![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nana |
19-04-2007, 11:44 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Mey fiinta dumnezeiasca... esti incredibila!!!!!!!!!!!!!... am ras cu lacrimi.... de unde doamne iarta-ma le tot scoti? Fetitaaaaaaaa... pune mana pe condei... baga manuscrisul... ca jur ca ma dau peste cap si ti-l public... Esti magistrala!
Mi-ai facut ziua super, super, super faina! Te pup si mai raman pe aici! Ma mai tii? Sunt in lacrimi si se uita studentii la mine cu niste ochi cat cepele! BAFTA LA EXAMEN si spor la invatat! Acest mesaj a fost editat de Nana: 19-04-2007, 11:46 AM -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| Tzutzi80 |
19-04-2007, 12:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mai...eu m-am exprimat cum trebuie! Adica...Jurnal de mamaruta, nicidecum Jurnal da mamaruta singura! Eu una de abia astept capitolul cu maritisul si cel cu copiii
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
19-04-2007, 01:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ma bucur fetelor ca va place Axe..m-am gandit si nu prea.Mie imi place sa transpun in scris modul meu de a gandi.Deci cam ce e scris cam asa se petrece si in mintea mea,cuvant cu cuvant(acum ma crezi ca e trafic greu prin mintea mea?! Honey...am mai citit pe unde ai postat si in mintea mea esti o dulcica si imi inspiri calm si prietenie .Parca numele tau spune cum esti si tare ma bucur ca pot sa iti ofer ceva la schimb,un zambet macar Apropo,daca ma fac scriitoare cand am sa fiu mica(mare sunt acum) promit ca tot scriu si aici ,spre critica ,in avanpremiera si freeee Karin espresso sa fie...apa o pastrez eu,ca asa ce mult imi placeeee Tzutzulina aveam un amic neamt,plecat demult din Romania,cu care corespondam si care le la o vreme imi spunea "Crengutza" din acelasi motiv Eu ma bag si ma duc din usa in usa la edituri daca e nevoie.... -------------------- ![]() |
| lilianab |
19-04-2007, 05:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Poi mamarutu-rutu-dragutu' se baga de buna voie si nesilit de nimeni la vase...placerea lui!!! Mey fiinta dumnezeiasca... esti incredibila!!!!!!!!!!!!!... am ras cu lacrimi.... de unde doamne iarta-ma le tot scoti? Fetitaaaaaaaa... pune mana pe condei... baga manuscrisul... ca jur ca ma dau peste cap si ti-l public... Esti magistrala! Mi-ai facut ziua super, super, super faina! Te pup si mai raman pe aici! Ma mai tii? Sunt in lacrimi si se uita studentii la mine cu niste ochi cat cepele! BAFTA LA EXAMEN si spor la invatat! Sarut-mana!(ai vazut ca am scris literar,ca sa fac impresie Stai pe aici cat doresti...Avem si servire inclusa:ceaiuri,cafele,pupe Ma bucur fetelor ca va place Axe..m-am gandit si nu prea.Mie imi place sa transpun in scris modul meu de a gandi.Deci cam ce e scris cam asa se petrece si in mintea mea,cuvant cu cuvant(acum ma crezi ca e trafic greu prin mintea mea?! Honey...am mai citit pe unde ai postat si in mintea mea esti o dulcica si imi inspiri calm si prietenie .Parca numele tau spune cum esti si tare ma bucur ca pot sa iti ofer ceva la schimb,un zambet macar Apropo,daca ma fac scriitoare cand am sa fiu mica(mare sunt acum) promit ca tot scriu si aici ,spre critica ,in avanpremiera si freeee Karin espresso sa fie...apa o pastrez eu,ca asa ce mult imi placeeee Tzutzulina aveam un amic neamt,plecat demult din Romania,cu care corespondam si care le la o vreme imi spunea "Crengutza" din acelasi motiv Eu ma bag si ma duc din usa in usa la edituri daca e nevoie.... Eeee si uite asa avem aici prima asociere -------------------- |
| dany |
19-04-2007, 06:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.238 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deeeeeeeci , pocnesc de ras !!!! Nu mai pot !!!!!
Fata zabauga , cand te apuci de scris carti ... vezi sa trimiti cateva si in strainezia , da ?? Ai auzit , da ?? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Tzutzi80 |
19-04-2007, 06:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Deeeeeeeci , pocnesc de ras !!!! Nu mai pot !!!!! Fata zabauga , cand te apuci de scris carti ... vezi sa trimiti cateva si in strainezia , da ?? Ai auzit , da ?? Uite ca te facusi si cu translator in germaneza . Cat despre procent....mie cat imi dai....ca doar eu venii cu ideea si titlul cartii -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Andreea-Rodica |
19-04-2007, 08:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bine ai venit printre jurnaliste, galateanca draga! Si eu fusei galateanca, pana ma pacali Iubi meu (si eu pe el) si am urcat pe Siret pana la Suceava.
