left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

112 Pagini V « < 51 52 53 54 55 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
dany
mesaj 10-06-2008, 09:29 AM
Mesaj #781

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

cheer.gif cheer.gif 1,200 kg ??? Bravaaaaa !!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 10-06-2008, 09:30 AM
Mesaj #782

Marmota

Raspunsuri: 1.077
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(bubbles @ 10-06-2008, 09:26 AM) *

Bubu isi savureaza cafeloia si se gandeste ce sa mai fure din sifonier de la maicasa de imbracat ca nu si-a adus decat de incaltat la ea lol.gif.Noroc ca de cand am slabit port cam aceasi masura cu mother a mea )).gif

)).gif )).gif La mine era invers:eu slabeam ,maica-mea plinuta,si eu voiam acum numai bluze mulate ca sa se observe...Asa ca si asta a fost un motiv sa vin mai repede acasa.Am eu hainutele mele neportate de aproape 2 ani,care ma asteptau cuminti,sperand sa le mai vina si lor vremea. grin.gif
Mi-am luat niste sandalute lacuite,dragutele pt nunta vara-mii.Nu ca as fi in stare sa dansez,dar "bunica nu-i nimica?!" .Adica eu sa nu fiu frumusica,chiar de voi sta pe scaun?!Abia astept nunta asta,ca sa mai ies in lumea mare si...sa imi mai subtiez bugetul. naughty.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lilianab
mesaj 10-06-2008, 09:50 AM
Mesaj #783

Marmota

CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 09:29 AM) *

cheer.gif cheer.gif 1,200 kg ??? Bravaaaaa !!!

Daaaa!!!Eu inca tot ma mir de mine ca(,) chiar se poate.Acum e altfel,adica acum sunt dispusa sa am rabdare,sa astept si un an,si mai mult,numai sa slabesc ,sa nu ma mai intorc la ce a fost.Inainte voiam rezultate rapide,miraculoase.Acum am schimbat strategia:compar poze,asa cum ati vazut,si imi dau seama ca rezultatele exista si sunt vizibile.

--------------------
Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 10-06-2008, 09:51 AM
Mesaj #784

Panda

Raspunsuri: 8.992
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(lilianab @ 10-06-2008, 10:30 AM) *

CITAT(bubbles @ 10-06-2008, 09:26 AM) *

Bubu isi savureaza cafeloia si se gandeste ce sa mai fure din sifonier de la maicasa de imbracat ca nu si-a adus decat de incaltat la ea lol.gif.Noroc ca de cand am slabit port cam aceasi masura cu mother a mea )).gif

)).gif )).gif La mine era invers:eu slabeam ,maica-mea plinuta,si eu voiam acum numai bluze mulate ca sa se observe...Asa ca si asta a fost un motiv sa vin mai repede acasa.Am eu hainutele mele neportate de aproape 2 ani,care ma asteptau cuminti,sperand sa le mai vina si lor vremea. grin.gif
Mi-am luat niste sandalute lacuite,dragutele pt nunta vara-mii.Nu ca as fi in stare sa dansez,dar "bunica nu-i nimica?!" .Adica eu sa nu fiu frumusica,chiar de voi sta pe scaun?!Abia astept nunta asta,ca sa mai ies in lumea mare si...sa imi mai subtiez bugetul. naughty.gif

La mine mama purta marimi minuscule gen 38 si maxim 40 iar eu .. fiiesa purta de la 44 in sus lol.gif .Acu` s-a mai implinit si ea ca vb aia e femeie serioasa de 42 de ani si cu copchila maritata de 22 dupa curul ei lol.gif si eu cum am slabit port mai putin ca ea grin.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
buretel
mesaj 10-06-2008, 10:10 AM
Mesaj #785

Koala

Raspunsuri: 2.693
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(lilianab @ 10-06-2008, 10:50 AM) *

Daaaa!!!Eu inca tot ma mir de mine ca(,) chiar se poate.Acum e altfel,adica acum sunt dispusa sa am rabdare,sa astept si un an,si mai mult,numai sa slabesc ,sa nu ma mai intorc la ce a fost.Inainte voiam rezultate rapide,miraculoase.Acum am schimbat strategia:compar poze,asa cum ati vazut,si imi dau seama ca rezultatele exista si sunt vizibile.

Asta o declar citatul zilei! floare.gif Bravo Lilicule, numai faptul ca ai constientizat asta, e un pas inainte! Ma bucur ca te-ai inarmat cu rabdare, nu vreau sa supar pe nimeni ca spun asta blushing.gif , dar in general, exact persoanele care au multe kg de indepartat nu au rabdare, crezand ca minunile se intampla peste noapte. Si evident ca renunta la un stil de viata sanatos. Ma bucur tare ca tu te-ai trezit hug.gif Chiar daca va dura 1, 2, 3 ani, nu conteaza, imaginea ta de sine va fi incantatoare give_rose.gif
Si da-i inainte cu abdomenele care este ele naughty.gif , ai vazut ca s-a mai dus un kil, aleluia pope.gif

Bubu, 38 nu e o marime minuscula. Eu port 38, si nu-s minuscula deloc, biliv mi )).gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 10-06-2008, 10:11 AM

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
dany
mesaj 10-06-2008, 10:21 AM
Mesaj #786

Yeti

CITAT(lilianab @ 10-06-2008, 09:50 AM) *

plecaciune.gif plecaciune.gif clap.gif N-am gasit un emoticon care isi scoate palaria !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 10-06-2008, 10:24 AM
Mesaj #787

Koala

CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:21 AM) *

plecaciune.gif plecaciune.gif clap.gif N-am gasit un emoticon care isi scoate palaria !

