puiul are foarte multe proteine si te poate scoate de pe keto. NU manca mult la o masa. O bucata de carne ar trebui sa aiba cam 100g gatita, 130g negatia. E recomandat sa ai 5-6 mese mici, nu 3 mari. Alune si nucile trebuie sa fie CRUDE, decat prajite, mai bine deloc. Mancanca putine, nu pana te saturi, cam 50 g , adica echivalentul unei maini. Daca iei ceva din magazin, citeste eticheta si pe cat posibil: fara zahar, fara amidon, fara indulcitori artificial, fara glutamat de-ce-o fi, fara potentiator de aroma. Eu am patit-o ieri din cauza indulcitorilor artificiali. Multumesc Nessie! Ma uit pe regim si vad ce ar fi de facut:ma gandesc ca in loc de crenvursti sa folosesc 2 suvite de piept de pasare fript,cam la cantitatea a doi crenvursti.Iar carnatii clar ii scot si inlocuiesc la fel:ori cu peste ,ori cu porc,ca sa evit totusi prea mult pui.Nu mai iau prea multe din magazin,incerc sa fiu in cadrul regimului,iar acolo majoritatea se gateste. Insa problema mea cea mare mare este lichidul.Intradevar elimin la greu...dar nu consum.Acum ca mia-ti explicat cum devine chestiunea,am sa beau cu sila,apa cu lamaie,mai e si ceaiul cel tincturat...si trebuie sa reusesc.Bine ca nu plec pe drum ,ca sa ma scap pe mine -------------------- |
| Nessie |
04-04-2008, 06:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
eu apa nu pot sa o beau decat goala. Nu imi prea place ceaiul.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lilianab |
04-04-2008, 07:20 PM
|
eu apa nu pot sa o beau decat goala. Nu imi prea place ceaiul. Eu pe unde ma plimb,cand ma plimb,merg cu cadrul Dar acum,ca stiu,asa am sa fac:un bidon de 2 l + ceaiul zilnic,cel putin. -------------------- |
| amalia0701 |
05-04-2008, 07:15 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Acu trei ani cand m-am apucat io de baut apa, doar m-am lasat de tzigari si trebuia sa ma apuc de altceva
Acu am o sticla de 5 l sub birou alta la capul patului in dormitor, alta in bucatarie, unal de 0.5 l in poseta si alta in masina Daca cumva merg undeva si nu am apa la mine, mi se face o sete mistuitoare si cumpar imediat o sticla de 0.5 l O sa te obisnuiesti sa bei si o sa devii dependenta Io nu m-am apucat de nici un regim, incerc sa ma ordonez in fiecare zi, uneori imi iese, alteori nu. Problema mea sunt dulciurile si faptul ca nu fac sport Iar acest regim mi se pare nesanatos si foarte periculos de a-l tzine singur, din ciclul NU INCERCATI ASA CEVA ACASA! Ficatul meu nu ar rezista la un asemenea regim. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Cherie |
06-04-2008, 08:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Neata Lilicule si ma bucur ca iti place dieta! Daca respecti si cele cateva reguli de mai sus, poti sa slabesti linistita, fara mancare fada!
-------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:29 AM |