Si ca sa avem si mai multe in comun, tot in septembrie is nascuta si mi se potrivesc piticii pe creier caracteristici zodiei Fecioara. Sa ne auzim cu bine (is cam ocupata in ultimul timp, dar revin). Bafta la examen! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 19-04-2007, 08:49 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| ina_ceva |
19-04-2007, 10:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Iubesc fecioarele la nebunie, desi am intalnit numai babuini din aceasta specie
-------------------- |
| lilianab |
19-04-2007, 11:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.081 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Deeeeeeeci , pocnesc de ras !!!! Nu mai pot !!!!! Fata zabauga , cand te apuci de scris carti ... vezi sa trimiti cateva si in strainezia , da ?? Ai auzit , da ?? Trimite artista poporului,cum sa uite unde i-au fost inceputurile literare?! Deeeeeeeci , pocnesc de ras !!!! Nu mai pot !!!!! Fata zabauga , cand te apuci de scris carti ... vezi sa trimiti cateva si in strainezia , da ?? Ai auzit , da ?? Uite ca te facusi si cu translator in germaneza . Cat despre procent....mie cat imi dai....ca doar eu venii cu ideea si titlul cartii Dau,cum sa nu..cum platesc procentele:in pupe?!in puncte(WW)...daca zici in bani,eee,deja aici te faci autorul moral al primei cresteri de tensiune! Bine ai venit printre jurnaliste, galateanca draga! Si eu fusei galateanca, pana ma pacali Iubi meu (si eu pe el) si am urcat pe Siret pana la Suceava. Si ca sa avem si mai multe in comun, tot in septembrie is nascuta si mi se potrivesc piticii pe creier caracteristici zodiei Fecioara. Sa ne auzim cu bine (is cam ocupata in ultimul timp, dar revin). Bafta la examen! Aaaa!unde esti Iulia?!Uite ca ne-am mai intregit randurile,noi galatencele Sar'na pentru bafta,si sper sa fie,ca daca nu ,aplic cu voi toata vara principiul contabilitatii de angajamente.Deja Vara-mea care a venit aici sa na "verifice" a plecat cu capul calendar.Desi studenta tot la ASE,ce baiguiam eu nu avea legatura cu ce stia ea...In cele din urma am facut-o sa recunoasca ca probabil asta ar fi cauza pentru care peste tot pe unde a lucrat,au falimentat Iubesc fecioarele la nebunie, desi am intalnit numai babuini din aceasta specie Daaaaa?!Si noi ce suntem ma rog frumos?!Ne ai pe Noni,.pe Andreea si in cele din urma(dar nu ultima ******************************************************************************** ********* jurnal de mamaruta singura-ziua a saptesprezecea Mamarut iubit,azi am intarziat cu mesajul fiindca chiar am pus burta pe carte si nu m-am mai dat jos de pe ea...incerc sa brevetez o noua metoda:daca te dai huta cu burta pe carte ,mai ales daca burta e putin bombata,de 10 ori in fata,de 10 ori pe spate si dupa acest set dai si cu cashchetul de carte sau materialul didactic,este succesul garantat.La mine cu burta nu e problema,ca mai am un mic bombeu in caz de forta majora,dar cu caschetul era mai greu sa ajung,ca ma impiedicau sanii:mai curand ajungeam cu nasul intre ei,asa ca am chemat-o pe vara-mea sa ma mai consilieze si cand ajungeam la faza"poc cu capul de material" cu un avant voinicesc si cu o daruire demna doar de neamuri,m-a luat delicat de ceafa si ma trosnea cu sfantul mir de sfanta litera a "Bazelor contabilitatii".Oricum nu ii pot imputa ei ametelile,ca le aveam dinainte iar in principiile contabilitatii exista unul de-i zice "Prudenta"(adica aprecierea rezonabila a faptelor) In rest mama meu...in seara asta am intrat(dupa ce am scapat de var-mea) pe un alt forum putin,intr-o discutie cu o amica...Si ajunsesem la clatitele cu dulceata de visine.De fapt nu stiu daca ti-am povestit de un evreu extraordinar de simpatic care intampina pe noii veniti cu "bine ai venit!..da' coltunasi stii sa faci?!"...Atata ce ne-a inebunit ca intr-o zi am facut si i-am fotografiat fiecare etapa ,ca sa nu mai planga de dorul lor...A ramas siderat,dar...nu mult timp ca a cotit-o:"Scuzati, cineva stie sa faca clatite cu dulceata de visine?"