![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
10-06-2008, 09:29 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| lilianab |
10-06-2008, 09:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Bubu isi savureaza cafeloia si se gandeste ce sa mai fure din sifonier de la maicasa de imbracat ca nu si-a adus decat de incaltat la ea Mi-am luat niste sandalute lacuite,dragutele pt nunta vara-mii.Nu ca as fi in stare sa dansez,dar "bunica nu-i nimica?!" .Adica eu sa nu fiu frumusica,chiar de voi sta pe scaun?!Abia astept nunta asta,ca sa mai ies in lumea mare si...sa imi mai subtiez bugetul. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
10-06-2008, 09:50 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Daaaa!!!Eu inca tot ma mir de mine ca(,) chiar se poate.Acum e altfel,adica acum sunt dispusa sa am rabdare,sa astept si un an,si mai mult,numai sa slabesc ,sa nu ma mai intorc la ce a fost.Inainte voiam rezultate rapide,miraculoase.Acum am schimbat strategia:compar poze,asa cum ati vazut,si imi dau seama ca rezultatele exista si sunt vizibile. -------------------- |
| bubbles |
10-06-2008, 09:51 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.992 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bubu isi savureaza cafeloia si se gandeste ce sa mai fure din sifonier de la maicasa de imbracat ca nu si-a adus decat de incaltat la ea Mi-am luat niste sandalute lacuite,dragutele pt nunta vara-mii.Nu ca as fi in stare sa dansez,dar "bunica nu-i nimica?!" .Adica eu sa nu fiu frumusica,chiar de voi sta pe scaun?!Abia astept nunta asta,ca sa mai ies in lumea mare si...sa imi mai subtiez bugetul. La mine mama purta marimi minuscule gen 38 si maxim 40 iar eu .. fiiesa purta de la 44 in sus -------------------- |
| buretel |
10-06-2008, 10:10 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Daaaa!!!Eu inca tot ma mir de mine ca(,) chiar se poate.Acum e altfel,adica acum sunt dispusa sa am rabdare,sa astept si un an,si mai mult,numai sa slabesc ,sa nu ma mai intorc la ce a fost.Inainte voiam rezultate rapide,miraculoase.Acum am schimbat strategia:compar poze,asa cum ati vazut,si imi dau seama ca rezultatele exista si sunt vizibile. Asta o declar citatul zilei! Si da-i inainte cu abdomenele care este ele Bubu, 38 nu e o marime minuscula. Eu port 38, si nu-s minuscula deloc, biliv mi Acest mesaj a fost editat de buretel: 10-06-2008, 10:11 AM -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 10:21 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Daaaa!!!Eu inca tot ma mir de mine ca(,) chiar se poate.Acum e altfel,adica acum sunt dispusa sa am rabdare,sa astept si un an,si mai mult,numai sa slabesc ,sa nu ma mai intorc la ce a fost.Inainte voiam rezultate rapide,miraculoase.Acum am schimbat strategia:compar poze,asa cum ati vazut,si imi dau seama ca rezultatele exista si sunt vizibile. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| buretel |
10-06-2008, 10:24 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Exact Vezi Lilicule, adoranta noastra draga -------------------- |
| lilianab |
10-06-2008, 10:47 AM
|
Bueeey!Ma faceti sa ma rosesc si sa ma chierd cu firea
Chiar daca si inainte stiam,acum am curaj sa o spun cu glas tare:nu m-am ingrasat intr-o luna atatea kg,deci nici nu le voi da jos intr-o luna.Bashca faptul ca e mai delicioasa prima parte si mai usoara(aia cu ingrasatul). Si nu e vorba de imaginea de sine,cat de faptul ca vreau sa am o viata (macar aproape) normala.Ca a unui om de varsta mea...Si daca se mai completeaza si cu ochii sariti din orbite ,ca la melc,a masculilor si cu privirile lor admirative...cu respiratia accelerata si cu transpiratie pe buza superioara -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 10:50 AM
|
Offff , ce bine ar fii daca si alte persoane care cauta diete miraculoase ar gandi ca tine !!!!!
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 10-06-2008, 10:50 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| buretel |
10-06-2008, 10:52 AM
|
De asta te Offff , ce bine ar fii daca si alte persoane care cauta diete miraculoase ar gandi ca tine !!!!! Hai Li-li-cu'! -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 10:53 AM
|
De asta te Si eu giur !!! Na , te mai facusi cu un castig ! Sa vedem ce premiu iti da Buretelu` pentru intelepciunea de azi -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| buretel |
10-06-2008, 10:55 AM
|
Na , te mai facusi cu un castig ! Sa vedem ce premiu iti da Buretelu` pentru intelepciunea de azi Iote acilea premiul, a impietrit ![]() Acest mesaj a fost editat de buretel: 10-06-2008, 10:55 AM -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 11:03 AM
|
Las` ca il despietreste Lilicu` vineri seara -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| lilianab |
10-06-2008, 11:06 AM
|
E la alegere?!
Cat despre diete:la mine e un pic mai usor prin faptul ca locuind singura,nu exista tentatii daca nu mi le procur singura.Si nu am cum sa mi le procur,ca daca anul trecut va povesteam cum faceam prin supermarket,anul asta merg cu maica-mea bodyguard,asa ca imposibil sa strecor ceva ilegal in cos..Neputand sa duc greutati mai mari de 1-2 kg ,intotdeauna voi avea un ochi vigilent care imi vasupraveghea aprovizionarea. Sper sa rezist la tentatii si cand voi incepe munca.Dar trebuie!Acum am cel mai puternic motiv:sanatatea.....si privirile umede-lacrimoase si pofticioase de pe strada...Moama ce senzatie placuta! ![]() Acest mesaj a fost editat de lilianab: 10-06-2008, 11:07 AM -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 11:09 AM
|
Ce bine se vede diferenta !!!! Dar ti-am mai spus-o
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 07:16 PM |