![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
10-06-2008, 11:09 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Na , te mai facusi cu un castig ! Sa vedem ce premiu iti da Buretelu` pentru intelepciunea de azi Iote acilea premiul, a impietrit ![]() Manca-l-ar mama de papusica masculina!! -------------------- |
| buretel |
10-06-2008, 11:10 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
10-06-2008, 11:11 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Las` ca il despietreste Lilicu` vineri seara Da' sa stii ca pot sa incep de azi,ca si asa trebuie sa fac abdomenele:il pun in fata mea ca sa am motiv sa ma ridic mai repede... -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 11:13 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| buretel |
10-06-2008, 11:17 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Manca-l-ar mama de papusica masculina!! Si-a facut sepuku de oftica -------------------- |
| lilianab |
10-06-2008, 11:26 AM
|
Manca-l-ar mama de papusica masculina!! Si-a facut sepuku de oftica Lasa ca daca nu a murit din asta,ii pune mama Lili catuse la maini si il leaga de tablia patului...o fac dezinteresat -------------------- |
| bubbles |
10-06-2008, 02:03 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.992 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| lilianab |
10-06-2008, 02:11 PM
|
Bubule Acum ma simt bine,ca m-a sunat var-mea sa imi "mii de multumeasca" fiindca am ajutat-o sa obtina ora care si-o dorea ,la starea civila.Era morcovita ca mai stia cel putin 4 perechi care voiau aceeasi ora,in aceeasi zi cu ea.Dar cine e cea mai tare,mai piloasa?!sa auzim?! -------------------- |
| buretel |
10-06-2008, 02:12 PM
|
Poate incap si eu din nou si nu stiu, in pantalonii mei nr 8, aia obisnutii din vremurile bune Acest mesaj a fost editat de buretel: 10-06-2008, 02:12 PM -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 02:14 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Daca tot ai pile si relatii .... pui o pila buna pentru mine in iulie la nenea ala de ne da soare , ploaie , vant, zapada , etc ??? Eu vreau doar 1 saptamana in iulie cu soare , in Brasov .
Ce zici , se poate ??? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| lilianab |
10-06-2008, 02:20 PM
|
Daca tot ai pile si relatii .... pui o pila buna pentru mine in iulie la nenea ala de ne da soare , ploaie , vant, zapada , etc ??? Eu vreau doar 1 saptamana in iulie cu soare , in Brasov . Ce zici , se poate ??? Acuma,io incerc,dar sa stii ca pe plan local aveam mai mult succes.Insa pot sa o bag pe aia cu "lasa Doamne soare si nu ploua,ca ma dor oasele de mor si si-asa am stat in casa peste un sfert de an si cealalta jumatate va fi iarna...macar din iulie da soare si vreme frumoasa!Fa-o pt mine ca sa.....pot sa o dau pe Dany pe spate cu pilele mele! -------------------- |
| buretel |
10-06-2008, 02:21 PM
|
Daca tot ai pile si relatii .... pui o pila buna pentru mine in iulie la nenea ala de ne da soare , ploaie , vant, zapada , etc ??? Eu vreau doar 1 saptamana in iulie cu soare , in Brasov . Ce zici , se poate ??? Sigur o sa ai parte de asta -------------------- |
| dany |
10-06-2008, 03:37 PM
|
Acuma,io incerc,dar sa stii ca pe plan local aveam mai mult succes.Insa pot sa o bag pe aia cu "lasa Doamne soare si nu ploua,ca ma dor oasele de mor si si-asa am stat in casa peste un sfert de an si cealalta jumatate va fi iarna...macar din iulie da soare si vreme frumoasa!Fa-o pt mine ca sa.....pot sa o dau pe Dany pe spate cu pilele mele! A cata oara pe ziua de azi ma giur ca nu esti normala ??? Sigur o sa ai parte de asta Acum 3 ani a plouat tot timpul ( inundatii , etc ) inainte sa venim noi acasa . Am ajuns noi , hop si soarele cu 40 ° dupa el si a stat cu noi tot timpul . In ziua in care am plecat au inceput iar ploile Sper sa nu am si anul asta o asemenea " bafta " Eu vreau doar vreme frumoasa , nu canicula . Ai auzit , Lilic ?? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| lilianab |
10-06-2008, 09:12 PM
|
Acuma,io incerc,dar sa stii ca pe plan local aveam mai mult succes.Insa pot sa o bag pe aia cu "lasa Doamne soare si nu ploua,ca ma dor oasele de mor si si-asa am stat in casa peste un sfert de an si cealalta jumatate va fi iarna...macar din iulie da soare si vreme frumoasa!Fa-o pt mine ca sa.....pot sa o dau pe Dany pe spate cu pilele mele! A cata oara pe ziua de azi ma giur ca nu esti normala ??? Sigur o sa ai parte de asta Acum 3 ani a plouat tot timpul ( inundatii , etc ) inainte sa venim noi acasa . Am ajuns noi , hop si soarele cu 40 ° dupa el si a stat cu noi tot timpul . In ziua in care am plecat au inceput iar ploile Sper sa nu am si anul asta o asemenea " bafta " Eu vreau doar vreme frumoasa , nu canicula . Ai auzit , Lilic ?? Eu o sa vad ce se poate face...dar nici prea nazuroasa nu pot fi,ca acush ma fac de bafta cu pilele mele cu tot..am sa incerc sa scriu mai mic la examen,ca sa pot sa consum mai putina hartie,ca sa poata sa se taie mai putini copaci,ca sa poata sa se faca mai mult vant si racoare,ca sa poata sa alunge canicula, si sa astupe gaurile din stratul cu ozon,cu praful ridicat de pe drum... Si acum hop cu meniul de azi,ca pana acum am stat la lectii online cu nepotul spaniol! Mic dejun:(4,5p) -felii secara 2=1,4p -br.topita fitness 2 cub=1,6p -sunca 40g=1p -masline verzi=0,5p -cafea=0p Gustare:(0p) -cafea=0p -piersica=0p Pranz:(6,3p) -chiftele cu sos,ultima portie=4,90p -felii secara 2=1,4p Gustare:(4,1p) -iaurt 0,1%, 160g=1,5p -musli cu fructe 40g=2,6p Cina:(3,2p) -salata 1 portie=2,5p -felie secara=0,7p -capsune=0p Total=18,1p din 21 Salata:5p/2portii(Se observa ca nu am mai folosit maioneza,da Buretel????) -rosii 2,castravete 1,lamaie=0p -ulei 2 lgt=2p -conserva ton in apa 1=2,50p -porumb 2 lg=0,5p -------------------- |
| Mariana |
11-06-2008, 06:40 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Esti foarte amuzanta Lili chiar si cand scrii doar un rand, de unde le scoti mai?
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 06:31 PM |