...Am murit!!Imi este tare frica sa nu cumva sa faca o idee fixa din clatitele cu dulceata de visine,fiindca nici eu si nici visinul nu avem o relatie cordiala.Ultima data cand am fost intr-n visin nu am plecat "cu mana goala"...am plecat cu jumatate de copac dupa mine si aterizarea a fost cam fortata...putin in cap.... oare asta sa fi avut repercursiuni pana in zilele noastre,mai ales ca pe atunci nu imi crescusera elitre?!?!...De asemenea sper ca daca isi schimba optiunea ,sa nu fie pentru dulceata de piersica...Nici cu el nu ma inteleg prea bine...Dupa ultima vizita in piersic am facut cateva sedinte de fizioterapie la genunchi. Insa tot amica spunea cum se retrage ea in livada,in copaci si se pierde printre frunze,de nu o mai gaseste nimeni...Cred si eu!!!!La mine nu ar fi cazul!Eu as avea o alta mare problema,sa fiu in locul ei:m-ar depista pe mine dar s-ar mira unde a disparut copacul(s-ar intreba daca levitez sau daca nu,atunci in ce sunt catzarata)...si in caz de "accidente" ca acelea din copilarie:nici nu as atinge bine solul ca Institutul de Fizica a Pamantului iar ar intra in mare panica pe motiv de seism ,intr-o zona in care nu exista vreo imbinare de placi tectonice sau vulcani reactivati .Asa ca,mai mama am evitat sa ma mai catzar in copaci din clasa a 9-a....din simt civic si spirit umanitar.daca ar sti Galatiul pe langa ce pericol de scufundare a trecut,mi-ar saruta mana si s-ar inchina la mine ca la Sfintele Moaste ... Acest mesaj a fost editat de lilianab: 19-04-2007, 11:11 PM -------------------- |
| axe10 |
20-04-2007, 07:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Iubesc fecioarele la nebunie, desi am intalnit numai babuini din aceasta specie Nebunatico..... Buna dimineata Lilic....stau linista ca nu ma sari la profit! -------------------- ![]() |
| Nana |
20-04-2007, 10:15 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Trecui sa-ti bazzzzzzzzzai un mare BAFTAAAAAAAAAAAAAAAA la igzamin! si sa -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| anca veselie |
20-04-2007, 11:37 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Iubesc fecioarele la nebunie, desi am intalnit numai babuini din aceasta specie Daaaaa?!Si noi ce suntem ma rog frumos?!Ne ai pe Noni,.pe Andreea si in cele din urma(dar nu ultima si eu tot fecioara-s doamna, dar cu dieta cum mai stati? bafta la examen! il dovedesti tu! -------------------- |
| himere2005 |
20-04-2007, 01:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce-ai facut liliana draga la examen? i-ai dat pe spate ?
-------------------- ![]() |
| honey79 |
20-04-2007, 02:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
N-am putut sta departe de Jurnalul plin de nazbatii si buna dispozitie.A trebuit sa-mi dau sotul la o parte de la calculator, doar pentru a intra si a citi continuarea Jurnalului.
Te pupic dulce dulce si-ti doresc o seara linistita si relaxanta. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| buretel |
20-04-2007, 04:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Mamarut iubit,azi am intarziat cu mesajul fiindca chiar am pus burta pe carte si nu m-am mai dat jos de pe ea...incerc sa brevetez o noua metoda:daca te dai huta cu burta pe carte ,mai ales daca burta e putin bombata,de 10 ori in fata,de 10 ori pe spate si dupa acest set dai si cu cashchetul de carte sau materialul didactic,este succesul garantat.La mine cu burta nu e problema,ca mai am un mic bombeu in caz de forta majora,dar cu caschetul era mai greu sa ajung,ca ma impiedicau sanii:mai curand ajungeam cu nasul intre ei,asa ca am chemat-o pe vara-mea sa ma mai consilieze si cand ajungeam la faza"poc cu capul de material" cu un avant voinicesc si cu o daruire demna doar de neamuri,m-a luat delicat de ceafa si ma trosnea cu sfantul mir de sfanta litera a "Bazelor contabilitatii".Oricum nu ii pot imputa ei ametelile,ca le aveam dinainte iar in principiile contabilitatii exista unul de-i zice "Prudenta"(adica aprecierea rezonabila a faptelor) pupam scriitoarea noastra draga we placut! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:10 AM |