Exact plecaciune.gif
Vezi Lilicule, adoranta noastra draga pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
lilianab
mesaj 10-06-2008, 10:47 AM
Mesaj #788

Marmota

Bueeey!Ma faceti sa ma rosesc si sa ma chierd cu firea give_rose.gif
Chiar daca si inainte stiam,acum am curaj sa o spun cu glas tare:nu m-am ingrasat intr-o luna atatea kg,deci nici nu le voi da jos intr-o luna.Bashca faptul ca e mai delicioasa prima parte si mai usoara(aia cu ingrasatul).
Si nu e vorba de imaginea de sine,cat de faptul ca vreau sa am o viata (macar aproape) normala.Ca a unui om de varsta mea...Si daca se mai completeaza si cu ochii sariti din orbite ,ca la melc,a masculilor si cu privirile lor admirative...cu respiratia accelerata si cu transpiratie pe buza superioara naughty.gif ,si cu respiratia ingreunata de invidie a unor "prietene " care pana mai ieri ma linisteau cu "daca asa ti-e felul,n-ai ce face.Omul gras e si frumos"...atunci sa vezi cum mi se scoala si respectul de sine! blum.gif tease.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 10-06-2008, 10:50 AM
Mesaj #789

Yeti

Offff , ce bine ar fii daca si alte persoane care cauta diete miraculoase ar gandi ca tine !!!!! give_rose.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 10-06-2008, 10:50 AM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 10-06-2008, 10:52 AM
Mesaj #790

Koala

lol.gif lol.gif lol.gif Nu esti normala, jur!

De asta te wub.gif io, pt orice ai un zambet cu tine, la purtator give_rose.gif Esti o optimista incurabila, brava Lilicule! Azi te declar inteleapta forumului, tare mi-a placut ce ai scris hug.gif

CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:50 AM) *

Offff , ce bine ar fii daca si alte persoane care cauta diete miraculoase ar gandi ca tine !!!!! give_rose.gif hug.gif

smile.gif Dap, eu nici nu intru la subiectul Diete, ca mi-e frica de ce gasesc acolo unsure.gif )).gif

Hai Li-li-cu'! cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 10-06-2008, 10:53 AM
Mesaj #791

Yeti

CITAT(buretel @ 10-06-2008, 10:50 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Nu esti normala, jur!

De asta te wub.gif io, pt orice ai un zambet cu tine, la purtator give_rose.gif Esti o optimista incurabila, brava Lilicule! Azi te declar inteleapta forumului, tare mi-a placut ce ai scris hug.gif

Si eu giur !!!

Na , te mai facusi cu un castig ! Sa vedem ce premiu iti da Buretelu` pentru intelepciunea de azi lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 10-06-2008, 10:55 AM
Mesaj #792

Koala

CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:53 AM) *
Na , te mai facusi cu un castig ! Sa vedem ce premiu iti da Buretelu` pentru intelepciunea de azi lol.gif

Iote acilea premiul, a impietrit blum.gif de cand te asteapta lol.gif lol.gif

Imagine

Acest mesaj a fost editat de buretel: 10-06-2008, 10:55 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 10-06-2008, 11:03 AM
Mesaj #793

Yeti

lol.gif lol.gif lol.gif

Las` ca il despietreste Lilicu` vineri seara tease.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
lilianab
mesaj 10-06-2008, 11:06 AM
Mesaj #794

Marmota

E la alegere?! naughty.gif ...Oricum:daca e premiu,atunci e musai sa sarbatoresc naughty.gif naughty.gif

Cat despre diete:la mine e un pic mai usor prin faptul ca locuind singura,nu exista tentatii daca nu mi le procur singura.Si nu am cum sa mi le procur,ca daca anul trecut va povesteam cum faceam prin supermarket,anul asta merg cu maica-mea bodyguard,asa ca imposibil sa strecor ceva ilegal in cos..Neputand sa duc greutati mai mari de 1-2 kg ,intotdeauna voi avea un ochi vigilent care imi vasupraveghea aprovizionarea.
Sper sa rezist la tentatii si cand voi incepe munca.Dar trebuie!Acum am cel mai puternic motiv:sanatatea.....si privirile umede-lacrimoase si pofticioase de pe strada...Moama ce senzatie placuta! naughty.gif
Imagine

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 10-06-2008, 11:07 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 10-06-2008, 11:09 AM
Mesaj #795

Yeti

Ce bine se vede diferenta !!!! Dar ti-am mai spus-o give_rose.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

112 Pagini V « < 51 52 53 54 55 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 07:16 PM